Eurooppa Muu maailma Politiikka

WHO:n mukaan Eurooppa on apinarokkoepidemian ”keskipiste”

Isorokkorokote. Kuva: Picryl.

Eurooppa on edelleen maailmanlaajuisen apinarokkoepidemian ”keskipiste”, kertoi Maailman terveysjärjestön Euroopan aluetoimisto keskiviikkona.

Alueella on 25 maata, jotka ovat raportoineet yli 1 500 tapauksesta – 85 prosenttia koko maailman tapauksista, WHO:sta kerrottiin.

”Tämän epidemian laajuus aiheuttaa todellisen riskin. Mitä pidempään virus kiertää, sitä enemmän se laajenee ja sitä vahvemmin tauti saa jalansijaa muissa kuin endeemisissä maissa”, sanoi Euroopan aluejohtaja Hans Kluge.

Hän kehotti potilaita, joilla on epäilty tai vahvistettu tapaus, eristämään itsensä, kunnes oireet ovat hävinneet.

Suurin osa apinarokkopotilaista on ollut miesten kanssa homoseksiä harrastavia miehiä. Monet potilaat – joskaan eivät kaikki – ovat ilmoittaneet useista seksikumppaneista, hän lisäsi.

Kluge kehotti välttämään ”tiettyjen väestöryhmien” leimaamista ja sanoi, ettei virus ole sidoksissa mihinkään ”tiettyyn ryhmään”.

Hän korosti myös, että ”apinarokkoa vastaan on olemassa vain rajallinen määrä rokotteita ja viruslääkkeitä ja niiden käytöstä on vain vähän tietoa”.

”Joukkorokotuksia ei suositella eikä tarvita tällä hetkellä”, Kluge sanoi ja kehotti maita olemaan käyttämättä ”me ensin” -lähestymistapaa.

”Pyydän hallituksia puuttumaan apinarokkoon toistamatta pandemian virheitä – ja säilyttämään oikeudenmukaisuuden kaiken toiminnan ytimessä.”

Tämä tapahtui päivä sen jälkeen, kun Euroopan unioni ilmoitti ostavansa 110 000 annosta apinarokkorokotetta.

Maailman terveysjärjestö WHO on kutsunut maailmanlaajuista epidemiaa ”epätavalliseksi ja huolestuttavaksi”. Se päättää ensi viikolla, julistetaanko epidemia ”maailmanlaajuiseksi hätätilanteeksi”.

Lähde: Euronews

69 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Niin varmasti onkin!

Kiitos homojen ja aivan ”välttämättömien” kädellisten!!!

Zardex

Ihan jokaisella on tasapuolinen mahdollisuus sairastua ApinaRuttoon kun yli viiden seksikumppanin kanssa vähän p****aa ja kokaiinia työnnellyt muutama ilta peräkkäin kaikkiin ruumiinaukkoihin.

John Quiman

Sääli sitä apinaa, joka ensimmäisen tartunnan joutui antamaan.

juu

Koronassa on ”vasta” 5 piikki menossa, ja syksylle on 3 piikin sarja ”omikron rokotetta”.
Edelleenkään en ole ottanu ensimmäistäkään, enkä ota.

Lafka tarttis dynaa ja C-4:sta

Ensin WHO poisti kriteerit ja loogisen järjen sanalle ”pandemia”.
Sitten se julisti normaalin mittakaavan kausiflunssien sairastelun ”pandemiaksi”, tietäen että maailma tulkitsee sen äärimmäisen vaarallisena koko maailman tulevaisuudelle ja siten WHO aloitti ja tuki uuden totalitarismin nousun.
Nyt WHO tekee saman toista kertaa.
Lampaat toistaa perässä määääh.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lafka tarttis dynaa ja C-4:sta
Juha

WHOn ja THLn foliohatut näkee pandemioita ja kemikaalivanoja joka puolella.

ike

Kokemus alkaa näyttämään asioita ja yhteyksiä joista nuorilla ei ole aavistustakaan.

