Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

”Sodan aikana laki vaikenee”

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

”Euroopan yhteisöjen tuomioistuimesta on tullut poliittinen väline”, kirjoittaa unkarilaisen Magyar Híralpin kolumnisti Péter G. Fehér.

”Euroopan yhteisöjen tuomioistuin on määrännyt Unkarin maksamaan 200 miljoonaa euroa, koska se ei ole noudattanut EU:n lainsäädäntöä, joka koskee muun muassa menettelyjä kansainvälisen suojelun myöntämiseksi EU:n ulkopuolisille kansalaisille ja maassa laittomasti oleskelevien henkilöiden karkottamiseksi. Se on myös määrännyt Unkarille miljoonan euron sakon päivässä, jos se ei noudata Brysselin maahanmuuttajia koskevaa lainsäädäntöä.

Monimutkaisen sanamuodon takana on todellisuus, nimittäin se, että tuomioistuin haluaa pakottaa maamme sallimaan ulkomaalaisten massojen hallitsemattoman maahantulon. Tapauksella on myös taktinen tausta. Tuomio annettiin jo ennen Euroopan parlamentin vaaleja, mutta se julkistettiin vasta sen jälkeen. He tiesivät hyvin, että se olisi merkinnyt Unkarin globalistisille, maahanmuuttomyönteisille liberaalipuolueille vielä suurempaa tappiota kuin nykyinen tappio.

Tämä on yksi koko tarinan kauheimmista näkökohdista. Toisin sanoen kyse ei ole enää sellaisten eurooppalaisten arvojen puolustamisesta, jotka tekevät vanhasta mantereesta paremman paikan. Näin ei ole. Tuomioistuimesta on tullut globalistisen politiikan väline sekä käytännössä että taktisesti. Siitä on tullut osa Brysselin palkkabyrokratiaa, olennainen osa taistelua poliittista valtavirtaa vastustavien voimien kukistamiseksi.

”Sodan aikana laki vaikenee”, sanoivat roomalaiset, Toisin sanoen sota-aikana mikä tahansa rikos voidaan tehdä ilman seuraamuksia. Nyt on sota globalistien ja nationalistien välillä, ja valtavirta syyllistyy kaikkiin mahdollisiin rikkomuksiin. Kysymys kuuluu, kuinka kauan he voivat tehdä tätä?

Roomalaiset eivät kuitenkaan koskaan sanoneet, että lain on välttämättä asetuttava puolelle ja että sen on sotaa käyvänä osapuolena osallistuttava taisteluun. Nyt kun näin on tapahtunut, emme voi enää puhua laista. Lakiin vetoaminen on tässä tapauksessa ”peitetarina”, jonka tehtävänä on valmistaa suostumus laittomuudelle ja varmistaa, että Unkarin tuho on sitova.

EU:n sääntöjen mukaan Unkarin on suojeltava Schengen-rajaa, joka tässä tapauksessa on myös EU:n ulkoraja Serbian kanssa. Unkaria rangaistaan nyt siitä, että se toimi laillisesti. Tällaista järjettömyyttä voi tapahtua vain EU:ssa.

Olemme EU:n ainoa maa, joka huolehtii johdonmukaisesti omista eduistaan eikä alista ulko-, sisä- ja talouspolitiikkaansa dogmeille, ideologioille ja ulkomaisille eduille.

Euroopan ”isoilla pojilla” on paljon pelättävää, sillä tuoreen tutkimuksen mukaan 70 prosenttia eurooppalaisista kieltäytyy hyväksymästä lisää maahanmuuttajia, ja tämä tunne heijastui myös viime vaaleissa – eikä vain Unkarissa”, kirjoittaa kolumnisti Péter G. Fehér.

Lähde: Remix News

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Sota on Laki.

Ismo Meinander

K-laa kalloon jokaikiselle Eu-politrukille. M-ailmansota alkaa pian, viimeistään 2025 maalikuussa. Sitten pääsemme tyydyttämään v-renhimoamme edes hieman. Alkaa s-atana riittämään!

Ruoste Iskee

Persuista ja noiden äänestäjistä vielä se verran että… Nyt nuo molemmat haukkuu että sitä nyt saa ne jotka ei heitä äänestäneet. Minä olen noille sanonut jopa päin naamaa että, ei siellä eu:n sisällä Suomi saa vaikutettua yhtään mihinkään vaikka te vatipäät niin väitätte, Suomi voi ainoastaan vaikuttaa hyvin omaan maahansa eromalla tuosta eu syöpäläisestä.
Moni tuon puolueen äänestäjä on haistattanut persupuolueelle pitätkät kun olen selittänyt oikein ajan kanssa mitä nuo persut on tehneet Suomen hyväksi, eteenkin tuo uusi eu:n maahanmuuttolaki on sitä ”parhaasta” päästä olevaa persu osaamista kun kannattivat kaikki tuon lain läpimenoa. Ne puhuu nyt rajaturvallisuuden parantamisesta, mitä se auttaa kun eu alkaa työntämään Suomeen jopa miljoonia tulijoita. Ei Suomen rajaa oman kansa valvo, vaan eu ja sen sanelemat ”ihmisoikeudet” Joka takaa sen että päättäjät on polvillaan kun islamiaalto pyyhkii Suomen alleen.

John Quiman

Ollaksemme realisteja, emmekä vain tuijottaisi kuviteltuun todellisuuteen, on meidän ymmärrettävä, että jos Suomi eroaisi EU:sta nyt, olisi Suomen joka tapauksessa tehtävä kauppasopimukset EU:n kanssa, ellei Suomi halua saman tien totaaliseen köyhyyteen. Tämä tarkoittaisi parhaimmillaan samanlaista sopimusta kuin mikä Norjalla on.

Norjan tulee noudattaa EU:n päätöksiä, vaikka se ei niiden tekemiseen saa edes teoreettista osallisuutta. Norjakin on täynnä matuja juuri siksi. Norja on kuitenkin paremmassa asemassa kuin mitä Suomi voisi saavuttaa, koska Norjalla on öljymiljardeja kasapäin rahastoissaan.

Tilanteen korjaamiseen paras mahdollisuus tällä hetkellä on saada EU:n vihervassujen ja muiden suvakkien sekä globalistien valta-aika lakkaamaan. Se heikkeni vaaleissa ja toivon mukaan heikkenee tai lakkaa seuraavissa vaaleissa. Se mahdollisuus on ainoa realistinen, vaikka se onkin pitkän ajan hidas tapahtuma.

Pitää muistaa myös se, että jos Suomi eroaisi EU:sta nyt ja tekisi kauppasopimuksen EU:n kanssa, olisi Suomessa samat poliitikot kuin nytkin vallassa. Siksipä EU-ero ei muuttaisi mitään.

Ei pidä tuijottaa toiveisiinsa ratkaisua etsittäessä, pitää olla kylmän rauhallinen ja ymmärtää tosiasiat, jotka vaikuttavat asiaan huolimatta siitä, mitä toivomme.

Marko Kristian

EU:n poliittisuus näkyy parhaiten siinä, että Puolaa uhkailtiin jos jonkinlaisilla sanktioilla samoista asioista, mutta ääni muuttui samantien kun siellä valtaan tuli vaaleissa hävinnyt vasemmisto.

John Quiman

EU:ssa suvakkiparvi käy häikäilemätöntä poliittista taistelua vallasta ja se haluaa alistaa kaikki heidän valtaansa keinoilla millä hyvänsä, laillisesti tai laittomasti.

Ruoste Iskee

Mikään puolue ei halua eu eroa, ei yksikään, sitten naurattaa persut jotka itkee mitä eu tekee, no, sitä saa mitä haluavat. Nuo on nykyään samaa läjää kokoomuksen kanssa.

John Quiman

Kansan enemmistö ei äänestäisi eron puolesta vielä pitkään aikaan, joten mikään puolue ei ala ajaa sitä asiaa. Perussuomalaiset ovat kertoneet, että on olemassa halu erota EU:sta, mutta se ei ole ajankohtaista nyt. Syykin on selvä: kansasta suuri enemmistö ei siihen suostuisi. Siihen panostaminen olisi persuille taakka, eikä se edistäisi mitään.

Ruoste Iskee

Niinpä. No, sinä anakin äänestäisi eu:n puolesta. Brititkin tuhoutui kun erosivat eu:sta, niinkö? Ja tämä ei vieläkään ole, kansanäänestys. ”Neuvoa-antava kansanäänestys ei ole varsinaisesti kansanäänestys vaan mielipidetiedustelu, jolla perustellaan edustuksellisen demokratian muotoja noudattava päätöksenteko. Suomen perustuslain 53 § mahdollistaa neuvoa-antavien kansanäänestysten järjestämisen, mikäli niistä päätetään erikseen lailla.
Suomi ei siis koskaan kansanäänestystä järjestänyt, joten Suomi ei kuuluisi siltä osin ollenkaan eu:hun joten irti otto olisi helppo.
Suomi ei kärsi mitenkään jos syöpä revitään sisuksista pois joka on eu. Siinä sitä järkeilyä eu rotille. Persut voi upottaa itsensä suohon.