Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka

”Yhä useampi jäsenvaltio on tyytymätön EU:n maahanmuuttopolitiikkaan” – Itävallan liittokansleri vaatii Euroopalta tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa

Itävallan liittokansleri Karl Nehammer (2019) Kuva: Wikimedia Commons (CC BY 2.0). / European People's Party.

Karl Nehammer kritisoi EU:n tähänastista politiikkaa, sillä Itävaltaan suuntautuva maahanmuutto on kasvanut tänä vuonna 195 prosenttia.

Itävallan liittokanslerin Karl Nehammerin mukaan Euroopan komission on tehtävä enemmän laittoman massamaahanmuuton torjumiseksi.

Liberaalikonservatiiviselle saksalaiselle Die Welt -sanomalehdelle antamassaan haastattelussa Nehammer moitti, että EU:n toimeenpaneva elin ”julistusten puolustajana ei puutu EU:n lakien jatkuvaan rikkomiseen”.

”Odotan Euroopan komission ryhtyvän toimiin, koska yhä useammat jäsenvaltiot ovat tyytymättömiä sen maahanmuuttopolitiikkaan”, Itävallan liittokansleri Karl Nehammer sanoi julkaisulle.

”Itävallan kaltaiset sisämaavaltiot ottavat vastaan paljon laittomia siirtolaisia, jotka ovat jo kulkeneet useiden EU-maiden ja turvallisten kolmansien maiden läpi pysäyttämättä heitä”, hän lisäsi.

Itävallan liittokansleri kertoi, että tämän vuoden elokuun loppuun mennessä noin 9 miljoonan asukkaan maassa oli jätetty yhteensä 57 000 turvapaikkahakemusta, mikä on 195 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Tässä ei ole mukana niitä 85 000 Ukrainasta paennutta ihmistä, joille Itävalta tarjoaa suojelua ja turvaa. ”Olemme saavuttaneet Itävallassa ylärajan”, Nehammer selitti.

EPP-poliitikon mukaan komissio on viime vuosina jättänyt huomiotta EU:n ”hampaattomat ulkorajat”. EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontex ei kuitenkaan voi myöskään välttyä vastuulta, sillä sen ”pitäisi vihdoin suojella EU:n ulkorajoja tehokkaasti ja tarjota jäsenmaille myös suojamuuri ihmissalakuljetusta vastaan”, Nehammer sanoi. Hänen mukaansa komission pitäisi myös varmistaa, että lähtömaat ottavat siirtolaiset takaisin, ja kannustaa kyseisiä valtioita tekemään niin.

Komission tiedottaja sanoi tiistaina Brysselissä, että komissio on tietoinen haasteista ja pakolaisten ja laittomien maahanmuuttajien määrän merkittävästä kasvusta Itävallassa. Asia oli esillä myös EU:n sisäministerien kokouksessa perjantaina. Tiedottaja paljasti, että Itävallan, Slovakian, Slovenian, Tsekin ja Unkarin ministerit käyvät erillisiä neuvotteluja maahanmuutosta.

Eurooppalaisen elämäntavan edistämisestä vastaava komission varapuheenjohtaja Margaritis Schinas sanoi Twitterissä tapaamisensa jälkeen Itävallan sisäministerin Gerhard Karnerin kanssa maanantaina: ”Mikään yksittäinen valtio ei voi hallita maahanmuuttoa yksin”, ja Euroopan pitäisi ”työskennellä yhdessä tiiminä”.

Samaan aikaan Saksan hallitus ilmoitti tiistaina, että se vahvistaa rajavalvontaa Itävallan vastaisella rajalla joulukuusta alkaen vähentääkseen Saksaan saapuvien maahanmuuttajien määrää.

Lähde: Remix

54 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilmari

Miten EU:lla edes voi olla yhteinen maahanmuuttopolitiikka. Senhän piti olla tulli- ja talousliitto.

Jäitä hattuun

Ihan aluksi EU olikin tuollainen tulli- ja talousliitto. Silloin sen nimi oli vielä EEC eikä EY eikä varsinkaan EU.

Vähitellen tästä tulli- ja talousliitosta ruvettiin kuitenkin muodostamaan pitemmälle menevää liittoa – ja lopulta suoranaista liittovaltiota.

Eli tavoitteeksi tuli itsenäisten kansallisvaltioiden (kuten esim. Suomi) lakkauttaminen ja kaikkien Euroopan kansojen pakottaminen tähän isoon yhteiseen liittovaltioon.

Koska tämän tavoitteen tiedetään olevan kansan keskuudessa hyvin epäsuosittu ja vastenmielinen, sitä ei ole suoraan kerrottu.

John Quiman

Liitovaltioksi pyrkiminen kuulostaa vähän hurjalta, kun jo EU:n jäsenmailla on vähemmän itsenäisyyttä kuin USA:n osavaltioilla.

Jäitä hattuun

Eihän tuo ole mitenkään ristiriidassa sen kanssa, mitä minä kirjoitin.

Se, että tilanne Euroopassa on jo nyt huonompi kuin USA:ssa, ei suinkaan tarkoita sitä etteikö se voisi muuttua vieläkin huonommaksi.

Liittovaltioita on monenlaisia, ja kaikki merkit viittaavat siihen että tästä EU-liittovaltiosta aiotaan tehdä sellainen, jossa osavaltioilla on aivan erityisen vähän sananvaltaa mihinkään asioihin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Papparappa

Suomen Uutiset -lehden jutuista on nyt näköjään jätetty pois mahdollisuus kommentoida niitä.

Mitä voimia lie liikkeellä ?

Jäitä hattuun

Oho! Mahtaakohan kyseessä olla ihan pysyvä muutos, vaiko ainoastaan joku tilapäinen juttu?

Suoltavaa Asiaa

Pitääkö olla tyytyväinen tilanteeseen mikä johtaa myöhemmin valkoisten kristittyjen etniseen puhdistukseen?
Että maksakaa vain veroja kiltit valkoiset, teidät kansanmurhataan varmasti!

Kolmossivun tyttö

Hmmm, yleensä ne heittävät parvekkeelta, mutta tulipahan ensimmäisenä mieleen…

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3a4159dd-4645-42e9-bbc6-7141fa99ac2a

ike

Tähän on aika yksinkertainen ratkaisu. Kaikki tulijoille täytyy laittaa työvelvoite. Meillä on huonoja teitä ja hoitamattomia metsiä. Jos työ ei maistu niin karkotukseen. Loisimisen täytyy loppua. Ei ole mitään tekosyytä millä vihervasemmisto voisi tuon kieltää. Meillä ei yhteiskunta kestä tätä politiikkaa. Se jo kestää poliitikkojen loisimista ylisuurilla palkoilla.

Peter Kreisler

Entäpä asevelvollisuus, sitähän nämä mamut pääosin pakenevat omista kotimaistaan. Olisi sitten enemmän nuoria miehiä, joita Nato hörhöt voisivat lähetellä Yhdysvaltain öljysotiin ja viemään ”demokratiaa” maihin joissa on luonnonrikkauksia.

ike

Ei niille voi aseita antaa, luulevat että niitä annetaan helpottamaan ryöstöjä. Suomi kun on niin tasa arvoinen maa että oikeudet ne tulee olla ryöstäjilläkin.

Kata

Kieltämättä eilen kun istuin junassa niin taakseni tuli Suomen armeija-asuinen mies..mutta kun kuulin hänen puhuvan puhelimessa jotain kieltä mitä en ole ennen kuullut…minulle tuli jännä olo…näin on asiat menneet tässäKIN maassa.
Voi olla ihan ok mutta silti…kaikki mitä on koettu viime aikoina on tuonut vain turvattomuutta.
Varmaan hän osasi myös suomea mutta sitä en kuullut hänen puhuvan.
Kääääk!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Jäitä hattuun

Harmillinen juttu.

Muistuupa mieleen taannoin lukemani tosikertomus jatkosodan ajalta:

Junassa oli joukko nuoria suomalaisia sotilaita, selvästikin lomalle menossa. Pojat olivat melko vahvasti humalassa ja pitivät aika kovaa mekkalaa.

Lähellä istunut vanhempi rouva nyrpisteli nenäänsä ja paheksui moista meininkiä. Vieressä istunut papparainen pyrki kuitenkin rauhoittelemaan rouvan tuohtumusta ja korosti asian hyviä puolia: ”Niin kauan meillä ei oo mittään hättää, kun nää täällä olevat sotilaat puhhuu sentään suomee!”