juu

Siis nämä taudithan on todellisia.
Mutta ne liioitellaan, ja ennen kaikkea ne on levitetty täysin tahallaan (ja vieläpä muunneltu laboratorioissa).
Siitäkin on vaikka kuinka paljon todisteita, mutta koska samat miljardöörit omistaa koko median niin et koskaan kuule totuutta mistään.
Ne on kyllä ihan itse kertonut totuuden, mutta media kutsuu sitä salaliittoteoriaksi.
Älkää luulko että enää ikinä maailma muuttuisi ”normaaliksi”

Kata

https://www.instagram.com/p/Ce4jdy2v5jw/?utm_source=ig_web_copy_link

Kuten vautsikin sanoo…mutta medialla ja hallituksella on muuta mielessä.Järkkyä että pienille lapsillekin tätä moskaa!
Varsinainen ”koe” ihmiskunnalle ja tulokset tulee viiveellä niin ei voi syyllistää.

John Quiman

Suomessakin halutaan rokottaa lapsia, joille korona ei ole mitenkään vaarallinen, vaan lievä, eikä se johda sairaalahoitoon, eikä kuolemaankaan. Miksi rokotetaan? Syy ei ole terveydellinen.

Aikuisillekaan korona ei tapaa erityisen vaarallinen, paitsi harvoissa tapauksissa. Ei korona täytä mitään pandemian määritelmiä sen enempää kuin tavallinen lunssa.

Koska se ei ole terveydellinen, on erityisesti lasten kohdalla jotain kieroa ja mahdollisesti rikollista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Niin hirvittävää ettei sitä voi tajuta.Miksi kukaan antaisi enää sellaista tehdä?Eikö jo todellisuus iske?
Suurin kuolleisuus ollut syksyllä 2021…hm hm hm….
Kun tässä ympärillä näki että niin ”rokotetut” kuin rokottamattomatkin sairasti samanlaisen taudin..flunssan..ja mie en ainakaan vielä sitä ole saanut muuta kuin sen jabin muodossa…

John Quiman

On vaan niin uskomatonta mm. tuo rokotustouhu, kun ei ole hyvää terveydellistä syytä osoittaa, mutta pakkomielteisesti kaikkiin pitäisi päästä iskemään piikki.

Osaavat kyllä jaaritella sitä ja tätä, mutta yhtään tosiasioihin nojaavaa perustelua ei ole esitetty. Kaikki tilastot mitä esittävät ovat vääristeltyjä ja esim. rokotehaittojen piilotteluun on panostettu paljon. Kun ei voida olla avoimia ja pysyä viileissä tosiasioissa, on selvää, että valehdellaan, väritellään jne. asiassa, joka ei ole mitä he sanovat.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Toivon todellakin että tästä tulee vielä syytteet joillekin tahoille!
Tuo määrä ilmoituksia esim Fimealle ja yhä vikistään boostereista.Sikarokote lopetettiin kun oli noin 900 haittailmoitusta…nyt niitä on varmaan kymmeniä tuhansia mutta 16400 odottaa yhä tutkimista ja 10000 tutkittu joista vakavia yli 4000..ihan käsittämätöntä että tällaiseen pakkotoimintaan mentiin mutta plan se PLAN….

Kun ajattelee 2020-2021…järkyttävää pashaa ja 24.2.2022 loppui kuin seinään….

https://koronarealistit.com/
Rokotehaittatarinat ovat järkkyä luettavaa…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
John Quiman

On järkyttävää, mutta niin vaan maailmaa viedään kuin pässiä narussa. Ihmeellisintä on se, että miksi poliitikot Suomessakin alistuvat täysin vietäviksi noissa plandemia-asioissa. No, alistuvat myös ”monikulttuurisuusasiassa” ja mielikuvitussukupuolten asioissa. Jotain on pahasti vialla, mutta kansa uskoo, kun samojen ajatusten käsissä on valtamediakin. Muu tieto ei oikein tavoita ja jos tavoittaa leimataan se sitten salaliittoteoriaksi ja muuten höyrähtäneeksi vääräksi tiedoksi.

