Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Ruotsi: Säpo pitää Koraanin polttamista uhkana

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons / (CC0).

Kiistelty vaikuttaja Rasmus Paludan on jo pitkään polttanut Koraaneja Ruotsissa. Tapaukset ovat saaneet aikaan mellakoita ja uhkauksia Paludanille.

Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo pitää muun muassa Turkin suurlähetystön edessä pidettyjä Koraanin polttajaisia uhkana Ruotsille. Säpo kutsuu Koraanien polttamista ”uhkaa kasvattavaksi” teoksi ja sanoo niitten ”tekevän Ruotsista ja ruotsalaisista ensisijaisen attentaatin kohteen” kotimaassa sekä ulkomailla.

Ruotsin poliisin uusien linjausten mukaan mielenilmauksille, joissa poltetaan Koraani, ei myönnetä lupaa. Linjaus sallii muitten pyhinä pidettyjen kirjoitusten polttamisen, kertoo Dagens Nyheter-lehti. DN on saanut poliisihallituksen linjauksen luettavakseen.

Ruotsinegyptiläinen mies anoi muutamia viikkoja sitten lupaa mielenilmaukselle Israelin suurlähetystön edessä, ja aikoi polttaa tapahtumassa juutalaisten pyhän kirjan Tooran.

Mielenilmaus oli suunniteltu kostoksi Koraanien polttamisille.

”Pyhien kirjojen polttaminen on vastenmielistä, mutta olen vihainen, ja haluan saada aikaan keskustelua”, sanoi Tooran polttamista suunnitellut 34-vuotias.

Hän kertoo islamilaisen liiton edustajien kehottaneen häntä luopumaan Tooran polttamisesta.

”Heidän mukaansa se olisi islamin vastaista, eikä edustaisi muslimeja”, ruotsinegyptiläinen kertoo. ”Se on OK, sillä edustan vain itseäni”.

Poliisihallituksen antaman linjauksen mukaan ainoastaan Koraani on poliisin suojeluksessa. Muut pyhät kirjat, kuten Toora, voidaan polttaa ilman poliisin puuttumista asiaan.

Poliisin linjaukseen oletettavasti on vaikuttanut islamilaisen Turkin haluttomuus ratifioida Ruotsin jäsenyys Natossa.

Tooran polttamista suunnitellut ruotsinegyptiläinen on lykännyt mielenilmaustaan, mutta ei ole luopunut sen toteuttamisesta.

Lähde Dagens Nyheter

35 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Kertokaa, mistä saan muutaman koraanin mukaan, kun menen kesällä korven mökille? Siellä palaa kaikki turha rääsä. Piisi odottaa!

juha II

Ruotsissa voitaisiin avan hyvn lämmittää kaikki BASTUT Koraaneilla eikä MIKÄÄN muuttuisi. Muslimit MELLASTAVAT milloin mistäkin syystä euroopan tulevassa KALIFAATISSA. Kyse ”itsensä tiettäväksi tekemisestä” on vain kyse näyttää ”kuka on isäntä talossa”, joka loppupäässä merkitsee samaa kuin kuristajakäärmeen puristuksen kiristysmäsisestä joka uhrin henkäyksellä.

Ruotsissa muslimit jo AVOIMESTI kuuluttavat olevansa pian koko maan UUSIA ISÄNTIÄ ja valtiaita svenssonien ollessa paarialuokassa, jos edes väistämättömästä tulevasta VERILÖYLYSTÄ jätetään elävien kirjoihin. Naiset jossain määrin ”selviävät” uudessa uljaassa lievästi sanottuna patriarkkaalisessa Ruotsissa. Miehet murhataan tai kuohitaan orjiksi kuten pojatkin. Tytöt sen sijaan raiskataan ja otetaan jalkavaimoiksi tai ”lievimmillään” musliminaisten ”kotiapulaisiksi”, jota on lupa PAHOINPIDELLÄ rajattomasti vain siitä syystä, ettei kameli lähtenyt käyntiin tai lupsakka muslimi-isi päätti täyttää Koraanin käskyä kurittaa ”suulasta” ja ”uhmakasta” aviovaimoaan. Ellei syy ole kahsessa edellisessä niin sitten muslimiehen kunnia naapuroston silmissä vaatii ”juhlistaa hääpäivää”!!!

