Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Saksan poliisi iski kansallismielisiä vastaan

Pixabay

Eilen keskiviikkona Saksan poliisi teki ratsioita kansallismielisten järjestöjen  tiloihin ja jäsenten asuntoihin yhdessätoista Saksan liittotasavallan kuudestatoista osavaltiosta. Operaatioon osallistui noin 800 poliisia.

Viranomaisten mukaan noin 50 epäillyn asunnot ja 11 muuta tilaa tutkittiin. Saksalaisen Der Spiegel-lehden mukaan neljä ihmistä pidätettiin.

Ratsiat alkoivat varhain aamulla ja niiden pääkohteina olivat kansallissosialistisiksi luokitellut ryhmittymät Atomwaffen Division, Combat 18 ja Knockout 51. Pidätettyjen uskotaan olevan Knockout 51-ryhmän johtajia, ja yhdellä heistä on tiettävästi yhteyksiä Atomwaffen Division- ryhmään.

Yhdysvaltalainen Atomwaffen Division on mediassa liitetty viiteen murhaan, mutta kansallismielisen median mukaan AWD- ryhmällä on yhteyksiä Yhdysvaltain turvallisuuspoliisi FBI:hin. Saksan Atomwaffen Division perustettiin 2018 ja sen väitetään lähettäneen tappouhkauksia saksalaisille poliitikoille.

Ratsian kohteina olleita epäillään kuulumisesta terroristijärjestöön tai  kuulumisesta rikolliseen järjestöön.

Lähde  Deutsche Welle

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
murre riepunen

Tavallinen rahvas, etenkin mikäli arvostelet nykyisiä päättäjiä, joudut tahtomattasi vainon kohteeksi. Työväentalon kokoisilla citymaastureilla huristelevat nykymenoon tyytyväiset kuuluvat siihen ” onnelliset suomalaiset ” joukkoon, joka alati hupenee, haihtuen pian taivaan tuuliin, sen jälkeen maailman ykkösenä taivastellut suomi on muisto menneille sukupolville.

juha II

Kunhan Suomi käytännössä ”suostutellaan” NATO:n jäseneksi Bilderbergiläisten, WEF:n, EU:n, USA:n ja NWO:n toimesta.

Tulee väistämättä toteutumaan Suomessakin vastaava fyysinen ja aineellinen polpon keskitetty sorto ja vaino tavan kansallismielisiä vastaan, jotka eivät ole sen kummempia ihmisiä kuin 1980-luvulla Suomen lipulle pokkaajia. Edellisestä on jo kuukausia sitten ilakoinut rakas eurooppa ministrerimme äärifeministi Tytti Tuppurainen (SDP) Oulun lahja riutuvalle Suomelle!

Kotoinen SUPO:kin on jo keuhkonnut amerikkalaisesta tuontituotteesta ”kotimaisista terroristeista”, jotka tosin eivät ole saaneet verta valutettua edes nenästään liian innokkaan kaivutyön tuloksena. Toki järjellisessä Suomessa edellistä voi verrata Turun v. 2018 partalapsen terrori-iskuun, joka meni SUPO:n yrmeiltä sediltä aivan ohi, vaikka itse ”kaalimaan pukki” oli siitä kertonut. Eurooppaan ja Suomeen rahdataan riemulla suurella ISIS-terroristeja, jotka ovat olleet pitämässä sapattivuotta eivätkä ole syyllistyneet yhtään mihinkään kun ovat suomalaisia!!!!????

Ranskan ja Saksan eläköityneet turvallisuuspäälliköt ovat kertoneen päästyään EU:n tyhmyyden valjaista eroon sen tosi asian, että kumpainenkin valtio tulee olemaan jo nyt sisällissodan kynnyksellä! Johtuen muslimien ja afrikkalaisten moninkertaistuneista määristä, joka johtaa Euroopan kalifaattiin väistämättä ja Euroopan umpihullut päättäjät eivät tätä käsitä tai sitten he tahtovat valkoisten kansanmurhan. Jo nyt pullistelevat Euroopan riikinkukot eivät voi lähettää armeijoitaan sotimaan, vaikka kuinka se haluaakin. Sillä kun ilmeisen rapipolla mädätetty woke-armeija pehmoinen onkin. Sen lähettäminen pois kotoa tietää todellista tsunamia afrikkalaisten ja muslimien terroriaaltoa, jota vain omia pamputtavat poliisivoimat eivät voi eivätkä uskalla hillitä!

Eurooopan eliitti huutaa Venäjän uhkaa, joka ainakin Saksassa kaksi päivää sitten tavalliset valkoiset saksalaiset osoittivat mieltään – ei Venäjää vastaan – vaan sen puolesta ettei Venäjää eristetä eikä luoda umpityhmää vihaa tuota valtiota vastaan, joka on samalla maa planeetalla reaalina. Ehkä saksan tavallinen kansa muistaa WWII:n Adolf Hitlerin hyökkäyksen Neuvostoliittoon ja mitä se merkitsi saksalaisille siviileille ja kivipölyksi pommitetuille kaupungeille.

Euroopan päättäjät ovat nukkeja, jotka ovat EU:n, USA:n ja WEF:n narujen vedeltävinä eivätkä palveleb kansalaisiaan eivätkä ole valmiita tinkimään omista narsistisista arvovalta asemistaan piiruakaan vaan purkavat patologista ”naisen vihaansa” Putinia vastaan. Jolla he itse paljastavat sen, että tuossa miehessä täytyy olla jotain sellaista mitä eurooppalaisilta ja Yhdysvaltalaisilta poliitikoilta puuttuu. Nimittäin terävä äly ja historian pitkä tuntemus sekä se tietopohja, jolla yleensä siihen virkaan on noustu, jossa leipätyötä on tehty. Jos joku antipatiassaan haluaa maalata KGB:n pääsyvaatimuksena olleen umpityhmyys ja pyhyyteen asti ulottuva yksinkertaisuus. Olkoon se sitten niin.

Ellei mikään muutu tai lopu: Euroopan islamisaatio on varma asia. Venäjän hyökkäyssota on vain arvelujen varassa! Muslimien jäljiltä on ruumta niin paljon ja se on totta eikä ”nayttämötaidetta”, josta kriitikot kiistelevät!!!

eetee

Joopa joo. Ajatusterroristit taas uhkaamassa partalapsiraiskareiden loisintarauhaa.

Eri asioita

Tässä nähdään, voi olla kansallissosialisti olematta natsi. Ne ovat kaksi eri asiaa.

otto suni

Kansallismieliset ovat kirottuja Saksassa ja Euroopassa paitsi Puolassa ja Unkarissa! Meillä kansallismielisyys herättää heti valtakunnansyyttäjän ja se on paha asia myös Natolle!
Saksa on menetetty kunnes uusi sota muuttaa Euroopan jälleen kansallisvaltioiden omiksi alueiksi ilman EU:n politbyroota!
Sitä odotellen!
otto s,

Mikko Janhonen

niin, mikä on muuttunut kun kuulutaan tähän ihanaan vi..n eu.s.s.r:ään? ei mikään.. passia saat näyttää rajalla jos nahka on valkonen, ja mitään muuta ku p..kaa emme ole eu:sta saaneet… v..tuun eu ja takas kansallisvaltiot ja suljetut rajat