Niinpä niin.

juha II

Turha toivo! Olivatpa joidenkin EU jäsenvaltioiden päättäjät kokeneet tulleensa jo ”täyteen”.

Eurooppa on menossa kohti omaa lopullista tuhoaan luotijunan nopeudella. Kun kaikki on jo menetetty. EI ruotsalainen sosialisti ”sisäänheitto”-komissaari luovu yhtäkään lintta-nenää Euroopan peittämisestä sekarotuiseen ihmismassaan. EI nyt. Ja kun ruoka loppuu kaikkialta ”sieltä, missä pippuri kasvaa”. Silloin EI enää meiltä ja muilta Euroopan ”huutolaislapsilta” kysytäkkään yhtään mitään. Siis 0on tehtävä kuin buurit!!!

Juostava ja pirun kovaa sittenkin, jos vielä nälältään pystyy…

otto suni

Ylva ja Ursula eivät koskaan koe Euroopan tulleen täyteen, joten meille jää kuten buureille Etelä-Afrikassa ainoastaan maksajan ja tapettavan asema!

sehän tietäisi sotaa

EU:n maahanmuuttopolitiikka valuu suoraan YK:n Agenda 2030:n mahdottomasta tavoitteesta poistaa köyhyys kyseiseen vuoteen mennessä.
Köyhyyttä yritetään vähentää tuomalla kehitysmaamuslimeja eurooppalaisen sosiaaliturvan huomaan.

Saharan eteläreunalla rehottaa kuitenkin niin satoisa pirttiviljelys, että Eurooppa muuttuisi siinä leikissä jättimäiseksi pakolaisleiriksi.

ike

Olen kai joskus todennut että kehitysapu tulisi antaa kondomeina. Tuskin tuo Ä.O kuitenkaan riittäisi niiden käyttöön. Ei köyhyyteen vastaus ole se että lisätään kehitysapua. Jokainen järkevä ihminen tietää että väestönkasvun kehityksen pysäyttämiseen tarvitaan vähän enemmän. No ei ainakaan meidän valtamedia. Agenda 2030 on asia josta valtamedia ei ole kiinnostunut, saattaahan siinä olla sekin että jos alat noita kaivelemaan et enää työskentele valtamediassa. En halua vähätellä ihmisiä jotka haluavat kasvattaa lapsensa ennustettavassa ilmapiirissä, mutta.

Kata

Niin syntyvyyden säännöstelystä ei vain puhuta mitään noissa maissa!Kerrasaan outoa miksi EI?
No kuten olen kai joskus kertonut niin se rouva massu pystyssä majan edessä sanoi ettei ikabele halua käyttää kortsua ja niin pikku ukabele taas tulossa…ja rouva nauroi koska mannaa tulee taivaalta.Eletään kuten on eletty jo 70 vuotta ainakin mutta kehitys….

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2d6fc40d-6385-4c59-b06e-8f1f540f0fd0

Ja meilläkin on aina rahaa kes-kustan tyttöjen tukemiseen! Voi ¤%#”/?

John Quiman

Ei puhuta syntyvyyden säännöstelystä kehitysmaalaisten kohdalla, koska viha koskee vain valkoisia ja väkiluvun vähentäminen on tärkeää vain valkoisten kohdalla.

Pitää muistaa, että syntyvyys vaikuttaa ryhmän suhteelliseen osuuteen maailman väestössä. Suurilla lukumäärillä saadaan voimaa.

Jos vaikka Suomessa suomalaisten määrä vähenee kansalaisten joukossa, menettävät suomalaiset valtaa oman maansa asioissa.

Jos valkoisten määrä vähenee maailmassa, heikkenee valkoisten vaikutusvalta maailmassa, jopa omissa maissaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Niinpä..olemme olemassa niin kauan kun ylläpidämme vieraita kautta maailman.

Sitten loppuu veronmaksajat ja kaikki alkaa luolakaudesta,pikkuhiljaa.

Mutta hassua on se että nuo oman ihonsa vihaajat loppuvat myös….vai onko se heidän unelmansa…virheet sun muut? 😀 Luolan eessä potkaa padassa mutta sitten ei voi ihan piiperöksi alkaa.Rahti tulee hitaasti soijamailta.Voi viedä muutaman vuoden hahahaaa!

