Eurooppa Talous

Saksalaiset oikeistoaktivistit valtaavat Nord Stream 2 -terminaalin ja vaativat sen avaamista

Martin Sellner, Saksan identitaarisen liikkeen tiedottaja. Kuva: Twitter.

Neljä aktivistia otettiin kiinni, ja he ovat edelleen poliisin huostassa sen jälkeen, kun ryhmä yritti paeta viranomaisia juoksemalla läheiseen metsään.

Saksan identitaarisen liikkeen (IB) tiedottaja Martin Sellner ja Action Solidarity -järjestön taistelutoverit valtasivat maanantaina väliaikaisesti Nord Stream 2 -terminaalin Lubminissa Pohjois-Saksassa ja vaativat kaasuputken käyttöönottoa.

”Vaadimme Nord Stream 2:n välitöntä avaamista ja kansanäänestystä liittovaltion hallituksen energia- ja pakotepolitiikasta”, Sellner sanoi sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla.

Oikeistoaktivisti uhkasi myös itse käynnistää kaasuputken. ”Jos he eivät paina kaasua päälle, me painamme sen päälle. Olemme täällä tänään kytkemässä Nord Stream 2:n toimintaan”, hän sanoi ja vaati liittohallitukselta myös Saksan rajojen sulkemista.

”Hallitus hyväksyy miljoonien ihmisten köyhtymisen ja paleltumisen”, Sellner sanoi Junge Freiheit -sanomalehdelle.

”Kyse ei ole lainkaan sodasta ja geopolitiikasta, vaan ennen kaikkea vastuusta omaa kansaa kohtaan”, hän lisäsi.

Nord Stream 2 on pysäytetty

Viranomaiset saivat hälytyksen tapauksesta ja olivat pian paikan päällä pyrkien pysäyttämään toiminnan. Paetakseen paikalla olleita poliiseja aktivistiryhmä pakeni läheiseen metsään.

”Poliiseja tuli massiivinen joukko, ja osa aktivisteista vetäytyi Nord Streamin ympärillä oleviin pusikkoihin”, Junge Freiheit kertoi. ”Sitten poliisit etsivät heitä metsiköstä muun muassa helikopterilla. Useimmat pakenivat, mutta neljä jäi kiinni ja on edelleen vangittuna”, julkaisu lisäsi.

”Emme ole vielä tyytyväisiä, koska emme onnistuneet tällä kertaa kytkemään Nord Streamia päälle, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että annoimme mielenosoituksille alkusysäyksen”, Sellner sanoi.

Venäjän Ukrainaan tekemän hyökkäyksen seurauksena Nord Stream 2 -putki ei ole tällä hetkellä toiminnassa. On epäselvää, voidaanko venäläistä kaasua kuljettaa putkea pitkin Eurooppaan ja jos voidaan niin milloin.

Lähde: Remix

52 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Runtiti-pou

Tällaiset aktivistit tulisi eliminoida. EU-poliisilla on tähän valtuudet

Runtiti-pou

Tällaiset aktivistit tulisi am..a hengiltä. EU-poliisilla on tähän valtuudet

Heikki

Ottaisivat tulpan pois siitä putkenpäästä,niin se olisi auki.Erijuttu sit tulisko sieltä mitään.Helppoo ja yksinkertaista.

VMP

Onko saksaankin päässyt venäläisiä ”nationalistejä”, ”otto suneja” ja ”Juha II:sia”, ”oikeistoksi”?

otto suni

Taidat olla niitä punikkien jälkeläisiä joista on kasvatettu nykyinen vihervasemmisto.Minun isäni oli ”lahtari” punaisten antama kunnianimi Tampereen valtauksessa 1918, joten pidä sinä vain mielipiteesi omana tietonasi.

juu

Jos joku ei ole huomannut niin me länsimaissa elämme kommunismissa.
Se kommunismi on hieman muuttanut muotoaan, mutta yhtä tuhoisaa se on kuin tähänkin asti.

Ilkka Forsten

Sanna Stalin ja Maria Molotov. Pekka Lenin + koko politbyroo nyt on ilmassa historia havinaa.

