Kotimaa Rikos

Uhreina 89 lasta – laaja seksuaalirikoskokonaisuus käräjille

Syyttäjät ovat nostaneet syytteitä laajassa Sisä-Suomen poliisilaitoksen tutkimassa seksuaalirikoskokonaisuudessa, jossa epäiltynä on 21-vuotias äänekoskelaismies ja asianomistajina on 89 lasta. Asiaa käsitellään usean päivän ajan helmi-maaliskuussa Keski-Suomen käräjäoikeudessa. Epäilty on ollut vangittuna huhtikuusta alkaen.

Rikosnimikkeet ovat törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittäminen, seksuaalipalvelujen ostaminen nuorelta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapito.

Rikosten epäillään tapahtuneen sosiaalisessa mediassa, jossa miehen epäillään ottaneen yhteyttä lapsiin. Asianomistajat ovat 5–13-vuotiaita lapsia, suurin osa 8–11-vuotiaita. Tekojen epäillään tapahtuneen syksyn 2019 ja 19.4.2021 välisenä aikana.

Sisä-Suomen poliisilaitos on tiedottanut rikoskokonaisuudesta 29.7.2021 ja 13.12.2021.

Asiassa on 27.1.–1.2.2022 toimitettu Keski-Suomen käräjäoikeuteen 90 haastehakemusta. Juttukokonaisuuden käsittely alkaa Keski-Suomen käräjäoikeudessa tiistaina 22.2.2022 kello 9.00. Istuntopäiviä juttukokonaisuuden käsittelyyn on tässä vaiheessa varattu 32 kpl ja näillä näkymin istunto päättyy viikolla 19.

Jutun syyttäjinä toimivat erikoissyyttäjä Leena Hakavuori ja aluesyyttäjä Janna-Maria Meriläinen.

Asiaa tullaan käsittelemään kolmen tuomarin kokoonpanossa.

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Pedareita on kaikki valtiot pullollaan ja pikku lapsia rahdataan laivakonteittain länteen köyhistä maista kaduilta sekä ”orpokodeista”, josta esim. Tanskassa heti kohta WWII jälkeen annettiin CIA:n kiusattaviksi julmiin kokeisiin.

Maailma on kauhea paikka olla ja elää. Täällä Suomessakin on syytä olla lastensa kanssa kuin ”isossa pahassa maailmassakin”!!!

Ruotsissa otettiin päiväkotiin ”tuuraaja” ilman taustojen tarkistusta ja tämä pedari teki heti pahojaan muutamassa päivässä, Vanhemmat olivat luonnpollisesti raivoissaan, koska nykyinen ”vapaamielinemn välinpitämättömyys” takaa sen, etftä kaikki 6tehdään AINA vanhempien selän takana tai jopa ”kysytään” lapselta?!?!?

Ruotsin keskustapuolue on pullollaan tuomittuja pedareita (luen ruiottalaisia lehtiä) enimmäkseen homoja miehiä. Homot pääsivät mukaan amerikoissa partiopoikatoimintaan ja mitä siitä seurasikaan…? En halua jatkaa sen pidemmälle.
Koko toiminta meni konkurssiin ja loppui kun käsistä riistäytyneet kalliit oikeusjutut hyväksikäytöistä romahduttivat talouden bankrottiin. tämä oli seuraus ”yhdenvertaisuudesta” ja ”tasa-arvosta” ja ”kauniista rakkaudesta”!!!
BYÖRK!!!!!

Ilkka Forsten

Kuole saat****an pedari, ja niin sinulle vielä käykin kun valta vaihtuu, Et ole turvassa kiven sisällä, sieltä sinut on helppo löytää.

Kata

Kauan on saanu ”ahkeroida” hyi hitto mikä iljetys…olkoon mistä suunnasta tahansa!Voi lapsiparat!

vesku

Minkähän sektorin Kansakoulun tyyppi on käynyt,,,,onko edes SUOMEN MAALLA,,,,,

jep

Äänekoskelaismies…kuvaus on jotenkin tuttua. Mutta ei lukita vielä vaihtoehtoa, koska Äänekoski ei ole paremman kulttuurin ydinaluetta.

Ilkka Forsten

Ja taas paikka jossa valmistaan pelkkää pas****paperia hajusta päätellen. Alan uskomaan että sillä on joku vaikutus tietyn ihmisryhmän käytökseen.

Eikös se edellinenkuin pedari ollut jostain kaupungista missä selluloosan haju korvaa normaalin hapen ?

Uusimmat uutiset