Ilmari

Isäntä meni lääkäriin ja sanoi, että nyt on lapsiluku riittävä. Lääkäri kehotti isäntää käyttämään kondomrja

Ilmari

… kondomeja. Muutaman kuukauden päästä isäntä tuli uudestaan lääkäriin ja sanoi, että taas on vaimo raskaana. Lääkäri kysyi että etkö käyttänytkään kondomeja. Isäntä sanoi, että olen käyttänyt koko ajan ja että vain kustessa ja naidessa olen ottanut pois.

John Quiman

Kehitysmaalaisten tuominen Eurooppaan ei juuri vähennä niiden määrää kehitysmaissa. Ne jopa sikiävät nopeammin kuin mitä niitä voidaan siirtää Eurooppaan. Joten se ei ratkaise mitään ongelmaa.

Tane

Täällähän ne vasta sikiääkin kun on lapsilisät, asumistuet ja kaikki mahdolliset etuudet ja ylipäänsä veronmaksajien kustantama ilmainen mukava elämä. Nyt ei joku ”viisas” feministi ole ajatellut asioita loppuun asti.

ike

Olet asian ytimessä. Joskus tuntuu että Suomen vihervasemmistohallitus ei ymmärrä sitä mikä on tosiasia että maailman väestö lisääntyy enemmän kuin kukaan, siis KUKAAN, voi auttaa. Ainoa mahdollisuus on syntyvyyden säännöstely ja siinä ei ainakaan Afrikka näytä esimerkkiä. Ainoa asia mitä vihervasemmisto pystyy tekemään on Suomen ajaminen kehitysmaiden tasolle ja siinä se tekee aika hyvää työtä.

Jäitä hattuun

Lisäksi on hyvä muistaa, että nämä kehitysapuhommat ovat tietyille tahoille mainio bisnes!

Meillä Suomessakin on useita satoja ihmisiä, jotka ihan suoraan tienaavat tällä leipänsä. Lisäksi on vielä suurempi joukko niitä, jotka välillisesti saavat tästä jotain hyötyä itselleen.

Näiden ihmisten intresseihin sopii oikein mainiosti, että kehitysapua jatketaan ihan entiseen malliin tai että sitä jopa lisätään – olkoonpa tämä apu sitten käytännössä kuinka tehotonta ja hyödytöntä tahansa.

Oy gewalt 6 million gassed

J–talaisten on tarkoitus tuhota valkoiset kristityt valtiot!! Hyvin yksinkertaista eu oli ja on j—–s vapaamuurari projekti ei mitään muuta!! Oletteko te tyhmiä vai mikä mättää! Kaikki värilliset 1990 luvusta tähän päivään asti pitää poistaa suomesta jolloin jutikat apu rottineen aloittivat ensimmäisillä somaleilla suomen tuhoamisen! Tälläkään sivustolla ei ole juuri muita järkeviä kommentoijia kun SENSUROIMATON TOTUUS

Ilmari

Aivan täyttä roskaa kirjoitat. Jutussa ei ole yhtään tosiasiaa.

Kolmossivun tyttö

Mietin tässä, millä tavalla EU on näkynyt kuluneen 28 vuoden aikana näin tavallisen ihmisen elämässä.

Aluksi Suomen EU-jäsenyys painottui talouden sopeuttamiseen, mikä heijastui lamana, yksityisyrittäjyyden alasajona, suurtyöttömyytenä, aikoinaan verovaroin ylläpidettyjen turvaverkkojen korvaamisella lyhytaikaisilla ja vain osin EU:n kustantamilla projekteilla, taloutta ohjaavina ja rajoittavina direktiiveinä sekä valuuttayksikkönä. Henkilökohtaisesti minua on koskettanut ehkä eniten suurtyöttömyys. Viestintä EU:n tai meidät sinne vieneiden päättäjien taholta on ollut niukkaa, joten suurtyöttömyyden perimmäiset taustat ovat jääneet hämärän peittoon, kansantalouden perusteiden ymmärtämykselläni EU:n keskeisin tavoite on inflaation kurissa pito, alhainen inflaatio on jäsenyydenkin edellytys. Inflaation kurissapidon keskeisiä keinoja ovat devalvaatio, kulutuksen pienentäminen sekä liikkeellä olevan rahan määrän vähentäminen. Ja devalvointihan ei enää ole mahdollista, kun valuutta ei ole kotimaisissa käsissä. Selvää on, että missään vaiheessa EU-jäsenyys ei ole tuonut Suomeen luvattua vaurautta,. Sen sijaan se on tuonut yli miljoona köyhää ja syventänyt elintasokuilua.

