Kotimaa Kulttuuri

Viikko White Boy Summer Festiin!

Kuva: Tulenväki

Paikalla tulee bändien lisäksi olemaan näytöshenkisiä kamppailuotteluita kehässä, esitelmiä, kauppoja, saunomista, ruokaa sekä eri järjestöjen pöytiä.

Kansallismielisen kulttuurin ystäviä hemmotellaan ensi viikon viikonloppuna, kun Etelä-Suomessa järjestetään White Boy Summer Fest ‑tapahtuma. Kyseessä on sekoitus uudenlaista ja perinteisempää kansallismielistä kulttuuriaktivismia.

Järjestäjät ovat kertoneet julkisuuteen, että paikalla tulee bändien lisäksi olemaan näytöshenkisiä kamppailuotteluita kehässä, esitelmiä, kauppoja, saunomista, ruokaa sekä eri järjestöjen pöytiä.

Kymmenen esiintyjää

Perjantaina esiintyvät Sielunvihollinen, Circle of Dawn, Fatherland sekä Ehre. Lauantaina paikalla esiintyy White Uprising, Pagan Skull, Vapaudenristi, Sniper sekä Revalers. Alunperin myös Valkoisten Paholaisten oli tarkoitus esiintyä paikalla, mutta yhtye joutui perumaan oman esiintymisensä.

Tavoitteena kulttuurinmuutos

Järjestäjät kertovat Partisaanille tapahtuman taustalla osaltaan vaikuttavan halu kulttuurilliseen muutokseen myös kansallismielisen liikkeen sisällä.

”Olemme tottakai kulttuuri-ihmisiä ja nautimme musiikista sellaisenaankin. Mutta haluamme myös kehittää kansallismielistä kulttuurikenttää monipuolistamalla sen tarjontaa. Tämä festivaali ei siis ole pelkkä ’sisään ja ulos’ ‑konsertti, vaan se sisältää myös muuta viihdettä, joka toivottavasti luo laajempaa muutosta osallisissa myös pidemmällä aikavälillä sekä motivoi luomaan myös perinteisestä linjasta poikkeavaa ohjelmaa kansallismielisille ihmisille.”

Festivaali järjestetään 17. – 18.6. Voit ottaa yhteyttä järjestäjiin laittamalla sähköpostia osoitteeseen tulenvaki@protonmail.com.

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kikka Mokkeli

Mites jos sinne eksyy matuja ahdistelemaan naisia ja p..seilemään? 🥴

Lieväasteinen

Kohtaa ehkä ”näytöshenkisiä kamppailuotteluita”, mutta kehän ulkopuolella.

Lieväasteinen

Meilläkin on oikeus olla ylpeitä ihonväristämme. Ei valkoisten sukupuutolle! Eläköön biologinen monimuotoisuus!

Tiku

Alkaako pasilan trollitehdas ja muut pskmediat pian WLM-huudon? Veikkaan ettei valkoisten elämä ole sen arvoista heidän mielestä.

Lieväasteinen

Meilläkin siis valkoisilla.