Kotimaa Rikos

Syytteitä nostettu laajassa seksuaalirikoskokonaisuudessa

Kuvituskuva: Pixabay, Universal (CC0 1.0) / StockSnap

Syyttäjät ovat nostaneet syytteitä Sisä-Suomen poliisilaitoksen tutkimassa, laajassa seksuaalirikoskokonaisuudessa. Asianomistajina on 118 henkilöä.

Rikosnimikkeet kokonaisuudessa ovat törkeä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittäminen, seksuaalipalvelujen ostaminen nuorelta, pakottaminen seksuaaliseen tekoon, lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin, laiton uhkaus, huumausainerikos ja salakatselu.

Syytteet on nostettu yhtä miestä vastaan. Epäilty on vangittuna.

Rikosten epäillään tapahtuneen pääosin sosiaalisessa mediassa. Joukossa on myös muutama teko, joissa epäilty on tavannut asianomistajan henkilökohtaisesti. Asianomistajat ovat pääosin 10–17-vuotiaita lapsia ja nuoria, mutta jutussa on myös joitakin täysi-ikäisiä asianomistajia. Tekojen epäillään tapahtuneen vuosina 2016–2021.

Epäilty on pääosin kiistänyt teot.

Sisä-Suomen poliisilaitos on jo esitutkinnan aikana tiedottanut rikoskokonaisuudesta.

Asiassa on 26.1.2023 toimitettu Pirkanmaan käräjäoikeuteen 119 haastehakemusta (asianumero R 23/417). Valmisteluistunto pidetään 7.2.2023. Pääkäsittely alkaa 16.2.2023, ja sille on varattu 37 istuntopäivää.

Syyteharkinnan ovat tehneet erikoissyyttäjä Leena Koivuniemi ja aluesyyttäjä Jaana Linna.

Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa.

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ja mikä nyt on tekijän etnisyys, sekin olisi mukava tietää. Voi olla että ihan kantaväestöönkin kuulutaan mutta edelleen veikkaan jotain muuta.

tykkimies

Saattaa olla peräpohjolasta joku 65-vuotias, kun ei ton enempää syytteitäkään, anteeksi haastehakemuksiakaan, ole. Mutta veikkauksesi ollee oikea.

Sari Saarela

Tekojen epäillään tapahtuneen vuosina 2016–2021.”
Eli jannu on niitä 2015 invaasiossa tulleita…

Kaverin Puolesta

Voiko joku tilata oikeuden dokumentit kiitos #juneslokka ja striimata totuuden, koska yleltä on turha odottaa monikulttuurista totuutt kertovaa matskua

ike

Haluaisin nyt tietää tuon kansallisuusjakautuman. No vain sen takia että voitaisiin sulkea pois nuo muista maista tulleet. Kaikki tiedämme että valtaosa on ”suomalaisia”.

Ilkka Forsten

Olipa briljantti oivallus. Ei kysytäkään enää sitä onko tekijä kemal abugail, kysytään vaan suoraan oliko suomalainen ja kun ei todennäköisesti ole, tietää kaikki että abugailit on kyseessä. Näin voimme ongelmitta maalittaa suomalaiset ja sitten ihmetellä miten joku ulkolainenkin tekee kepposia.

pertsa

Miksi nämä syyttäjät ovat pääsääntöisesti femakkoja ja mikäli kysessä on oikean värinen epäilty, niin tuomio on hyvin pieni. Kantasuomalainen saa reilusti istuttavaa valtion laskuun sillä sen hän todella ansaitsee, mutta mikäli ilmenee yhteyksiä Setaan tai muuhun ”kulttuurijärjestöön” niin sakoilla voi selvitä!

Kessu

Oikeusavustaja yleensä myös niitä matupatjoja, kuten Oulun casessa tosi nuutuneen ja väsyneen näköinen nuori blondityttö, jota marakatit jyystäneet joka koloon yöt pitkät…

Ilmari

Naisia on syyttäjänä kuten muissakin viroissa. Ei tämä se ihmeempää ole.

Hane

Ja sen huomaa. Mitä enempi naisia on viroissa, sitä mielivaltaisemmaksi muuttuu meno, tunteet ja feministinen sairas logiikka voi pilata hyvänkin asian.

Olis hyvä tietää..

Ja orvaskeden väri olikaan..?

Ilkka Forsten

Padawax, mörk ek.