Puolueeton

Typerää verrata nyky Suomea tai EU:ta kommunismiin sen enempää kuin natsismiin. Pitäisi olla sen verran ymmärrystä, että huomaa nykypolitiikalla ja vanhoilla mainituilla aatteilla ei ole ideologista yhteyttä.
Lännen poliittiikka perustui vielä ennen 2000 lukua faktoihin ja ajatteltuun, mutta tällöin alkoi siiryminen pseudotietisiin, jotka perustuvat huolimattomuuteen, virheisiin, ajatteluharhoihin ja jopa petoksiin, ja pseudotieteisiin perustuvaan politiikkaan. Sellaisen politiikan vallassa elämme nyt. Suomen hallitus koostuu näissä maailmoissa elävistä nuorista naisista, nuorista jotka herkemmin ottavat vastaan uusia aatteita.

juha II

Saksan hallitseva yläluokka lämmitteleekin kokonaisen ensi talven tuollakin kauheudella, joka hakkaa mennen tullen läntisten sotahulluutta potevien sätkyukko johtajien höyhenen kevyet heitot WWIII ja ”voitettavissa olevasta ydinsodasta”!
Niin se varmasti onkin kun puhuvat kirjaimellisesti Omasta puolestaan.

Kautta rupisen ihmiskunnan historian ovat hallitsijat ja armeijoitaan 70 km päästä takaa linnoista johtavien kenraalien samppakaljan kuplien pistellessä nenässä kestäneet ihmeellisellä lujuudella armeijoiden ja siviilien kärsimykset. Niin hyvin, että kaatuneiden sotilaiden sinkkiarkkujen rivistöjen edessä koko katastrofin kokoon keittäneet poliittiset johtajat ikävystyksissään vilkuilevat kellojaan. Ja mikäpä siinä. Niin kauan kun on elämää. Täytyy olla suunnitelmia, sillä sehän on terveen merkki!

Soylent Green

Meitä ihmisiä on liikaa ja me olemme liian riippuvaisia fossiilisista polttoaineista.
Ilmastonmuutosta ja siitä johtuvaa giganttista ihmisvyöryä ei näinollen voitane estää,

Kyse on Suomen osalta paljolti siitä, että etupainotteinen viherrys heikentää maamme taloutta ja siten myös kykyä torjua niitä paria miljoonaa ilmastopakolaista jotka tänne tulevina vuosikymmeninä pyrkivät.

Jns. Man

Valkoisten ihmisten määrä suhteessa ja absoluuttisesti vähentyy koko ajan Maailman väestöstä.
Onko tällä merkitystä?
Kyllä on. Valkoinen ihmisrotu on keksinyt koko teollisen vallankumouksen! Voi siis sanoa että muut roturyhmät ovat nykyaikaisen elämäntyylin ’kulttuurinvarastajia’. Vain valkoiset voivat ratkaista saastumisen ym. Ongelmat. Ilmastonmuutoksesta en puhu, koska ilmasto ei muutu ihmisen toimien vuoksi, ainakaan merkittävästi. Ainakaan hiilidioksidin määrällä ilmakehässä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Ihmisiä on kyllä liikaa, mutta ei valkoisia.

Soylent Green

Ylen uutisesta parin vuoden takaa:
”Ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kieltäjät ovat tiedemaailman pieni vähemmistö. Heillä on kuitenkin paljon kuulijoita.”

Minkä tahansa asian epäily ja kieltäminen ilmeisesti ”voimaannuttaa” osaa ihmisistä enemmän kuin saman asian tylsät faktat.
(onhan elokuvat ja TV-sarjatkin täynnä kaikenlaisia uskomattomia juonia !)

ike

Tuo uutinen juuri kertoo miten asia kääntyy täysin päivastaiseksi, no ei kai ensikertaa YLE-uutisissa. Ilmastomuutosta epäilee valtaosa sen alan tieteenharjoittajista, heitä ei vain päästetä ääneen. Myös apurahavalinnoilla saadaan edistettyä tiettyjä päämääriä, totuudesta viis.

Soylent Green

”Ilmastomuutosta epäilee valtaosa sen alan tieteenharjoittajista, heitä ei vain päästetä ääneen”
Kyllä nykyään pääsee ”ääneen” ihan kuka vaan kun perustaa vaikkapa oman blogin.

Totuus on, että ylivoimaisesti suurin osa ilmastotieteilijöistä näkee ihmisen tulenkäytön syynä NYKYISEEN ilmaston lämpenemiseen. Jotkut apurahat ovat vaan kolikoita verrattuna öljy-yhtiöiden setelitukkuihin.

John Quiman

Vai pääsee ääneen? Se oma blogi ei tavoita suurtakaan määrää ihmisiä verrattuna valtamediaan, joka ei kerro muista kuin sopivista ”tieteen tuloksista”.

Totuutesi ei ole totuus, se on poliittista propagandaa, kuten on IPCC:n raportitkin.

Yksi propagandan osa on, että ”ylivoimainen enemmistö ilmastotieteilijöistä” tukee ihmisen aiheuttaman ilmastomuutoksen teoriaa. Sitä onkin todisteltu vaikka minkälaisin käyrin, jotka ovat osoittautuneet karkeiksi väärennöksiksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Rudi

Ne faktat tässä juuri laittavatkin epäilemään ihmisen vaikutusta ilmastoon. Ihmisen osuus kun syntyvästä hiilidioksidista on viitisen prosenttia, ja se että josko hiilidioksikerroksen vahvuus ilmakehässä on 3mm vai 4mm niin onko sillä mitään vaikutusta ilmastoon. Oma ajatteluni on kallistunut sille kannalle että vesihöyry ja aurinko määrittelevät maapallon lämpötilaa, hiilidioksidi taas on tärkeä osa maapallon vihreyttä joka taas lisää kasvillisuuden mahdollisuutta hiilen sitomista enemmän kuin ovat sen luonnolliset hiilipäästöt. Ilmasto on muuttunut ja muuttuu ihan ihmisestä riippumatta ja maapallon lämpötilan vakiointi joillain asterajoilla on niin hullu ja mahdoton idea että sellaisen onnistumiseen on itseni vaikea uskoa.

Soylent Green

Tohtoritason tutkijan ja keskilahjaisen kännykkäsurffarin karkea ero on siinä, että jälkimmäinen ei ymmärrä mitä ei ymmärrä eikä tiedä mitä ei tiedä.

Koskee ihan kaikkia kovia tieteitä, eikä vaan ilmastoasioita.

John Quiman

Soylent Green vetoaa auktoriteetteihin ja edellyttää, että pitää uskoa, koska meidän ylipappi niin sanoi.

Tosiasiassa hiilidioksidi ei ole koskaan ollut lämpenemisen syy, sen tason nousu on kautta aikain ollut lämpenemisen seuraus. Ei tuollainen tosiasia muutu tuosta vaan yhtäkkiä päinvastaiseksi. On tullut lämmintä ja sen jälkeen hiilidioksidipitoisuus on noussut. Ja kun ilmasto on viilentynyt, on hiilidioksidipitoisuus laskenut.

Netistä löytyy lukuisia tohtoritason tutkijoita, jotka kertovat, että tämä ilmastohysteria on huijaus. Omien sanojesi mukaan, et voi epäillä niitä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Koskahan me pääsemme eroon näistä ylipapeista, ei se koskaan historiassakaan ole ollut helppoa..

Rudi

Emme pääse koskaan, sillä odottelen mielenkiinnolla kun nämä ylipapit huomaavat taitteen ilmaston viilenemiseen jo tapahtuneen, ja sen jälkeen he ovat kaikki olleet sitä mieltä että se ilmastonmuutos oli syynä ilmaston viilenemiseen, ja syy viilenemiselle on edelleen ihminen. Parit avemariat ja amen.

Rudi

Olen samaa mieltä hiilidioksidista, juuri niin sen taso on historiassa vaihdellut.
Että jos saadaan osoitettua että ihminen on muuttanut ilmastoa niin siihen täytyy keksiä uusi muuttuja. Jätän sen löytämisen suosista Soylent Greenin tasoisille tohtorintasoisille tutkijoille, mutta parempaan tulisi pyrkiä kuin tämä nykyinen äimänkäki-tyyppinen tiedetutkimus, jos en sanoisi k.setus.

Rudi

Riman voi alittaa näköjään jo nettikeskustelussa, ihan tohtoritasoltakin.

ike

On aina voinut ja se on sananvapauden yksi hyvä puoli. Aika lähellä on aika jolloin tuota ei ole. Tohtoreita on joka lähtöön, etenkin jos koulutuksen alasajo jatkuu suomessa tähän tahtiin.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=cJp10nVBWJs

Rauhottuupa nyt ja kuuntelee järjen ääntä.Jos siis riittää tuo titteli että uskot…

ike

Niin, joskus aikaiseminkin sanonut tuon. Oli aikoinaan arvostettu tutkija joka sanoi että höyryvetureita ei saa kehittää koska ihminen ei selviä hengissä yli 40km/h nopeuksissa. Se niistä tohtoreista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Afrikan lahja maailmalle. Twerkaaminen ja pökälekiharat, ilman niitä olisimme kyllä todella takapajuisia

ike

Juuri näin.Harvemmin kuulee puhuttavan siitä todellisesta ongelmasta joka on liikakansoitus ja liian suuri syntyvyys. Energiaa ja ruokaa kyllä riittäisi jos nuo asiat olisivat hallinnassa. Myös tänne tulevaa pakoilaisvyöryä on mahdollista hallita, jos on tahtoa. Kaikki tiedämme että liikakansoitus ja syntyvyys ei koske länsimaita muilta osiltaan kuin niiltä, että länsimaissa asuu liikaa kehitysmaista tänne muuttaneita. Ei tuo vieraasta kulttuurista tänne muuttanut kansanosa jotenkin taikaiskusta muutu länsimaiseksi. Noudattavat vielä vuosisatoja kotimaassa opittuja toimintatapoja, kahdeksan lasta jne. Sitä sanotaan kulttuurin varjelemiseksi, vaikka se veisi tuhoon.Ei alkuperäisväestö länsimaissa kasva yli sen mistä ne pystyvät huolehtimaan. Mieletön, järjetön maahanmuuttopolitiikka on tähän pääsyy.

John Quiman

Esim. suomalaisia on liiankin vähän, mutta silti sanotaan suomalaisille, että lapsettomuus on ilmastoteko. Afirkkalaisia on monin verroin liikaa, mutta heille ei kukaan sano, että lapsettomuus tai edes vähemmän lapsia olisi hyvä asia.

Hyvin kieroa peliä. Hupsuinta on, että suomalaiset uskovat aika paljon omiinsa, jotka ovat kansaa pettäviä huijareita, jotka ovat sairaan ideologian lähetiläitä.

Vielä hullumpaa on, että Suomeen tuodaan täysin sopeutumattomia elättejä muka korvaamaan suomalaisten vähäistä lisääntymistä. Ei siis suosita kotimaista lisääntymistä, vaan suositaan kehitysmaissa lisääntymistä ja sitten rahdataan Suomeen täysin sopeutumattoman vieraan kulttuurin ihmisiä sosiaalituen varassa elämään, muka parantamaan huoltosuhdetta.

Suuri tietoinen huijaus koko juttu ja vieläpä suomalaisten omaa kansaansa pettävien toimesta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Me tulemme AINA olemaan riippuvaisia fossiilisista polttoaineista, katsokaas kun niinkin yksinkertainen juttu kuin rikkihapon valmistus on riippuvainen öljystä, ja rikkihappoa tarvitaan myöskin lannoitteissa. Alumiinia ei pystytä valmistamaan ilman rikkihappoa jne. Ilman öljyä meillä ei ole yhtä ainoaa kännykänkuorta, ei asfalttia, ei tiettyjä lääkkeitä, ei sähköjohtojen suojakaapeleita. Mitä tahansa esinettä jota hypistelette, ja tunnette käsissänne muovin, ei ole olemassakaan ilman sitä mustaa nestettä. Älkää vaan tulko sanomaan että ne voidaan korvata ihan helposti. Tuskin vaneriset kännykänkuoret ovat se mitä halutaan, eikä kierrätyspahvista tehdyt läppärit ole vastaus mihinkään.

Ihmisiä on liikaa, nimen omaa siellä missä syntyvyys räjähtää käsiin kaiken aikaa tuottamatta mitään kehitystä maailmaan. Humanismilla tuhotaan koko maapallo, joten näkisin että ratkaisuksi ei oteta sitä vaan selkeä luonnon tuottama lopputulema. Tällöin me emme rahtaa mitään kehitysmaihin, koska sen tuloksena väkiluvun kasvulle luodan mahdollisuudet. Luonto pudottaa ne pois pelilaudalta joille ei riitä elinmahdollisuuksia, ja ihmiskunnan tehtävä on ylläpitää sen ryhmän mahdollisuuksia mitkä pystyy jatkokehittämään uusia ideoita. Näin ollen tummanpuhuvat etnisyydet on joutilasta ylikuorma paitsi taloudellisesti, niin myöskin kulutuksen kannalta. Jos joku nyt vetää tästä herneen nenään niin siitä vaan, meidän tulee joka tapauksessa suorittaa tämä asioiden priorisointi ja mitä aikaisemmin se tehdään, sen parempi.

Kehitysmaat ovat nimensä veroisia, Ne EI OLE kehittyviä maita. Niissä tuotetaan paljon suita ruokittavaksi, mutta ei yhtään järkevää pohdintaa mitä siitä seuraa. Missään ei ole kirjoitttu että valkoisten yhteiskuntien on maksettava loputon lasku toisten puolesta. Ne jotka tätä väittävät, ovat poliittisesti aivokuolleita tai ainoastaan hyveliputukseen pyrkiviä puunhalaajia. Afrikan maissa ei yksikään heimo välitä toisen heimon elinmahdollisuuksista. Jos tämä ei häiritse sikäläisiä, miksi me teemme kaikkemme heidän puolestaan. ” Kunniavelka ” josta Erkki Tuomiojakin jaksaa nillittää on pelkkää poliittista lässyn lässyä vailla faktapohjaa. Mitään kunniavelkaa meillä ei ole, mutta valtionvelkaa sitäkin enemmän ja silti siitä lohkaistaan siivu jonnekin savannin laidalle tuottamatta yhtään mitään.

Höpinät siitä että rahan jakaminen kehitysmaille on paras ilmastoteko, hakee typeryydessään vertaistaan vielä pitkään. Taannoin joku laski että muutaman vuoden tyhjään lapatuilla varoilla, koko suomen kansalle olisi voitu ostaa valtion varoin uusi sähköauto, siis 5.4 miljoonaa autoa. Jos kerran halutaan vihreää siirtymää, miksi sitä ei tehdä ? Se afrikan ” vihreä siirtymä ” on parhaimmillaankin sitä että jambomamboheimo alkaa kumartamaan islamilaisia tunnuksia, ja vihaa valkoisia vaikka kaikki mitä niille on annettu, on lähtöisin meiltä. Me rahotamme islamilaisia ääriliikkeitä kuten Al- Shabaab, sillä he varastavat kaiken mitä lähetämme hyväuskoisina nälkää näkeville ylikansoituksen tuloksille. Valkoiset ovat luoneet teollistumisen ja ovat olleet kehittämässä ja ideoimassa huomisen mahdollisuuksia. Ne joita ollaan auttavinaan istuu per****e homeessa savimajan seinustalla ja odottaa seuraavaa YK:n tai UNICEF:n lähetystä. Jos se on kehitystä ettei kukaan tee mitään, niin aletaan mekin istumaan ja katsotaan kuinka pitkään maailma pyörii.

Jos sakki mitä hurskaasti nostetaan vuosikymmenet jaloilleen ei pysty muuhun kuin aloittamaan sisällis-sodan, joka jatkuu kolmanteen sukupolveen ilman mitään rakentavaa, niin eikö silloin ole ylläpidetty keinotekoisesti jotain mikä ei ansaitse mahdollisuuksia myöhemminkään. Valkoisten läsnäolo afrikassa oli siunaus, koska sinä aikana nekin maat kehittyivät. Valkoisten jälkeen ei sikäläisten kyvyt riittäneet edes valmiin ylläpitämiseen. Belgian Kongo, noin esimerkiksi oli ihan hyvän näköinen valtio, ja kun siitä luovuttiin on tilalle tullut avoviemäri mikä on pelkkää slummia. Oliko valkoisten tavat ja keinot vääriä, vai toivatko he aidosti jotain parempaa myöskin sikäläisille ? Toivat, ja siitäkö nyt pitäisi olla kaiken aikaa pahoillaan, tai potea moraalista krapulaa. Se mitä nyt tehdään ei tuota janan kummassakaan päässä mitään hyvää. Euroopan valtiot velkaantuu, rahaa syydetään kehitysmaille, ja silti ne tuppaa laumoina välimeren yli. Jos valkoiset yhteiskunnat olisivat todella niin syrjiviä mitä viherkommunistit väittävät, miksi kaikkien tummahipiäisten pitää päästä keinolla millä hyvänsä euroopan ytimeen ? Kuten varmaan tajuatte, niille ei riitä mikään ja ainoa mihin he pystyvät on valmiiseen ruokapöytään istuminen ja valittaminen ettei valkoiset suvaitse heitä. Kaikki mitä ikinä osataan vaatia, myöskin saadaan, ja kiitoksena on määkiminen siitä miten syrjitään ja toiseutetaan. ” Koetaan ” että rasistiset ajatukset ja uhka on kaiken aikaa läsnä, sitä koskaan itseltään kysymättä mistähän se voisi johtua ? Niin, mistähän se voisi johtua….?

John Quiman

Afrikassa on väestönkasvu hurjaa siksikin, että eurooppalaiset veivät sinne lääketieteen tuloksia, joilla hengissä pysyminen kasvoi ja lapsista melkein kaikki kasvoivat aikuisiksi, eikä enää puolet kuollut keskenkasvuisina.

Ei olisi pitänyt, eikä pitäisi enää antaa mitään muuta kuin sen verran koulutusta, että saavat kehittymisen edellytykset. Mitään kehitysapuja ei pidä antaa, eikä sen paremmin muitakaan apuja. Niiden täytyy oppia itse rakentamaan omat yhteiskuntansa. Jos eivät opi, sitten menehtyvät, jos oppivat, löytävät tien parempaan. Näin on Eurooppakin rakentanut omansa, siis ilman kehitysapuja ja ihan itse on opeteltu rakentamaan yhteiskunta. Ei ollut kukaan antamassa ruokaa nälänhädän aikaan, vaan porukkaa lakosi. Taudit kaatoivat matkan varrella suunnattomat määrät ihmisiä. Hinta oli kova, mutta se maksettin. Nyt kuvitellaan, että kehitysmaiden ei tarvitse maksaa hintaa kehittymisestään, mutta tosiasia on, että jos ei itse maksa hintaa, ei tapahdu kehitystä.

Suomi nousi sodan jälkeisistä raunioista ja köyhyyden historiasta muutamassa vuosikymmenessä vaurauteen ihan omin voimin, suomalaisten voimin.

Silti ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat väittävät naama pokkana, että Suomesta tarvitsee tehdä monikultuurinen, jotta Suomesta tulisi menestyvä ja suomalaisten geenit paranisivat.

Suomi nousi maailman mittakaavassa harvinaisen hyvin sotien jälkeen ilman toisten apuja ja ihan omalla työllään vaurauteen. Suomi teki siis eräänlaisen ihmeen maailman maihin verrattuna. Tätähän ei suvakki tunnusta, koska silloin ilmenisi, että heidän puheensa ovat silkkaa sontaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Aikoinaan naapurinani asui eversti evp, minkä kanssa tuli juteltua paljon maailman asioista. Hän oli sitä ikäryhmää joka kuului JR 27:n riveihin nuoruutensa päivinä. Hän sanoi kaksi mieleen jäänyttä lausetta. Ensimmäinen oli, että sota on maailman typerintä toimintaa, ja toisena sanomana oli että jos länsi, ( USA ) olisi auttanut Suomea toisen maailmansodan jälkeen yhtä auliisti kuin eurooppaa nousemaan tuhkasta, me olisimme olleet lyhyessä ajassa pohjoismaiden kehittynein yhteiskunta. Me maksoimme sotakorvaukset, ennen sotaa täysin maatalousvaltainen maa muuttui sodan jälkeen teollisuusmaaksi, ja elintaso kohosi etenkin sen jälkeen kun säännöstelystä luovuttiin. ME teimme ihmeen, eikä sitä ihmettä tukenut yksikään ulkovalta.

Minusta tuo näkemys oli varsin hyvä, ja mikä parasta, se on fakta toisin kuin kolonialistinen menneisyytemme joka on velvoittavinaan puolen maapallon elättämiseen, tai kuvittelemaan että puolen maapallon väestöllä on oikeus tulla ottamaan heiltä ” riistetyt ” manttaalit korkoineen.

Sehän on aikapäiviä sitten huomattu ilmiö Afrikassa, ettei sikäläisillä ole mitään käsitystä yhtenäisestä kansakunnasta. He ovat olleet, ja ovat yhä pelkän heimoyhteisön puolustajia joka tarkoittaa yksinkertaisesti sisäsiittoista ryhmää vailla ymmärrystä kokonaisuuksista. He voivat kyllä liputtaa omalla lipullaan, ja kun tulee tarve saada jotain lahjoituksena, silloin esiinnytään hauraana kansakuntana, mutta todellisuudessa mitään yhteinäisyyden kannalta oleellista he eivät osaa tehdä. Jos siitä ryhmästä lähdetään eurooppaan, saadaan tuliaisina pelkkä omaan napaan tuijottava vähemmistö mikä vinkuu vieläkin enemmän vapauksia itselleen, ja olettaa että muilla on kasvava vastuu heidän hyvinvoinnistaan. Osaamista he eivät tuo tullessaan, ei teknistä eikä muutakaan. Sen sijaan kaikki tekninen mitä meillä on oman työmme tuloksena, ajatellaan kollektiivisesti jokaisen omaisuudeksi.

John Quiman

Täällä Karin oivaltavaa kevennystä kehitysapuihin
https://i2.wp.com/www.panurajala.fi/wp-content/uploads/2015/01/lisaakehitysapua.jpg?ssl=1

Kari ymmärsi jo 90-luvulla, vai olisiko tuo jopa 80-luvulla, mistä kehitysavuissa on kysymys.