Vuosi 2014 taas toi EU:hun sen toisen näkyvän ja merkittävän vaikutuksen: massasiirtolaisuuden erityisesti islamilaisista Afrikan, Lähi-Idän sekä Aasian kehitysmaista. Tämä siirtolaisuus on ollut vahvasti ylhäältä johdettua: EU-kansalaisia on määrätietoisesti ohjattu suvaitsevaisuuteen ja omista oikeuksista luopumiseen samalla kun tulijoille on taattu sekä kaiken kattava ylläpito että ohituskaistat kantaväestöön nähden kaikilla elämän alueilla. Tätä kehitysmaamuslimi-invaasiota on vaikea pitää ainoastaan leväperäisestä rajavalvonnasta johtuvana. Se vaikuttaa tarkoitukselliselta.

Kuluneen 28 vuoden aikana en ole EU:ssa nähnyt yhteiseurooppalaisen identiteetin muodostumista, Euroopan sivistyksen ja kulttuurin arvostamista, en omasta väestöstä ja sen hyvinvoinnista huolehtimista.

Kata

En ole minäkään nähnyt muuta kuin sekamelskaa EU:ssa.Hyvin kirjoitit taas.

Ja invaasio on tarkoituksellinen.Näin se menee Amerikassakin ja demsuille niitä ei saa tuoda nähtäville..mutta se ei ole syrjimistä…. 😀
Nyt kun Tulsi Gabbard lähti puolueesta ja on sanellut mielipiteensä myös kamalan kamalasta niin toivottavasti sillä on hyvä seuraukset ja marraskuun vaalit kääntää tuulia…se vaikuttaa myös meihin.

Ilkka Forsten

Bertold Brecht:n sanat ovat nyt jos koskaan hyvin ajankohtaiset. Hän sanoi näin. ” Älkää iloitko pahan kuolemasta, sillä narttu joka hänet synnytti on jälleen tiineenä.”

Kata

Niinpä niin mutta toivon niin kauan kun nuo vaalit on ohi…siis jos ei ole taas lappujuttu..ja just kivasti siellä oooo-mikro taas riehuu jo Euroopassakin niin saadaan sopivasti porukka kellareihin ja taikaviitta ylle eli vain postiäänestys onnistuu hahahaaaa hitto tätä touhua!

Ilkka Forsten

Ikivanha sanonta kuuluu ettei pas***aa voi kiillottaa. Eurooppa tarvitsee sodan, vaikka kuulostaisi miten mielettömältä, se on väistämätön asia ja myöskin tarpeellinen. Kaiken on mentävä pois raiteiltaan että ihmisten järki palaa ja aletaan ymmärtämään mihin poliitikot ovat vieneet kokonaisia kansakuntia vain oman etunsa tähden. Sota on siitä mukava asia, että silloin ei kukaan tule mankumaan jakamattomista ihmisoikeuksista, valtaa ei nimittäin koskaan anneta, se otetaan. Se valta mikä kuuluu eurooppalaisille kansoille tullaan palauttamaan ja se mikä ei kuulu eurooppaan, tullaan hävittämään. Ihmiskunta ei muutu koskaan, eikä puheilla ole milloinkaan saavutettu pysyvää rauhaa. Voimaa kunnioittaa jokainen, kuolemaa pelkää kaikki ja kun voima tarkoittaa myöskin kuolemaa haitaksi katsotulle populaatiolle, aletaan olemaan sillä raiteella mikä johtaa pois tästä saastasta ja alennustilasta.

Se tarkoittaa uhrautumista omalle aatteelle, kuolemaa aatteen puolesta, ja kuoleman tuottamista niille jotka aatetta vastustaa. Näin se on aina hoidettu, mikä siihen nyt olisi tehnyt muutoksen. Se mitä on yritetty saavuttaa hyvällä ei ole tuonut mitään muuta kuin tarkoituksellisen sekasorron, jossa valkoisten olemassaolo halutaan nähdä pahaksi, ja mustan lauman tyhjä loisiminen korottaa ihmiskunnan tavoitteeksi. Viha on oikeutettua, viha on oikein ja viha antaa oikeutuksen, suvaitsemisen tie on kuljettu loppuun. Jos asiat olisi voitu hoitaa kaunopuheisella lähestymisellä, miksi mitään ei ole tapahtunut ? se mikä on kokeilematta on viha, ja siitä syntyvä toiminta. Takaan ja alleviivaan että se konsepti toimii. Niistä maista mistä eurooppaan tullaan, on väkivalta ainoa keino ylläpitää järjestystä ja sitä myöskin käytetään. Kun tulijoille on käynyt selväksi ettei täällä tapahdu mitään vaikka toimisi jokaista lakia vastaan, on tuloksena välinpitämätön lauma mikä koko olemassaolollaan hävittää viisaampien luoman järjestyksen.

Alkakaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä, ja antakaa ymmärtää että se mitä sanotte ei olekaan enää suvaitsevaisuutta ,vaan äärimmäistä kyllästymistä mikä tulee johtamaan yhteen-ottoon. Ärsyttäkää vastustajaa aina kun mahdollista, he sortuvat jossakin vaiheessa tekemään sen virheen minkä kautta me otamme ohjat omiin käsiimme. Kukaan ei lopulta voi tulla sanomaan ettei ole oikeutettua puolustautua, siihen meillä on oikeus ja oikeus seuraa aina voittajan miekkaa.

Minä tunnustan vihaavani sitä loisivaa tyhjäntoimittajien laumaa, En halua kuunnella mitään äbläwäblää kadulla kulkiessani, enkä haistaa mitään basaarikäryjä, en koskaan ala kumartamaan allahille enkä milloinkaan anna yhdenkään tuhota elämääni. Meidän perintömme ollaan hävittämässä, ja sitä en tule suvaitsemaan. Jos se vaatii sotaa, olen valmis.

otto suni

Olen kanssasi täysin samaa mieltä, mutta tietäen Poju-Pelttarin kyttäävän myös näitä kommentteja en halua käyttää suoraan näin hyvää tekstiä!

John Quiman

Vaatiiko se sotaa riippuu siitä, että antavatko suvakit periksi vai pitävätkö kiinni kaikki toiset, enemmistön, alistavasta ideologiastaan niin sitkeästi, että eivät luovuta ennen kuin vastustus on kehkeytynyt aseelliseksi.

Muukalaisongelmaa ja muita hullutuksia ei voi ratkaista ennen kuin suvakki-vähemmistö syrjäytetään. Niiden voima on tällä hetkellä korruptoituneissa poliitikoissa, mediassa ja koulutuksessa, joiden avulla kansaa on huijattu ja kansa on alistettu hullutuksiin. Kunhan kansan silmät aukeaa, lakkaa heidän valheellinen voimansa siihen paikkaan. Sitten suvakit saavat kyytiä, ellei muuten, niin kansa poistaa heidät vallasta vaikka yksi kerrallaan kantamalla.

Juke

EU ei ole enää se mikä sen piti olla, eli talousyhteisö ja vapaakauppa-alue.

John Quiman

Ns. suvakit ovat kaapanneet sen.

Ilkka Forsten

Se ei ole ollut sitä päivääkään, ja muistakaa kuka sitä pakkoäänestytti, Paavo Lipponen SDP.

Jäitä hattuun

Tarkemmin sanottuna Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö.

Kumpikin kovia globalisteja.

Rudi

Sale on nyttemmin kertonut liittyneensä täysin erilaiseen EU:hun kuin miksi se on muuttunut. Lipponen taas on vihainen kuin belsepuubi siitä ettei Suomen hallitukset pyri enemmän ytimiin ja kohti liittovaltiota.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Rudi
Jäitä hattuun

Sale voi tietysti kertoa mitä tahansa, mutta tosiasiat ovat tosiasioita.

Mikään ei viittaa siihen, että tämä nykyinen EU-liittovaltioprojekti olisi Salelle jotenkin vastenmielinen. Päinvastoin, hänhän on useampaankin otteeseen juuri korostanut sitä, kuinka tärkeää on että me suomalaisetkin olemme osa tätä ”arvoyhteisöä”.

(Termi ”arvoyhteisö” onkin juuri tätä vasemmistoglobalistien uuskieltä, mutta tästä aiheesta lisää joskus toiste.)