Kata

Se todellakin ihmetyttää ellei takana ole se ”suuri resetti” josta on siivu luvattu jos tekee kuten biljonäärit haluaa välikäsiensä kautta.Muuten on vaikea uskoa miksi politiikot meni sekoiluun mukaan.
Ehkäpä jopa Marin oli oikeassa maaliskuussa 2020 kun sanoi ettei me tarvita sitä ”spektaakkelia”…?Mutta parin päivän päästä oli mukana täysillä…

Lieväasteinen

Mielistely, lahjonta, kiristys.

erkkielukka

Uusi pandemia nimetään Pekka Haavistorokoksi, tai keenerirokoksi.

Ilkka Forsten

1500 tapausta hinurien keskuudessa on siis ” maailmanlaajuinen hätätila ” niinkö asia pitää nyt tulkita. Uskommeko siihen ettei TAAS aloiteta pakkorokotuksia, vaikka on aina olemassa mahdollisuus että sikiövaiheessa ilmenevä homoseksuaalisuus saattaa myöhemmin johtaa tartuntaryppääseen.

Asiasta viidenteen mennäkseni, huvitti ja vi****i taas kerran kuunnella kun demari ja kokoomuslainen selitti uutisissa kuinka tärkeää olisi saada ajokortti – ikä laskettua 17 vuoteen, sillä olisi kuulemma kohtuutonta jos nuoret eivät pääsisi liikkumaan vapaasti, siis autoilemaan.. Entäs se ilmastohätätila, mitä sille tapahtui ? Ei kai kukaan oleta että 17 vuotiaalla on omaa rahaa jolla ostetaan se Tesla, jolloin voidaankin kysyä, onko lakialoite millään tavalla yhdenvertainen, vai onko kyse siitä että rikkaiden penskoille annetaan auto käteen pappa betalare, ja muut sitten katsele sivusta kun ” yläluokka ” autoilee ?

Onneksi he sentään myönsivät että polttonesteiden hinnasta suurin osa on verotusta minkä poliitikot voivat määrittää. Kyse ei siis ole maailmanmarkkinahinnasta, eikä Ukrainan sodasta vaikka niitä keppihevosena käytetäänkin. Nyt sitten tulee ” ammattidiesel ” ja mahtava 12 sentin pudotus pumppuhintoihin, mutta pitää olla kärsivällinen, sillä pian eduskunta ja hallitus onkin kesäriennoissaan, ja nyt valmisteluvaiheessa oleva asia EHKÄ ajankohtaistuu jo syksyllä. Lopuksi kansalle sanottiin että kyllä he käsittävät tilanteen vakavuuden, mutta mitään ei nyt voida, ja on mahdotonta sanoa paljonko polttonesteiden litrahinta on silloin syksyllä kun tuo mahtava alennus sitten voi toteutua. Antakaa kun veikkaan. 4 – 4.50 euroa, kenties ylikin, sillä onhan tässä monta kuukautta aikaa korottaa hintoja, ja uskotteko että tämä hallitus haluaa luopua niin mahtavista tuloista jotka se hyveliputtaa Afrikkaan.

Kokoomuslaisen suusta kuultuna ilmaisu, ” On tämä tietenkin vähävaraisten kannalta ikävää” voidaan luokitella samaan kastiin, kuin se että haastaisi yksijalkaisen miehen potkukilpailuun, ja pitäisi kaksijalkaisen puolia koska hän tarvitsee ” myötätuntoa ja ymmärrystä. ”

Kata

On ne kokkarit niin myötätuntoisia kunhan ei eppäillä tulijoiden motiivia…ja että bemarin rattiin pitää päästä nuorempana..kenellä on tosiaan varaa,mie vaan kysyn ja tiiätte vastauksen…hoputusta on tullu taatusti tai muuten ootte rätsyjiä.
Ja toki muutaman pohatan jälkeläisille mahollista…silloin ei ilimastonp***** haittaa yhtään.

