Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Unkari: Budapestin Pyhän Tapanin kirkossa nigerialainen siirtolainen riisuutui alasti ja kiipesi alttarille

Alaston nigerialainen maahanmuuttaja kuvattiin huutamassa Budapestin kuuluisan Pyhän Tapanin kirkon alttarilta. Kuvakaappaus: YouTube.

Miestä syytettiin häiriökäyttäytymisestä.

Alaston nigerialainen maahanmuuttaja kuvattiin huutamassa Budapestin kuuluisan Pyhän Tapanin kirkon alttarilta, ja miehen väitetään riisuutuneen alasti sen jälkeen, kun henkilökunta oli sanonut hänelle, ettei hän voi mennä rakennukseen vain shortseissa.

Tapaus sattui viime maanantaina iltapäivällä, kun mies tungeksi henkilökunnan ohi kävellessään sisälle kirkkoon. Henkilökunta käski ihmisiä poistumaan kirkosta, mutta joku sisällä olleista onnistui kuvaamaan tapauksen videolle.

Videolla naisen kuulee kehottavan muita kävijöitä poistumaan. Unkarilaisen Hirado.hu-sivuston mukaan paikalle saapui ambulanssi ja poliisi. Kun mies oli otettu kiinni, ensihoitajat sanoivat, ettei häntä tarvitse hoitaa, ja hänet luovutettiin poliisille.

Alla oleva video kuvattu Pyhän Tapanin kirkosta kyseisestä välikohtauksesta:

Poliisi vahvisti Hiradolle, että mies on Nigerian kansalainen.

Epäiltyä kuulusteltiin perustellusti epäiltynä järjestyshäiriöistä ja huumausaineiden hallussapidosta. ”Mies sai syytteen kuulustelujen jälkeen”, kertoi poliisilähde.

Viime kesänä Rooman Pietarinkirkossa sattui samanlainen tapaus, jossa brasilialaismies kiipesi alasti pääalttarille protestoimaan Ukrainan sotaa vastaan. Tapaus sattui hieman ennen Rooman basilikakirkon sulkeutumista.

Budapestin nigerialaismiehen teon taustalla ei kuitenkaan näytä olevan mitään poliittista motiivia.

Lähde: Remix

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Valkonormatiivisen yhteiskunnan ja rasismin ahdistamana henkilö koki olevansa jotain suurempaa, ja niin olikin. Kylän suurin mul****u kaikilla mittareilla tarkasteltuna. Soisin tämän tapahtuvan myöskin Saudi – Arabiassa moskeijan uumenissa kun hartaat shiiat ovat kumartuneina tähystämään toisten ur( anusta.)

Peter Kreisler

Ja mistähän ”rasismi” noin yleisesti ottaen johtuu?

Ilkka

Tuohon kun osaisi vastata. Mutta villi arvaukseni on että huono geeniperimämme tuottaa mikroagressioita, jotka kulminoituessaan luovat atavistisen tarpeen kokemusmaailmaan, mitä hallitsee valkonormatiivisuus sekä voimakas homofobia. Tietysti voi olla muitakin selitysmalleja kuten se, että kunniavelkamme on yhä maksamatta, ( koska Erkki Tuomioja ei maksanut omaa osuuttaan ) ja tämän johdosta dilemma väritysten suhteen synnyttää hallusinaatiota rodullisesta paremmuudesta.Ilmastonmuutos voi selittää osan, tai suuri hiilidioksidin määrä ilmakehässä sivuuttaa hapen jolloin ajatuskatkot tai orastava dementia saa kasvualustan. Kun summaamme kaikki tekijät yhteen, huomamme että ongelma koskee vain valkoisia tervanpolttajia tai orjakauppiaita. Historiasta tiedämme kuinka hankalia siirtomaa-isäntiä olimme nimen omaan Nigeriassa, mutta myöskin muissa afrikan osissa. Kun olemme nyt saavuttaneet tämän tilan jossa vihersosialismi määrittää oikean ja väärän, ei jää muuta vaihtoehtoa jäljelle selitysmalliksi kuin se että keskiverto ÄO on kohdallamme alhaisempi kuin mustilla. Tämä ei tienkään koske rannikkohurreja, he ovat parempaa väkeä koska osaavat solkata kalastajaslangia mitä erehdyttävästi kutsutaan ruotsin kieleksi.

John Quiman

Etenkin Pohjanmaan rannikkoruottalaisten ruotsista ei saa kutkaan muut selvää. Jostain Ylen nurkista löytyy nauhoituksia niiden puheesta. Ruotsini on aika vahva ja ymmärrän skånskaakin, mutta noiden puhe on aika kaukana ruotsista.

John Quiman

Siitä, että ei ymmärretä näiden ihmisparkojen vaikeuksia tässä valkoisen ylivallan maailmassa. Suvakit ymmärtävät ja haluavat vapauttaa tuokin kaikista rasistisista syytteistä.