Uutiset

Somalialainen mies karkotettiin raiskattuaan tytön puistossa

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0 DEED / Holger.Ellgaard.

Abdirahman Mohamoud, 26, tuomittiin vankilaan ja karkotukseen 14-vuotiaan tytön pahoinpitelystä ja raiskauksesta Borlängen puistossa. Somalialainen haki hiljattain ylimääräistä apurahaa päästäkseen lomailemaan maahan, josta hän pakeni.

Tyttö oli ollut juhlissa elokuussa 2023 ja oli yksin puistossa, kun Abdirahman Mohamoud ilmestyi ja raiskasi hänet.

Falun käräjäoikeus kirjoitti tuomiossaan, että kyseessä oli ” käytännössä pahoinpitelyraiskaus”.

Expressenin mukaan 26-vuotias sai pysyvän oleskeluluvan ja pakolaisstatuksen vuonna 2014. Tästä huolimatta hän haki viime vuonna lisäapurahaa voidakseen vierailla kotimaassaan Somaliassa, josta hän väittää paenneensa. Maahanmuuttovirasto hylkäsi hakemuksen.

Viime viikolla käräjäoikeus tuomitsi Abdirahman Mohamoudin lapsen raiskauksesta, asiakirjan väärinkäytöstä ja väestörekisteririkoksesta. Viimeksi mainittuihin rikoksiin syyllistyi käyttämällä toisen henkilön henkilökorttia ja antamalla väärän osoitteen.

Tuomio oli neljä vuotta ja kuusi kuukautta vankeutta ja karkotus.

”Käräjäoikeus toteaa, että Abdirahman Ahmed Mohamoud on asunut Ruotsissa pitkään, mutta hänellä on edelleen heikot siteet tänne. Hänellä on Ruotsissa vain yksi veli, eikä hän ole pystynyt kotoutumaan tänne”, tuomiossa todetaan.

Lähde: Fria Tider

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Uskomatonta. Jälleen yksi traaginen raiskaus-tapaus, missä ei ole mitään uutta, mutta se on lähes käsittämätöntä, että tuomioistuin teki JÄRJELLISEN päätöksen. Uskoni ihmiskuntaan ja järkeen palautui promillen sadasosan verran.

Ilkka

Meillä Aino Pennanen nousisi lentokoneessa seisomaan protestiksi viattoman karkotukselle, mutta hän epäilemättä kannattaisi 14 vuotiaan karkotusta, koska tämä on omalla valkonormatiivisuudellaan ja äärioikeiston kannatuksella ansainnut kaiken ja jos tarkkoja ollaan, puistokin pitäisi karkottaa, ilman sitä ei olisi tapahtunut mitään.