Voi tätä kouhouden määrää.(Äitini sanoi leuhkoja kouhoksi 😀 )

ike

En nyt ajattelisi että tuo ajokortin iän laskeminen olisi jotenkin suuri juttu, asenne kyllä. Kai joissakin maissa sen voi saada jopa 16 vuotiaana. Olisi ehkä suurempi juttu se että siihen suhtauduttaisiin vakavasti. Auto on myös ase, sanoin tuon omille lapsilleni. Noin kaksitonninen metallimöhkäle sadan kilometrin tuntinopeudella tekee kyllä aika pahaa jälkeä jos se karkaa käsistä. Toistaiseksi ovat hengissä vaikka aika paljon liikkuvatkin. Täytyisi myös tehdä nuo sanktiot aika kovaksi jos sopimuksia (liikennesääntöjä) ei noudateta. No kun olen jonkinsortin ”rasisti” niin vanhemille joille tuota liikennesilmää on jo kehittynyt niin voisin vaikka vähän helpottaa, noita ylinopeussakkoja. Kyse on kuitenkin aina rahasta ja siinä ei hallitus tee poikkeusta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

No lapsenlapseni sai kortin jenkeissä 16v ja kotiopetuksella mutta toki riippuu luonteesta miten itse kukin käyttäytyy.Hän on maltillinen nuori mutta kaikki eivät ole ja siinä tappauksessa 16v ratissa jolla ei ole hallintaa tilanteisiin esim talvella on hitokseen vaarallinen.
No koska omia kokemuksia 19v ja pankista rahaa että sain oman käytetyn Morris Minin..ja kauhea(ei kankkunen) Kaamasen tie talvella oli sellainen opettaja talvikeliin ettei paremmasta väliä.Opetusta tuli ja onneksi oli suora tie ja kyytiläinen totesi:”Kyllä sie sitä rattia pyöritit” 😀 Olin niin itsevarma mutta…mitä on siis 3 v nuorempi.

ike

Itse menin suomessa autokouluun 17 vuotiaana. Koulua kyllä voi käydä. Oli suunniteltu juttu kun seuraavana kesänä oli tarkoitus lähteä kaverin kanssa autolla Iitaliaan, näin myös kävi. Yhdessä ajeltiin. Vähän minua vanhempi ja osti uuden auton kevät-talvella.Oli paremmat tulot kuin minulla. No mennyttä aikaa. Nykyään ei edes tavallisella työllä voi tulla hyvin toimeen. Minua todella ihmetyttää, kun en ole väkivaltainen ihminen, mitä näille nykyisille poliitikoille tulisi tehdä, kun valta vaihtuu. Se tulee vaihtumaan. Mikä olisi riittävä rangaistus kaikesta sekoilusta.

Kata

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-faucis-covid-infection-means

Kuten tällekin roistolle…kyllä nämä pitää saada vastuuseen!Jumankekka mitä pashaa tuokin käppänä puhui koko ajan ja ihmiset uskoo kuin jumalaansa.Ja mitä pahaa sai aikaan ihmisten elämissä,järkkyä!

Lieväasteinen

Mengele

Ilkka Forsten

Tositarina elävästä elämästä. Kaverin vaimolla on sellainen citymaasturi jolla hän ajelee pakolliset ajonsa, Yhtänä päivänä hän oli tulossa töistä kotiin ja reitin varrella oli tietyö meneillään. Tosin äijät oli jo lähteneet kotiin, mutta muuten nopeusrajoitusmerkit yms oli paikallaan.

Tien poikki oli kaivettu kaivinkoneella noin metrin levyinen oja, joka oli kyllä ehditty peittää hiekalla, mutta asfaltin reunat oli noin 15 cm korkuiset ja ilman mitään luiskaa. Edellä ajanut auto teki paniikkijarrutuksen, koska jokainen tietää mitä renkaat ja vanteet tykkää terävistä asfaltin reunuksista. Nopeutta oli 30 km/h, siis se mitä sai enimmillään ajaa. Kyseessä ei siis ollut kova vauhti, eikä välinpitämättömyys, mutta perään kolahti..

Paikalle kutsutttiin valtion virkamies joka ajaa piipaa autolla, jolloin he tietenkin totesivat molempia osapuolia koskevan asian. Toinen konstaapeleista kuitenkin huomasi miten syvä kaivanto oli, ja ettei siihen ollut tehty mitään ramppia. Hän oli sanonut että tästä tullaan heidän toimestaan tekemään raportti, sillä laki edellyttää ettei niin korkeaa estettä saa jättää sinälleen. Niin ikään hän totesi ettei ole aihetta syyttää perään ajanutta vakavasta huolimattomuudesta, minkä hän lupasi kirjata raporttiinsa. Jarrutusjäljetkin olivat liki olemattomat, koska vauhtia ei ollut paljon. Samasta syystä johtuen materiaalivahingotkin oli mitättömät eikä kukaan loukaantunut törmäyksessä.

Meni hieman reilu viikko, ja rouvalle tuli ilmoitus että on maksettava 35 päiväsakkoa, TÖRKEÄSTÄ YLINOPEUDESTA, JA TAHALLISESTA VAHINGON AIHEUTTAMISESTA !!! Lisäksi oli maininta että poliisi voi olla teihin yhteydessä, koska on mahdollista että ajokortti otetaan pois määräajaksi.. Poliisi ei ollut yhteydessä, mutta sakko piti maksaa.. Oikeusvaltio Suomi näytti jälleen kerran miksi jokaista alkaa vit****n päivittäin, ja silti onnellisuusbarometrit osoittavat miten iloinen kansa tällä asuu. Ihanko totta ?

Kata

No voihan sirselinsurseli! 🙁

ike

Jos näkisin että nuoriso ei enää luota mihinkään asiaan joihin heitä manilupoidaan, no sama koskee vanhempia ihmisiä, Olisin aika onnellinen. Ehä fiksut ihmiset vielä tämän perivät. Ei ole epäilystäkään siitä. Kyllä tuo vihervasemmisto aika paljon maapallon etenemistä kuitenkin hidasti. Luulevat vieläkin että kaikki syy on tavallisten ihmisten vaikka todellisuudessa asia on aivan päinvastoin. Viherpropaganda on Telluksen syöpä.

fgefgerg

”Suurin osa apinarokkopotilaista on ollut miesten kanssa homoseksiä harrastavia miehiä. ”

”Kluge kehotti välttämään tiettyjen väestöryhmien” leimaamista ja sanoi, ettei virus ole sidoksissa mihinkään”tiettyyn ryhmään”.

Tuo Kluge ei taida olla nimestään huolimatta olla kauhean viisas, sillä nuo lauseethan ovat selvässä ristiriidassa keskenään.

Ilkka Forsten

Oksymoronia pukkaa..

Lieväasteinen

Tai pelkkää moronia.

Zardex

Ei mihinkään tiettyyn, todettu ainakin kahdeksalla eri seksuaalisuuden ryhmällä. 😛

John Quiman

Apinarokko tarttuu erittäin huonosti. Jos se iskee, on tauti lievä, eikä vaarallinen.

Mutta tuota ei toitoteta, vaan vouhkataan pandemiasta, jota ei ole. Taas huijataan.

Jarno Lehmussalo

Ensin on hoidettava yks juttu järjestykseen, ennen kuin…..
Heräämisiä on kai kaiken sorttista.
WHO ”herää” yrittäessään nimetä Monkeypox-viruksen uudelleen, jotta se ei olisi rasistinen ja syrjivä (thegatewaypundit.com)

Lieväasteinen

Mikäli ne keksii taudille uuden ”ei-diskriminovan” nimen ja ”tuo wokea virologiaan”, kuten kirjoituksessa on esitetty, kutsun ihan periaatteellisesti ko. tautia n..kerirokoksi, homorokoksi tai n..kerihomorokoksi. Mitä enemmän wokeillaan ja prideillaan, sitä kovemmin vastustan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Jo vaativat, että tuodaan woke-ihanteet virologiaan. Modernia bolševismia, aivan sekopäistä.

Ilkka Forsten

Onko apinat valittaneet ?

Jarno Lehmussalo

Näin olen ymmärtänyt, että ”apinat” ovat valittaneet.

Ilkka Forsten

Keloapinat, otaksun.

juu

Olihan tästä apinarokosta taas tarkat suunnitelmat ennen sen esiintymistäkin.
Oli jopa tarkka päivä kesäkuulle milloin julistettaisiin ”pandemia”.
Ettei nyt vain liittyisi WHO:n suunnittelemaan ”pandemia sopimukseen”, jolla WHO saisi päätäntävalla itsenäisiltä valtoilta, ja voisi sitten mielivaltaisesti määrätä vaikka ulkonaliikkumiskiellot, pakkorokotukset ym ym..
Minä en enää tuohon lääkejättien rahoittamaan järjestöön luota enää yhtään.

Viki

Sattumalta rokotteet valmistavan bavrian Nordican 10 suurimman omistajan joukossa on vangardin lisäksi Schwab Strategic Tr-Schwab International Small Cap Equity ETF. Bavarian on myös illujen syntyseutua. Ei varmasti liity mihinkään.

https://finance.yahoo.com/quote/BAVA.CO/holders?p=BAVA.CO

Lieväasteinen

Ei tarvitse tuoda Eurooppaan apinoita, ei tule rokkoakaan. Ja hinttailla kannattaa vähemmän.

Ilkka Forsten

Ei pijä räpläämän jokahista tarakkata. Suotaapi ollanii pavijaani puku piellä.

järki sukassa

”Jutta Urpilainen ylisti mustassa kaavussa islamin suvaitsevaisuutta”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/00f5bde6-d2f8-4bb3-9997-02ad9c7bcee9
Siinä on Suomen Demarikomissaarin kannanotto naisten asemaan.

Vaaliteltoilla tavataan.

Kata

Siinä sitä feministikomissaari…mutta pitää nuoleskella milloin minnekin suuntaan silloin ei ”arvomaailma” merkitse mitään eikä se mitä noissa maissa tytöille tapahtuu yhä vaan.
Vomitus oksetus.

Eka Kettunen

On kaapu komissaarille kai kaikkein paras tuttu
Mutt’ mitä kaapu sisältää se onkin eri juttu
Jos kaiken kertois’ siitä, ei koskaan aika riitä
Se vaatteelta ja huivilta vain äkkiseltään näyttää
Mut verkkosukkia alla kaavun hän kai käyttää
Ei nähdä niitä voida, mutta antaa laulun soida

Kaapu ja komissaari, siinä varmaan on sellainen pari
Oli kylmä tai vaikkapa vari, niin kumpikin paikkansa ties

Kata

😀 No nyt sai nauraa taas kunnolla,mikä upea sovitus! 😀

parvekehupakoija

Ja jos ei tiedä paikkaansa, niin Brown Goat antaa siivet.

Ilkka Forsten

Tarja Haloosella ja Pentti Arajärvellä ompi korona, mite se onnii mahollista, piikijä ei ou siästelty ?

Kata

Varmaan 5s ottamatta….näin kävi kuten iki-ihanalle tohtori vautsillekin.

Ilkka Forsten

Mieluummin hiekkakuopalla.

Etuoikeutetut varakkaat

Entinen WHO:n puheenjohtaja ihmetteli haastattelussaan sitä että miksi nämä ”epidemiat” ovat aina varakkaissa maissa. Ja sitä että miki ne poikkeuksetta tarttuvat vain tiettyihin kansanryhmiin. AIDSinkin tapauksessa se tarttui aluksi vain mustiin homo-miehiin jonka jälkeen vasta se muuntautui ja tartui muihinkin.

Ja jos kerran apinarokossa oleva ihminen on niin sairas ettei pysty juuri liikkumaan, niin miten se kosketustartuntana leviävä tauti sitten hyppää esim. kaupungin toiselle puolelle? Ja tulee ilmi uutena tartuntana.

Ehkä siihen on syynä TV kuten muun värillinen johtajat sanoi kun siltä kysyttiin että ”miksei maassanne ole koronaa”. ”Meillä ei ole televisiota”.

Ilkka Forsten

Idi Amin taisi sanoa jotenkin näin. Ugandassa on kansalla täysi sananvapaus, mutta siitä voi joutua tuomittavaksi. Jotenkin alkaa tuntumaan että euroopassa on sama tilanne.

Eka Kettunen

Tautia esiintyy erityisesti tietyllä ryhmällä, mutta se ei ole sidoksissa mihinkään ”tiettyyn ryhmään”. Jep jep.

”Joukkorokotuksia ei suositella eikä tarvita tällä hetkellä”, mutta ensimmäinen iso rokotetilaus on tehty. Jep jep

Uusi nimi taudille on wee hoo oon mukaan suunnitteilla, oma ehdotukseni on persrokko.

