Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Vihreiden puoluepoliitikko: ”Rasistinen katkeruus” estää Saksaa vastaanottamasta tarpeeksi ”työperäisiä maahanmuuttajia”

Saksa on yksi maailman suosituimmista maahanmuuttajien kohdemaista. Viime vuonna Saksaan saapui 1,2 miljoonaa maahanmuuttajaa.

Vain murto-osa maahanmuuttajista, jotka hakivat oleskelulupaa Saksassa työskentelyä varten, saivat kyseisen luvan viime vuonna. Saksan vihreiden puoluepoliitikko Misbah Khan väittää nyt, että kehityksen taustalla on ”rasistinen katkeruus”.

Die Welt kertoo, että vuonna 2021 noin 40 000 ulkomaalaista sai oleskeluluvan työllistymistarkoituksessa. Lehti siteeraa liittohallituksen viimeisintä maahanmuuttoraporttia. Valtaosa Saksaan saapuvista maahanmuuttajista ei ole työperäisiä maahanmuuttajia vaan turvapaikanhakijoita.

”Työperäisen maahanmuuton kasvu on myönteinen signaali”, sanoi maahanmuuttopoliitikko Misbah Khan (Vihreät). Hän oli tyytyväinen viimeisimpiin lukuihin, mutta sanoo Saksalla olevan myös ”vielä paljon parannettavaa”.

Khanin mukaan liittohallituksen on helpotettava maahanmuuttajien saapumista, mikä tarkoittaa ”toimia rasistista tyytymättömyyttä vastaan, tehdä maahanmuutosta perheystävällisempää ja vähentää hallinnollisia esteitä”. Hän sanoi, että ”rasistinen katkeruus” saattaa olla yksi tekijä, joka estää Saksaa myöntämästä lisää oleskelulupia.

Väitteet ”rasistisesta katkeruudesta” tulevat samaan aikaan, kun saksalaisten enemmistö haluaa vähentää maahanmuuton määrää. Vuonna 2022 maahan tuli yli 1,2 miljoonaa maahanmuuttajaa, mikä on kuormittanut Saksan sosiaaliturvajärjestelmää.

Die Weltin raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka työperäisten maahanmuuttajien määrä on kasvanut noin kolmanneksella, mutta se on edelleen selvästi alle pandemiaa edeltäneen 64 000:n tason vuodelta 2019. Vuonna 2021 Saksaan saapui noin 1,3 miljoonaa maahanmuuttajaa, joista 500 000 oli EU:n ulkopuolisista maista. Suurin ryhmä työperäisten maahanmuuttajien joukossa on Intiasta ja Länsi-Balkanin maista, kun taas muut ryhmät olivat Turkista, Yhdysvalloista ja Kiinasta.

Vaikka turvapaikanhakijoiden määrän kasvun hidastumisesta ei ole merkkejä, hallitus haluaa lisätä dramaattisesti saapuvien työsiirtolaisten määrää. Jotkut poliitikot vaativat jopa 500 000:ta vuodessa.

Samaan aikaan Saksa on etenemässä kiistanalaisen uudistuksen parissa, jonka tarkoituksena on antaa kansalaisuus jopa kahdelle miljoonalle maahanmuuttajalle, jotka tulivat Saksaan vuosina 2015 ja 2016.

Kuten ennenkin, rekisteröityjen turvapaikanhakijoiden määrä ylittää siirtotyöläisten määrän moninkertaisesti. Esimerkiksi vuonna 2021 turvapaikkahakemuksia oli yli 148 000 ja perheenyhdistämishakemuksia yli 100 000. Samaan aikaan 132 000 ihmistä sai Saksan kansalaisuuden, mukaan lukien 20 000 syyrialaista.

Lähde: Remix

61 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Saarela

Ei tästä ole kauaakaan, kun talouslehti Forbes ihmetteli Saksassa vellovaa työvoimapulaa: Saksahan kuulemma sai yli miljoona ”maahanmuuttajaa” 2015 invaasiossa, ja siellä on silti pula työvoimasta…???