Taas kuulostaa niin PAHALTA, mutta milloinkas TOTIUUS on ollut KAUNISTA kuultavaa!!! Juuri siksi suvakkien vaaleanpunainen ”hattara” ”kestää kuin sidostesukka”, vaikka haukatessa sekin katoaa ”kuin pieru saharaan”!!!

U. L. O. S.

Mihin näitä matuja tarvitaan Suomessa?
Ei MIHINKÄÄN!

stetsonlogi

Ruotsin poliisi siellä puun ja kuoren välissä ollessaan yrittää antaa edes jotain lausuntoja. Kaikki osapuolet tietävät ne aivan hölynpölyksi. Ja nauru maittaa vihervassareiden ja heidän lemmikkiensä leirissä. Itse pidän kaiken nykyisen menon alkusysäyksenä tervan polttamista joka johti orjalaivojen tervaamiseen jne jne

Missä matu, siellä ongelmat

Muistatteko, kun tämä vässykkä-poliseni ”neuvotteli” muslimi-klaanien kanssa pizzojen äärellä.. 💩

P.S. Ja olikohan näistäkään pizzoista edes verot maksettu..

Anomaster

Ruotsissa monet poliisit lopettavat ja siirtyvät muihin ammatteihin. Sanovat syyksi, että poliisi ei saa tehdä poliisin työtä. Ovat siis turhautuneet poliittiseen ohjaukseen. Malmössäkin aikoinaan eivät saaneet muuta kuin katsella vierestä, kun maahan lappasi omituista väkeä ja olivat jo silloin turhautuneet poliisina seisoskeluun, kun ei saanut tehdä mitään.

Ilkka Forsten

Meneekö taas kirjoitus odotushuoneeseen ?

Anomaster

Jos menee, se on sitten haudattu sinne aina ihmisen aiheuttaman bittiavaruuden loppuun asti.

Rike

Ei ne mihinkään katoa, joku suvakkitutkija tekee niistä odotushuoneeseen menneistä viesteistä väitöskirjan.

Jukka

Ilkka, etkö jo tiedä, että Suomi on melkein vapaa maa.

Eka Kettunen

Ennemmin kyseinen opus tulisi kieltää kokonaan kuin sen polttaminen, kun ottaa huomioon kuinka paljon sen nimissä jatkuvasti keppostellaan.

🔥🔥🔥

🔥Polttolaitoksessa tästä vihapuhe-satukirjabasasta saataisiin hyötyenergiaa.🔥

Anomaster

Islam onkin ainoa isompi uskonto, jonka oppi suosii väkivaltaa uskonnon edistämiseksi ja suojelemiseksi. Islamin mukaan muilla kuin muslimeilla ei ole oikeutta mihinkään, ei edes elämään. elleivät muslimit sitä jostain syystä salli.

seant

Muslimit saa kirkkoja polttaa mielin määrin esim. Ranskassa, mutta jos poltetaan moskeija tulee kauhea haloo.

Ilkka Forsten

Muistatko joitakin vuosia sitten Oulun tapauksen. Siellä vandalisoitiin moskeijaa rikkomalla ikkunat jne. Mikä oli lehdistön ja median reaktio. ” Suvaitsemattomuus ja äärioikeistolainen väkivalta purkautui, moskeija hyökkäyksen kohteena tätä ei voi hyväksyä.”

Ja sitten totuus mistä ei enää lööppejä syntynytkään. Oman imaaminsa suututtama muslimi-isä kävi tekemässä kepposet, eli ihan oman porukan kesken syntynyt riita jostain mikä kohdistui suivaantuneen isän tyttäreen. Ymmärrän isän reaktion, mutta en ymmärrä median reaktioita, ja kukaan ei koskaan pyytänyt anteeksi vaikka syylliset tehtiin kantaväestöstä jolla ei ollut asian kanssa mitään tekemistä.

