Uutiset

Tekoäly suositteli itsemurhaa ilmastonmuutoksen estämiseksi, kahden lapsen isä tappoi itsensä

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.

Belgialainen kahden lapsen isä tappoi itsensä pelastaakseen maailman ilmastonmuutokselta. Hän sai idean tekoälyltä, joka suositteli itsemurhaa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Mies oli jo ennestään kärsinyt niin kutsutusta ilmastoahdistuksesta, jota valtamedia ja koululaitos pyrkii ruokkimaan luodakseen nuorisoon maailmanlopun tunnelmia, masennusta ja ahdistusta. Belgialaisisän kohdalla se oli mennyt erityisen hyvin perille.

Hän keskusteli tekoälyn kanssa kuuden viikon ajan selvittääkseen, miten ilmastonmuutosta voisi torjua. Vastaus oli tehdä itsemurha, sillä se on varma tapa lopettaa luonnon kuluttaminen.

Ilmastonmuutosagendaan kuuluu paljon outoja ristiriitaisuuksia. He esimerkiksi markkinoivat ihmisiä olemaan tekemättä lapsia, mutta kohdistavat suosituksensa ainoastaan eurooppalaisperäisiin kansoihin, jotka ovat kuitenkin aina olleet luonnonsuojelun edelläkävijöitä, ja jotka ovat myös ratkaisevassa asemassa tekniikan kehityksessä mitä tulee myös vihreisiin arvoihin. Samaan aikaan Afrikan ylikansoitus ei ole heille ongelma.

Samat tahot myös aktiivisesti kannattavat avoimien rajojen politiikkaa, vaikka luonnon kannalta väestönsiirrot Afrikasta Eurooppaan tarkoittaa monikymmenkertaista tappiota luonnolle. Tämäkään ei ole heille ongelma.

Moni ”ilmastohätätilaa” mölyävä järjestö onkin todellisuudessa ainoastaan vasemmistolaisten uudelleenbrändäyksiä. Näkyvin esimerkki tästä on Elokapina, jonka taustahenkilöt Suomessakin ovat Suomen Kommunistisen Puolueen jäseniä. Järjestön koulutuksiin kuuluu ilmastohysteriasta hössöttämisen lisäksi erityisesti rasisminvastainen agenda, vaikka luulisi että ilmastonmuutosta saisi myös ”rasistit” vastustaa.

Lähde: Euronews

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

Tuota leipoo myös kaikki valtamediat, sillä ilmastohysterian suoltaminen joka tuutista tulee olemaan liikaa niille jotka uskoo tuohon. on osunut isoja joukkoja tuollaisia henkilöitä jotka itkivät, potkivat ja piehtaroivat pitkin katua, ei tuosta varmaan ole pitkämatka lopulliseen elämän päättymiseen oman käden kautta.

John Quiman

Laitetaanko tekoälyn kehittäjä vastuuseen avunannosta tai kehottamisesta itsemurhaan? Tekijät ovat vastuussa tuotteidensa laadusta.

John Quiman

Tekoälyt, joita on tarjolla, ovat poliittisesti suuntautuneita, koska ne on tehty sellaisiksi ja siihen tarkoitukseen.

Eräs pyysi tekoälyä kertomaan vitsin Jeesuksesta ja tekoäly kertoi. Sitten hän pyysi tekoälyä kertomaan vitsin Muhammedista, muta tekoäly ei kertonut, vaan sanoi, että ei voi kertoa sellaisia, koska se voisi saada jotkut loukkaantumaan.

Valitettavasti tänne ei voi lisätä screen shot -kuvaa noista, mutta tuo riittänee kertomaan, miten suvakkeja eli politisoituneita tekoälyt ovat.

Teuvo Kauppi

Suvakki AI asialla