Eurooppa

Väärinkäytösepäily YK:n projektipalvelutoimisto UNOPS:ssa

Kööpenhaminassa päämajaansa pitävä YK:n projektipalvelujen toimisto UNOPS (United Nations Office for Project Services) on tiedottanut ulkoministeriötä, että sen vaikuttavuussijoittamisen ja innovaatiotyön S3i-ohjelmatoimiston johtajaan kohdistuvasta väärinkäytösepäilystä on aloitettu sisäinen tutkinta.

Tutkinnasta vastaa YK:n sisäisen tarkastuksen toimisto OIOS (UN Office of Internal Oversight Services), joka on YK:n pääsihteerin alla toimiva sisäinen ja itsenäinen tarkastuselin. UNOPS toimittaa asiasta lisätietoja tutkinnan edetessä.

UNOPS:n S3i-ohjelmatoimisto sijaitsee Helsingissä. UNOPS raportoi asiasta Suomelle ja sopimuksen mukaisesti Suomen rahoitus S3i-ohjelmalle on jäädytetty, kunnes asiassa on saatu perusteellinen selvitys. S3i-ohjelmatoimiston johtaja on siirretty sivuun tehtävistään.

Ulkoministeriö suhtautuu erittäin vakavasti kumppanijärjestöissä tapahtuviin väärinkäytösepäilyihin. Ulkoministeriö seuraa asian selvittämistä tiiviisti ja korostaa, että kaikki tapaukseen liittyvät yksityiskohdat tulee selvittää huolellisesti ja systemaattisesti.

Lähde: ulkoministeriö

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Maukka

Ei yllätä lainkaan. Koko megalomaaninen maailmanjärjestö on lkorruptoitunut sen kaikilla tasoilla mitättömimmästä pikkuvirkamiehestä aina ylimpään johtoon. Koko järjestön joutaisi lakkauttaa kuten kansainliiton aikoinaan.

juha II

Ilmeisesti tyhmä (rehllinen) tilinterkastaja erotetaan tehtävästään, sillä YK:n alainen järjestö ei voi olla korruption pesä. Vain riistokapitalistiset poroporvarit harrastavat keinottelua ja epärehellisiä liiketoimia kootessaan suuria rikkauksiaan!
Kommunistit eivät moiseen ryhdy, että kuormasta syötäisiin. Ja jos kuorma on laskettunut. Johtuu se vain tiessä olevista kuopista!

arka fakta sensuroidaan

Ps media ei halua muistella että ISIS Kukistui trumphin aikaisen USAN ja venäjän yhteistyöllä
se muistelu fakta sensuroidaan nato kiimassa
tai kuka pudotti ne ydin pommit Hiroshimaan
sekin on arka aihe nato kiimaisille

Lieväasteinen

ISIS:n kukistivat lähinnä kurdit, joille Trump lupasi tästä itsenaisen Kurdistanin. Sitten valittiin (tai ”valittiin”) Biden, joka petti lupauksen ja huijasi kurdeja. Näin hieman yksinkertaistettuna.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Maukka

Kurdeille lupailtiin itsenäisyyttä jo silloin kun Saddam saatiin kaadettua mutta he joutuivat tyytymään itsehallintoon koska Turkki pani hanttiin.

Eka Kettunen

Ettei nyt vain ole pukki kaalimaan vartijana, sillä normaalisti isomman luokan ”väärinkäytösepäilyt” annetaan poliisin selvitettäväksi.

Muistuipa mieleen vanha luritus:

”Rötösherrat kiikkiin,
rötösherrat kiikkiin,
liikaa on jo konjakkia juotu kansan piikkiin.”

ike

Taas yksi järjestö mihin en halua verorahojani tuhlattavan. Näitä järjestöjä tarvitsevat vain ihmiset jotka eivät pysty ottamaan vastuuta omista toimistaan. Ei latiakaan enää millekkään ihmisoikeus- tai humanitääriselle järjestölle. Typerykset toimikoon omillaan.

Tuumailija

Yk:n lastenoikeuksien ylin pomokin jäi huosut nilkoissa kiinni samoista puuhista vuoden sisällä, mitä pomot edellä sitä alamaiset perässä kun kerran on ”sallittua” jos ei kiinni jää.
Kummasti on sekin pamppu artikkeli/ viitteet kadonneet tehokkaasti netistä.

Itse en ole koskaan luottanut tuohon kioskiin. Eivät juuri ole korvaansa lotkauttaneet japanin miehitykselle san Fransiscon kokouksen jälkeen, vaikka tuon piti loppua -51.
Kun katsoo perustamishistoriaakin, ei oikein vakuuta. Aivan samanlaienn puolueellinen puulaaki kuin Ahtisaaren ja Soroksen perustama ICC.

Kata

Totta!

otto suni

YK on korruption pesä aivan kuten WHO, joten ei tarvitse ihmetellä jos joku on rikastunut näillä ilman korvamerkintää olevilla rahoilla! Suomessa asiat hoidetaan huomattavasti tyylikkäämmin eli rakenteellisen korruption avulla. Hyvä Veli järjestelmä on uskomattoman tehokas ja siinä ovat mukana myös kaikki suuret puolueet! Ulkoministeriö on aina jakanut suomalaisten verorahat ihmeellisiin kohteisiin ilman kontrollia!
Kannattaa lukea uudelleen Huovisen loistava teos ”Rasvamaksa” niin aukeaa silmät!
otto suni

murre riepunen

Ulkoministeriö suhtautuu erittäin vakavasti kaikkiin väärinkäytöksiin, kuten olemme huomanneet, kaikki kivet ja kuuluisat kannot käänetään, jonka jälkeen asian hautautuu tohelon konttoripäälikön toimesta salaiseen paikkaan, vaikkapa Tiitisen listan alle, sinne niin, ikiajoiksi piiloon, asiakirjat julistetaan salaisiksi vuoteen 2150 asti.

Tagit