Kata

https://www.npr.org/2022/06/15/1105188732/monkeypox-new-name-who-world-health?t=1655378580231

Joo ko niin syrjivä …niin apinoita kohtaanko syrjivä…tietääkö ne olevansa syrjittyjä…kiesus tätä maailman syrjivää syrjintää syrjivissä syrjinnöissä.

Ilkka Forsten

PKOJ on valittanut nimestä. ( Paviaanien Kansainvälinen Oikeus Järjestö. )

Kata

😀 Voi mahoton hahahahahahahaaaaa!

murre riepunen

Homostelevilla tummaihoisilla esiintyvää apinarokko kutsutaan kerrankin oikealla nimellä, katsokaas kun vihervasemmisto vaatii ko. sanan vaihtamista vähemmän etniseen taustaan osoittavaa, ei rokotteita, ei hoitoa, kärsikään kon ootte nauttineet.

attenporoukki

Jos tuo sana halutaan vaihtaa niin olkoon se sitten vaikka ”marakattisyyhy”

Piikkilampaat

Se on aika kumma jos ei voi totuutta kertoa, ja p..kat.
Ainoita jotka tuon saa on huntit, ne sitä levittää.
Se on törkeää että syytä ei saa kertoa vaan sensijaan annetaan kuva että tuota levittää kaikki ihmiset.

Kata

Nonii ja taas mennään voi halavatun hepulit…1500 tapausta ja heti ollaan innoissaan aloittamassa piikitystä!Mikä onkaan Euroopan asukasluku??? 742 452 000(2020)…..Sairasta hommaa!Kirjaimellisesti.

No kohta on hermoheikkoja taas joka puolella ei hitto tätä touhua!

Auttoko jabit herra vautsia?Ihan on kohillaan kaikki boosterit mutta eikö vain sairasta ja meilläkin aina kun sopiva tilaisuus niin jopa pm on saanut körönän…

Tähän kaikkeen vielä tällaista..planned?
https://www.instagram.com/tv/Ce13W-JJlm6/?utm_source=ig_web_copy_link

Meitä viedään kuin pässiä narussa..?

Tuumailija

Pitäähän se savuverho laskea kun tulossa on kaikkea kivaa, jottei ”salaliittoteoriat” saa liiaksi huomiota.
Osa porukkaa meinaa jo herätä plandemiasta ja ukrainan sodan humusta, havaitakseen mitä v****a on tällä aikaa kulisseissa puuhailtu ja se jos mikä on vaarallista ”päätäjille”.

otto suni

On aika erikoista huomata, että jokainen kuva apinarokon saaneesta henkilöstä on samasta ruskeaihoisesta, ”eestä ja takkaa” kuvattu, eli kädellisestä. Syyllistämättä ketään voidaan todeta, että parittelun seurauksena ilmeisesti ainoastaan tarttuu ja kysmys on ”takaapäin”?

Tuumailija

Afrikan mantereella apinarokkoa on esiintynyt useaan kertaan, kuuluu samaan sukuun isorokon kanssa eli ei ole vaaraksi kuin lapsille (jälkisairaudet) ja ”riski”ryhmille.
Apinarokkoa on havaittu myös yksittäisiä tapauksia euroopassa ja usa:sa silloin kun afrikassa on ollut epidemiakausi.

Miten tästä nyt yhtäkkiä on tullut uusi plandemia? Johtuisiko siitä että ihmisten vastustuskyky on tuhottu plörinäpiikeillä ja entistä herkemmin sairastutaan sille mille aiemmin oli luonnollinen suoja tai aiemmin annettu perinteinen rokote?

En kyllä käsitä muutenkaan ihmisiä, joilla on pakonomainen tarve tulla kauppajonossakin ”tappi”tuntumalle saati tulla keskustelemaan alle metrin sisälle.

Ilkka Forsten

Pakkohan se on tulla alle metrin etäisyydelle jos tappi ei ole metrinen..

Lieväasteinen

Teletappi eli teleskooppinen tappi on reilusti metrinen.

Ilkka Forsten

Laki kieltää teleskoopit.

Ilkka Forsten

Minusta tuntuu että pässi vie jo narua.

Kata

Tosiaankin!

Tuumailija

Luonnollisesti kun kaalimaa on jo tyhjä.