Kotimaa Rikos

Turussa joukkotappelu maanantai-iltana

Turun kaupungintalo. Kuva: Wikimedia Commons / (CC-BY-SA-3.0) / M.Koljonen.

Hätäkeskukseen tuli useita ilmoituksia Turun Aurakatu 2 pysäköintialueella tapahtuneesta joukkotappelusta. Yksi henkilö otettiin kiinni, mutta asiassa on myös lukuisia muita epäiltyjä. Tapahtumaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Poliisin mukaan tapahtumassa on ollut osallisena kymmenkunta henkilöä – nuoria ja nuorehkoja aikuisia. Osa osallisista on alle 18-vuotiaita. Tilanteesta ei ole aiheutunut ainakaan tämänhetkisten tietojen mukaan vakavia vammoja.

Lähde: Poliisi

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Tapahtuma pyritään painamaan ” villaisella ”, siis vaietaan, kun tapahtumista pitäisi antaa realistinen kuvaus kansalaisille, etenkin Ylellä uutisointi on perin vaivaanuttavaa, nikotellaan ja änkytetään ” turkulaisten ” keskenään käymästä nahista, josta poliisi ei annan lisätietoa, vaikka pitäisi.

Ilkka Manttari

Joskus meillä oli vielä tutkivaa journalismia, ei enää. Jos poliisi ei puhu niin mitä sitten. Onko journalistelta surkastuneet myös jalat aivojen mukana.

John Quiman

On kai se tutkivaa, kun tutkivat, että kuinka uutisesta tehdään poliittisesti korrekti ja ideologisesti puhdasoppinen?

ilkka

Tilannekuva tarkentuu kun on kuulusteltu rasteroituja lenkkareita ja muistettu kertoa että osalliset olivat suurella todennäköisyydellä äärioikeistoa. Sitä odotellessa en kuitenkaan pidätä hengitystäni, koska olemme nähneet että tiettyjen etnisyyksien kohdalla asiat jää kokonaan ratkaisematta.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa