Kolumnit Kotimaa Politiikka

Syntyvyysongelma, väestönvaihto ja äärioikeiston salaliittoteoria

Kuvituskuva: Kansalainen.

Suomalaisten syntyvyysongelma ja väestönvaihto alkaa olemaan jo sen verran valtavirtainen puheenaihe, että pääministeri Petteri Orpokin totesi asian reilu viikko sitten – tosin ei negatiivisessa mielessä. Tällä viikolla HS kirjoitti aiheesta kertoen, että mikäli nykyinen väestönkehitys jatkuu, on suomalaisia sadan vuoden päästä enää miljoona jäljellä. Katoava osuus korvataan tietenkin maahanmuuttajilla.

Suomalaisiin ja ylipäätään eurooppalaisiin kansoihin kohdistuva väestönvaihto on fakta, jota ei voi korostaa liikaa. Liike-elämä kaipaa halpatyövoimaa ja kannattaa siksi avoimia rajoja, vaikka se johtaa tuottavuuden vähenemiseen. Vasemmisto taas haluaa päästää kaikki maailman ihmiset Eurooppaan humanistisista syistä, vaikka se johtaakin täysin epähumaaniin kaaokseen.

Samaan aikaan suomalaisten syntyvyys laskee hälyttävää tahtia. Vuonna 2022 suomalaisia syntyi alle 40 000 lisää, mikä on alhaisin luku sitten 1800-luvun alun. Avoimien rajojen politiikka yhdistettynä alhaiseen syntyvyyteen tarkoittaa, että väestö vaihtuu. Kyseessä on tietoisesti ajettu väestönvaihto.

Asiaa ei tietenkään haluta korjata poliittisilla päätöksillä. Hallituksen leikkaukset osuvat erityisesti lapsiperheisiin, mikä on hieman hämmentävää, sillä hallituksessa on myös ”konservatiivinen” perussuomalaiset. Kun lapsiperheiltä viedään usko taloudelliseen selviytymiseen, ei voida olettaa perheen perustamisen olevan houkutteleva ratkaisu.

Poliittisilla päätöksillä, erityisesti lapsiperheiden tukemisella, voidaan vaikuttaa syntyvyyteen. Maailmalla on esimerkkejä sen positiivisista vaikutuksista. Esimerkiksi Unkarissa syntyvyys lähti nousuun lapsiperheiden taloudellisen tukemisen myötä.

Perhekeskeisyys on myös kulttuurillinen seikka. Valtio voi tukea perhemyönteistä kulttuuria niin taiteessa kuin palveluissa. Samaan aikaan lapsettomuuteen kannustavaa propagandaa levittäviltä maailmanlopun hysteerikoilta, kuten ns. ilmastonmuutos-aktivisteilta, voidaan lopettaa erilaiset tuet sekä oikeudet vierailla julkisissa tiloissa, kuten kouluissa, levittämästä hysteriaansa. Mediassa voidaan käydä enemmän läpi perhe-elämän iloisia puolia sen sijaan, että kerran päivään haastatellaan säälittäviä kissanaisia vakuuttelemassa sinkkuelämänsä suomaa vapautta selata kännykkää kymmenen tuntia vuorokaudessa.

Pian on taas vaalit. Toivottavasti äänestät sellaista ehdokasta, joka ajaa väestönvaihdon vastaista politiikkaa.

Nina Metsälä, Sinimustan Liikkeen eurovaaliehdokas

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Koko maailmantilanne jo usean vuoden koronapaniikki, sodat, ilmastopelon lietsonta, ja on kuulemma oikeen ilmastoteko kun suomalaiset ei tee lapsia.
Ja varmaan on paljon ihmisiä jotka ei halua tehdä lapsia kiusattavaksi tähän monikulttuuri woke maailmaan, jossa sanotaan että valkoihoinen on syntymästään asti syyllinen kaikkeen pahaan maailmassa.

Ruoste Iskee

Ei kannata unohtaa väestön vaihdon yhtä syypäätä sillä se tulee olemaan suomen isoin tuhon aiheuttaja, se syypää on persut. Kukaan ei voi edes arvata kuinka paljon 3 maailman laittomia Suomeen rynniin kun persujen kannattama siirtolaislaki tulee voimaan, se on varma että miljoonia aivan takuulla sillä sen verran on jo 3 maailman rajoilla lähtövalmiina. En ole ikinä vihannut persuja näin pahasti, en edes soinin aikaan. Nyt en pysty edes kuvaamaan vihaani noita isänmaan rikollisia kohtaan.
Persuille on suomalaisten verta käsissään.