Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: 2022 oli ennätysvuosi kuolemaan johtaneissa ammuskeluissa

Kuvakaappaus SBS Datelinen youtube-videolta.

Vuosi 2022 oli ennätysvuosi, jolloin Ruotsissa tapahtui 63 kuolemaan johtanutta ampumavälikohtausta. Samaan aikaan naapurimaissa oli yhteensä vain 10 kuolemaan johtanutta ampumavälikohtausta.

”Vuosi 2022 oli ennätysvuosi kuolemaan johtaneissa ampumisissa”, asiasta kertoo Expressen. Tukholmassa uudenvuodenaattona tapahtuneen ammuskelun myötä luku nousi 63:een kuolemaan johtaneeseen ammuskeluun. Tämä on merkittävä lisäys vuoteen 2021 verrattuna, jolloin kuolemaan johtaneita ampumisia oli 45.

Luku 63 on erittäin korkea, kun sitä verrataan pohjoismaisiin naapurimaihin. Tanskalla ja Norjalla oli neljä ja Suomella vain kaksi.

– Mikään kunnollinen yhteiskunta ei voi sietää enempää kuin yhden kuolemaan johtaneen ammuskelun viikossa ja kaikkia siihen liittyviä väkivaltarikoksia. Se luo turvattomuutta ja uhkaa vapaata ja avointa yhteiskuntaa”, sanoi oikeusministeri Gunnar Strömmer lauantai-iltana.

– Hallitus on nyt vauhdittamassa poliisin ja syyttäjien uusia keinoja, kuten rikollisten salakuunteluja rikosten ehkäisemiseksi. Valmistelemme uusia toimenpiteitä, kuten nimettömiä todistajia ja etsintäalueita”, hän sanoo.

Sweden: the gun violence capital of Europe, SBS Dateline. (Ruotsi: Euroopan aseväkivallan pääkaupunki, SBS Dateline / Youtube.)

Ensimmäinen kuolemaan johtanut ammuskelu tapahtui 11. tammikuuta 2022, kun jengirikollisuuteen kytköksissä ollut mies löydettiin kuolleena autosta Jakobsbergissä Tukholmassa. Vuoden viimeinen ammuskelu tapahtui uudenvuodenaattona, kun miestä ammuttiin McDonaldsin ulkopuolella Vällingbyssä Länsi-Tukholmassa.

– Tämä on ollut vakava tilanne Tukholmassa jo useiden vuosien ajan. Väkivalta kiihtyy aika ajoin. Nyt olemme väkivallan kierteessä joulupäivästä tähän päivään asti, sanoo Tukholman poliisin apulaispäällikkö Max Åkerwall Tukholmassa vallitsevasta väkivalta-aallosta.

Lähde: Nordfront

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Teillä ei olisi mitään ”kierrettä ” kun olisitte jättäneet äänestämättä demareita ja vihreitä. Ei ole paljon vaadittu, mutta nähtävästi liikaa svedustanissa.

Anomaster

Oli niin kauniita maailmanhalauspuheita ja tehokas todellisuuden salaus.

martti

rikastus on sitten mahtavaa.

Ilkka Forsten

Rauha, veljeys, tasa-arvo.. Nyt laulakaamme yhdessä internationaali.

Jukka

Alkoi uusi vuosi, 2023! Ruotsi, ei muuta kuin uutta enkkaa tavoittelemaan! Hyvin olette kuntoanne kohottaneet!

Anomaster

Maahanmuuttajajengit, joita ei sii sole olemassa, ovat antaneet uudenvuodenlupauksen, että vielä pannaan paremmaksi, jotta saadaan rispektiä.

Anomaster

Tämä sitä on todellisuutta, jota poliitikot, media ja kaikenlaiset suvakkihenkiset yhteisöt ja heniklöt ovat parhaansa mukaan salanneet kanta-asukkailta jo vuosikymmenten ajan.

Kuinka saisi vastuuseen median ja poliitikon, jotka ovat tietoisesti ja systemaattisesti kusettaneet kansaa, jotta sosiaaliturvapaikkaa hakeneiden ns. maahanmuutto saisi jatkua?

Olisi oikeudella paljon jaettavissa tuomioita vastuullisten tieten tahtoen tapahtuneesta kansankusetuksesta. Mutta mitäänhän ei tapahdu, vaan media ja poliitikot keksivät kilvan selityksiä, kuin ilmiö ei mitenkään liity maahanmuuttoon, vaikka yksinkertaisempikin käsittää, että maahanmuuttajien käyttäytyminen Ruotsissa liittyy ihan varmasti maahanmuuttoon.

Ei tuo vielä mitään. Mikä pahinta, kansa alistuu tuohon kaikkeen vaatimatta ketään vastuuseen ja tunnustamatta edes itselleen totuutta kehityksestä. Silmät ummessa alistutaan oman yhteiskunnan rappeutumiseen ja lopulta oman kansan tuhoon. Vieläpä ”ymmärretään” maahan muuttaneita tuholaisia. Varmaan kansan viimeinen edustaja sanoo viimeisinä sanoinaan, että anteeksi, että oli valkoinen.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Jukka

Suvakki-vajakkien logiikan mukaan, vaikka ei olisi yhtään maahanmuuttajaa, silti olisi maahanmuuttajataustaisia jengejä!

Ilkka Forsten

Eikös sen jokunen vuosi sitten Saksassa murhatun tytön vanhemmat oikeudessa pyydelleet anteeksi kun eivät ole sittenkään olleet tarpeeksi suvaitsevaisia ? Voiko enää mielipuolisempaa kuulla oikeussalissa. UHRIN vanhemmat pyytämässä ANTEEKSI murhaajalta omaa käytöstään ?

Anomaster

Sellaista touhu on, kun ”tiedostaa” valkoisuutensa taakan.

Mieti Hetki YLEN *G* Pistettä

Mystinen operaatio: Pekka Haavisto yritti junailla 
”Isis-lapset” salaa Suomeen – kiistää painostaneensa virkamiestä
Ulkoministeri Pekka Haavisto yritti painostaa virkamiestä tekemään päätöksen omissa nimissään.
VS
Ylen presidenttikysely: Pekka Haavisto ***nousi ykköseksi***
 ja Mika Aaltola pudotti Sanna Marinin

lisää Extra YLE gallub **faktaa**
Kyselytutkimus: Yle on suomalaisten luotetuin media, ja se on onnistunut tehtävässään
Vastaajista **92 prosenttia ajattelee **

En tiedä pitäisikö itkeä vai…
 YLE luotetuin media.
Pekka Haavisto nousi presidenttikyselyn ykköseksi 
mikä yhdistää YLEN GALLUB LUOTTO Pakkeja
 No Ääri viher vasemmistolaisuus
Ja valeet
mitkään reali-elämän fakta eivät puolla näitä YLE gallubbeja
siksi ne ovat ylen poliittista propagandaa

Jukka

Hoo-Pekka on rikkonut lakia ulkoministerinä. Ei tuomiota, eikä itse eronnut, tai puolue erottanut ministerin paikalta, joten hän pääsi kuin koira veräjästä. Hän on minun silmissä inhorikollinen. Hel…vetti sentään jos hänestä tulee seuraava pressa!

ike

Laki ei koske viheriäisiä eikä heidän varjo-organisaatioitaan.

Anomaster

Sama juttu ympäri maailmaa, että vassut touhuavat mitä huvittaa. Ovat miehittäneet eri instituutiot niin hyvin, että esim. USA:ssa ei oikein syyttäjät ja oikeusistuimet tartu leftistien touhuihin. Joissain tapauksissa konservatiivinen tuomari saattaa tarttua.

Ilkka Forsten

Ole huoletta, ei tule.

Sari Saarela

Maailma tuli sitten kylään, vai mitä Ruotsi?
Ja vihervasemmiston ja suvaitsevaisten konklaavin mielestä ei sitten mitään tekemistä (humanitäärisen) maahanmuuton kanssa…
https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/kommentar-zur-silvester-nacht-diese-krawalle-sind-auch-ein-migrationsproblem-82420058.bild.html?fbclid=IwAR2akppGSDCanm72CIYTZk_DjtDTqTge1OCgUrqyRVQ6p4ldTrNle_in8TE

ONNEA RUOTSI 🥳

Vajakki-suvakki matupatja-akat haluaa tätä kemu-kulttuuria Suomeenkin pikkupöksyt kosteiksi herahtaneena, valitettavasti.

Jukka

Ottavatkohan nuo vajakit-suvakit kuolemat omalletunnolleen? 63 raatoa 52:ssa viikossa. Ruotsi osaa! Samaan mekin pyrimme!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa