Eurooppa Muu maailma Politiikka Talous

Ruotsin hallituksen kiireellinen lehdistötilaisuus: ”Edessämme on sodan talvi”

Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson. Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0).

Ruotsin hallitus kutsui lauantaina koolle kiireellisen lehdistötilaisuuden Nord Stream 1:n sulkemisesta. Pääministerin mukaan ”meillä on edessämme sodan talvi, ja tarvitaan toimenpiteitä, joilla estetään Ruotsin ajautuminen rahoituskriisiin”.

Venäläinen kaasuyhtiö Gazprom ilmoitti perjantaina, että Nord Stream 1 -kaasuputki suljetaan ”toistaiseksi”. Vastauksena Ruotsin hallitus, Riksbank ja Finanssivalvonta kutsuivat lauantaina koolle ylimääräisen lehdistötilaisuuden.

”Venäjän sodalla on vakavia seurauksia koko Euroopalle sekä ruotsalaisille kotitalouksille ja yrityksille erityisesti Etelä-Ruotsissa”, pääministeri Magdalena Andersson (S) sanoi lehdistötilaisuuden alussa.

”Viime yönä saimme uutisen, että venäläiset kaasutoimitukset Nord Stream 1 -kaasuputken kautta keskeytetään toistaiseksi. Meillä oli edessämme vaikea talvi, mutta nyt meillä on edessämme todellinen sotatalvi”, hän jatkaa.

Valtiovarainministeri Mikael Dambergin (S) mukaan hallitus aikoo nyt myöntää luottotakuita yrityksille ”taloudellisen uhan torjumiseksi”.

”Kerromme asiat niin kuin ne ovat. Tilanne on hyvin vakava, ja siihen liittyy monia epävarmuustekijöitä ja riskejä”, Damberg sanoo.

Samaan aikaan hän toteaa, että hallituksella on ”hyvä julkisen talouden hallinta” ja että ”Ruotsin talous on pohjimmiltaan vahva”.

”Annamme satojen miljardien kruunujen likviditeettitakuut”, pääministeri sanoo.

Hallituksen kerrotaan ilmoittaneen asiasta Riksdagille lauantaina, ja päätös on tarkoitus tehdä jo maanantaina. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat ottaa lainoja, ja valtio jakaa riskin.

Nyt toivotaan, että pörssin avautuessa maanantaina se reagoi Gazpromin ilmoitukseen rauhallisemmin.

”Jos emme toimi nyt, on olemassa vakava riski rahoitusjärjestelmän häiriöistä, jotka pahimmassa tapauksessa voivat johtaa rahoituskriisiin”, sanoo Magdalena Andersson.

Lähde: Nordfront

52 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

No, Ruotsi on nyt sitten virallisesti siirtynyt ruotsalaisesta sosialidemokratiasta kommunismiin, jonka maanpäällinen täyttymys näki päivänvalonsa kommunistidiktaattori Nicolae Ceaușescun (1918-1989) hallitsemassa Romaniassa!

Mutta tuo ”hätätila” on vain yksi palanen WEF:n ”the Great Reset”:tin palapelissä, joka on kuin viimmeisen päälle harkittu kylmäverinen siito shakissa. Sillä tuo syvästi erittäin vaarallinen lauma psykopaatteja ja sadisteja sisällään pitävä ,keho, joka ei viattomasti leiki pienoisjunaradolla vaan kokonaisella ihmiskunnalla ja sen ainutkertaisella elämällä tai pahemminkin sen joukkomurhalla.

Koko halpa ja lopuntonta kyynistä julmuutta sisällään pitävä hanke, joka on kuin suoraan James Bondista kaikkine niljakkaine arpinaamaisine pahiksineen kaadetaan aivan kuten sekin oli suunniteltu: Venäjän veemäisen ja umpihullun presidentin Vladimir Putinin niskoille suunnaten huomio aivan toisaalle tasan heistä ITSESTTÄÄN. Kuin varas, joka huutaa tättä kurkkua: ”Ottakaa varas kiinni!!!”

John Quiman

Muun kriisin varjossa on hyvä toimia huomaamattomasti. Kriisejä onkin nippukaupalla. On Venäjän hyökkäyssota, on ilmastokriisi, on korona ym. tautikriisi, on energiakriisi jne.

Weffiläisten ja muiden Schwab’laisten touhuista on varoiteltu kauan, mutta ei kansa sitä tule tajuamaan ennen kuin on myöhäistä. Varoittelijoiden ainoaksi iloksi saattaa jäädä toteamus, että enkös minä sanonut, kun varoittelijatkin sitten istuvat ilman omaa syytä samassa liemessä.

ike

Katsoin tuossa tiedutustilaisuutta. Muistakaa aina. Jos poliitikko sanoo:”Sanon tämän nyt aivan avoimesti”, tai: ”Vasuullisina poliitikkoina meidän täytyy varautua tähän”, niin rahaa palaa. Riippumattomatta ovatko oikeassa, koska koko tilanteeseen on ajauduttu täysin kykenemättömän poliitikan takia. Ei eurooppaan neuvotteluihin pitäisi päästää ihmisiä joilla ei ole mitään kykyä niitä hoitaa, tuloksena on vain kaikenlaisia tukipaketteja yms. Aina ne vanhat kokeneet kehäketut jallittaa nämä meidän tyttöset.

Ilkka Forsten

Lause jota viljeltiin edellisen(kin) hallituksen aikana oli, ” olemme juuri asettaneet valiokunnan pohtimaan kyseistä asiaa.” Minusta on outoa ettei sitä valiokuntaa ole koskaan jo valmiiksi olemassa, se synnytellään sillä samalla hetkellä kun joku kysyy mitä nyt aiotaan tehdä vai tehdäänkö mitään ?

Kun sitten ei mitään tapahdu, ja kysytään uudelleen kuinka asettamanne valiokunta on tilanteen hoitanut, saadaan vastaus, ” en lähde nyt etukäteen arvailemaan heidän työnsä tuloksia ja aikatauluja, tiedotamme myöhemmin mihin päätökseen olemme tulleet.”

Kun sitten ”myöhemmin ” kysytään joko voitte sanoa kuinka valiokunta onnistui työssään, on vastaus, ”asia siirtyi ainakin kolmella kuukaudella, sillä eduskunnan kesäloma alkoi juuri kuten tiedätte, mutta voin vakuuttaa että kyllä me koko ajan olemme tietoisia asian tärkeydestä.”

MISSÄ MUUALLA KUIN EDUSKUNNASSA VOI KAIKEN SIIRTÄÄ HAMAAN TULEVAISUUTEEN, SANOMALLA ETTÄ ASIAN TÄRKEYS TIEDOSTETAAN, MUTTA LOMAT ON SAATAVA PITÄÄ ENNEN PÄÄTÖKSIÄ !

Kata

Ei missään ja kuten oli sanonta jo 90-luvulla:”Kun mietintö vihdoin valmistui niin se vanhentuneisuuttaan romuttui” eli nämä valiokunnat taitaa vaan imeskellä valion jätskiä…kautta aikojen.
Ja” loma pitäs pittää ja kierrellä vähän maalimaa”….. 😀

Luottamus noihin porukoihin on zero.

John Quiman

Sellaista homma on, kun kukaan ei ole mistään vastuussa, eikä kukaan halua vastuuta ottaakaan. Kunhan keksitään joitain selityksiä äänestäjien harhauttamiseksi.

juu

Edelleen, mikään tässä ei ole mitään ”yllättäen sattunutta”.
EU ja WEF on suunnitellut tämän kaiken, nyt vain voivat syyttää venäjää kaikesta.
Euroopassa ihmiset ajetaan köyhyyteen ja kurjuuteen, (pien)yritykset konkurssiin jne.
Meidän åääministeri, valtiovarainministeri ja oikeusministeri on Klaus Schwabin ja WEF:in talutusnuorassa.
Kuinka paljon me siedetään? Millon menee kuppi nurin?

Lapa

Ruotsin WEF-ministeri syyttää j..talaisten oppikirjan mukaisesti venäjää vastoin kaikkien elollisten silmillä todettavia tosiasioita.
Punikeilla täytetty valtamedia ympäri euroopan on mukana petoksessa myötäilemässä päättäjien valheita.
Venäjä haluaa maksut ruplissa koska ei ymmärrettävistä syistä johtuen halua tukea himarseja ja muuta sotamateriaalia Ukrainaan työntävää USAta ja sen konkurssi dollaria. Meidän pilluhallitus on valinnut USAn mielistelyn ennemmin kuin huolehtisi kansalaisten hyvinvoinnista.

