Eurooppa Kulttuuri Politiikka

Saksan vasemmistojärjestöt kauhuissaan: Soros sulkee Euroopan rahahanat

George Soros. Kuva: Flickr / (CC BY-SA 2.0) / Heinrich-Böll-Stiftung.

George Sorosin Open Society Foundations -säätiöt vetäytyvät Euroopasta Alexander Sorosin uuden johdon alaisuudessa. Vasemmiston ja radikaalivasemmiston järjestöjen ja hankkeiden paheksunta Saksassa on nyt suuri. Stasi-instituutin perustama Amadeu Antonio -säätiö puhuu ”katastrofista”.

Report24:n toimittaja Vanessa Renner kirjoittaa seuraavasti:

Berliner Zeitung siteeraa Amadeu Antonio -säätiön toimitusjohtajaa: ”On katastrofi, että Open Society Foundations (OSF) vetäytyy Euroopasta. Se on ’vakava signaali lukuisille järjestöille ja kansalaisyhteiskuntahankkeille’ – luultavasti myös AA-säätiölle itselleen, sillä Sorosin säätiö on aina ollut täällä tärkeä kumppani äärioikeiston ja muiden ääriliikkeiden vastaisessa taistelussa.” Kannattaa muistaa: Amadeu Antonio -säätiölle tyttöjen letit ja käsityötaidot ovat jo ”potentiaalinen osoitus äärioikeistolaisista vanhemmista”. Ainakin tällainen mielikuva luotiin aikanaan säätiön kiistanalaisessa esitteessä, jossa kriitikoiden mukaan kehotettiin päiväkotien henkilökuntaa tarkistamaan vanhempien poliittinen vakaumus.”

”Toinen OSF:n edunsaaja oli Berliner Zeitungin mukaan vihreiden poliitikkojen perustama Zentrum Liberale Moderne (Liberaalimoderni keskus). Kuten Die Welt aikoinaan kertoi, sillä näyttää olevan huomattavia ongelmia mielipiteen- ja lehdistönvapauden ja siten demokratian kanssa. He haluavat mieluummin puuhastella ”vihollisanalyysien” – tai omien sanojensa mukaan ”opposition analyysien” parissa. Tätä ei tehdä ainoastaan OSF:n kustannuksella, vaan myös veronmaksajien kustannuksella.”

”Muita rahan saajia olivat esimerkiksi ympäristönsuojeluyhdistys BUND, joka edistää ”auto- ja liikennealan muutosta”, ja Saksan Feministisen ulkopolitiikan keskus (CFFP), joka neuvoi Annalena Baerbockin ministeriötä ”feministisessä ulkopolitiikassa” ja sai lähes 180 000 dollaria ’afganistanilaisten pakolaisten parissa tehtävää työtä’ varten.”

Demokraattisten periaatteiden horjuttaminen edistämällä kohdennetusti globalisteille sopivia poliitikkoja, puolueita ja järjestöjä on aina ollut Sorosin säätiön perusstrategia. Kriittiset tarkkailijat voivat näin ollen vain kannattaa tämän suon kuivattamista Euroopassa. Jopa kaikkein radikaaleimmat säätiöt ja kansalaisjärjestöt voivat kuitenkin monissa tapauksissa saada myös valtion tai EU:n rahoitusta. Kuten hyvin tiedetään, Sorosin perheen kaltaisia pseudofilantrooppeja, jotka mielellään jakavat rahojaan käskyläisilleen ja hyödyllisille idiooteille edistääkseen agendaansa, on paljon enemmän.”

Lähde: Berliner Zeitung, Die Welt, Open Society Foundations, Report24

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Tuohon edelliseen vielä. Alan ymmärtää miksi ulkomaiset eläkeläiset tuntuvat aina olevan erittäin tyytyväisiä elämäänsä, voivat matkustella ym. Suomalaiset ovat lähes aina varattomia.