Jukka

Työperäisellä maahanmuutolla, muullakaan maahanmuutolla ei ole mitään tekemistä työllisyyden kanssa. Aina on pula työvoimasta! Erittäin halvasta työvoimasta! EU:hun on luotu halpatyömarkkinat. Uudet jäsenmaat ovat olleet halpatyövoiman työntäjiä EU- molokin kitaan.

Kun uusia jäsenmaita ei ole ollut vähään aikaan, pitää saada aina vain enemmän tulijoita muualta. Kaikki kelpaavat.

Anomaster

2015 -marssijat eivät ole työllistyneet juurikaan, koska niiden osaaminen ei riitä mihinkään. Suvakki tietysti ajattelee, että pitää saada lisää niitä samoja, jotta saadaan työläisiä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Tyhjät hernespussit...

Vaalit lähestyy ja pikavippiministeri on jo aloittanut tyypillisen kiukuttelunsa. Onko taas se aika kuukaudesta, delirium tai ei ole peitto heilunut vähään aikaan..? Saammeko muuten jälleen nähdä tämän naistenlehtien mannekiinin kaula-aukkokuvia, tällä kertaa vaalimainoksissa. Tällä päihteisiin taipuvaisella bilettäjäpissiksellä ei ole minkäänlaista talous-/substanssiosaamista, kokemusta tai kompetenssia, vaikka on meidän kaikkien ”Oy Suomi Ab:n toimitusjohtaja.”

Kunpa olisi ”substanssia” edes kaula-aukossa, mutta kun ei edes sielläkään… 🤦🏻‍♂️

Anomaster

Ongelmien ja ylettömien kulkujen perusteella kieltäytyminen roskasakin vastaanotosta ei perustu rotuun tai muuhunknaan sen kaltaiseen, vaan se perustuu ongelmiin ja kuluihin. Eikä siinä ole mitään katkeraa, vaan pelkästään käytännöllistä järkeä.

Siksipä siinä ei ole rasismia, mutta kyllähän nuo ovat kuin pikkukersoja, jotka kiukuttelevat rasismi-leimakirvestä heilutellen aina, kun eivät saa tahtoaan läpi. Heidän mielestään kaikkien tulee alistua heidän ideologisille hullutuksilleen.

Itse asiassa aika tyhmää, että poliitikotkin matelevat rasisti-syytösten edessä, eivätkä tajua oikaista mokomia leftistimoukkia ja laittaa niitä järjestykseen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Tarkastaja

Juu, kyseinen matupatjaporukka ketä näitä marakatteja tänne haluaa, maksokoot itse kaikki tästä aiheutuneet kulut ihan vain keskenään. Ko. kulut arviolta 3,2MRD euroa esim. 500.000 suvakilla tekee 6.400 euroa maksettavaa matuveroa jokaiselle suvakille joka vuosi. Ja nämä summathan nousevat joka vuosi.

Jaakko Palvi

Miksi pitäisi, kun italiassa maan keskimäärin 8% maahanmuuttajaväestö on vastuussa 48% maan raiskaustilastoissa.

Sonninen

Tekovälineet valtiolle, niin marakatti rauhoittuu kummasti. Sen jälkeen karkoitus vastaavanlaisella kumiveneellä, jolla laittomasti tunkeuduttukin!

Jukka

Marakatilla on vain ihmisoikeus pitää pallinsa, koska jos hänen ehkä joskus siittämänsä lapsi ehkä joskus on rehellinen veronmaksaja.

Jukka

Juuri sen vuoksi!

suhteeton huolto

Tuo ”rasistinen katkeruus” on ihan luonnollista varovaisuutta kun ottaa huomioon sen mitä kaikkea aivan liian suuri osa Välimeren takaisten maiden alkuasukkaista on Euroopassa viime vuosina touhuillut.

juu

Vaikka en tosiaan enää pysty persujakaan kannattamaan, niin nyt on kuulemma rasismia ja kansanvälisten lakien vastaista, että persut on ehdottanut sosiaaliturvan rajaamista vain Suomen kansalaisille.
Suomi on pieni maa jossa on huonot palkat ja korkea verotus, ja todella vaikeista lähtökohdista on maa ja sosiaaliturva rakennettu, ja nyt sitten pitäisi jälleen vaikeassa tilanteessa elättää jokainen joka tänne Suomeen tulee.
Vasemmistolaiset kuuluisi suljettuun pehmeään huoneeseen.

🇫🇮 1917 🇫🇮

Isänmaan petosta vajakkisuvakkien väittäessä Suomen verorahojen kuuluvan kaikille maailman loisille ja vieraslajeille. Saunan taakse joutaisivat…

kela = sinko afrikkaan

Vai niin. Aloitetaan siitä, että se kela matkailu loppuu. Ja että ne kela rahojen lähettely, esim somalian terroristien järjestöille lopetetaan. Piste.

Amux

Erään autoliikkeen tv-mainoksessa haittamatu näköjään yrittää varastaa autosta kantaväestön vauvan.. Matupatjat kosteina ..

Jukka

Verovaroistamme maksama sosiaaliturva pitää olla vain omalle kansalle. Somalitkaan ei kerää omassa maassaan minulle rahaa.

juha II

Stalinistisella ”otteella” mokoma ONGELMA on pian HPOIDETTU pois päiväjärjestyksestä!
Muistaakseni kyseinen nk. ”poliitikko” on sanonut saksalaisia ”PERUNANENIKSI”!!!! Eikö se täytä ”RASISTISEN KATKERUUDEN” tunnusmerkkejä?

On ilmeisen kummaa, ettei saksalaisia voi mitenkään kiinnostaa – lyhykäisesti – OMA KUOLEMANSA!!!

Jäitä hattuun

Saksa on nujerrettu kansakunta. Minkäänlaista järkiperäistä ja oman kansan suojelemiseen perustuvaa voimannäyttöä ei sieltä ole enää odotettavissa.

Joka muuta kuvittelee, syyllistyy tyhjänpäiväiseen haihatteluun.

Hyvin pitkälle sama pätee myös suomalaisiin. Alistettuja nössöjä suurin osa tästäkin kansasta on – eikä valtaosa pysty edes kuvittelemaankaan mitään muuta.

Anomaster

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen kuulemma Churchill totesi siihen tapaan, että jos Saksa tuosta vielä nousee, tulee se seuraavalla kerralla tuhota niin, että se ei enää ikinä nouse. No, tuli Toinen maailmansota ja sen seuraukset. Saksa on aika lyöty vieläkin, käpertelee itsesyytöksissä, ainakin poliittisesti ja maksaa edelleen j-laisille korvauksia, jostain, mikä ei ehkä ollut ihan niin kuin kerrotaan.

Jäitä hattuun

Juuri äskettäin uutisoitiin tapauksesta, joka hyvin kuvastaa tätä nyky-Saksan rappiotilaa ja täydellistä alistumista:

Thuringenin osavaltion oikeusministeri erotettiin virastaan, koska hän oli valkoihoinen mies. Mitään virkavirhettä tai laiminlyöntiä hän ei ollut tehnyt, vaan erottaminen johtui pelkästään hänen sukupuolestaan ja ihonväristään.

Tilalle nimitettiin tummaihoinen nainen, jolla ei ole koulutusta kyseisen viran hoitamiseen eikä myöskään aiempaa työkokemusta tämäntyyppisistä tehtävistä – eikä minkäänlaista kokemusta johtamistehtävistä ylipäätään.

Kyseistä muutosta ajoi vihreä puolue. Tämä on osa heidän laajempaa kampanjaansa, jonka tavoitteena on saada maahanmuuttajataustaisia henkilöitä runsaasti lisää tärkeille johtopaikoille.

Anomaster

Vähän kuin Bidenin ministerit, joiden kohdalla seksuaalivähemmistöön kuuluminen on meriitti, kuten myös tumma iho ja poliittisesti korrekti sekopäisyys. Osaaminen on toissijaista.

