Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Ruotsin keskusta: ”Väkivalta ei johdu suuresta maahanmuutosta”

Kuvakaappaus SBS Datelinen youtube-videolta.

Ruotsissa on käynnissä ennennäkemätön väkivallan aalto. Lähes päivittäin jossain päin Ruotsia tapahtuu ampumisia ja pommi-iskuja. Väkivallan aalto niittää runsaasti ihmishenkiä.

Viime vuonna pääministeriksi valitun Ulf Kristerssonin johtaman hallituksen mukaan syynä väkivaltaan on laaja maahanmuutto ja epäonnistunut kotoutuminen. Ampumatapausten ja pommi-iskujen takana ovat käytännössä aina ulkomaalaiset ja ulkomaalaistaustaiset rikollisjengit. Jengit käyvä sotaa huumekaupan reviireistä, ja ratkovat keskinäisiä kiistojaan aseilla sekä pommeilla.

Oppositiossa olevan Ruotsin keskustan johtoon kuuluva Muharrem Demirok on eri mieltä hallituksen kanssa.

”En hyväksy ajatusta, että väkivallan takana olisi maahanmuutto ja Ruotsiin tulleet ihmiset”, sanoo Demirok. ”Se tarkoittaisi, että jokainen tänne tullut olisi pohjimmiltaan ongelma”.

Muharrem Demirok myöntää, että kotoutumista ei ole tapahtunut, mutta kritisoi Ruotsin hallituksen ja sitä tukevan Ruotsidemokraatit-puolueen tapaa laittaa ongelmien syyksi maahanmuutto.

Hänen mukaansa kotoutumatta jääminen ja väkivalta eivät ole maahanmuuttajien vika.

Ruotsi otti vastaan suuren määrän ulkomaalaisia vuoden 2015 maahanmuuttovyöryssä, ja Muharrem Demirokin mukaan Ruotsi ei tuolloin tehnyt mitään väärin.

”Periaatteessa joka päivä satoja ihmisiä hukkui Välimereen”, hän pohtii. ”Näimme lasten huuhtoutuvan rannoillemme. Lähes kaikki puolueet olivat yhtä mieltä, että otamme vastaan pakosalla olevia ihmisiä ja olen ylpeä, että Ruotsi oli yksi satamista, joista ihmiset saattoivat etsiä uutta elämää”.

Lähde SVT

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Ois ihan kiva tietää miksi tarvitaan jotain miljrdeja maksavaa ”kotouttamista”
Kuinka moni teistä jos muuttaisi toiseen maahan jossa saa kaiken ilmaiseksi niin alkaisi tappamaan ja joukkoraiskailemaan ym, ?

Ilkka

Periaatteessa yhtään ihmistä ei tarvitsisi hukkua välimereen jos uskallettaisiin sanoa että vasemmisto ja vihreät ovat syyllisiä onnettomuuksiin. He haluavat uutta äänestäjäkuntaa, joka ei kyseen-alaista mitään kun luvataan hyvät sosiaalietuudet, siitä tässä on koko ajan kyse. Ja maahanmuuttajat ovat ongelma, turha selittää ettei olisi, vai joko Håkan Svensson polttelee autoja, rikkoo kaiken mikä eteen sattuu, räjäyttelee pommeja ja aiheuttaa miljoonien vahingot joka vuosi yhteiskunnalle.

John Quiman

”Se tarkoittaisi, että jokainen tänne tullut olisi pohjimmiltaan ongelma”

Ei suinkaan, vaan se tarkoittaa, että merkittävä osa tulijoista on ongelmallinen, mitä tulee näihin rikollisuusasioihin.

Ongelma ruotsalaiselle yhteiskunnalle on sen lisäksi valtaosa tulijoista, koska he nauttivat enemmän etuja kuin mitä tuottavat. ,Monet eivät tuota mitään, mutta elävät ruotsalaisten piikkiin.

Ilkka Manttari

Olen viimeinen joka haluaisi purkaa tätä pohjoismaista yhteistyötä mutta tuo on väistämättä edessä, jos Ruotsi ei kuuntele edes omia kansalaisiaan. Tuo kuva on siis minulle tullut. En ole koskaan ymmärtänyt tuota kotimaisen median ” Ruotsi isoveli” asennetta. No ehkä joskus suomettumisen pahimpina aikoina. Tuohon kommenttisi loppuosaan. Se on totta.En ole ekonomisti, mutta eivät taida olla monet muutkaan jotka ovat yliopistosta kyseiseltä alalta valmistuneet. En tiedä onko minulla rima vähän liian korkealla.

