Muu maailma Urheilu ja liikunta Uutiset

UFC-mestari homomyönteiselle toimittajalle: ”Olet heikko mies”

Kuvituskuva. Kuvakaappaus: YouTube.

Tunteita kamppailulajimaailmassa herättänyt MMA-tähti Sean Strickland on jälleen herättänyt huomiota ennen viikonlopun UFC 297 -tapahtumaa. Tällä kertaa hän vastasi kysymyksiin homoista ja transsukupuolisista.

Nykyinen UFC:n keskisarjan mestari Sean Strickland vastasi äskettäin kysymyksiin lauantain UFC 297 -tapahtumasta, jossa hän kohtaa valkoisen eteläafrikkalaisen Dricus du Plessisin. Strickland on aikaisemmin tehnyt tunteita herättäneitä lausuntoja naisista, homoista ja transsukupuolisista, ja kanadalainen toimittaja yritti haastaa hänet näistä.

Strickland kysyi sitten, oliko toimittaja itse homo tai pitäisikö hän sitä hyväksyttävänä, jos hänen poikansa olisi homo.

”Minulla ei olisi mitään ongelmaa sen kanssa”, vakuutti toimittaja, joka kuvasi itseään ”liittolaiseksi LGBTQ-yhteisölle”.

Tämä sai Stricklandin hyökkäämään kovasti kanadalaista vastaan.

”Olet heikko mies. Olet osa ongelmaa, valitsit Justin Trudeaun [pääministeriksi], olet vain säälittävä”, vastasi UFC-mestari.

”Tosiasia on, että sinulta puuttuu selkäranka. Kun hän [Trudeau] sulkee koko maan ja sulkee pankkitilejä, kysyt minulta tällaisia kysymyksiä. Mene helvettiin!”

Toimittaja jatkoi kysymysten esittämistä Stricklandille hänen lausunnoistaan Bud Lightista ja heidän yhteistyöstään transmalli Dylan Mulvaneyn kanssa ja siitä seuranneesta kuluttajaboikotista.

”Kymmenen vuotta sitten transasiaa pidettiin mielenterveyden häiriönä ja yhtäkkiä sellaiset kuin sinä ovat soluttautuneet maailmaan. Olet infektio, olet heikkouden määritelmä. Kaikki, mikä maailmassa on vialla, johtuu sellaisista kuin sinä”, vastasi Strickland.

”Parasta on, ettei maailma osta sinun paskaasi. Maailma ei sano: ’Olet oikeassa, naisilla on penikset’. Maailma sanoo: ’On olemassa kaksi sukupuolta'”, jatkoi Strickland ja osoitti kulttuurimarxistista toimittajaa ”koko maailman viholliseksi.”

Strickland on aiemmin myöntänyt olleensa ”uusnatsi” nuorena ja on kuvannut Yhdysvaltoja ”rappeutuvana maana”. Stricklandin mukaan rappio alkoi, kun naiset saivat äänioikeuden.

”Meidän miesten täytyy äänestää joku, joka laittaa miehet töihin, nostaa palkkoja ja rakentaa sen helvetin muurin”, hän sanoi lehdistötilaisuudessa Las Vegasissa viime kesänä.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vappu Simanen

> rappio alkoi, kun naiset saivat äänioikeuden
      – Jos naiset olisivat yhteiskunnan rakentamisessa ja ylläpitämisessä yhtä vahvoilla kuin miehet, maailmassa olisi jokseenkin yhtä paljon naisten hallitsemia yhteiskuntia kuin miesten: matriarkaatteja kuin patriarkaattejakin.
      – Aivan varmasti ihmiskunnan yli 100’000-vuotisen historian aikana on syntynyt myös naisten hallitsemia yhteisöjä. Miksi nämä yhteisöt ovat hävinneet maailmankartalta tyystin ja vain miesten hallitsemat ovat jääneet toimiviksi?

Vappu Simanen

      Mielenkiintoinen juttu.
      minun kaltaista maallikkoa varten voisi kuitenkin selittää noita ulkomaisia termejä (silloin kun ne ensimmäisen kerran esiintyvät tekstissä).
      Mikä on MMA? — Höh.
      Entäpä sitten UFC? — Höh ja höh!

Marko Kristian

Kyse ei tietenkään pitäisi olla mistään homoudesta, vaan siitä että joku on mies ja joku on nainen.
Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä joku luulee olevansa.
Minäkin voin luulla olevani Hulk, mutta todennäköisesti en kuitenkaan ole.

Ilkka

Savossa kaikki luulee olevansa Hulk(kosia) vaikka ovat järjestään Korhosia. Se että pönttövuoren tunneli valmistui ja tarjosi savolasille mahdollisuuden päästä sivistyksen pariin, ei muuttanut mitään. Nyt voi vaan kauhistella kun Kuopion torilla havaitaan eläinrääkkäystä. Kahden kilon kalakukko on pakattu yhden kilon paperipussiin….