Ilkka Manttari

Anteeksi tämä loikka, mutta päivitys tuohon eläkehuijaukseen: https://www.youtube.com/watch?v=766GSGSO6BM

John Quiman

Mielenkiintoinen juttu. Suomessa tosin, kuten sosialismiin taipuvaisissa maissa, valtio haluaa lypsää kansalaisiltaan kaiken mikä irti lähtee. Voivat poliitikot sitten hankkia uraputkietuja miellyttämällä niitä tahoja, jotka päättävät kansainvälisistä huippuviroista. Yhtälailla voivat törsätä rahat ideologisiin omituisuuksiin ja pitää yllä järjettömän syyrta virkamieskonaistoa.

Puhuu nytkin hallitus tavoitteesta katkaista velkaantumiskierre ja säästöistä. Eivät vahingossakaan puhu virkamieskoneiston puolittamisesta, joka olisi vasta alku koneiston koon kohtuullistamiselle. Eivät puhu hukkaan heitetyistä kehitysapurahoista, jotka voisi lopettaa, eivätkä myöskään kaiken maailman pummeista, joita syyttä suotta elätetään Suomessa. Näistä tulisi jo niin paljon säästöjä, että velkoja voisi lyhenellä hyvään tahtiin, eikä lisää velkaa tarvitsisi lainkaan. Voisi verotustakin keventää jo heti kättelyssä. Jatkossa verotuksen voisi puolittaa, koska alkaisi talouskin toimia. Nythän se ei toimi siksi, että valtio on loinen, joka syö kansakunnan työn tuloksista suurimman osan täysin hyödyttömään käyttöön.

John Quiman

Asiasta toiseen: Prigozhin videolla ja ilmiesesti puhuu ihan itse.

https://cutt.ly/7wkLBZs1

Kissalla on yhdeksän henkeä. Montako on Prigozhinilla?

John Quiman

On sitten toinen juttu, että koska tuo video on todella kuvattu.

Ilkka Manttari

Kun sitten vielä otetaan huomioon johtavissa asemissa olevienhenkilöistä ”tehdyt” kopiot niin eihän tuosta ota pirukaan selvää missä mennään Joidenkin elämäntehtävä vaan kai on huijata muita ihmisiä.

John Quiman

He tietävät, että ihmisiä voidaan hallita miten huvittaa vain valehtelemalla.

John Quiman

Jos länsimaissa olisi oikeusvaltioita, olisi tuo Soros aikaa sitten tuomittu vankilaan petollisesta toiminnasta.

Marko Kristian

Jos näihin ”sosoksen kansalaisjärjestöihin” suhtautuisi neutraalisti, niin Soros on vastuussa kymmenientuhansien laittomien siirtolaisten hukkumisesta.
Ne hukkumiset saisi hyvin helposti loppumaan.
Kun joka ainoa laittomasti eurooppaan tuleva palautettaisiin samantien.
Nyt niitä poimitaan afrikan rannikolta, ja surkutellaan että taas hukkui 30 laitonta siirtolaista, kun muslimit heitti kristityt yli laidan.

John Quiman

Kun Italia aikoinaan sai Välimeren ”pelastustoiminnan” lakkautetuksi joksikin aikaa, ei tullut enää hukkuneita, koska ei ollut jatkokuljetuksia. Siis tosiasiassa se ”pelastustoiminta” kasvattaa hukkuneiden määrää.