Ilkka

Mitään pohjoismaista yhteistyötä ei ole tehty muualla kuin demarien ja vihreiden puoluetoimistoissa. Samaa kuraa yritetään tunkea suomeen, ihan samoilla perusteilla ja täysin samalla lopputulemalla. painukoon hurrit vi****uun, en ole koskaan pitänyt heistä enkä ala pitämään. Tyhmää sakkia joka tuhoaa oman maansa ja kaikki saavutukset mitkä VALKOISET ovat luoneet. Ei sitä maata ole rakentaneet afikkalaiset tai arabit, eikä niistä ole ylläpitämään edes valmista tuotetta.

Ilkka Manttari

Ruotsi, niin terve ja rauhallinen maa, ennen maahanmuuttoa. Massiiviseen ongelmaan tulee vastata massiivisilla toimenpiteillä. Ruotsin kannattaisi lopettaa maahanmuutto ja hankkiutua eroon myös toisen polven muuttajista, saataisiin tieteellisesti pätevää näyttöä, mutta ei. Mitä sitä nyt ottamaan kantaa muutamaan ampumistapaukseen viikossa, tai ”no go” vyöhylleisiin. Kaikki tietävät että Ruotsi ei ole enää Ruotsi. Kyse on enää siitä saadaanko tuo Islamistinen maa pysymään omien rajojensa sisällä, vai olisiko viisasta alkaa katselemaan tätä ”pohjoismaista liikkumisvapautta” vähän toisesta vinkkelistä.

Ilkka Manttari

Vielä. Vähän kyseenalaistaisin Suomen demokratian. Miten on mahdollista että kannatukseltaan noin 4% puolue RKP on aina johtavissa asemissa. Vähemmistöjä pitää kuunnella, mutta sen ei saa antaa enemmistön tahtoa toteutumasta. Olen sitä mieltä että Suomessa on iso valuvika vaalijärjestelmässä. Sen korjaaminen on erittäin vaikeaa, johtuen vaalijärjestelmäsä. Emme ole demokraattinen maa.

John Quiman

Itse paikan päällä nähty 70-, 80- ja 90-luvuilla, että ongelmat alkoivat esiintyä sitä myöten, kun maahan laskettiin oikeauskoisia ja afrikkalaisia. Määrän lisääntyminen kasvatti ongelmia. Oli nähtävissä jo 80-luvulla, että tästä tulee ongelmia. Totesinkin jo silloin, että tulee liian paljon ja liian nopeasti. Huomatkaamme, että siihen aikaan maahan tuli vielä aika vähän ”pakolaisia” 2000-lukuun verrattuna.

70-luvulla Tukholmakin on hyvin ruotsalainen ja viihtyisä sekä turvallinen paikka.

Ilkka Manttari

Olen siinä mielessä toiveikas, että kyllä näitä muuttoliikkeitä on aikaisemminkin lopetettu. Ainahan Islamistit ovat yrittäneet eurooppaan. Ei kai kukaan halua että euroopasta tulee uusi afrikka. Pitää myös ymmärtää että emme ole esim. afrikkaan mitään velkaa. Koko käsite on syntynyt siitä että jollakin kuvitteellisella tavalla voitaisiin syyllistää eurooppalaisia. Tiedätte ketkä sitä tekevät. Siis afrikkalaiset ja muut, rakentakaa oma yhteiskuntanne jossa ihmiset haluavat elää, ja se toutuu.

Ilkka

Frankkien kuningas Kaarle Suuri ajoi muslimit välimeren eteläpuolelle muutama sata vuotta sitten voitettuaan kalifaatin. Nyt aletaan tarvitsemaan yhtä päättäväistä johtajaa hoitamaan nykyiset kalifaatin perustajat ulos euroopasta. Se mikä oli mahdollista silloin, on mahdollista myöskin nyt.

Marko Kristian

Eikä islamilainen väkivaltakaan johdu islamista.
Ne on ihan yhtä fiksuja kun Saarikko.

Ilkka Manttari

😂

Peter Kreisler

Tulee mieleen vitsi: Miksi Jeesus ei syntynyt Ruotsissa? No ei löytynyt kolmea viisasta miestä ja yhtä neitsyttä.

Mutta noin vakavasti asiasta, jos joku Ruotsissa selvinpäin väittää, että ”Väkivalta ei johdu suuresta maahanmuutosta” niin hänen kannattaisi tutkituttaa mielenterveytensä tila.

Uusimmat uutiset