Vihervassut varmaan mielellään valitsisivat ministereiksi myös transuja ja homppeleita sekä muita vähemmistötapauksia, vaikka osaamisesta ei olisi tietoakaan. Hyvältä näyttää tulevaisuus tuollakin? Jokohan kansa edes siellä herää tuon ilmiselvän järjettömyyden järkyttäminä? Ehkä ei, valitettavasti.

Saunan taakse..

Paljonko haittamatujen takia suojeluun palaa suomalaisten veronmaksajien rahaa, jos tässäkin (yhdessä?) casessa 3.000.000 eur?

”Törkeästä petoksesta epäilty turvayhtiön-pomo järjesti 24/7-suojelua ulkomaalaisnaiselle – uhkaa perusteltiin ex-miehen I. sis-kytköksillä.”

Ja oliko ’yön tiina’ vai supi-suomalainen matupatja?

hölmölä nimeltä finland

Jep. Tässä on Haavisto mukaan lukien ylitetty valtuudet. Ulkoministeri toi Suomeen selvän turvallisuus uhan. Sitten suvakit jakelevat rahaa vailla huolen häivää. Ovat niin ylimielisiä, että kuvittelevat olevansa lain yläpuolella jne. Ideologian määrittelemänä. Ja yhä edelleen, Suomi ei ole tuominnut Isis naisia rikoksista ihmisyyttä vastaan. Nytkin käydään sitä Liberia juttua, mihin palaa rahaa ihan tolkuttomasti. Ei siinä mitään, mutta karkoitus tulisi halvemmaksi, ja toteamus, että hoitakaa jätkä siellä mistä on lähtenytkin. Mitä se meille kuuluu. Tavjahan on juristi. Menkööt sinne Afrikkaan omalla kustannuksellaan puolustamaan tätä tapausta. Tämäkin tapaus ruuhkauttaa Suomen oikeus järjestelmää. Kuten ne lukuisat muutkin rikastukset sekä unelmat.

Haastattelussa väitti olevan 24/7 työkykyinen 🤦🏻

Onko meidän pikavippityttöministerillä kuukautiset, kun lapsukainen taas kiukuttelee julkisuudessa..? Eikös se runsas alkoholinkäyttö aiheuta mm. deliriumia? Ja tähän päälle vielä jauhojengin pillerit ja muut päihteet…

Pääministeri puhisee nyt joka paikassa kuinka demarit ei tee yhteistyötä PS:n kanssa, arvomaailma ei kohtaa kun ” rasistit ” ei nyökyttele koko ajan demarien ja vihreiden / vasemmistoliiton älynväläyksille ja suvaitse kaikkea suomelle vahingollista. Miten hartaasti toivonkaan sitä että kokkelinokka joutuisi vetämään puheensa takaisin ja nöyrtymään pakon edessä. Marinin strategia on tyhmää kun suoraan sanotaan. Hän julistautuu yhä enemmän vassariksi joka ei takuulla sovi kaikille demareita äänestäneille. Samaan miinaan astui aikoinaan vihreät Ville Niinistön kertoillessa, että puolueen ( vihreät ) tulee nojata enemmän vasemmalle. Se etäännytti monta äänestäjää vaikka olisi haluttu pitää kiinni vihreistä arvoista. Sosialismiin kallistuminen ei nähkääs innosta niitä varakkaita hyveliputtajia minkään vertaa, sehän voisi viedä heiltä rahaa ja toisi naapuriin Beirutin tai Mogadishun.

Ministeri, jolla ei kompetenssia, ei nssiosaamista

Kokemattomasta pikavippitytöstä paljastuu aina vaan m ulkkumaisia luonteenpiirteitä, kuten ilmeni mm. ’njää tavjasta’. Demarit toimivat
kuten venäläiset: pelottelulla, koijaamalla, esim. Vappu-satanen oli typerintä populismia, johon ansaan moni yksinkertainen äänestäjä sortui. Näin huijaamalla saivat vaalivoiton vaivaisella 0,2%-yks. erolla ja vihervasuri (kes kusta mukaanlukien) isänmaan petturit ja Suomen tuhohallitus saatiin synnytettyä, ikävä kyllä.

Jäitä hattuun

Teatteriahan tuo kaikki on.

Todellisuudessa demarit, kokoomus, kepu ja persut ovat ihan samaa porukkaa. Kaikki ajavat samaa WEF:n sanelemaa politiikkaa.

Äänestäjien harhauttamiseksi ollaan sitten vain tv-kameroiden edessä olevinaan eri mieltä jostain yksityiskohdista… Ja valtamedia repii sitten isoja otsikoita näistä ”erimielisyyksistä”…

Siis pelkkää teatteria. Todellisuudessa mistään oikeasti tärkeästä asiasta ei vallitse minkäänlaista todellista erimielisyyttä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Juha

Juuri näin. 99.9 %a kansasta kannattaa haittamaahamuuttoa ja verorahojen lahjoittamista loisijoille.. äänestyskäytöksen perusteella. Ei tule kevään vaaleissa muuttumaan..

Ilkka Forsten

Pitäisi olla selvää jos tyyppi,kuten tämä tälläkin hetkellä tutkinnan alla oleva Liberialainen saapuu suomeen väittäen olevansa vainottu, että hänet pakotettaisiin palaamaan. Jos siellä perillä olevat ovat kertoneet hänen tehneet murhia ja rikoksia, ei ne syytökset voi olla paikkansa pitämättömiä kun sälli pyrkii kaikin tavoin välttämään palautuksen. Syyttömän ei tarvitsisi yrittää keinolla millä hyvänsä pakoilla sitä että asiat selvitetään. Jos pelkona on ettei paikallinen oikeus toimi rehdisti, se kertoo hyvin paljon siitä millä rehellisyydellä hän on tekonsa tehnyt. Suomesta ja koko euroopasta on tehty rikollisten suojapaikka. Jos tulija väittää että häntä vainotaan, tällöin olisi pystyttävä näyttämään toteen kuka vainoaa ja millä perusteella. Nyt kuka tahansa voi vältellä vastuutaan vetomalla johonkin YK:n artiklaan jakamattomista ihmisoikeuksista. Ja mikä pahinta, täkäläiset hyväksyvät vetoomuksen koska ovat itsekin pää syvällä EU:n p****sä uskaltamatta sanoa ei. Hyveliputus loistaa vaikka ihmisoikeuksia on rikottu oikein urakalla, nimittäin niiden joita epeli on murhannut ilman mitään moraalia. Missä heidän jakamattomat ihmisoikeutensa ovat ?

Kikka Mokkeli

Tämä Misbah Khan niitä haittamatuja..

Jukka

Ilkka minun pää hajoaa just nyt. Tuo Massahurmaajaukko on rosvonnut nyt jo yli pari milliä verorahojamme. Ja vielä rosvoaa lisää. Ei sitä saada tuomittua. Ja sitten vielä tietenkin vaatii koppikorvaukset kaltoin kohtelustaan. Me olemme per..sees..t.ä, koska meitä huo..ra…taan surutta ja nauretaan päälle härskisti.

Jäitä hattuun

Sitä on turha itkeä, että Haavisto ja kumppanit ylittivät valtuutensa.

Realiteetti on se, että tähän laittomuuteen ei mikään instanssi puutu. Niinpä tämän asian kanssa on meidän nyt sitten elettävä.

Ellei kansassa ole miestä muutoksen toteuttamiseen, ei mitään muutosta tule. Itku markkinoilla on turhaa, kuten vanha sananlaskukin tietää.

Ilkka Forsten

Vielä on paljon parannettavaa, yhä syntyy liikaa muita kuin Ahmedeja eikä valtauskonnoksi ole saatu islamia. Kölnin suurmoskeijaakaan ei ole, joten paljon paljon on parannettavaa. Sen korjaa ” työperäinen työnpelko ” joka on yleistä tulijoiden keskuudessa..

