Muu maailma Politiikka Rikos Uutiset

USA: Saudi-Arabian lähetystö Khashogginkadulle

Saudi-Arabian suurlähetystö, Khashoggi Way, Washington DC.

Saudiarabialainen toimittaja ja toisinajattelija Jamal Khashoggi meni 2018 Saudi-Arabian suurlähetystöön Istanbulissa noutaakseen asiakirjoja avioliittoaan varten. Hän ei koskaan poistunut lähetystöstä.

Yleisesti uskotaan, että turkkilaista syntyperää ollut Khashoggi murhattiin suurlähetystössä ja hänen ruumiinsa hävitettiin pilkkomalla. Rakennuksessa tehty tutkimus löysi merkkejä murhasta.

Tapaus herätti huomiota mediassa, ja sai aikaan vastalauseita Saudi-Arabialle.

Yhdysvalloissa on nyt nimettu katu Jamal Khashoggin mukaan. Uudella Jamal Khashogginkadulla (Khashoggi Way) Washington DC:ssä sijaitsee muun muassa Saudi- Arabian Yhdysvaltain suurlähetystö.

Jamal Khashogginkadun nimikyltti paljastettiin suoraan öljyvaltion lähetystön edessä. Saudi-Arabian suurlähetystö ei ole kommentoinut kadun uutta nimeä.

Interpol on etsintäkuuluttanut kaksikymmentä ihmistä osallisuudesta Jamal Khashoggin murhaan. Saudiprinssi Mohammed bin Salmanin uskotaan määränneen Khashoggin surmattavaksi.

Kadunnimen vaihto ei vaikuta Saudi-Arabian Washingtonin suurlähetystön postiosoitteeseen.

Lähde SVT

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ike

Haluaisin korostaa yhtä asiaa joka ihmisillä on jotenkin hämärän peitossa. On puolueita joiden nimi on sosiaalidemokraatit tai yhdysvalloissa demokraatit. Se on vain puolueen nimi, ei se ole kuvaus siitä miten nämä puolueet toimivat. Tämän asian ihmiset aika usein unohtavat että moni muu puolue voi toimia tuon käsitteen mukaisesti. Unohtakaa nuo puolueet jotka luulevat että nimi vastaa heidän toimintaansa.

Kata

Kyllä näin.Esim Yhdysvalloissa demokraatit ovat vasemmistoa,left wing,jopa äärisellaista ja kuten moni nyt sanoo se puolue ei ole enää esimerkiksi se jossa Kennedy vaikutti.
Siihenkin on pesiytynyt ihan komukoita kuten AOC ja tämä veljensä nainut Ilhan Omar ja moni muu radikaali.Päät punaisina mekkaloivat ja toki myös rebseissä on rinoja kuten tämä Liz Cheney jonka isä,Dick Cheney, oli samanlainen rino Bushin hallituksessa.
Eli syövät puoluetta kuten nyt tämä farssi 6th January….
Mutta ihmiset tekee kuten meilläkin..!”Aina olen sosdemiä äänestänyt”…mitään ei mietitä,tuumailla miten se näin meni…”sosiaalidemokraatti” ajattelee varmaan kansalaisia…

Lieväasteinen

”America does not have a functioning democracy at this point in time.”

(Jimmy Carter vuonna 2013)

Muistan Carterin, häntä haukuttiin aikoinaan vasuriksi (mm. NL-myönteisyydestä), vaikka Carter oli abortinvastainen. Nykyään abortinivastainen demsi saisi ehkä heti potkut puolueesta. Vasemman siiven nykydemsit kuten AOC ja Sanders ovat äärivasemmistoa jopa stalinisteihin verrattuna, aivan trotskilaista porukkaa. 1970-luvun demsit olivat kuin maltilliset republikaanit nykyään.

Kata

Totta!
Ja kun miettii mitä nämä mellakat abortista ovat niin se Roe v Wade laki on että lapsi voidaan abortoida myös viimeisellä kolmanneksella(joka osavaltiossa),jopa just ennen syntymää sydämeen piikki…tästä nää hullut hilluu…siis eivät käsitä että Euroopassa lait on todellakin tiukempia,paljon tiukempia.
Ei sitten jalat pysy ristissä…
En voi ymmärtää noita sekopäitä miten eräskin muija oli t-paidassa jossa luki ”I have had 21 abortions”,niin sairasta mutta se kuulemma suojelee elämää..my body my choice mutta ei sen lapsen..tai koronajabbien kaa ei näin ollut,samoilta tuli huutoa siitäkin.
Siis ennen olisivat olleet laitoksessa pian..

Siis eivät osaa päättää siinä alussa mitä haluavat…ja nyt kyse on että osavaltiot saisi itse päättää…ja siksi Kavanaughia uhkaillaan kotonaan ja sekin sallitaan.Täyttä anarkiaa ja Joe ei ole kertaakaan maininnut tämän tuomarin häirintää.
https://www.instagram.com/reel/Ce4P3BxLUa6/?utm_source=ig_web_copy_link

USA nyt…lapset siellä oppimassa….

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Lieväasteinen

Demsien neljän kopla:

1. AOC
2. Ilhan Omar
3. Ayanna Pressley
4. Rashida Tlaib

Nyt Yhdysvaltain kongressikin on muslimeja täynnä ja ne hallitsee ihan oikeasti. Juuri tämä on Trotskin ”jatkuva vallankumous” käytännössä. Pala palalta kymmeniä vuosia hitaasti, mutta varmasti äärivasemmistolaista ”vähemmistöjen” diktatuuria kohti. Kun Trotskin mukaan ”demokratia on enemmistön diktatuuria”, ei siis jatkoon.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Kata

Totta!

Jepjepjep123

Taitaa usan suurlähetystö löytyä kohta Suuren S..tanan raitilta.

Kata

Incitement Way…hellurei.

Lieväasteinen

Tuskin islamofiilissessä viherkommunistisessa Suomessa moiseen uskalletaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
ike

Jos nyt ajatellaan että mitä velvoittavat kansainväliset sopimukset. Sanotaan ne irti. Jos meitä velvoittavat vain vihervasemmiston luulotellut sopimukset, niitä ei tarvitse noudattaa. Aika yksinkertaista. Ei mikään sopimus mene yli suomen kansallisen edun, paitsi vain vihervasemmiston päämäärissä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Niin että kun laittaa postin osoitteeksi pe****reikä se löytää tiensä Saudi – Arabian suurlähetystöön ongelmitta kuten aiemminkin.