Eurooppa Politiikka

Ruotsidemokraateista toiseksi suurin puolue Ruotsissa – islamilainen Nyans-puolue suurin yllättäjä

Ruotsidemokraattien puolueen puheenjohtaja (Sverigedemokraterna) Jimmie Åkesson, 2022. Kuva: Wikimedia Commons/ Landstingshuset (CC BY-SA 4.0).

Ruotsin parlamenttivaalit sujuivat melko lailla odotetusti. Ruotsidemokraatit kasvattivat kannatustaan reilulla kolmella prosentilla vuoden 2018 vaaleista. Suurin yllättäjä oli kuitenkin islamilainen Nyans-puolue.

Puolenyön jälkeen, kun noin 90 prosenttia äänistä oli laskettu, ruotsidemokraattien kannatus oli 20,7 prosenttia (17,5 prosenttia vuonna 2018). Sosiaalidemokraatit johtivat 30,5 prosentin ääniosuudella ja kokoomuspuolue Moderaatit oli saanut 19 prosenttia äänistä.

Mitään suuria yllätyksiä näiden suurten puolueiden kohdalla ei varsinaisesti ollut. Tulokset ovat melko pitkälti linjassa viimeisimpien mielipidemittausten tulosten kanssa.

Ruotsalaisen blokkiajattelun mukaan mandaatit menevät melko tasan oikeiston ja vasemmiston kesken:

Ruotsidemokraatit, Moderaatit, Kristillisdemokraatit ja Liberaalit saavat 176 paikkaa.

Sosiaalidemokraatit, Vasemmisto, Vihreät ja Keskusta saavat 173 paikkaa.

Käytännössä tämä voisi tarkoittaa sitä, että jos moderaatit, kristillisdemokraatit ja liberaalit liittoutuvat ruotsidemokraattien kanssa, hallitus voidaan muodostaa tällä kokoonpanolla. On kuitenkin vaikea sanoa, lähtevätkö nämä puolueet hallitukseen SD:n kanssa. Moderaattien Ulf Kristersson on joskus sanonut, että yhteistyö voi toimia ja toisinaan yhteistyö ei toimi. Se riippuu päivästä. SD:n Jimmie Åkessonille tämä kuitenkin sopii.

Islamilainen Nyans-puolue oli suurin yllättäjä

Vaalien suurin yllättäjä oli islamilainen Nyans-puolue, jonka vaalitulosta voidaan pitää ennakkovaroituksena tulevaisuutta ajatellen. Nyans sai alueellisesti todella kovan vaalituloksen.

Malmön maahanmuuttaja-alueilla Nyans oli toiseksi suosituin useissa vaalipiireissä. Rosengårdin keskusvaalipiirissä Nyans keräsi 28,2 prosentin kannatuksen ja oli toiseksi suurin puolue sosiaalidemokraattien 41,9 prosentin kannatuksen jälkeen. Huomionarvoista on, että ero kolmanneksi sijoittuneeseen Vasemmistoon oli todella suuri, jonka äänisaalis oli 12,6 prosenttia.

Vastaavasti Herrgårdenin Rosengårdin vaalipiirissä Nyans sai 24,7 prosentin kannatuksen, Törnrosenin vaalipiirissä 22 prosenttia ja Örtagårdenin kaikissa vaalipiireissä 20-22 prosenttia.

Myös Tukholmassa Nyans menestyi todella hyvin. Rinkebyn, Tenstan ja Husbyn vaalipiireissä tulos oli 20 prosenttia molemmin puolin kaikissa vaalipiireissä. Rinkebyn keskisessä vaalipiireissä vahvin tulos oli 26,5 prosenttia. Myös Rinkebyn keskustassa tulos oli 22,2 prosenttia.

Myös muiden suurten kaupunkien maahanmuuttaja-alueilla Nyans teki kovaa tulosta. Örebron Vivallan kolmessa vaalipiirissä 16-17 prosentin kannatus. Uppsalassa Gottsundan ongelma-alueella päästiin 10 prosenttiin ja Sigtunan Valstassa vajaan 10 prosentin kannatukseen.

Nyans-puolueesta voidaan sanoa, että se teki käytännössä todella kovia vaalituloksia niillä alueilla, joilla asuu islamilaisista maista tulleita maahanmuuttajia. Mitä suurempi ulkomaalaisten osuus alueella oli, sitä kovemman tuloksen Nyans sai.

Erityisesti Malmön muslimit ovat pitäneet äänestystulosta todella merkittävänä. Nyans-puolueen vaalilähetyksessä tunnelma oli kepeä, sadat muslimit juhlivat tulosta todellisena voittona. Puolueen puheenjohtaja Mikail Yüksel sanoi, että Nyans tulee yhdistämään Ruotsin, vähän niin kuin ”Make Sweden Great Again”.

– Sen, minkä sosiaalidemokraatit ovat tuhonneet, sen Nyans tulee korjaamaan, Yüksel sanoi.

Kuntavaalien tulos ei ole vielä tiedossa, mutta jo nyt on selvää, että Nyans saa monissa kunnissa yhden tai useamman kunnallisvaalipaikan ja sitä kautta suuremman vaikutusvallan kunnallispolitiikassa.

Lähde: Pt-media

41 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juu

Ruotsissa huono puoli on se että se islamistimaa on tossa naapurissa.

Kanta A. Ottavainen

Yllättäjä? Jos on vähääkään ollut tietoinen Ruotsin surkeasta nykytilasta, niin islamilaisen puolueen suosio ei todellakaan tule yllätyksenä.

juha II

Sokeiden äänestyskuoriin oli laitettu AINA sossujen äänestyslappu. Äänestyspaikoila puuttui Ruiotsidemokraattien äänestyslipukkeita pöydällä, jossa kaikkien puolueiden lipukkeiden pitää olla, josta äänestäjät saavat itse valita sen puolueen lipukkeen ja kirjekuoren, jota haluaa äänestää. Tai muiden puolueiden lipukkeita oli ”seisovassa pöydässä” pullollaan. Ruotsidemokraattien kokonaista viisi. Joissakin paikoissa äänestäjän piti erikseen PYYTÄÄ virkailijalta Ruotsidemokraattien äänestyslipukkeet kuoriineen, koska miitä EI ollut. Virkailija toi takahuoneesta pari äänestyslipuketta yhtä innosta uhkuen kuin ”Speden legendaarisessa ”Rautakauppias” -sketsissä.

jopa EU on pari vaalikautta sitten antanut Ruotsille huomautuksen vaalien rehellisyysvajeesta! Ruotsidemokraatit ovat sossut, Keskusta, ympäristöpuolue ja vassarit julistaneet ”Demokratian vastaiseksi”, ”rasisteiksi” ja ”natseiksi”! Niinpä oppi on mennyt perille niin, että suvakkii-sossut ym. ruotsalainen tärähtäneistö ja matut uhkailevat eli vm. ”hyvällä ruotsilla” kertovat SD:n vaaliehdokkaan tai vaalityöntekijän ”äidin olevan huora ja lupaa vielä nussia äidin!

Lopulta islamilaiset lakkaavat äänestämästä vatipäitä (S, Vihreät, Ympäristöpuolue, Liberaalit, Keskusta ja vassarit) ja siirtyvät kokovoimallaan Islamilaisen puolueen äänestäjiksi. Sen jälkeen vaihtuu ”yhteiskuntajärjestelmä” ja mmuslit ottavat vallan Ruotsissa ja perustavat Ilamilaisen kalifaatin. Tämän huusivat tanskalais-ruotsalaisellke Paludanille, joka on sananvapauden nimissä polttanut Koraaneja Ruotsissa. Muslimit huusivat kaikissa pohjoismaissa he ovat pian ENEMMISTÖ kun heidän muijat vääntävät kersoja maailmaan kuin makkaraa makkaratehtaassa!!!

Vantaalla HOP-LOPISSA suomalainen 8-vuotias pikku-tyttö joutui kahden murjaani pojan pahoinpitelemäksi. Edelliset apinat ajoivat sähköautolla ensin sanallisesti kiusattuaan tyttöä sähköautolla hänen jalkansa yli. kulkee yhä kainalosauvoilla ja on pelokas. Edllinen tapahtui Elokuun lopulla. Poliisi EI tutki eikä nakkaa p..kaakaan, koska kyseiset mokkakikkelin lutkuttaja eivät viitsi eivätkä halua suojella valkoista 8-vuotiasta pikku-tyttöä.

Mutta yksib on varmaa: ”Kyllä piru perillisensä l’öytää!!!”

John Quiman

Muslimien kasvun enmmistöksi maksavat ruotsalaiset. Siitä puolueiden politiikka pitää huolen. Aika kieroa, etenkin, kun on ihan varmaa, että ainakin huipulla tietävät mihin kaikki tuo harrastettu politiikka johtaa.

Vaan eipä sossut tee muutosta maahanmuuttopolitiikkaan ja matujen elättämisen politiikkaan, koska ovat itse tuon mielettömyyden pääarkkitehti. Eivät myöskään myönnä, että kaikki on mennyt pahasti pieleen. Valehtelevat minkä kerkiävät ihan vain pysyäkseen vallassa. Ruotsista vähät välittävät.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Ei helevata!Jos olis mun tyttö..tai poika niin…vati lentäis.Siis ei tutkita tämä menee niin sairaaksi,aivan kuin jenkeissä.
No piltteriperkkien opetuslapset hoitaa ”hommiaan”.

Wallander

Jippi Jimmie! Heja Sverige!

Nim

Jimmie on vesikammattu liero joka pokkuroi ja ajaa globalismia kyökin kautta samalla pyllistäen Ruotsin palauttamista tahtoville.

Gustav Kasselstrand ja AfS ovat ainoat joilla on särmää ja todellisia aikeita, ei pelkkää vesitettyä kabinettipolitiikkaa.

John Quiman

Ruotsidemokraatit ovat niissä kunnissa, missä ovat päässeet hallitsemaan, tehneet ihan oikeita parannuksia.

Mikään puolue ei tee mitään muutoksia yhtään mihinkään, ellei sillä joko ole yli puolet valtiopäivien paikoista tai ellei se suostu mitenkään tekemään mitään kompromisseja muiden puolueiden kanssa. Valitettavasti politiikka on sellaista, että siinä pitää luovia ja välilä tinkiä omista haluistaan.

Ääripuolue, joka tiukasti pitää kovasta linjastaan kiinni voi tietysti kuulostaa ryhdikkäämmältä, mutta se ei saa mitään aikaiseksi, koska se ei pääse koskaan sellaiseen asemaan.

SM.

Tehneet ”parannuksia” niin kuin ”parantavat” persut soineineen ovat tehneet ”parannuksia”. 🤣🤣🤣🤣🤣

Aurankärkipuolueet asettavat suunnan joka puuttuu hillotolppapuolueilta.
Kun matkivat hillotolppailijat lopulta vakuuttuvat toisenkin politiikan, eli aktiivisen politiikan tuovan ääniä, he uskaltavat matkia joitain muuta kuin mikä aiemmin tuntui hilloturvalliselta.
Näin pelkästään aurankärkiaktiivit tekevät varsinaista politiikkaa.
Matkivat hillosopulit seuraavat viiveellä perässä.

Todellisuudessa tukemalla vellihousuisia ja selkärangattomia hillosopuleita varmistaa ettei suunta muutu. Diiliin kuuluu että ” vastineeksi” saa olematonta viilailua ja aktiivista p..seen myyntiä globalisteille.

SM.

Tehneet ”parannuksia” niin kuin ”parantavat” persut soineineen ovat tehneet ”parannuksia”. 🤣🤣🤣🤣🤣

Aurankärkipuolueet asettavat suunnan joka puuttuu hillotolppapuolueilta.
Kun matkivat hillotolppailijat lopulta vakuuttuvat toisenkin politiikan, eli aktiivisen politiikan tuovan ääniä, he uskaltavat matkia joitain muuta kuin mikä aiemmin tuntui hilloturvalliselta.
Näin pelkästään aurankärkiaktiivit tekevät varsinaista politiikkaa.
Matkivat hillosopulit seuraavat viiveellä perässä.

Todellisuudessa tukemalla vellihousuisia ja selkärangattomia hillosopuleita varmistaa ettei suunta muutu. Diiliin kuuluu että ” vastineeksi” saa olematonta viilailua ja aktiivista berzeen myyntiä globalisteille.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=jy0YlUzBPqA

Niin Ruotsi on menetetty maa…katsokaapa tuo video…ja tätä haluaa vasemmistovirhemarginaalikes-kustakokkarit!

Todella järkyttävää touhua poliiseja kohtaan ja no problem…ei uskalleta nitistää!

ike

En nyt ole poliisin ylin ystävä, noin yleisesti. Liian paljon nähnyt väärinkäytöksiä. No jos sitten ajatellaan että ei anneta ”väkivaltamonopolia” jollekkin edes jossakin määrin kansaa edustavalle taholle niin siitä seuraa että väkivalta on sitten koko kansan omaisuutta, aika harva kai sitä kuitenkaan tahtoo.Joten kai tuon kompromissin kanssa täytyy elää. Kaikkein vähiten haluan antaa valtaa noille huligaaneille. Jos poliisi ei siihen kykene niin kai sitten seuraava aste on jonkinlaiset kodinturvajoukot, ei olisi enimmäinen kerta.

Kata

Oikeassa olet ja tuokin asuinalue kaipaisi heti sellaisia joukkoja joita nuo vatun kivittäjät tottelee.
Todella uskomattoman röyhkeitä ”tapojensa orjia” ja kenen rahoilla ne tuolla asustaakaan??
Miten tämä maailma näin sekosi?

John Quiman

Näitä maahanmuuttajia on pilvin pimein ja niistä on syntynyt valtavat ongelmat, joita yksi on mielettämät sossukulut niiden elättämiseen. Niistä ei ole rikastajiksi, mutta köyhdyttäjiksi kyllä.

Ja koska ne eivät sopeudu maahan, syntyy heistä kotimaidensa jatkeita vaikuttamaan siihen maahan, jossa asuvat. Näin on pitkin Eurooppaa.

Saksassa on 2,7 miljoonaa turkkilaista, eikä heistä ole sopeutunut Saksaan kuin harvat. Turkilla on siis 2,7 miljoonaa turkkilaista valmiina vaikuttamaan Saksaan, kunhan Erdogan vähän yllyttää.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
kunniakunniakunniakunniakunnia

Arvopohjamutalaisten nyanssit sijoittuvat asteikolle kivi ja keppi.

ike

No ei niin pikkuasia. Voisiko täällä deletoida jonkun kirjoittamans tekstin. Olkaa nyt edelläkävijä ja mahdolistakaa se. Minulle yhdentekevää, mutta olisiko ajatuksen aihetta.

Rudi

Eipä näillä ole pientäkään aikomusta integroitua väestöön tekee hallinto ihan mitä hyvänsä. Yhteiset rajatut asuinalueet, yhteiset muslimilait. Kieltä osaavat sen verran kuin avustuspapereiden täyttöön tarvitaan, suuri osa ei sitäkään vähää kun lemmikeille on kaikki eteen passattu tulkkien kanssa. Lisääntyvät ahkerasti.
Oma puolue ja omat kansanedustajat ja mahdolliset ministerit onkin sitten jo lopun alkua kantaväelle.
Tässä näemme Suomen kohtalon 10v+. eteenpäin, ihan tositeeveenä ja livenä. Luulisi laittavan miettimään tyhmemmänkin. Näitä on Suomessakin jo niin paljon että ovat otollinen kohderyhmä mainostajille kuten telsusta nähdään. Suomalaiset luulevat osaavansa hoitaa asian paremmin kuin ruotsalaiset, mutta eivät osaa. Kaikki tulee menemään täysin samalla käsikirjoituksella, ja yhtäkkiä huomataan että on syntynyt ongelma jota ei voi enää korjata, ihan kuten Ruotsissa nyt.

Ilkka Forsten

Islamisaation yksi vaihe, ja kohta ei saa muita äänestääkään kuin allahua.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
jep

Nyanssit kolkuttelee jo Suomaankin porteilla.

Ja KEENERI !

Miten tällainen puolue voi olla laillinen varsinkin, kun tiedetään mitä niiden oppikirja kehottaa tekemään vääräuskoisille?

otto suni

Kun edustat oikeaa uskoa ja olet valittu, niin myös edustamasi puolue tulee olemaan se ainoa oikea. Koska kukaan ei Ruotsissa uskaltanut pysäyttää rotumuukalaisten maahan tuloa ja ”batiikkinoidat” Tukholmassa pitivät näitä ”kultamunia” rakastajinaan niin tähän on tultu. Nyt voimme ainoastaan odottaa koska Suomessa on sama tilanne!

Nationalisti

Menee huolestuttavaksi, rotumuukalaisten määrä on jo sen verran suuri, että heidän omat puolueensa saavat jonkinlaista menestystä.
Jokainen normaalilla järjellä varustettu tietää, mitä siinä tulee sitten loppujen lopuksi käymään, jos kehityssuunta jatkuu samanlaisena kuin nyt.

Olisi kiva tietää kuinka moni kantaruotsalainen on niin sekaisin, että äänestävät kyseistä Nyans-puoluetta?

PVL:lle soisi menestystä tulevan, he ovat ainoita, jotka haluavat ja kykenevät muuttamaan Ruotsin sellaiseksi kuin sen kuuluisi olla.

John Quiman

Jos ei äänestä Nyansia, on islamofoobikko ja rasisti?

Kata

Tottakai!!!

ike

Ruotsidemokraattien pitäisi oll suurin puolue. Poden ehkä vähän huonoa omaatuntoa.Joskus parikymppisenä sanoin mummolleni (rauha hänelle), että ketään yli 35-vuotiasta ei saisi päästää suomen asioista. Sanoi että voihan se olla niinkin, humoristi kun oli.Oli kuitenkin viisaampi. En tiedä mutta alkaa tuntua että Karma on olemassa.Saattaa olla että muutkin näkevät mihin tätä maata ajetaan. Ruotsin vaalitulos ei ole vielä valmis olen kuitenkin jo yllättytnyt noista ennusteista. Demareiden asema osoittaa että Ruotsi ei kaipaa muutosta Meillä nousee aika monia asioita agendalle esim. pakolaiskysymyksissä. Luuletteko että Ruotsilla ei ole hyviä neuvottelijoita. Ovat olleet tuolla lypsypuolella jo vuisisatoja.

Nationalisti

Ruotsidemokraatit ovat vähän kuin Persut.
He eivät ratkaise tätä nykyistä ongelmaa, populistisella puolueella ei ole siihen edes minkäänlaista todellista halua.
Heidän politiikkansa ei perustu mm. rotukysymykseen.

Mutta silti

Äänestäisivät nyt edes Ruotsidemokraatteja SDP:n sijaan. Vähiten huono vaihtoehto se on tarjolla olevista vaikka ei tilannetta varmaankaan pelasta. Suomessa sentään on tarjolla enemmän kansallismielisiä vaihtoehtoja, joita lammaskansa tuskin juuri äänestää.

ike

Muista nyt kuitenkin asia johon viittasin vähän aikaisemmin. Suomessa on yksipuoluejärjestelmä.

Nationalisti

Niin, tätä itsekin ihmettelen, kun Demarit on yksi suurimmista syyllisistä Ruotsin monikulttuuristen katujengien syntymiseen, alati kiihtyvään väestönvaihtoon ja alueiden ghettoutumiseen, kansa vaatii poliitikoilta tekoja näiden ongelmien kitkemiseksi, mutta silti he itse äänestävät hyvin pitkälti niitä samoja puolueita, jotka ne ongelmat ovat luoneet ja joilla ei ole aikomustakaan korjata yhteiskunnan tilannetta.

ike

No kyse on kokanaisuudesta.

Nationalisti

Mistä ”kokonaisuudesta”?
Miten se suunta muuttuisi, vaikka Ruotsidemokraatit ottaisi vallan?
Joo, sisäänotettavien rotumuukalaisten määrä varmasti pienenisi, mutta lopputulos tulisi olemaan aivan sama kuin vaikkapa demarijohtoisella hallituksella, se vaihdos tapahtuisi vain hieman hitaammin.

Ruotsidemokraatit ovat aiemmin erottaneet puolueesta sellaista porukkaa, jotka ovat niitä aitoja kansallismielisiä ja kansallisradikaaleja, kyseessä ei ole se sama puolue kuin se oli perustamishetkellä ja alkuvuosinaan, linja on nykyään hyvin korrekti, populismiin pohjautuva ja harjaus on kovaa.
Tällainen puolue meillä on Suomessakin ja sen toiminta, sekä periaatteet on nähty jo.

