Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsi siirtää 100 poliisia Tukholmaan torjumaan ampumisten ja pommi-iskujen aaltoa

Kuvakaappaus SBS Datelinen youtube-videolta.

Jengisota on vallannut Ruotsin pääkaupungin, ja tänä vuonna on raportoitu lähes päivittäin ampumisista ja pommi-iskuista.

Ruotsin viranomaiset ovat siirtäneet 100 poliisia eri puolilta maata Tukholmaan auttamaan pääkaupungin turvaamisessa, sillä viimeisimmässä rikosaallossa on tapahtunut useita ampumisia ja pommi-iskuja.

Pommi-iskut Tukholmassa ovat jo selvästi kaksinumeroisessa luvussa, kun taas ampumavälikohtauksia kirjataan edelleen hälyttävää vauhtia, ja ne jatkuvat siitä, mihin vuoden 2022 ennätysvuosi kuolemaan johtaneiden ampumavälikohtausten määrässä koko maassa jäi.

Rikosaalto on yhdistetty jatkuvaan konfliktiin rikollisjengien välillä, jotka taistelevat laittoman kaupankäynnin hallinnasta kaupungissa.

”Viimeaikaisen ampumis- ja pommi-iskujen kasvun myötä näemme tarpeelliseksi lähettää Tukholmaan lisävahvistuksia, jotta estetään uusien murhien tapahtuminen meneillään olevissa konflikteissa ja lisätään valvontaa useissa paikoissa”, sanoi poliisin kansallisen operatiivisen osaston (NOA) päällikkö Johan Olsson lehdistötiedotteessa.

Poliiseja lähetetään kaikista Ruotsin maakunnista, ja ne ovat pääkaupungissa ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Olsson vahvisti, että vahvistukset ovat paikan päällä ”lähipäivinä”.

”Kyseessä on erittäin tervetullut lisäys”, sanoi Tukholman vt. aluepoliisipäällikkö Mattias Andersson. ”Teemme kaikkemme katkaistaksemme vakavan väkivallan kierteen nyt alueella ja tarvitsemme lisäresursseja.”

Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan lisäresursseja tarvitaan niiden 190 poliisin lisäksi, jotka on jo siirretty alueelle eri puolilta maata.

Poliisin apuvoimia on pyydetty viime viikolla tapahtuneiden räjähdysten jälkeen, joista yksi tapahtui keskiviikkona toimistorakennuksen ulkopuolella Kistan kaupunginosassa Tukholmassa ja pommi-isku ravintolassa Södermalmin saarialueella tiistaina.

Toinen ammuskelu raportoitiin lauantaina iltapäivällä Tukholman eteläisessä Enskeden kaupunginosassa. Laajan poliisioperaation jälkeen kolme ihmistä pidätettiin epäiltynä murhayrityksestä ja törkeistä aserikoksista.

Epäiltyjen joukossa on nuori mies ja kaksi alaikäistä, kertoo poliisin tiedottaja Helena Boström Thomas.

Tukholmalaiset ovat ilmaisseet huolensa omasta turvallisuudestaan kaupungin väkivaltaisuuksien jälkeen. Viime vuoden lomakaudella räjähtäneen pommin kohteeksi joutuneella asuinalueella asuvat kaksi naista kertoivat SVT:lle, etteivät he enää tunne oloaan turvalliseksi omissa kodeissaan.

”Tämä ei tunnu kovin mukavalta. Tuntuu turvattomalta”, 10-vuotias Liv-niminen tyttö kertoi televisioyhtiölle.

Lähde: Remix

 

23 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Joker

Nyt on poliiseilla tiedossa lämminhenkisiä pitsa ja kahvi-pulla hetkiä
Irakilais-afgaani-afrikkalais kädellisten raiskaajien ja rikollisten kanssa!

Viimeksi muokattu 7 kuukautta sitten by Jouko Moilanen
Eetu

Ruotsi – ”Ihmisoikeuksien Suurvalta” – on saanut, mitä Ruotsi on tilannut.

Allahu akbar.

murre riepunen

Meillä ei edes viitteitä moisesta vallattomuudesta, pullantuoksuisia ihania hetkiä saamme viettää murjaanien kanssa, kuten Ylen koppava toimittelija taannoin kertoi ylpeänä. Ruotsin tapahtumia Yle yrittää olla kertomatta, jos on pakko, kertoo tilanteen olevan hallussa, mitä nyt muutama alaikäinen vesseli vielä tyytymättömyyttään piehtaroi ostarin aulassa, lisä etuuksia vaatien.

