Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Saksan poliisi tutkii: ”Ulkomaalaiset ulos” -kappale hitti nuorison keskuudessa

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons.

Maahanmuuttovastaisuus on erityisen yleistä Saksan nuorempien sukupolvien keskuudessa.

Saksalaiset poliitikot ja media ovat osoittaneet kuluneena vuonna useamman kerran tyrmistystä nähtyään videoita nuorista laulamassa ja tanssimassa kappaleen tahtiin, jonka sanoituksissa julistetaan: ”Saksa saksalaisille, ulkomaalaiset ulos.”

Kyseinen kappale on lainakappale Gigi D’Agostinon vuoden 2000 eurodance hittibiisistä L’Amour Toujours, johon on uudelleenkirjoitettu ja laulettu maahanmuuttovastaiset sanoitukset. Maahanmuuttovastaisuuden ollessa yleistyvä ilmiö erityisesti 14-29 vuotiaiden välillä, videoita nuorisosta tanssimassa biisin tahdissa esiintyy jatkuvasti.

Normaalisti terroristien ja kansainvälisten rikollisjengien toiminnasta kiinnostunut Saksan turvallisuuspoliisi kertoo aloittavansa tutkinnan videoissa esiintyvistä nuorista. On epäselvää, mistä rikoksesta poliisi epäilee heitä.

Vihreään puolueeseen kuuluva senegalilainen integraatioministeri, Aminata Touré, sanoi, että laulun laulamista ei voida sivuuttaa vain ”poikamaisena pilana,” vaan se on tulkittava ”Natsihuutamisena, josta on seurattava rikostutkinta.”

Jotkut yökerhojen omistajat ja DJ:t Saksassa ovat lupautuneet olemaan soittamatta vastedes L’Amour Toujours- alkuperäiskappaletta jatkuvien ”Saksa saksalaisille, ulkomaalaiset ulos” -iskulauseiden huutamisen takia yleisön toimesta.

“Deutschland den Deutschen, Ausländer Raus” -iskulauseiden huutamista yökerhossa:

Lähde: Breitbart

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Sivusto on näköjään saatu kuntoon – hienoa! Tai ainakin minulle näkyi pari päivää vain tammikuun vanhoja uutisia.
Asiaan: luultavasti mamu-vastaisuudesta on tulossa muodikasta ja trendikästä niin nuorisokin hyppää kelkkaan mukaan. Tietenkin asiaan on hyvät syyt ja nuoriso ei ole hölmöä, vaikka keski-ikään ehtineet monesti heitä dissaavatkin. Trendi saisi olla kasvava ja muuttua pysyväksi ilmiöksi.

Ilkka Manttari

Kauan se kuitenkin kesti. Johtuukohan ajan suhteellisuudesta, nuorempana kun kuukausikin oli pitkä aika.

Ismo Meinander

Asiaan voi liittyä trendikkyyden lisäksi ja ohella nuorison luontainen tarve kapinoida vallitsevia arvoja vastaan. Kunhan nyt ei jäisi vaan kapinoinniksi ilman lippua, koska siitä seuraa vain uusi konformismi viimeistään 30:n ikävuoden iskiessä mittariin.

Marko Kristian

Laulaminen, tanssiminen ja ”väärät mielipiteet” on ilmeisesti eurooppalaisten ”demokratioiden” suurin uhka?

Ismo Meinander

Sota-aikaan uskovaiset kielsivät tanssitapahtumat, koska niissä esiintyi ilonpitoa. Nämä nykyiset uskovaiset eivät eroa heistä millään tavalla muuten, paitsi että jopa kiihkouskovaisilla on terveemmät arvot kuin näillä sekulaarin teologian ylipapeilla.
Eilen vastaani tuli jostain uutisesta tehty meemi, jonka mukaan äärioikeiston uusin taktiikka on NAURU JA ILO!
Muistakaa siis kaikki, että pitää olla naama norsunv-tulla tai olet vaarallinen extremisti.

Uusimmat uutiset