Kata

Populismi tarkoittaa suosioita…esim populaarikulttuuri…siitä nauttii pop-tähdet mm…siis miksi se on suurempi synti kuin vasurien väärät mantrat?Joilla he siis hakevat suosiota eli populisteja.
Nykymaailmassa vain oikeistoihmisiä nimitellään populisteiksi vaikka sitä samaa kaikki puolueet hakee.Miksi ihmeesä ne jäisi jonnekin katveeseen jos halutaan että puolue saa valtaa?Eli POPULISTEJA allihuuppa!

ike

No meillä nyt kaiketi menee se tuhat vuotta ennenkuin jotakin tapahtuu.. Olisin jopa sitä mieltä että se ontärkeämpää kuin äänestäminen. Se on kai että sivistys nousee tuosta vihervasemmiston suosta, on ennenkin tapahtunut, mutta näinhän se on.Enemmistö valitsee, ei vain oikein tiedä mistä. Näinhän se menee. Ovat aika vaikeassa asemassa, ihmiset jotka yrittävät tässä sensuroidussa maailmassa muodosostaa maailmankuvaansa. Anteeksi tuo pilkkujen käyttö, ei niin oikein. Jo äidinkielenopettajani siitä huomautti. Kuitenkin asia on tärkeämpi kuin oikeinkirjoitus, joka sekin on tärkeää.Tärkeämpää on se miten ajattelet. Siis tärkeämpää on se mitä ajattelet, ei se äänestätkö vai et. Toimi myös niin. Väkivaltaan en ketään kehoita mutta aika kummallista tämä aika.

Kata

Jännää kun juurikin vihervasurikes-kustakokkarit huutaa että persuilla ei ole kuin ”rotukysymys”…ja populismi sanana on jo niin last season ja sitä ei käytä kuin vasurit…ne pahimmat populistit kuten on jenkeissäkin nähty…Heillä sitä populaation tykkäystä haetaan kummallisin keinoin.Ihan kamala juttu…
Kaikki käännetään upside-down mitä ikinä eteen tulee konservatiiveilta…ihan naurettavaa mutta kestää aikansa ennenkuin immeisten simmut aukeaa jos nyt ikinä sitä tapahtuukaan…sitäkin voi eppäillä kunnes tulee eteen totuus vasemmistosta.Too late!

Tuumailija

Totta, populismista on tullut kirosana, herja ihan sen kärsimän tarkoitusinflaation vuoksi.
Populismia käytetään härskisti vain oman agendan ajamiseen, sillä maalataan ne taivaanrannat kullan sävyillä yms. lupauksia jotka lampaat nielevät kaikkine hyvineen.

Muistan lukeneeni vanhasta ns. tietokirjasta populismin määreen ja se meni jotensakin näin: Popul sana on peräisin latinasta ja tarkoittaa kansaa/kansanomaista tahi kansanmielistä; populismi tarkoittaa kansasta lähtöisin olevaa ääntä, ajatusta, aatetta, aloitetta.

Eli poliitikkojen pitäisi ensisijaisesti tuoda julki kansan ääntä ja ajaa heidän asiaansa eikä muualta tulleita aatteita, käskyjä tai vain pienen poliittisen sisäpiirin aivopieruja sen itsensä etua ajatellen.

Kata

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=7h1-mRKXSNc

Juuripa niin.Ivan esittää hyvin tätä nimittelylänkytystä eräiltä tahoilta ja Purra vastaa kysymyksiin asiaa kuten aina.

John Quiman

Jos oikealla puolella olevia halutaan sanoa populisteiksi sen perusteella, mitä kansalle puhuvat, voisi sossuja sanoa korruptionisteiksi, kun ostavat ääniä lupailemalla etuja. Hehän lahjovat äänestäjäkuntaansa antamaan ääniä.

ike

😂

Kata

Just noin,hyvä!

K.J.S.

Kukaan muu kuin yli 40-vuotias miespuolinen henkilö ei saisi äänestää. Yksinomaan tämä rajaisi pois 75% ääliömäisestä äänestäjistä.
Toki pitäisi rajata vielä enemmän, mutta siitä on syytä aloittaa.

Piikkilampaat

”Tulee yhdistämään Ruotsin” niimpä, muuttaa Ruotsin lähi-idäksi ja alkaa lain mukaan teloittamaan vääräuskoisia ja naisilta häviää kaikki oikeudet.