Missä matu, siellä ongelmat

Onks Oulussa jo moskeijoita? 😳

Ilkka Forsten

On ainakin yksi. Tyhjästä ei voi rikkoa ikkunoita.

Voitto Ikunen

Kaikki siirtomaa isäntien kolonisaatio voidaan hävittää, siinä
ainoa oikea asenne.

Terhomatti Hämeenkorpi

Väärä kuvituskuva, tollot !!!!!!

R. Asmussen

Jospa ei uskallettu ?

Kikka Mokkeli

Tais esalla mennä juuutalaiset ja marakatit sekaisin. No kummatkin sentään ovat näitä jalkovälin silpojia…

Ilkka Forsten

Vilkaisu koipien väliin, tuottaa tulokseksi että juutinraumalaisila on kypärä, ja niillä toisilla muurahaiskarhu.

Ilkka Forsten

Ulkoisesti ei kuitenkaan niin suurta eroa. Jos tuon hatun ottaa pois ja kietaisee kirjavan rätin pään ympäri, niin siinä meillä on ihan korrekti kuva. Partakone tuntematon käsite, ja yhtä suuri fanaattisuus sekä nenän profiili ja alueellinen läheisyys. Kummatkin alunperin paimentolaisia kedolta ,kummatkin olevinaan yhtä oikeassa, ja kaikki muut nähdään suvaitsemattomina.

Pulteri

Kannattaa lukea juttu loppuun. J-laiset liittyvät juttuun.

Runtiti-pou

No miksi sitä aiempaa ei kielletty? Ihme ripulia koko maa

Tervtuloa ruotsin-suomalaiset

Johtunee siitä että matuja on pitkin vuosia tullut jo niin paljon ja ne ovat avoimest tuoneet ase- ja pommikulttuurinsa Ruotsiin. Sen johdosta yleinen turvallisuus on laskenut terrorismin myötä ja maa ei ole enää turvallinen, vaikka kumartelisikin muslimeiden mielen mukaan.

Ikävä kyllä Ruotsi on jo Kalifaatti. Missähän vaiheessa kansalaiset itse sen hoksaa? Ja odottelen yhä ruotsin-suomalaisten massamuuttoa takaisin Suomeeen, Shangri-Lahan. Muutamia on jo muuttanut, mutta se suuri massa puuttuu vielä.

Sananvapaus

Jahas, muut kirjat saa Ruotsin polpon mukaan edelleen polttaa, mutta koraania ei? Mitäs uittua tämä on?!?

Tämäkin vain todistaa sen, että länsimaissa uhka on siis islam ja muslimit (ei tämän satukirjan polttaminen)..

Anomaster

Liittynee Nato-jäsenyyden haittaamiseen, mikäli Koraaneja paljonkin poltellaan.

Nato-jäsenyyden jälkeen se ei ole enää uhka tai haitta. Toki muslimit reagoivat siihen edelleen. Jos lakkaavat reagoimasta polttamiseen, voi aina kasvattaa panosta hieromalla Koraania sianrasvaan tai liritellä sen päälle. Sehän on samalla muslimeille siedätyshoitoa länsimaisen sananvapauden pariin.

Hejaa, Onnea Ruotsi!

Karvaturkkilaiset ja marakatit määräävät jo mitä Ruotsissa saa tehdä ja mitä ei.

Runtiti-pou

Käytännössä ei Tooraakaan saaa tai talmudia

Kime

Toora on tuo rulla, mutta Talmudia on paha polttaa kun se on suullista perintöä.

Anomaster

Huhujen mukaan sitä Talmudia joku yritti polttaa oikein urakalla noin 80 vuottasitten?

Rike

Toisen huhun mukaan se Talmudin polttoa yrittänyt poltetiin itse bensiinillä.

juu

Edelleen en pidä mitään koraanien polttamista järkevänä. Mutta ehkä olenkin väärässä? Sen polttaminen meinaan on osottanu kuinka järjetön tämä maailma on.

eetee

Vain vihervasemmisto saa nykyään polttaa kirjoja ja muita ikäviä tilastoja.