On sen oivaltanut yksi ja toinen muukin, mutta Kari osasi sanoa sen tavalla, joka yksinkertaisemmankin tulisi ymmärtää ja Hesarin sivuilla se levisi suurelle määrälle ihmisiä.

Ruotsissa sanoin 80-luvun alussa mielipiteenäni Euroopan ulkopuolelta tulevista siirtolaisista, että tulee liian paljon ja liian nopeasti, siksipä tästä ei hyvää seuraa. Silloin niiden siirtolaisten tulo oli vielä aluillaan ja nykyiseen nähden vaatimatonta, mutta jo silloin oli nähtävissä, että siitä tulee ongelmia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Kari oli hyvä, yhä on, mutta tuskinpa saisi tänä päivänä piirroksiaan julkaistua. Sellaiseksi tämä yhteiskunta on muodostunut.

John Quiman

Niinpä. Suomalaisille kerrotaan sisäsiittoisuudesta ja suomalaisten siirtomaasynneistä ja tarpeesta parantaa maan kyvykkyyttä siirtolaisilla, joita sitten kerätään kansainvälisiksi slummeiksi elämään sossun varassa eli suomalaisten piikkiin.

Ei missään nimessä kerrota, että suomalaiset ovat tehneet selviytymisen ihmeen ja osoittaneet valtavaa kyvykkyyttä ihan omin voimin.

Nyt mennään kaikessa alaspäin kuin lehmän häntä, mutta ei missään tapauksessa myönnetä, että heikkenemisen syy on suvakkien aatteissa, olipa kysymys sukupuolista, ilmastonmuutoksesta tai Suomea parantamaan rahdatuista eläteistä. Tulokset puhuvat suvakkilan typeryydestä, mutta eipä sitä moni halua nähdä, vaikka se olisi helppo nähdä.

Suomalaisille siis valehdellaan ja valehtelijat ovat suomalaiset poliitikot sekä mediat. He haluavat manipuoloida todellisuuskäsityksiä, eivätkä he missään tapauksessa halua ihmisten näkevän todellisuutta. Petturit löytyvät omasta joukosta ja heitä on paljon. Jotkut silkkaa hyväuskoisuuttaan ja tyhmyyttään, mutta vallan monet täysin tietoisina siitä mitä tekevät.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

USA tarjosi Suomelle ns. Marshall-apua, mutta Suomi ei voinut sitä hyväksyä Neuvostoliiton vuoksi.

https://www.eduskunta.fi/verkkoteos/valtiopolitiikan-pitka-kaari/case-22.html

Ilkka Forsten

Sitähän se everstikin tarkoitti. Ei saatu mitään kun se joku esti saannin.

öljytikku

Kyse olikin varmaan fossilisten polttoaineiden POLTTAMISESTA, ei hiilen tai hiilivetyjen muunlaisesta käytöstä.
Nimenomaan polttaminenhan se saa elohopean nousemaan ja pistää siten vauhtia myös kumiveneiden pumppaamiseen.

Yrjö

Eikö putken toimmattomuus johdu juuri siitä, että Siemens panttaa pumppuja huollossa, kun putkessa on saksalaiset Siemensin pumput? Jos noin, niin on aika rankkaa politiikkaa. Ja kansallehan sitä ei kerrota.

Muut hallitsevat

Ei vaan se johtuu siitä että ko. terminaalin maa-alueen omistaa saksalainen yritys muotoa gmbh. Eli osakeyhtiö. Tämä ei sov Iso-Britanialle eikä Amerikan yhdysvalloille jotka vaativat avaamisen ehdoksi että terminaalin maa-alueen omistaa AG, eli pörssi notarioitu yhtiö. Näin on helpompo ostaa pörssistä osakkeet pois ja sen jälkeen extra-laskuttaa läpikulkevasta kaasusta. Oaskyhtiötä kun ei ole pakko myydä kenellekkään.

Iso-Britanian ja Amerikan yhdysvaltojen hajoita ja hallitse politiikka toimii tänäkin päivänä. Ja on hyvä muistaa että sellasita valtiota kuin Saksa ei ole olemassa. On vain miehitetty maa-alue jota hallitaan 2+4-sopimuksella. Siksi Saksan tulee alistua Venäjän, Iso-Britanian ja Amerikan sekä Ranksan ja Italian mielipuolisiin määräyksiin.

Saksa ja saksalaiset olisivat avanneet putken heti kun se valmistui. Mutta se ei sovi niille jotka eivät saa siitä rahaa että saksalaiset käyttävät venäläistä kaasua.

Eka Kettunen

Ihailtavaa kansalaisaktivismia, aivan toista maata kuin tatteina kadulla istuskelevat eloapinat.

Missä matu, siellä ongelmat

”P. ride-kulkueessa hyökkäyksen kohteeksi joutunut ransu on k. uollut Saksassa
P. ahoinpitelyn uhriksi joutunut ransumies menehtyi vammoihinsa sairaalassa. Epäilty tekijä on pidätetty.”

Iltapäivälehti ei tietenkään kerro tekijän taustaa.
Hän on Nuradi A, tsetseenitaustainen eli nähtävästi taas näitä kemuja.
Tämä vähemmistöjä v. ihaava MATU on yrittänyt saada turvapaikkaa Saksasta ja hylkäävä päätös, silti jäi loisimaan ja p..seilemään Saksaan!

Keeneri 🧔🏿‍♂️

Sisällissotaa pukkaa muutenkin Saksassakin. Saku vs. partapoika

otto suni

Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer, eli vauhdilla vaihtuu johto Euroopassa elleivät vallanhimoiset politiikot vihdoin ymärrä, että kansan mitta on täysi. Kylmyys ja nälkä tulevat ajamaan Euroopan kaaokseen ja silloin myös Pariisissa Bastiljin aukiolla giljotiini pystytetään.
Eduskuntatlon edessä olisi myös tilaa tai Suurtorilla, joten hyvät on eväät myös Suomen hallituksella!

Juha

Sorry Otto, ei tule tapahtumaan. Suomaalaiset ovat yksi aivopestyin takapajuisin kehitysmaakansa täynnä tottelevaisia siimakäsiä ja vätyksiä ym miehenkuvatuksia joista ei ole mihinkäån. 99.9%a kansasta kannattaa kommunistista EU-itsemurhaa ja nämä lampaat juoksevat naamavaippa naamalla jyrkänteeltä alas heti kun käsketään. Eivät ne herää.. zombieita.. eläviä kuolleita.

otto suni

Taidat olla oikeassa sillä juuri tänään keskustelin sähkömarkkinoista Hakaniemen torilla kansanedustajien, sekä myös puolueiden lampaiden kanssa ja voin todeta, että vihreitten mukaan kaikki maalla asuvat eläkeläiset saavatkin kuola kylmään ja nälkään.
Eräillä persuilla oli vielä jonkinlainen inhimillinen käsitys asioista ja kun kerroin heille, että Helen, Vantaan Energia ja Fortum ovat täysin omavaraisia ja sähkön tuottamishinta on alle I CENTTI/KWH eli potaskaa syöttävät meille aikamme reservissä olleille maan puolustajille.
Suomen kansa menee todella naamavaippa naamalla jykänteeltä alas ja vauhti vain kiihtyy kiun Sanna tanssii. Lintilä oli varsinainen huipputapaus kun selitti kuinka kallis olisi uusi ydinvoimala, eli n. 3 miljardia, kuitenkin sama äijä sulki Hanhikiven! Millä saisi zombit eloon?

Eka Kettunen

Elinkeinoministeri Lintilän jutuissa ei ole ollut tosiaankaan järjen häivää.

Kehtasi vielä venkoilla ettei turvetta ole kielletty, samalla kun hallitus teki siitä aivan liian kallista käytettäväksi polttoaineena. Nyt on sitten talvi tulossa ja turpeet suossa.

Ilkka Forsten

Laittakaamme toivomme Juhana Vartiaiseen hän kiertää jo valmiiksi omaa ellipsiään kuun pimeältä puolelta. Niille jotka ei ymmärrä sarkasmia, niin kerrotaan nyt että tämä oli sitä. Jos en kerro tätä niin joku kirjoittaa viimeistään huomena että haista home, vatun ääliö.. Muuten hyvää iltaa itse kullekin säädylle.

Ilkka Forsten

Kuuluu suoneen piiskatyki rannaatin suoraan piähäsä. Kieltämättä ikävä tapaus mutta zombien kanssa se on aina tällaista.

Malmi

Malmin hautausmaalla noita on ennenkin teloitettu.

Ilkka Forsten

Ja Kalevan kankahalla vuonna kahreksantoista..

Ilkka Forsten

Ein Volkkari, Ein Reichtailee, Ein Flyygeli. Ei mennyt Saksan kielen oppitunnit hukkaan vai mitäs sanotte ?

Kata

😀