VMP

En tiedä tällä hetkellä 22 ihmistä tykkää ryssä ulosteesta(oikea termi sensuroitu), näkyy tuossa tekstisi alla tuon peukun vieressä.. 😛

juu

On se kyllä kumma että ryssä kortti vedetään aina esiin. Ihan voin sanoa etten ole koskaan edes käynyt venäjällä.
Se mitä venäjä tekee muualla maailmassa ei saisi kurjistaa suomalaisten elämää.
Oletteko te nykyajan kermaprseet sellasia että kaikkien murheisiin otetaan osaa kunnes sitten sattuu omalle kohdalle.

John Quiman

Suomen kannalta katsoen maailman politiikassa ei ole hyviä vaihtoehtoja. Turhan moni uskoo, että Venäjän mielistely olisi hyvä valinta, mutta he eivät tajua, että se olisi huonompi valinta. Yhdestä pahasta ei kannata hypätä kahteen pahaan. Mihin tahansa politiikassa kallistuu, on siellä mätää. Länsimätä on vaan pitkällä tähtäimellä vähemmän haitallinen kuin itämätä.

Unohtuu monilta sekin, että ei Suomi johda maailman politiikkaa, vana yrittää jotenkin selviytyä sen pyörteissä.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ei voisi toimia nykyistä viisaammin suhteessa länsimätään. Suomen hallinto on länsimädän mädättämä hyödyllinen itiootti, kun sitä ohjailee Schwab-kerhon kellokkaat.

Tilanne menisi huonommaksi, jos Suomi siirtyisi itämädän puolelle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Olen käynyt. Kahdensadan kerran jälkeen lopetin laskemasta (rajan pinnassa kun asun ja Viipuri on lähempänä kuin Helsinki) joten tiedän mistä puhun.

ike

Ei koskaan enää sotaa eurooppaan, noin kai joskus sanottiin. No kai olen oppinut historiasta jotakin uutta, se ei ole tavallisten ihmisten käsissä. Noita bandiittoja on aivan liikaa. Sanovat että ajavat ihmisten asiaa. Katsokaa ympärilenne. Jos äänestämisellä voisi vaikuttaa olisiko ajamanne tulos tämä.

Horace Smith

Mitä se oikein puhuu? Ruotsissahan on sota ollut päällä jo pitkään. Pommit räjähtelee ja lyijyä ilma sakeana.

Ilkka Forsten

Niin niin, mutta heillä on ” hyvä julkisen talouden hallinta ja ruotsin talous on pohjimmiltan vahva.” Kiitos moniosaajien, ketä muuta siitä valtavasta yltäkylläisyydestä voi kiittää, allahu akbar Magdalena Andersson.

Minervan Pöllö

On siinä selvittämistä, päällä kun on jo sisällissota. Islam ja Vanja rulettaa, mutta ensimainitusta voi syyttää vain itseään.

seant

Ruotsi on ostanut sähköä talvisin Puolasta ja Saksasta sen jälkeen kun kaksi viimeisintä ydinvoimalaa suljettiin. Ilmeisesti tulevana talvena ne ei tule saamaan sieltä sähköä ja lisäksi pohjoisesta jo nyt tulee täydellä siirto yhteydellä sähköä. Jos Venäjälle maksetaan kaasusta, niin miksi ei voi maksaa sähköstä? Suomeen saataisiin heti 1500 MW teholla sähköä Venäjältä, joka voidaan myydä tarvittaessa etelä-Ruotsiin suoraan sekä lisäksi Viron-Latvia-Liettuan kautta.

Vihreä (piikki)lanka

Tuo ”sodan talvi” tarkoittanee ankeita kotirintamaolosuhteita, jotka lienevät Suomessa vielä selvästi ankeammat kuin Ruotsissa.
Noinkin vahva ilmaus edellyttänee meillä Valmiuslain valtuuttamaa säännöstelyä sekä puolustusvoimien laajamittaista käyttöä poliisin virka-apuna.

VMP

Onko tämä tehtaankadun uusi linjaus uuden vaiheen propagandasta?

Rudi

Magdalenalla ja Sannalla on tilanneharha. Jos tekee väärän arvion todellisuudesta niin ei voi tehdä oikeita päätöksiä tilanteen korjaamiseksi. Kaikki tietävät että Ruotsi ja Suomi eivät ole sodassa, ainakaan toistaiseksi. Jos talouskriisiä alkaa hoitamaan sotapäällikkönä niin silloin tulisi olla suurvallan eikä pienen periferian johtaja. Niin Ruotsille kuin Suomelle riittäisi lääkkeeksi se että tunnustaisi tosiasiat eikä alkaisi kehitellä rinnakkaistodellisuutta. Omien aiheuttamiensa ongelmien syytä ei pitäisi sälyttää muiden aiheuttamaksi vaikka se monasti houkuttelevalta tuntuukin. Niinhän ihminen usein tekee, se on inhimillistä.