Juha

80 % kansasta kuvittelee että maahanmuutto tapahtuu humanitäärisistä syistä.. että pakolaiset pakenevat jotain hengenvaaraa. Vaikkakin valtaosa maahanmuuttajista tulee paremman toimeentulon ja sosiaaliturvan kannustamina maahan. Sossu maksaakin usein näiden lomamatkat takaisin kotimaahan, jonka seikan luulisi avaavan useammankin sinisilmäparin.

Mutta kun ei. Sinisilmäsiä on niin valtavan helppoa kusettaa.. aivan kaikessa.

80 %a uskoo mamukusetukseen
80 %a uskoo BLM kusetukseen
80 %a uskoo sukupuolikusetukseen
80 %a uskoo wuhannuhakusetukseen
80 %a uskoo EU kusetukseen
80 %a uskoo Nato kusetukseen
80 %a uskoo ilmastokusetuksddn
80 %a uskoo kusetukseen kun kusetukseen

Ihmisiä on niin valtavan helppoa kusettaaaivan kaikessa ja viimeaikoina tämä kusetuksen määrä on vaan kiihtynyt. Surullista on että meitä normaaleita ihmisiä on vaan niin pieni joukko, jotka eivät usko mihinkään kusetukseen. Arvioisin noin puoli 0,5 %a prosenttia. Sen näette taas jälleen kerran kevään äänestyskäyttäytymisessä kuinka helppoa suomaalaisia on kusettaa.

Simppa

Mustalaiset on tienneet jo 600 vuotta kuinka helppo suomalaisia on kusettaa. Nyt niitä kusettajia on globalismin myötä tullut moninkerroin enemmän, kuten tuo edellä oleva luettelokin osoittaa.

juu

Vaikka iso osa tuleekin ilmasen elämän perusteella kurpitsavankkuritarinoita kertoen.
Niin kyllä esimerkiksi Ruotsissa ja Suomessa houkuttaa rikollisia täysin naurettavat ”tuomiot”.
Rikoksilla tehdään isot massit, ja sattuu kiinni jäämään niin ”rangaistus” on muutamavuosi luksushotellin tasoisessa vankilassa, jossa vaan maine kasvaa ja kadulle päädytään takasin entistä kovempana.

Kainuunkonkari

MaMu:t tarkoittavat veronmaksajien kustantamia asiakkaita tukkukauppiaille ja monikansallisille suuryrityksille. Em. Tahot myös vaalirahoittavat puolueita ja ostavat mainostilaa medioista.

juu

Se taisi olla Stubbi kun joskus viisasteli Trumpille että Ruotsi on maailman turvallisin maa.
Ois kiva kuulla stubbin näsäviisastelua nyt muutaman vuoden jälkeen.

jalkapanta

Tarvittavaa internointia ei noin pienillä vahvistuksilla saada kyllä aikaan.

Tuhansien marakattien kiinniottaminen ja kuljettaminen valvotulle alueelle vaatisi armeijan resursseja ja aseellista pelotetta.

Eka Kettunen

Onpa hyvä, että poliisi kertoo aikeistaan etukäteen, tietää vastapuoli huilata vähän aikaa.

Raksaäijä

Kertoo jotain sekin, että poikkeustila asetetaan vasta kuukauden ”sotimisen” jälkeen… mihin tämä kuukausi käytettiin ?

Diskuteeraamiseen? Etsittiin pensasta johon työntää pää? Vai suljettiinko silmät ja toivottiin pahan menevän pois?

En vaan ymmärrä…

juha II

Väh. 1000. Mieluummin 10 000 polliisia. Reaalinen poliisien lukumäärä käytännössä putoaaa HUOMATTAVASTI ilmoitetusta ”muonavahvuudesta”, koska huomattava osa heistä on RÄHMÄLLÄÄN pyytämässä anteeksi OMAA olemassa oloaan!!!