No, sehän ei ole pelastustoimintaa lainkaan. Se on ihmissalakuljettajien avustamista ihmisten salakuljettamiseksi Eurooppaan. Menevät lähellä Libyan rannikkoa ja pelastetut pitäisi toimittaa lähimpään satamaan, mutta ei, pitää väen väkisin kuljettaa meren yli Eurooppaan. Miten noita voidaan edes pitää merihädässä olevina, kun menevät sankoin joukoin ylilastatuilla veneillä odottelemaan luvattua ”pelastusta”, jonka tietävät kuskaavan Eurooppaan. Niin läpinäkyvää huijausta, että ei sitä voi kukaan olla näkemättä. Mutta se ideologia…

Marko Kristian

Niin se oli sillon kun Salvini oli vallassa, sai Salvini tuntea globalistien vihan.
On suorastaan järjetöntä että laiton siirolaisuus on kuin luonnonvoima jolle ei voida mitään.
Lautalla merellä ovat ”siirtolaisia”, jos ja kun pääsevät eurooppaan ovat ”turvapaikanhakijoita”, jos ja kun pääsevät Suomeen asti ovatkin jo ”pakolaisia”

John Quiman

Suvakkien rakkailla lapsilla on monta nimeä. Nimitys löytyy kaikkiin poliittisiin tarpeisiin.

Ilkka

Hädän alainen, yksin äitinsä kanssa tullut orpolapsi. Näitähän Haavisto lennätti Al-Holista Suomeen. Orpolapsi yhdessä äitinsä kanssa ei ole millään mittarilla orpo, eikä hän ole yksin, mutta viherhumpan tahdissa mustakin on aina valkoista.

John Quiman

Lennätettiin valtion kustannuksella vankileiriltä, jonne oli kerätty terroristeja, vieläpä erikoiskuljetuksella.

Thaimaassa yksi suomalainen sai skorpionin pureman ja joutui sen vuoksi sairaalaan. Hänen henkensä olisi pelastunut, jos hänet olisi lennätetty Suomeen. Hän sai lääkärintodistuksen lentokelvollisuudesta, mutta Finnair vaati, että mukana pitää olla sairaanhoitaja. Aikaa kului, eikä Suomen suurlähetystö auttanut, vaikka pyydettiin. Lopulta hänen kehonsa turposi valtavaksi sen pureman myrkkyjen vuoksi. Sitten hän vaan kuoli. Olisi voitu pelastaa henki lennättämällä Suomeen, mutta ei kiinnostanut, koska oli vaan suomalainen. Muualta maailmasta pelastetaan oikeauskoiset terroristit.

Ilkka Manttari

Älkää koskaan antako tuota anteeksi asianomaisille.

Marko Kristian

Tuohon voi vielä sen verran sanoa.
Esimerkiksi hesari sanoo että että al hol ”pakolaisleiri”
Eihän se ole mikää pakolaisleiri.

John Quiman

Aivan, noin sanoivat. Huomasin sen mainitsemisen puuttuvan viestistäni, mutta kun ei voi muokata jälkeenpäin, nousi laiskuuteni vahvemmaksi kuin ahkeruuteni kirjoittaa lisäkommentti. Hyvä, että toit esille.

Laiskuuteni ohjekirjasta: ”älä koskaan tee tänään sitä, minkä voit huomenna teettää toisella”.

Ilkka Manttari

En vieläkään ymmärrä miksi Haavisto ei ole ollut oikeudessa. Röyhkeyden huippu, pyrkii vielä presidentiksi.

Ilkka

Pyrkii mutta ei pääse.

Peter Kreisler

Ehkäpä niillekin tulee joskus tunne ”Nyt on saatava” (presidentin virka).

Ilkka

Luonnollinen kierto olisi tämä. Siirtolainen, turvapaikanhakija, pakolainen, komposti.Nythän on muodikasta kierrättää kaikkea, joten kiertokulkua voisi edistää myöskin kuvaamallani tavalla. Turvepussin kylkeen teksti. Per*****ä olet sinä tullut, per***’en pitää sinun palaaman. Ja perään K – Raudan puutarhaosaston tarjous. Osta nyt kahdeksan pussia allahu akbaria, saat yhdeksännen kaupan päälle. Sopii niin kukille kuin nurmikollekin, muista kalkita hyvin maa-aines hajuhaitan estämiseksi.

Uusimmat uutiset