Lapa

Jännä että nää molemmat toivat samaan aikaan tän ”sota” termin. Yksinkertainen voisi luulla heidän jopa sopineen asiasta, tai jopa saaneen ohjeen, ehkä jopa jude-klasun WEFiltä.

Timppis

Ruotsissa on ollut jo pitkään sodantalvi kevät kesä ja syksy eikä se liity millään tapaa venäjään tahi ukrainaan vaan ihaniin pelihetkiin ja kuohkeaan riisiin.ne tekee törkeen siistii safkaa.t: riku white helmets.

Keeneri 🧔🏿‍♂️

Nytkö siellä siis sisällissota alkamassa? Swedupoika vs. partapoika

Eka Kettunen

Ruotsissa vihreän politiikan nimissä lakkautettiin ydinvoimaloita ja nyt sitten itketään oman tyhmyyden seurauksia sekä syytellään muita.

’ Missä vihreät, siellä ongelma ’ … ’ de gröna, de problem’

ike

Sannan suosio on kuulemma huipussaa, ainakin televisiouutisten mukaan. Onko tämä porukka suomessa jotenkin itsetuhoista kun eivät näe mitä ympärillä tapahtuu. Ei tuota viherpunaa pitäisi päästää mihinkään päättäviin asemiin.

Timppis

Noilla gallupeilla voi pyyhkiä prttä.median lellikki jauhojengin no:1 sit tulee muut julkisuudesta elävät turhikset vansvedessä.

John Quiman

Sannan suosio perustuu median luomiin mielikuviin kansikuvatyttö-Sannan ihanuudesta. Ei politiikkaan tai suorituksiin.

Monet pitävät kauniina. Minun silmissäni hän on aika lattea keskinkertaiuus niin kauneuden kuin älynkin puolesta. On kuin kuuden ällän tyttö, joka muistaa kaiken oppimansa, mutta ei ymmärrä siitä yhtään mitään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

👍 👍 👍

Nationalisti

On noi poliitikot hauskoja, nyt syytetään ihan kaikesta Venäjää, vielä vuosi sitten syytettiin koronaa.
Mitähän syytetään seuraavaksi?

Ihan omilla toimillaan ja vihreän ideologian siirtymillä he ovat Euroopan tähän kuseen ajaneet.
Nauttikaa nyt.

Pilipali

No juuri niin. Mediakaan ei ole sen terveempi. Vielä joitakin kuukausia sitten huudettiin, kuinka kaikki kaupankäynti Venäjän kanssa tulee lopettaa eikä ”veriöljya” tule ostaa. Nyt sitten yksistään, kun toimitukset Venäjältä alkavat tyrehtyi. Heidän puheistaan huomaa, että tarkoituksena ei ole hoitaa asioita mallikkaasti vaan kerätä itselleen kunniaa ja vaikutusvaltaa. Tosin kunnian kanssa on vähän niin ja näin, kun kaikki mitä ajetaan osoittautuu täysin kelvottomaksi sekoiluksi. Tietyst väärät ja huonot valinnat voidaan sitten median voimalla valkopestä tai vaieta kuoliaaksi rummuttamalla jotain asian vierestä tai nostamalla esiin keinotekoisia sankareita.

Suomen puolustaminen

Mitenkäs ruatsalaiset nyt ovat noinkin tuuliajolla? Sotahan on sitä että joku toinen haluaa sinulta resursseja (maata, energiaa, luonnonrikkauksia, elintilaa…) ilman että on valmis maksamaan siitä. Onhan toki ruatsi sodassa, mutta ei Venäjän kanssa.

Kata

Jaahas jos naapurilla tulee sodan talvi niin meillä se on varmaan sitten kääntäen verrannollinen?
Näin sitä saadaan ihmiskuntaa kyykytettyä,palelkaa tollukat ja maksakaa silti kymmenen kertaa enemmän sähköstä…
Ydinvoimaloita ei voi rakentaa,voimalat seisokissa eikä turvetta saa tuputtaa sannoopi vihiriä veronika eikä omavaraisuutta saa olla…missään asiassa.
Oma nassu ja lämpö on siis turvattu vai voisitteko kuvitella vaikka pikku Iiriksen kylmään pahvimökkiin…Emman kanssa pilkkomaan puita…

Sensuroimaton Totuus

Sodassa tässä on oltu jo vuosia ja se sota, niin Suomessa kuin ruåtsissakin käydään ns.”eliitin” ja tavallisen kansan välillä. Pakkaa sotkee mukavasti myös em.eliitin maahanTUOMAT sosiaalisiirtolaiset joita he käyttävät joukkoinaan kantaväestöä vastaan.

