Eurooppa Muu maailma Politiikka

Venäjä harkitsee homopropagandaa koskevan lain laajentamista ja katkaisee suhteet Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen

Moskovan Pride vuodelta 2009. Kuva: Wikimedia Commons.

Venäjän parlamentti tiukensi maanantaina jo ennestään tiukkoja rajoituksia LGBTQ-oikeuksista ja -suhteista käytävälle keskustelulle.

Parlamentin eli duuman verkkosivuilla ilmoitettiin lakiehdotuksesta, jossa vaaditaan laajentamaan vuonna 2013 annettua kieltoa. Tämä koskee ”ei-perinteisten seksisuhteiden edistämistä alaikäisille ja jota kutsutaan yleisesti homopropagandaksi.”

Kuuden kommunistisen ja sosiaalisesti konservatiivisen kansanedustajan esittelemä lakiesitys kieltää julkisen keskustelun LGBTQ-suhteista positiivisessa tai neutraalissa valossa ja kaiken LGBTQ-sisällön elokuvateattereissa.

Parlamentin puhemies ja presidentti Vladimir Putinin liittolainen Vjatšeslav Volodin ehdotti samankaltaisia toimenpiteitä aiemmin tässä kuussa. Heinäkuun 8. päivänä hän puhui LGBTQ-suhteita koskevan tiedon levittämisen laajan kiellon puolesta sen jälkeen, kun Venäjä oli maaliskuussa eronnut ihmisoikeuksia valvovasta Euroopan neuvostosta.

”Euroopan neuvostosta eroamisen myötä vaatimukset samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamisesta Venäjällä ovat jääneet historiaan. Yritykset tyrkyttää vieraita arvoja yhteiskunnallemme ovat epäonnistuneet”, Volodin kirjoitti Telegramissa.

Kremliä kannattavat tahot ovat toistuvasti pitäneet Ukrainassa käytävää sotaa taisteluna länsimaisia arvoja vastaan, joihin heidän mukaansa kuuluu myös LGBTQ-näkyvyys ja -oikeudet.

Samana päivänä, kun lakiesitys jätettiin käsiteltäväksi, Putin kutsui virallisesti pois Venäjän edustajan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta (EIT) maanantaina julkaistulla asetuksella, joka julkaistiin Venäjän hallituksen lainopillisessa tietopalvelussa.

Viime kuussa Putin allekirjoitti lakiesityksen, jolla Venäjä vapautettiin velvollisuudesta panna täytäntöön Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomiot, jotka on annettu 15. maaliskuuta jälkeen. Tuolloin Venäjä erosi Euroopan neuvostosta.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin perustettiin vuonna 1953 tehdyllä yleissopimuksella, jonka tuolloin vasta perustettu neuvosto valmisteli ja jonka kaikkien jäsenvaltioiden odotetaan ratifioivan.

Lähde: AP

61 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Sovelletaanko ko. lakia Ukrainassa miehiä raiskanneisiin venäläissotilaisiin?

Pahoittelen, että nyt itse kirjoittelen noista raiskauksista, mutta tässä tapauksessa kirjoituksen aihe on sopiva (Venäjä ja homot).

Jns. Man

Kiitos Venäjä. Venäjä on ihmiskunnan toivo!
Venäläiset sotilaat eivät ole raiskanneet ketään Ukrainassa. Siellä on otettu siviilien toimesta venäläiset sotilaat vapauttajina vastaan. Ukrainan natsijoukot ovat tappaneet ja raiskanneet venäjänkielisiä ukrainalaisia vuodeta 2014 alkaen.

John Quiman

Hyvin on nielty putkosuutiset ihan purematta.

Ilkka Forsten

Olkoon putinistit mitä mieltä tahansa, niin en silti ala hypettämään venäjän puolesta.

Lieväasteinen

Niin. Tuossa on jotakin mätää. Lisäksi huhutaan, että noita ei-perinteisiä Venäjän presidentinhallinnossa suorastaan kuhisee gaylobbyyn asti. Orgioita jopa pidetään. Pekkakin kuulemma osallistui aikoinaan ja Putinilla lienee hänestä ns. kompromaatti, jota nykyoloissa kukaan ei kuitenkaan uskoisi. Ja myrkytetty Litvinenko väitti, että Putin on itsekin homopedari. Nuo väitteet olikin kuulemma myrkytyksen syynä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ilmari

Mistähän nämäkin väitteet on tempaistu? Veikkaan että hatusta.

