Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Saksalaispoliitikko: ”Veronmaksajien tulisi kustantaa moskeijat radikalisoitumisen ehkäisemiseksi.”

Jens Spahn, kuva: Wikimedia Commons

Taas kerran, kun monikulttuurisuus tuottaa länsimaille ongelmia, poliitikkojen ratkaisu on käyttää siihen lisää veronmaksajien rahoja.

Saksalainen kristillisdemokraattipoliitikko Jens Spahn, haluaa tarvittaessa vaikka muuttaa perustuslakia, jotta saksalaisten verorahoja voidaan käyttää moskeijoiden kustantamiseen. Hänen mukaansa julkinen rahoitus toimisi suojana ulkomaisen rahoituksen vaikutukselta ja tämän myötä myös islamilaiselta radikalisoitumiselta.

”Tarvitsemme saksalaisia moskeijayhteisöjä, emme turkkilaisia. Olisi parempi tulla tähän väliin jopa saksalaisten veronmaksajien rahoilla, vaikka jos tämä vaatisikin perustuslakimuutosta.”

Saksassa on jo vuosia ollut ongelmana moskeijoiden saama ulkomainen rahoitus Turkilta ja Qatarilta, jonka myötä näissä on saarnattu länsimaiden vastaista sanomaa imaamien toimesta.

Spahn ehdottaakin, että moskeijat, jotka lupautuvat saarnaamaan saksan kielellä, joita johtaa saksassa koulutetut imaamit, ja jotka tekevät avointa työtä lasten ja nuorten kanssa, voisivat saada julkista rahoitusta. Hallituspuolueiden poliitikot ovat kertoneet pitävänsä Spahnin ideaa hyvänä.

Lännen poliitikot ovat valmiita käyttämään yhä enemmän veronmaksajien rahoja tekohengittääkseen kuolevaa unelmaansa sopusointuisesta monikulttuurisesta yhteiskunnasta.

Lähde: The European Conservative 

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Taas ratkaisu on helpompi kuin voisi kuvitella.
”radikalisointia” ei estetä rahalla vaan sillä että potkitaan kaikki islamistit pois.
Ja ongelmahan tulee taas siinä että heidän omat maat ei ota kansalaisiaan vastaan.
Ei se ole mikään ongelma, lentokeesta lähtee tyyppi ulos oman maansa alueella, joko laskuvarjolla tai ilman, saa ihan itse valita.

Vappu Simanen

      Tuollainen ehdotus on verrattavissa siihen, että valtion pitäisi kustantaa aseellisia ryöstöjä ammatikseen tekeville henkilöille aseet, jotta heidän ei tarvitse varastaa niitä: näin saadaan asevarkaudet vähenemään.

Ilkka

Montako kirkkoa on kustannettu muslimien rahoilla Qatariin. Jospa aloittaisimme siitä ? Mikäli saksalaisten verorahoja käytetään moskeijoiden rakentamiseen, luuleeko sitä ehdottanut herra että muslimit käyvät kyseisissä paikoissa. Eivät käy, koska ” vääräuskoiset ” voivat niiden kautta hallita sanoman sisältöä. Vaikka he ( muslimit ) eivät koskaan kävisi siellä minkä saksalaiset veronmaksajat ovat kustantaneet, he kuitenkin protestoisivat äänekkäästi mikäli moskeijat halutaan purkaa turhina tekeleinä. Toisin sanoen, he saavat uuden aiheen jihadiinsa koska heidän pyhä paikkansa hävitettäisiin.Niksmanni ei taida olla perehtynyt asiaan, koska hän ei näytä tajuavan että jokainen moskeija nähdään muslmien silmissä heidän pyhänä alueenaan, eli aluevaltauksena minkä he omistavat. Tästä syystä tulen aina vastustamaan moskeijoiden rakentamista oltiinpa sitten missä tahansa euroopan kolkassa. Islam ei kuulu eurooppaan. Se on täältä ajettu pois väkivalloin ja niin tulee tapahtumaan vielä uudelleen. Hyysäämisen ja kumartelun aika on loputtava. Parhaiten se loppuu kun poliittinen päätös katkaisee siivet suvaitsevaisuudelta.

John Quiman

Parasta olisi lähettää oikeauskoiset oikeauskoisten maihin. Moskeijojen rakentaminen johtaa imaamien valtaan, joka luo perustan tuleville ongelmille yhteiskunnassa. islam on islam, vaikka oliiviöljyssä paistaisi.

Peter Kreisler

Erikoinen näkökanta ja johdonmukaisuus, minä näen asian niin, että jos valtio maksaa moskeijat, jää koko ulkomainen rahoitus käytettäväksi aseisiin ja taistelutarvikkeisiin.

Samankaltaisen logiikan mukaisesti on rakentunut Suomen puoluetukijärjestelmä ja laiton/pimeä tuki puolueille sekä järjestöille on loppunut kuin taikaiskusta… vai onko sittenkään?

Jens Spahn on elävä esimerkki siitä miten vähäisellä ymmärryksellä politiikassa voi päästä eteenpäin.

Ilkka

Muuan naikkonen joka tuli tunnetuksi Spede Pasasen kautta ja myötävaikutuksella, yritti takavuosina eduskuntaan. Tuolloin hän itse julisti näin. ” En kyllä ymmärrä politiikasta mitään, mutta eiköhän siellä sitten jotain opi.” Hän EI onneksemme päässyt opettelemaan pullansyöntiä ja verorahojen haaskaamista. Siinä jos missä näkyi äärimmäisen selvästi millä ansioilla asioistamme voidaan päättää. Tunnustaa itse ettei käsitä mitä on menossa tekemään, ja on vielä niin naiivi että kuvittelee äänestäjien tarjoavan mahdollisuutta joutenoloon ja myöhemmin hyvään eläkkeeseen.

Marko Kristian

Suomessa veronmaksajat kustantaa jo kotimatkan ja 5000 euroa taskurahaa.
Oikeasti noi poliitikot luulee että veronmaksajan tasku on loputon?