Venäjän ja venäläisten rooliksi tässä sodassa jää meille idiooteille naureskelu. Vuosikymmeniä jatkunut typeryys alkaa saavuttaa lakipisteensä. Me tehtiin se! -ihan ilman ulkopuolista apua.

Eka Kettunen

Vihreät voisivat olla helposti ilman sähköä jos seisoisivat yhtään aatteensa takana.

Keskuslämmitys toimii, vedet tulevat ja menevät kaupunkiasunnoissa ilman sähköä. Kynttilän valossa voi sitten järsiä porkkanaa ja mutustella etelän hedelmiä, ilman sähköä. Smoothieroippeet voi heittää peräjälkeen kitusiin, kyllä ne mahassa sitten sekoittuvat ja niistä pöntöntäytettä syntyy, ilman sähköä. Nyrkkipyykissä voi pestä ne merkkivaatteet ja iphonen sekä muut viihdelaitteet joutavat kierrätykseen. Ajanvietteeksi sopisi Afrikan tähti-peli tai Pekka-pelikortit.

Olisi helppoa olla oikeasti vihreä, mutta kun ovat Juuttaan Käkriäisiä, enemmän käyttävät sähköä elämiseen ja polttoainetta etelänmatkoihin kuin monet muut normaalin arjen pyörittämiseen.

Ilkka Forsten

Ehkä ne muuttaa talveksi Sannalle kämppikseksi niin ei ole pitkää matkaa bilettämään. Kolumbiakin on ihan nenän alla.

Kata

😀

Juha

Heh. Uniperin sopimusvastuut Saksassa ovat miljardiluokkaa kuukaudessa, jotka Enron.. eikun Fortum, siis Suomen valtio.. siis sinä maksat. Uniperin on ostettava kaasua markkinahintaan ja myytävä se raskaasti tappiolla saksalaisille asiakkailleen ja tästä seuraa miljardien menetys per kk.. sinulle, koska Fortum on liian suuri päästettäväksi konkurssiin.

Tämä lienee Suomen historian suurin virheinvestointi. F35, OL3 ja UMTS olivat peanuts.. pikkupähkinöitä tämän Enronin.. öö Fortumin möhläyksen rinnalla. Maamme menee konkurssiin.. mutta johtajien bonuksista ja palkoista ei tingitä.. eikä kukaan joudu vastuuseen..

Juha

Tässä vielä jatkoa tälle katastrofille..

”Mitä Ruisrockin aikaan tapahtui Suomessa?
Samaan aikaan Suomessa oli Fortum/ Uniper- jupakka. Saksalainen Uniper myy kaasua saksalaisille halvemmalla kuin ostaa sitä ja sen johdosta Uniperille syntyy noin sadan miljoonan tappio päivässä.”

https://injektiopiikki.com/2022/08/24/jauhojengi-paaministerin-parhaat-ystavat/

Samaan aikaan kun pm ja jauhojengi biletti.. ratkottiin Suomen historian suurimpaa taloudellista katastrofia. Tytti Tuppurainen sdp neuvotteli Suomen puolesta, että Uniperia ei päästetä konkurssiin vaan Suomen kansa avustaa saksalaisia muutamalla miljardilla per kk, jotta saksalaiset saavat ensi talvena halpaa maakaasua.

Eli Fortum luopui osasta 78 %n omistuksesta (nyt n 60 %) jotta Uniperia tekohengitettäisiin talven yli.. sinun rahoillasi. Kiitos SDP. Tytti on niin ihana, saksalauset eivät kärsi kylmyydestä.. ich liebe dich.

otto suni

Juha, todella hyvä analyysi Sinulta, kaikki tyhmyys tiivistyy kokkareiden ja kepun tekemään päätökseen käyttää Carunasta saadut rahat Uniperin ostoon ja nyt meistä jokainen maksaa vielä näitä ”huulipuikkohallituksen” Ruis Rock munauksia.
Suomalaisia vihaava Tyttö Tippurinen on kuin pumpattava Barbara yksinäisen miehen unelma piilopirtissä! Hyvin menee, Ruotsi tappelee jällen viimeiseen suomalaiseen ensi talvena!

typpilähde

Koko laitoksen voi lakkauttaa ja ihmiset voi alkaa itse edustaan itseään. Toi keskitetty edustuksellinen huuhaa ei vaan yksin kertaisesti toimi.

Rudi

Näinhän se meni. Tilanne taisi kuitenkin sellainen että kun Tyttyräinen laitettiin taisteluun niin laitettiin hallituksen kovin tykki asialle. En usko että tuosta hallituksesta sen parempaa vaihtoehtoa olisi ollut laittaa hommaa hoitamaan, ei sinne puolustusministeriäkään olisi voinut laittaa, olisi aiheuttanut liikaa hilpeyttä. Hallituksen kansansuosio on silti kova, tiedä sitten mistä se kertoo…

Juha

Rudi ja Otto. Täysin käsittämätöntä missä harhaisessa maailmassa ympärillämme olevat ihmiset elävät. Nukkehallitus on hukannut käsittämättömän määrän miljardeja

EU elvytyspaketti 6,6 miljaardia
F35 kalkkunat 10+ miljaardia
Uniper 10+ miljaardia ja 2+ miljaardia per kk

Vrt sotakorvaukset nykyrahassa about 4 miljaardia

Nukkehallitus tuplaa valtiovelan määrän.. lienee jo lähes 200 miljaardia tämän täystuhohallituksen jäljiltä.. mutta samoin itsetuhoisesti ovat toimineet edelliset hallitukset. Aivan kuin tarkoituksella velkaannutetaan valtio kerjäläiskansaksi. Kenties näin onkin.. tarkoitus.

Mutta tätä kansa haluaa. Luopua rahoistaan ja omaisuudestaan ja hymyillä typerästi onnellisen rutiköyhänä. EU kommunismin kannatushan on Suomessa yli 99 %a. Hyvin harva vain on sivistynyt kuten Te, ja tiedätte että kaikki kommunistiset utopiat päätyvät lopulta tuhoon, kaaokseen ja kuolemaan.. kuten EUkin aikanaan.

Kata

Olipa hyvä tuo kirjoitus pm:n parhaista ”ystävistä”….valaiseva suorastaan.

Jegros

Taitaa tuo injektiopiikki olla sdp:een omaa tuotantoa laitetaan sinne muutamat pääministerin mokat ja täytetään loput ufopastalla niin saadaan kaikki väittämät näyttämään naurettavilta tai ainakin pöljien jutuilta…

Pässit vallassa

Universaali olisi pitänyt päästää konkkaan. Ei se Fortumia vielä olisi kaatanut.

Pässit vallassa

Uniper. Pirun puhelin, kun korjailee väärin.

Juha

Tytti Tuppurainen ja nukkehallituksemme eivät päästäneet Uniperia konkkaan vaan halusivat että me kustannetaan saksalaisille halvat kaasut. Hallusinogeeneja oli kait kassaneiti nauttinut.

Jegros

Niin niinhän nuo haluaa niin päätyisi saksalaisten omistukseen koko lafka..

ike

Eikä vieläkään kenellekkään kenkää. Suomessa ei ole ylärajaa töpeksinnälle.

Juha

Heh.. 99.9 %a Suomaan kansasta haluaa että valtion omaisuus lahjoitetaan rahaeliitille ja aivopestyt suomaalaiseta elävät ikuisessa köyhyydessä ja rahaeliitin velkaorjuudessa loppuelämänsä onnellisina hymyillen. Siksi tunaroijat palkitaan ja äänestetään aina uudestaan valtaan.

Btw.. em 10 miljardin tukipakettihan sieltä putkahti, kuten aamulla arvelin. Eikä tässä vielä kaikki.. sopimusvelvoitteet jatkuvat hamaan tulevaisuuteen. Joten miljardit eivät tunnu enää missään kun vievät tuhkatkin pesästä.

Jegros

Sinäkin putkonen kirjoittelet välillä jotain melkein asiaa mutta taustalla sormesi syyhyävät päästä ajamaan venäjän asiaa oikeain kunnolla nyt se on vain joka jutussa hieman taustalla ja pöljimmät ei huomaa..

Juha

Oletkos Jegros ajatellut asiaa silleen, että ei oltaisi kansana rähmällään itään eikä länteen vaan seistäisiin selkä suorana omilla jaloillaan? Siis niinku itsenäisenä valtiona..

Kansalaisen verkkokauppa