John Quiman

Asiasta toiseen

https://www.brighteon.com/ea113a6c-035d-4d66-af0c-00eaf89dceaa

Rokotebisnes tarkastelussa.

Kata

Voihan hittolainen!No miehän olen puhunu että omat immunoglobuliinit eivät enää tuu apuun kun monta piikkiä laitetaan tuota piikkiproteiinia joka siis ei poistukaan enää ihmisestä..no tämä varmisti sen että ite kärsin yhä sen vatun piikin jälkivaikutuksista….jo vuosi ja 4kk!
Karmivaa!

Olipa huikea video.kiitos!Voi weehoo-oooooooo ja muut pashat ei hitto!

John Quiman

Saa nähdä tuleeko meidän elinaikana tuo valhe julkiseksi tiedoksi ja joutuuko kukaan mihinkään vastuuseen.

Kata

Se voi viedä aikaa…saattaa olla että jopa Tiitisen lista tulee aiemmin..tai sitten ei.

Ja kukaan tuskin koskaan ikinä joutuu vastuuseen,ihan niin hemmetin karseaa.Niin vitautas!

John Quiman

Ehkä historia tuomitsee, mutta se riippuu siitä, kuka historian kirjoittaa.

Kata

Näin se aina menee,valitettavasti.

ike

Aina kuitenkin yllättää tuo positiivinen suhtautumisesi. Kun olen vähän pessimistisempi niin: Ei tule tiedoksi. Ei joudu vastuuseen.

John Quiman

Kun ihmiskunta sekoaa, ottaa aika paljon aikaa ennen kuin kohtaus menee ohi. Joten jäitä hattuun ja toivotaan parasta, mutta ollaan tietoisia siitä, että kohtaus kestää sen ajan kuin se kestää.

Joskus sekoaminen kesti vuosisatoja. Vähän myöhemmin vuosikymmeniä.

Ennustan, että tämä kestää vielä vuosia, mutta ei vuosikymmeniä, koska sekoamisesta tervehtyminen tapahtuu ihmisten keskinäisen viestinnän kautta ja nykyajassa viestintä on nopeampaa ja laajempaa kuin koskaan ennen.

Juuri nyt älli on heikoilla etenkin länsimaissa, mutta ällillä on tapana vähitellen kavuta ylös kuopasta, johon se ihmiskunnan sekoamisen myötä tipahti.

Saa nähdä valuuko paljon verta sen prosessin aikana vai onnistuuko se rauhallisemmin keinoin.

Ilkka Forsten

Se loputon piikittäminen tuottaa saman lopputuloksen, kuin aikoinaan täysin järjetön antibioottien määrääminen mihin tahansa vaivaan. Isäni sanoi vuosia ettei ihminen tarvitse joka asiaan mitään lääkettä. Ihmisen oman kehon on tarkoitus tuottaa vastustuskyky, jota se myöskin tekee, mutta jos se pilataan lääkityksellä ei ole paluuta entiseen.

Kata

Juuripa näin!

Tuumailija

Juuri näin. Lääkkeidenhän (idea) on tarkoitus tukea elimistön puolustusmekanismia, ei tuhota sitä. Tämän päivän lääkkeet on tarkoitettu vain ja ainoastaan siihen että ne tekevät ns. puolustustyön samalla kun hävittävät/estävät elimistön omaa järjestelmää toimimasta.

Antibiootit ovat oiva esimerkki tästä ja sen johdannaisena voisi ottaa vaikka lasten korvatulehduskierteet, joita lääkitään pitkillä antibioottikuureilla. Kun kuuri loppuu on jo uusi tulehdus alkamassa, koska oma puolustusjärjestelmä on saatettu toimintakyvyttömäksi tai ei ole vielä palautunut antibioottien hyökkäyksestä, edessä on taas uusi kuuri ja kierre jatkuu.

Ilkka Forsten

Erittäin harvat tietävät miten pitkään yhden antibioottikuurin vaikutukset elimistössä jatkuvat, ja jos niitä mömmöjä napsitaan vuosikaupalla on ihan arkijärjelläkin ymmärrettävissä mitä tapahtuu. Oma vastustuskyky lamaantuu joka altistaa paljon enemmän sairauksile kuin se, että olisi koettu joku infektio, lääkitty se, ja jätetty se yletön käyttö kokonaan pois.

Vietnamin sodan aikaan jenkkisotilaille laitettiin juomaveteen antibiootteja, eli päivittäiset vesiannoksen sisälsi toistuvasti jotain mitä elimistöön ei pitäisi joutua loputtomana virtana. Yhtä typerää oli kun sotilaille jaettiin hammastahnaa jossa oli hohkakiveä seassa. Absurdi ajatus, mutta totta ja sitä perusteltiin sillä että kun hieno kiviaines harjataan hampaisiin, niistä katoaa luonnollinen kiille ja fluori vaikuttaa tehokkaammin. Kukaan ei tainnut ajatella että hammaskiilten tarkoitus on estää kariesta, ja jos se hiotaan pois, ei pelkkä fluori korvaa mitään. Tästä syystä lähdestulkoon jokaisella veteraanilla oli myöhemmässä vaiheessa todella surkea purukalusto, sitä ei ” setä samuli ” sitten enää korjannutkaan, ja hammashoito on sielläpäin ihan helv****n kallista touhua.

Kata

Näinpä on.Eka reissulla hämmästytti juurikin ihmiset joiden hampaat oli ihan järkyt…kuin jossain siperian takakylissä.No siitä reissusta on jo 25 vuotta aikaa mutta yhä jos ei ole vakuutusta niin kalliiksi käy purukaluston korjaus.

Ilmari

Aivan täyttä roskaa kirjoitat. Jos se olisi totta, asia olisi tiedossa.

John Quiman

Uskooko Ilmari, että lääketeollisuuden myyntimiehet kertoisivat sinulle, että lääketeollisuus tekee usein paljon haittaa ja on olemassa parempia vaihtoehtoja, joihin ei tarvita lääketeollisuuden tuotteita.

Ilmari

Mitä parempia vaihtoehtoja on olemassa?

John Quiman

Useissa tapauksissa parempi vaihtoehto on, että ei käytä mitään.

Ilmeisesti et ole koskaan ollut kiinnostunut selvittämään itsellesi, että onko muita vaihtoehtoja, jotka ovat vähintään yhtä hyviä tai jopa parempia. Ei sellaista löydä, mitä ei halua löytää. Tuossa yllä on yksinkertaisin vaihtoehto. Jos et sulata tuota, et kyllä sulata muutakaan. Tietoa löytää, jos haluaa. Luultavimmin et ole riittävän kiinnostunut asiasta, jotta löytäisit kaiken maailman tarjonnasta muuta kuin huuhaata, koska sitä haluat löytää, jotta uskosi lääketeollisuuden ylipappeihin saisi vahvistusta.

Tiesitkö, että suuret lääkeyhtiöt ovat toimineet paljon ja usein rikollisella tavalla ja joutuneet yhtenään maksamaan miljardikaupalla korvauksia rötöksistään?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilmari

Jos olen sairas, menen lääkäriin. Hän kirjoittaa reseptin jos arvioi että tarvitsen lääkettä.

En minä niin hullu ole, että jätän lääkkeen ottamatta, koska joku nettihörhö ”tietää”, että useimmissa tapauksissa parempi vaihtoehto on olla käyttämättä mitään!

Miksi pitäisi selvittää onko olemassa muita vaihtoehtoja? Meillä on korkeatasoinen lääkärikunta.

Tästä tulikin mieleen että täytyy käydä ottamassa se neljäs koronarokotus. On hienoa että meistä näin huolehditaan.

John Quiman

Omahan on asiasi. Minulle on hyvin samantekevää, että mihin uskot.

Lääkäri kirjoittaa reseptin, jos arvioi, että sinulle voi myydä lääkkeen. Hänen oppinsa on rakentanut lääketeollisuus, jonka ainoa kiinnostuksen kohde on tehdä rahaa, ei luoda tervettä kansakuntaa. Mitä lääkäri itse uskoo tekevänsä, ei muuta tuota asiaa. Eikä muuta sekään, että potilas nostaa lääkärin jalustalle mielessään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jns. Man

On jotenkin hellyttävää Ilmarin lapsenusko lääkäreihin. Olen huomannut monista terveyskeskuslääkäreistä että he tietävät vähemmän monista sairauksista kuin minä. Kunhan määräävät vain buranaa.

Ilmari

Tämä puhe antibiooteista ja hohkakivestä on täydellistä hörhöilyä. Jos sinulla on tuollaisia luuloja, hae jostain apua.

Ilmari

Aivan silkkaa p..kapuhetta

John Quiman

Lääkkeiden käyttöä on hyvä vältellä, jotta keho saisi harjoitella omaa vastustuskykyään. Jos on aina heti pienestäkin lääke suussa, ei keho opi toimimaan itse. Tämä koskee eniten lapsia ja nuoria. Joskus lääke on paikallaan, mutta ei likikään aina.

Ilmari

Isäsi ei siis ollut lääkäri mutta tunsi asiat lääkäreitä paremmin?

John Quiman

Ilmarilla on näköjään sokea uskoo lääkäreihin. Hän ei tietäne, että lääkäreiden koulutusta ohjataan mm. lääketeollisuuden ehdoilla ja he ovat pitkälti lääketeollisuuden myyntimiehiä. He eivät opi mitään vaihtoehtoja alunperinkään, eikä heillä ole oikeutta tarjota muuta hoitoa kuin ns. virallisesti hyväksyttyä, vaikka tietäisivät itse, että ei se ole hyvä juttu.

Ilmari

Lääkärit oppivat tutkittua tietoa.

John Quiman

Lääkärit oppivat valikoitua tietoa.

Eka Kettunen

Kannatan ehdottomasti lasten turvallisuutta ja tasapainoista elämää edistävää lakia, toivottavasti se tulee voimaan mahdollisimman pian, myös muissa maissa.

Rudi

Samoin minä. Ja netin saastaa tulisi saada jotenkin rajattua pois lasten silmistä.

ike

Mihin on kadonnut vanhempien vastuu lastenkasvatuksessa. Olkaa nyt rehellisiä, ei sitä koskaan ole ollutkaan. Jokunen ”reimari” tai tienviitta voidaan laittaa, mutta se on sitten siinä. No ne ehkä kolme tai neljä ensimmäistä vuotta ovat tärkeimmät. Oppivat miten ihmisiin tulee suhtautua. Mitenkäs sitten nämä Matut. Mitä ovat oppinet noiden kaikkein tärkeimpien vuosien aikana.

John Quiman

Useimmat ovat oppineet vauvasta alkaen ainakin vihaamaan vääräuskoisia. Tietysti ovat oppineet islamin uskon olevan ainoa oikea, eikä sitä oppia ole ollut vain tarjolla, vaan voimakkaana painostuksena alistua islamille.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

No tuo yksi peukku ei riitä, joten sitten vielä uskontojen ymmärtämisestä, 😊.

Kantaa Ottavainen

Eivät ne ole länsimaisia arvoja vaan j..talaisten länsimaihin vuosikymmenten ajan tuputtamia arvoja.

John Quiman

Tiedä onko juurikin j-laisten, mutta on sitä kulttuurimarxismia, Frankfurtin koulukunnan oppeja, joiden tarkoitus on raunioittaa ennen kaikeka länsimaiset kulttuurit ja saada aikaiseksi kaaos, joka tekee mahdolliseksi jonkin ryhmän totalitarismin.

Tyrsky

”Tiedä onko juurikin j-laisten, mutta on sitä kulttuurimarxismia”
Ks. https://fi.wikipedia.org/wiki/Oksymoron

Ilmari

Länsimaista kulttuuria on perinteisesti nimitetty j..talais-kristilliseksi. Parempaa ri ole vielä keksitty.

On totta että j..talaisilla on hyvin suuri osuus eri tieteissä ja niiden kehittämisessä

Leino Kimmo

EIT kansalaisten näkökulmasta menetteiin jo 2014 lopullisesti; ”organisaatiota” muutettiin niin, että yksi kunkin maan tuomari on toimivaltainen seulomaan pois käsittelystä ”selvästi” aiheettomat valitukset .
Suomen osalta ”aiheettomia” on ollut vuodesta riippuen 97 – 99 % ; jääviyksitä viis !
Eoa kansliapäätös 1350/4/08 .. EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsitelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksesä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.
Mm. Suomen ”perustuslain” 118 §;n oikeellisuutta EIT ei halua tutkia … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.
Näissä tapauksissa, joissa kansallista oikeusjärjestelmää EI todellisuudessa ole olemassa EIT kieltäytyy käsittelemästä asioita …. ”jääviyksistä viis ” .
EIT siis Suomen osalta on muuttunut RIKOLLISJÄRJESTÖN suojeluorganisaatioksi ja näiden ihmisoikeudettomien tapausten peittelyllä Suomen valtiojohtoa on mahdollista KIRISTÄÄ; mm. EU-tukipakteihin !

Sensuroimaton Totuus

Erittäin arvostettava päätös Venäjältä! 👍

Ilkka Forsten

Laulakaamme nyt yhdessä internationaali.

47858

Ennen oli ainakin olevinaan hienoa olla eurooppalainen. Jotkut kuvittelevat samaa edelleen.
Venäjällä on jalat maassa ja ihmiskunnan juuret siinä missä ne tukevat, eikä pinnallisessa hiekassa kuten globopervo ”yhteisöllä”.

Jegros

Mutta kuitenkin haaveilet jalat maassa olevan upseerin etteen polvistumisesta eikös toi nyt pervoa ole? Ihmiskunnan juuret ei ole lapsia raiskaavassa imperialistisessa vankilassa…

otto suni

Olet todella pervo ja muistutat Ukrainan Danilovaa joka sai potkut Ukrainan duumalta esittäessään samoja perversioista kuin sinä! Olet ilmeisesti polvistunut ottamaan Pekalta oikein kunnolla, niin hulluja ovat juttusi!

muname

Joo lasten pitää antaa aikuistua rauhassa, eikä alkaa ohjailemaan mihinkään luonnottomaan.

otto suni

Venäjän, Unkarin ja Puolan asenne LGBTQ-propagandaa kohtaan on samansuuntainen ja tässä asiassa heillä on paljon pelissä. Suomalaiset saivat aikanaan ensimmäisen sateenkaari-presidentin Tarja Halosen ja siksi olemme EU:n jäsenvaltiona hyväksyneet lastemme tuhon jo esikoulusta lähtien!

Jegros

Entäs ne venäjän raikskaukset, kumpi on pahempi homot hillumassa kadulla vai kaikkia ihmisiä ikään katsomatta raiskaavat ryssät?

otto suni

Perverssiot ovat ilmeisesti jo pitkäaikainen vaivasi, ovat peräpukamat noin tulehtuneita?

Kata

https://www.instagram.com/p/CgK-79nLVZn/?utm_source=ig_web_copy_link

Ja sitten mennään toiseen ääripäähän…Lapset on tarkoitus murentaa…sickening.Secretary of health…..

John Quiman

Uskomattoman sairaita ihmisiä tuo pideeni kerää hallintoonsa. Johtunee hänen omasta sekopäisyydestään. Kumma, jos amerikkalaiset eivät herää ja hylkää demokraatteja, jotka ovat pideenin tuki ja nostivat hänet vaalihuijauksella valtaan.

Jossain määrin ovat heränneet, mutta kykenevätkö estämään uudet vaalihuijaukset? Siis ovatko todella heränneitä? Vieläkin on ilmiselviä huijauksia vaaleissa ja tominionkoneet laskevat äänet kuten niille kerrotaan, että tulee laskea.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Näin on.Valitettavasti on kuitenkin yhä ”uskojia” kuten muutamia ”tuttuja” siellä joiden mielestä yhä pätee kun Bidee valittiin että ”nyt voin nukkua rauhassa..”
Jotain käsittämätöntä mutta niinhän meilläkin jos olisi vain kuunnellut mitä valtamedia puhuu ja kirjoittaa.
Miksei ihmiset siis epäile kun näkevät mitä sielläkin tapahtuu…tai sitten uutispimento on heillä täydellinen.
En ole kysynyt ei jaksa väitellä.

Lieväasteinen

LSDAP (Liberal (tai Left) Socialist Democratic American Party) — demsien uusi logo.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Kata

https://www.foxnews.com/media/hannity-biden-failed-deliver-embarrassing-trip

Voi luoja tuotakin reissua….siis miten kukaan voi enää luottaa tuohon toheloon…?

Ilmari

Millä vaalihuijauksella?

John Quiman

Eihän Ilmari tiedä, koska Ilmari ei uskalla haluta tietää.

Ilmari

En tiedä ja siksi kysynkin sinulta

Ilmari

Mistä vaalihuijauksesta puhut?