Jukka

Ilkka, älä vaivu masennukseen. Ei kannata, kyllä se sieltä tulee hitaasti mutta varmasti. Ahmetti ahertaa ahkerasti, painaa täysillä pippeliä pötsiin ja sieltä vielä tulee se islam-herruus. Meidän IHANA Sannamme takaa, että työperäinen työnpelko kukoistaa läpi kaukomaitten

K.k.

Sisällissota pukkaa..

juu

Sillon joitain vuosia sitten Saksa lupautui ottamaan Kreikkaan tulleet ”siirtolaiset”, kun ei kellään oikeen ollut kiinnostusta kivittämällä tuleviin leirinsä polttaviin ”pakoloisiin”.
Sittenpä kuitenkin Saksa lähetti sen pahimman aineksen joka ei heillekään kelvannut Suomeen.

Ministerimme...

Peppu-pekka tykkää, kun uutta tuoretta partaista-morsmaikku-pojua lappaa täyshoitola-Suomeen tuuppaamaan pekan ”takakonttiin”.., valitettavasti!

Eka Kettunen

Olen tässä vuosikymmenien aikana tullut siihen tulokseen, että vihreitä ei pitäisi päästää politiikkaan, moni asia olisi nyt paremmin ilman heitä, luonto mukaan lukien.

Taktinen äänestäjä

juu, huumeet ja työn vieroksunta (=loisiminen) yhdistettynä politiikkaan = vihreät ja vasurit sekä nyky-demarit, ajavat maan täystuhoon ennen pitkää.

GLGL

EK-vaalit on kohta. Jokaisen velvollisuus on tehdä vaalityötä siihen suuntaan, että demarit ja muu MT-kuntoutujaporukka siirtyy oppositioon. Tämä toki edellyttää sitä, että ääntenlaskentajärjestelmä on luotettava.
Nyt on aika vaatia äänestysjärjestelmän täydellistä puolueetonta auditointia. Jälkeenpäin se ei käy, koska sitä aina vaatii häviäjä.

Ilkka Forsten

Se on LAHKO, ei puolue. Katso miten sitä karuselliä pyöritetään. Ihan sama kaava toistuu hurmosteltan hämyssä. ” Te onnettomat, te alhaiset kantaväestön edustajat, olette tuomittuja kadotukseen ja ikuiseen kärsimykseen jos ette anna uskon tulla sydämeenne. Olemalla laupias samarialainen, ja hyväksymällä teesit mitä esitämme sinulle jää toivoa pelastuksesta, tartu siis johdatuksemme, ilman sitä elämäsi on tyhjä ja toivoton. Siitä puuttuu kaitselmus jota vain tosi uskovainen voi saada. Laita teltan ovella olevaan saippuakuppiin vähintään kymmenen euroa, ja hanki kirjallisuuttamme uskon tueksi, saat ne alennuksella kun toimit heti. Kolme kirjaa yhden hinnalla, myöhemmin saat listan joista voit tilata muita teesejämme normaalilla summalla.Kuuntele evankelistojamme, Greta Thunberg on suositeltavaa kuunneltavaa ja vältä paholaisen ( Perus-Suomalaiset ) tarjoamat metkut, sano heti hyi ja rasistista vihapuhetta jos kuulet muuta kuin thunbergin äänen. Sinä voit siis pelastua, ilmasto voi pelastua, maailman köyhyys poistuu, ja kaikki ovat vain hyviä ihmisiä mitkä silmitön rasismi on lokeroinut perusteetta huonommaksi. Ensi viikolla puhujana on puoluejohtomme kärkihahmo hih hih salo, hänet voit tavata Kälviä torilla lämpimän pullan ja murukahvin kera, tervetuloa. Antakaa valon tula sydämeenne nyt, ilmasto ei kestä enää tätä keski-aikaista pimeyttä eikä polttonesteiden jakeluvelvoite voi olla niin alhainen, sillä olemme maailman kunniahimoisin lahko, tavoitteemme on luoda kivikausi jo vuodeksi 2025 yhdessä islamilaisten uskonveljiemme rinnalla.