Ruotsi on mennyttä KALUA, sillä ”kalulliset” ovat aivän muuta väkeä kuin ent, ”kansankoti” -svenssonit. Eräästä entisaikojen mallimaasta Ruotsista ilmenee se kuinka iloisesti HYVYYDEN ja TYHMYYDEN voi sekoittaa toisiinsa ottamalla vastaan ”avoimin sydämin” ihmisiä primitiivisistä kulttuureista. Ja uskotelemalla ITSELLEEN kuten aito sosiaalidemokraatti vain voi tehdä, että leijonat ja lampaat käyskentelevät yhdessä kedolla, jota katsellessa sellaisella, jolla on SYDÄN ja SIELU tyrskyää suolavettä kuin Tammerkoski!

JUUTIT ovat myöskin katselleet ikiwanhan vihollisensa ”kukkaisniittyä” ja tulleet edes HIEMAN viisaampana tulokseen, että Ruotsi sellaisena kuin se pohjoimaisena valtiona on tunnettu. On käytännössä JO vedetty VESSASTA ALAS!!

Ainoat, jotka sitä eivät tiedä ovat itse Ruotsi ja TIETENKIN Suomi, jossa rajanaapurista VIISASTUNEENA kaikki tehdään TASAN samalla tavalla kuin naapurimaassamme Ruotsissakin!!!

Alu

Siellä ne ratsastaa keppihevosilla,ja tarjoilee pullaa ja kahvia rikolliselle.

stetsonlogi

Ihan tässä saadaan eturivin paikoilta katsella kun pohjoismaat uppoaa yksi toisensa jälkeen ulosteeseen. Politiikkomme ovat saaneet tilanteen aikaan äänestäjiensä suosiolisella avustuksella. Pahoin pelkään, että seuraavat vaalit on ns viimeinen naula kansallisvaltio Suomen arkkuun

Ilkka Forsten

Se on ihan yhdentekevää vaikka laittaisivat kymmenen tuhatta lisää, jos niiden keinovalikoima taas rajataan dialogiin ja pizzan syöntiin. Muutama tanssahteleva Håkan ja loput polvistumaan BLM kyltit kourassa lauman eteen, niin uskottavuus on 100 %, aseet tietysti pitää jättää kaapin kätköihin, sillä muuten ne varastetaan kourasta, ja mikäs on viedessä kun ei saa tehdä mitään olematta rasisti. Nykyään ärsyynnyn noista ruotsia koskevista uutisista enemmän kuin ennen, koska samaa ollaan luomassa tänne ja hyvin on onistunutkin, Espoo ja Vantaa loistaa kuin kiintotähti tyhmyyden hämärässä. MUTTA MEILLÄ EI OLE JENGIRIKOLLISUUTTA sanoo KOMMUNISTI konstaapeli, ja kukaan ei kiistä sanomaa.

Ripe

Nyt ne lopulta heräsi, mutta liian myöhään. Varmaan kuitenkin uusia tulijoita otetaan tänä vuonna ennätysmäärä, koska feministit ja sikäläinen sdp vaativat.

Hansu

Ei ne herää siellä eikä täällä ennenkuin rahat loppuu ja palveluun tyytymätön koira puree ruokkijaansa käteen.

Jak

Niinpä. Se on huono kasvatus(kotoutus)tapa ostaa lapselle koko ajan lisää karkkia. Entä sitten kun karkit loppuu? Oikea ongelmahan on se, että on haalittu maahan kaikenlaisia rosvoja oikein urakalla.

Eero

Ruotsi Natoon ja USA:n merijalkaväki häätämään nuo sinne, minne ne kuuluvatkin. Ei ruotsalaisista ole siihen.

Juha

Taitaa USAn merijalkaväellä olla tarpeeksi työsarkaa omissa mädätetyissä kommunistisissa punakaupungeissaan

Nationalisti

Pelkkää tekohengitystä, kun ongelmien juurisyille ei haluta tehdä mitään, eivät ne ongelmat mihinkään myöskään katoa, päinvastoin.

Jesus akbar

Kovat vaan polisenille piippuun ja öljyt liipasimeen ja mahdollisimman herkäksi. Rikolliset jyvälle…

Eetu

Se menee joko tuohon, tai sitten eurooppalaisista tulee mamujen dhimmejä, jotka elättävät herransa ja luovuttavat tyttärensä haaremiin.

Muita vaihtoehtoja ei ole.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa