Eurooppa Politiikka Uutiset

Turkin presidentti perusti ”ulkomaalaistaustaisille” tarkoitetun poliittisen puolueen Saksaan

Kuva: Wikimedia Commons.

Mistä lähtien ulkomaiden presidentit ovat saaneet perustaa puolueita Saksaan?

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan perusti Saksaan ”ulkomaalaistaustaisille” tarkoitetun poliittisen puolueen, joka vastustaa ”muslimivastaista rasismia.”

Erdoganin puolue, nimeltä Demokraattinen liitto moninaisuuden ja heräämisen puolesta (DAVA,) perustettiin virallisesti tammikuun 7 päivä ja aikoo ottaa osaa eurovaaleihin tänä vuonna. Puolue on yhteistyökumppani presidentin omalle AKP-puolueelle Turkissa. Tämä on ”herättänyt huolta” muissa puolueissa Saksassa.

Kristillisdemokraattien varapuoluejohtaja Jens Spahn, oli kirjoittanut X:ssä: ”Erdoganin AKP-puolueen laajennus Saksassa olisi taas yksi extremistipuolue maassa.”

Jää nähtäväksi, kykenevätkö saksalaispoliitikot tekemään mitään muuta kuin ”olemaan huolestuneita” estääkseen vieraan valtion presidenttiä ajamasta Saksassa haluamaansa politiikkaa.

Puolueen perustaminen ajoittuu sopivasti kuukausi lakimuutoksen jälkeen, joka mahdollistaa EU:n ulkopuolelta oleville mahdollisuuden olla Saksan kaksoiskansalaisia, mikä antaa potentiaalisesti 1,5 miljoonalle turkkilaiselle Saksassa äänioikeuden.

Lähde: Daily Mail

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Värisokeus voi muodostua merkittäväksi haitaksi todellisuuden havaitsemiselle.

Marko Kristian

No ongelmiahan siitä seuraa kun täysin toisenlaisesta kulttuurista tuleville jaetaan kansalaisuuksia kuin kirjastokortteja.
Laittomasti tullaan maahan keksityn henkilöllisyyden kanssa elämään veronmaksajien kustannuksella, ja vaikka tehdään rikoksia niin mikään ei estä kansalaisuuden saamista.

Kauko Aalto

Tällä tavalla väestönvaihto etenee, vieraslajien leviämiseen ei puututa mitenkään. Sinisilmäisten hyödyllisten idioottien silmät eivät avaudu ennen kuin ämmät kävelevät säkitettyinä ja ukot kalotti päässä, pitkä hoitamaton parta ja nilkkoihin asti ulottuva kauhtana päällä, onneksi minun ei tarvitse nähdä vuosisadan loppua, kun muslimit ovat tehneet Euroopasta kaaoksen, jossa muussa järjestelmässä nämä barbaarit eivät kykene elämään.