GLGL

”vihreitä ei pitäisi päästää politiikkaan,”

Aikoinaan Presidentti Kekkonen esti johdonmukaisesti Kokoomuksen pääsyn hallitukseen. Mitähän Urkki olisi tuumannut vihreistä… ?

Jukka

Vihreä on kaunis väri, mutta kakka aate!

Jukka

Seppo sano aikanaan, että Saksa on pas…ka maa. Seppo oli oikeassa.

Joksa

Ei näiden työllistäminen onnistu näissä olosuhteissa, esteenä on ihmisoikeudet, kansainväliset sopimukset ja viheridiootit.

Jukka

Tulijoitten työllistäminen ei onnistu missään olosuhteissa. Koska ei tulijoista ole tekemään kummoistakaan työtä. Joo, oppivat jonkin yksinkertaisen työn, ja sitten äly kertoo heillekin, ettei tällä yhdellä tytöllä ja palkalla elä. Työntekijä etsii paikallisen Kelan ja sossun. Näin se menee. Olenko väärässä?

Jukka

Joksa, iskit asian ytimeen.

Toni

Joksa on oikeassa. Jos nämä elätit pantaisiin heti kärkeen kovaan työhön maahanpääsyn edellytyksenä, niin kuinkahan moni jäisi?Ehei, viherfeministit ei hyväksy tällaista ”rasismia.”

Juha

Väestönvaihto etenisi parhaiten siten että lähetetään viheridiootit ja kommunistit vastavuoroisesti näihin kehitysmaihin.

Era

Nehän hinkuu sen afrikkalaisen kulttuurin perään, miksi eivät ole jo menneet?

vity misa minu raha

Lisäksi täydellinen halveksunta meidän arvoja yms kohtaan, sekä kela.

hulluutta se on

Tällä muslimi invaasiolla ei ole mitään tekemistä työn kanssa.

Samppa

Ei todellakaan, nämä eivät ole tulleet töitä hakemaan. Miksi suomi ottaa tänne uuden ihmisluokan jota muut joutuu elättämään?

suhteeton huolto

Onneksi Saksaan on sentään tarjolla sitä oikeasti työperäistä.

Tänne pohjolan veroperiferiaan tuo tarjonta on näet miltei yksinomaan oleskeluperäistä.

Salli mun nauraa..!

Jaa esim. nuoko kuvassa olevat kemu-matut jotain oikeita töitä tekeviä.. Itse en huumediilausta ja muita rikoksia laskisi työksi…

suhteeton huolto

Yritin nyt vaan keksiä edes jotakin positiivista sanottavaa noista.

Jukka

2015-2016 meille tuli se muitten maitten hyljeksimä ja eteen päin survóma joukkio, rupusakki. Meillehän se kelpasi, pas…..kasakkikin.

Pesunkestävä yön timo

Demarit ei ainakaan ole enää duunarien etua ajava puolue, koska haluavat lisätä tänne halpatyöntekijöitä, jotka dumppavat kantaväestön pienpalkkalaisten palkkoja entisestään. Tekijöitä olisi kyllä omastakin takaa.

On näköjään samanlainen matupatjapuolue, kuin vihreät huumehöyryiset työtä välttelevät ituhipitkin.

Juha

Yrittäkäähän sopeutua. Punavirheet on myös seuraavan hallituksen muodostajia. Maahanmuuttajat ovat jo yli 20 %a punakaupunkien populaatiosta ja ovat ehdokkaina yleisimmin punavirheissä. Jotain tulevasta hallituksesta kertonee ketkä Suomesta ensiviikolla osallistuvat Wef-kokoukseen Davosissa. Hiljainen vallankumous on jo tapahtunut.. katsokaa ympärillenne. Tämä maa on menetetty.. ainakin punakaupungit ovat jo tuhoon tuomittuja.

Hansu

Mielisairas on tehnyt ihan ite johtopäätöksen saksan maahanmuutosta.

Ihan jokainen

Vihreet on kyllä mielisairasta sakkia.