Rudi

Joo. Aika helppo tapa vastata kysymyksiin on että ei siitä tommonen pitäny tulla 😉

Jukka

EU on nykyään mätäpaise!

Eka Kettunen

Eeuusta on tullut yksi iso mätäpaise joka odottaa puhkeamista.

otto suni

EU on ollut koko olemassaolonsa ajan täydellinen mätäpaise ja kansojen huijaaminen jatkuu! On aika tehdä FIXIT ja samalla muistaa, että Suomi ei perustuslakinsa mukaan ole todellisuudessa koskaan edes liittynyt Euroopan Unioniin. Kannattaa lukea Jorma Jaakkolan sivuilta todellinen infopaketti!

Rudi

Samaa mieltä fixitistä mutta ei pahemmin auta kun kuulumme pieneen vähemmistöön suomalaisista. Suomalaiset haluaa olla EU:ssa. En tiedä mitä pitäisi tapahtua että silmät aukeaisivat. Eilen Hjalliksen ohjelmassa jopa kokkareiden euroedustaja Sarvamaa vaikutti täysin kypsältä EU:n touhuihin, ja hän jos joku on ollut eu-fanaatikko.

John Quiman

EU:ssa keskusvaltaisuus on kasvanut ja kasvanut. Britit yrittivät siirtää valtaa takaisin jäsenmailla itselleen. Siinä mielessä brittien lähtö oli huono juttu EU:lle ja sen jäsenmaille. Yksi iso voima keskusvaltaisuuden purkamiseksi jätti laivan. Se vahvisti keskusvaltaisuutta haluavia, jotka ovat pääsääntöisesti suvakkeja ja weffiläisiä globalisteja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jäitä hattuun

Tarvitaan joku todella iso katastrofi ennen kuin suomalaisten enemmistön silmät avautuvat.

Siis vähän samaan tapaan kuin jatkosodan aikana, jolloin vasta kesän 1944 suurhyökkäys ja Viipurin menettäminen sai suomalaiset uskomaan, ettei tämä sota taidakaan päättyä Suomen voittoon…

Nytkin vallanpitäjien propagandakoneisto on toiminut niin systemaattisen tehokkaasti, että suurin osa suomalaisista on saatu tosiaan ihan oikeasti uskomaan, että tämä nykyinen kehityskulku EU-liittovaltiohankkeineen on meille vain hyväksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Kata

Oho no jos se tyyppi oikeusvaltioperiaatteineen on kypsä EU:n touhuihin niin ihme on tapahtunut….tai vaalit tulossa.

Jäitä hattuun

Lienet ihan oikeilla jäljillä.

Mitä ilmeisimmin kyse on siitä, että Sale yrittää nyt auttaa omaa puoluettaan, eli kerätä lisää ääniä kokoomuksen laariin.

Salen viesti tuntuu olevan suunnattu erityisesti siihen porukkaan, joka majailee jossain kokoomuksen, persujen ja nukkuvien puolueen välimaastossa, ja suhtautuu hieman epäluuloisesti näihin EU-touhuihin.

Lausunnollaan Sale pyrki sitten madaltamaan näiden ihmisten kynnystä antaa äänensä juuri kokoomukselle.

Jukka

EU on mätäpaise, joka poksahtaa, ja toivotavasti sitten suurimmat EU- kannattajat vetävät päänsä pensaaseen. Jopa suurin EU:N kannattaja Sarvamaa pitää EU:n suuntaa erittäin vakavana. Mutta ei se riitä. Tapahtuipaihan ihan mitä tahansa, Suomi menee kuin pässi narussa.

Saunan taakse...

Ei mikään valtio kestä tällaista tunkeutumista ja varsinkin kemu-maista. Nyt jo turvallisuus ja julkinen talous ihan kuralla, verot tapissa ja velkahelvetissä. Vihervasureilta äänioikeudet vaan pois pakollisilla huumetesteillä äänestyspaikoilla jatkossa!

ike

👍

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Euroopassa on monta maata, joissa kehareiden maahantuonti on vienyt yhteiskunnan ongelmiin, vaikeisiin ongelmiin, mutta niitä ongelmia salaillaan. Se on sitä vihervassujen ja muiden suvakkien avoimuuden politiikkaa: valehdellaan ideologian tarpeiden mukaan ihan avoimesti.