Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Tunisialaiset aiheuttavat pelkoa ja pakokauhua

Kuvituskuva. Kuva: Kansalainen.

Vanhemmat pelkäävät lastensa puolesta, supermarketteja ryöstetään ja naisia raiskataan. Saksassa Regensburgissa turvapaikkakeskuksen enemmistö tunisialaisista asukkaista aiheuttaa käsittämättömiä tilanteita. Nyt jopa CSU:lle etninen värinä käy liian jännäksi.

Tunisialaisten turvapaikanhakijoiden raiskattua 29-vuotiaan naisen ja koulun rehtorin vanhemmille antaman ohjeen, jonka mukaan heidän tyttäriensä pitäisi antaa kävellä kouluun vain ”ryhmissä”, CSU:n kansanedustaja Peter Aumer on vaatinut karkotusoperaatiota. Maahanmuuttajat ovat myös toistuvasti ryöstäneet supermarketteja päivällä. Tunisialaiset olivat jo uudenvuodenaattona riehuneet kaupungin historiallisessa keskustassa ja ahdistelleet seksuaalisesti 33-vuotiasta naista.

Kaupunki purki sen jälkeen penkit tyttökoulun ja päärautatieaseman välisestä puistosta, vahvisti pormestari Gertrud Maltz-Schwarzfischer (SPD) Mittelbayerische Zeitung -lehdelle. Laittomat siirtolaiset olivat aiemmin kokoontuneet sinne ahdistelemaan naisia.

”Käymme joka päivä kävelyllä linnan puistossa, ja nyt reilun puolen vuoden ajan olemme kuulleet yhä useampien ihmisten puhuvan vieraita kieliä”, kertoi eläkkeellä oleva pastori Erhard Schmidt Bild-lehdelle. ”Nuorten maahanmuuttajien on voinut nähdä yrittävän myydä huumeita tai hautaavan niitä maahan.”

Poliisi: Suurin osa epäillyistä on tunisialaisia

Poliisi vahvisti havainnot. Viime viikkoina epäiltyjen joukossa on ollut erityisen paljon tunisialaisia. Muutama päivä sitten tapahtuneen raiskauksen jälkeen pidätettiin kaksi tunisialaista epäiltyä. Molemmat ovat parikymppisiä ja ovat nyt pidätettyinä. Tunisialaiset muodostivat myös suurimman ryhmän muiden kuin saksalaisten epäiltyjen joukossa päärautatieaseman ympärillä vuonna 2023 tapahtuneissa rikoksissa.

”Vuoden 2023 luvut rautatieaseman alueella ylittävät aiempien vuosien luvut”, poliisin tiedottaja kertoi Bildille. Viime kesästä lähtien rautatieaseman lähellä sijaitsevaan Regensburgin Ankkurikeskukseen (turvapaikkakeskus), on majoitettu lisää turvapaikanhakijoita Tunisiasta. Sitä koordinoi liittovaltion sisäministeriö.

CSU-poliitikko kutsui Faeserin Regensburgiin

Regensburgin CSU:n kansanedustaja Peter Aumer on nyt julkaissut sisäministeri Nancy Faeserille (SPD) avoimen kirjeen, jossa hän kutsuu tämän Regensburgiin. Hänen mukaansa hänen pitäisi ”saada käsitys tilanteesta ja tarvittavista toimenpiteistä keskustelemalla viranomaisten ja asianosaisten kanssa”. Hän oli ottanut yhteyttä SPD-poliitikkoon jo joulukuussa, mutta sai vastauksen vain tämän valtiosihteeriltä.

Erityisesti CSU-poliitikko vaati ”turbomenettelyjä ulkomaalaisille rikoksentekijöille”. Maghreb-maista eli Tunisiasta, Algeriasta, Marokosta ja Länsi-Saharasta tulevien turvapaikanhakijoiden menettelyjä on nopeutettava. 97 prosenttia Tunisiasta tulevista turvapaikanhakijoista hylätään joka tapauksessa. Lisäksi Tunisia tulisi tunnustaa turvalliseksi lähtömaaksi.

Lähde: Junge Freiheit, Bild

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Monikulttuurisuus on tuonut koko euroopan alueelle suunnattoman kurjuuden, pelkoa, vapaan liikkumisen ilo poissa, etenkin nuorilta ja naisilta, henkirikokset, raiskaukset, ryöstöt, jengien tuoma uhka yhteiskunnan romahdukseen on vain ajan kysymys. Kuinkas maamme valtamedia asiaan paneutuu, hipihiljaa ollaan, ettei vaan kukaan suutu ja miljoona korvauksia vaatien pää punaisena kiljuu vihervasemmiston taustalla avittaen. Vieläkin on joillakin ajatus muukalaisten mukanaan meille tuomasta ihanuudesta, rikkaudesta, jota olemme vuosikymmeniä vesi kielellä odottaneet, emme kylläkään tätä odottaneet, suohon on meidät poljettu, kustu niskaamme, ivahuudot meitä kohtaan ilkeänä kumajaa.

Kauko Aalto

Miten Eurooppa on polvillaan näiden barbaarimuslimien edessä? Lopetettaan ihmisoikeuksista, rasismista ja yhdenvertaisuudesta puhuminen ja ennen kaikkea näiden elättäminen. Heitetään heidät ulos Euroopasta mitään keinoja kaihtamatta, kun maanosa on puhdistettu jauhetaan sitten jälleen ihmisoikeuksien kunnioittamista.

Marko Kristian

”Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen on joutunut myrskyn silmään perjantain ja lauantain välisenä yönä julkaisemansa Facebook-päivityksen vuoksi.
Englanninkielisessä tekstissä Immonen kertoo unelmoivansa ”vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.”
Myöhään lauantai-iltana Immosen kirjoittelua kommentoi myös valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok), joka ilmoitti sosiaalisessa mediassa olevansa PS-edustajan kanssa täysin eri linjoilla.
– Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta, Stubb kirjoitti Facebookissa ja Twitterissä.
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015072620090562

Että äänestä siinä sitten Stubbia..

Kauko Aalto

Tämä ikuinen vappu on kahdesta vaihtoehdosta se parempi, suo siellä vetelä täällä.