Muu maailma Politiikka

Yhdysvallat: valkoiset jäävät vähemmistöön vuoteen 2050 mennessä

Kuvakaappaus: Telegram.

Uusi analyysi on havainnut, että ”vähemmistöön kuuluvat amerikkalaiset” muodostavat Yhdysvaltojen väestön enemmistön vuoteen 2050 mennessä, vaikka väestönvaihdos on ”salaliittoteoria.”

American Community Survey -tutkimuksen tiedoista käyttäen Collage Group on todennut, että vuodesta 2021 lähtien Yhdysvaltojen värillinen väestö on kasvanut lähes 4 miljoonalla.

Noin 192,2 miljoonaa valkoista amerikkalaista muodostaa noin 58 prosenttia väestöstä. Mustat, hispaanit, aasialaiset ja muut rodut muodostavat noin 141,1 miljoonaa amerikkalaista ryhmän raportin mukaan.

Vuoteen 2050 mennessä hispaanien amerikkalaisten odotetaan kasvavan eniten — noin 6 prosentin kasvu — kun taas valkoisen väestön odotetaan vähenevän noin 11 prosentilla.

”Monikulttuurisen väestön kasvu Yhdysvalloissa tarkoittaa, että näillä ryhmillä on valtava vaikutusvalta. Heidän toiveensa monipuolisista näkökulmista ja syvästä ymmärryksestä heidän kulttuuri-identiteettiään kohtaan brändeiltä ja järjestöiltä tulee olemaan yhä kriittisempi tulevaisuudessa,” sanoi Sudipti Kumar, monikulttuuristen näkemysten johtaja Collage Groupista The Hill -lehdelle lausunnossaan.

Huolimatta Amerikan kasvavasta monikulttuurisuudesta, raportti havaitsi, että mustat amerikkalaiset ovat erityisen alttiita ”systemaattisille epätasa-arvolle”, millä tarkoitetaan mustien suhteettoman suurta rikollisuuden määrää ja taloudellisen alisuoriutumisen suhteettoman suurta osuutta, mikä on tietysti kaikkien muiden paitsi mustien itsensä vika. Jostain syystä samat ongelmat esiintyvät myös Afrikassa, jossa valkoisen rasismin ei luulisi olevan ongelma.

Väestönvaihdon väitetään olevan ”äärioikeiston salaliittoteoria”, vaikka tilastot osoittavat sen olevan vain ajan kysymys, milloin väestö on vaihdettu, mikäli ympäri länsimaailmaa suoritettavaa politiikkaa jatketaan sellaisenaan.

Lähde: The Hill

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vappu Simanen

      Tämä ei ole ensimmäinen väestönvaihto Pohjoisen Amerikan historiassa. Ensimmäinen oli, kun alkuperäisväestö murhattiin lähes viimeiseen mieheen, jotta valkoinen mies saisi maan haltuunsa.
      Tältä pohjalta katsoen on hyvin ymmärrettävää miksi USA vankasti tukee Isra**in sotatoimia Lähi-Idässä: siinä siinä ohjataan historia toistamaan itseään.

John Quiman

Kun väestö on vaihtumassa politiikan vuoksi, on selvää, että jokin taho on siihen syyllinen.

Marko Kristian

No sitä ennen maa jakautuu ja tulee varmaan se sisällissotakin.
Eikä se jakaudu edes ihonvärin perusteella, vaan sillä että toisella puolen on rikollisia arvoja kunnioittavat, ja toisella puolen perinteisiä pääosin kristillisiä arvoja kannattavat.
Niinhän ne järkevät ihmiset on nyt jo pari vuotta muuttanut kiihtyvään tahtiin pois demokraattien hallitsemista rikollisten osavaltioista.

Ilkka

Yhdysvaltojen kommunistisin osavaltio Kalifornia, menettää joka vuosi suuren määrän populaatiostaan, ( valkoisista ) koska nämä haluavat muuttaa osavaltioihin joissa ei ole liian ” demokraattivetoista ” woketusta. Niinkin ahdasmielinen osavaltio kuin Utah, jossa väestö on miltei kokonaan mormoneita on houkuttelevampi. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä millä verukkeella Trump:n ehdokkuus kumotaan, hän kun tuntuu olevan taas hyvin suuren suosion kannattelema.

John Quiman

New Yorkissa on sama ilmiö, että väki muuttaa muualle. Väkivalta, woketus ja ryöstely ym. rikokset ajavat porukkaa muuttohommiin. Samoin Chicagossa tyhjenee kaupunki, kun on meno niin posketonta. Siellä kauppiaat sulkevat kauppojaan ja isot ketjutkin sulkevat puotejaan, koska varastelu on täysin hallitsematonta. Ei kannata enää pitää puotia siellä, koska koko ajan porukka varastelee, eikä niille tule siitä mitään seurauksiakaan. Oliko Chicagossa, missä päätettiin, että jos varastaa alle tuhannella dollarilla, ei sitä pidetä rikoksena. Hullu meininki.

Marko Kristian

”varastelu” se on ihan eri tason varastelua kun täällä toistaiseksi.
50-100 mustaa juoksee naamioituneina merkkikauppaan, ja minuutissa ne on ulkona vieden siinä minuutissa jopa satojentuhansien tuotteet.
Myyjille on myös sanottu että ei saa edes yrittää estää, yksi uutinen oli new york postissa kuinka myyjä sai potkut kun yritti estää varastamista.
Ja edes ne jotka metroissa ja asemilla huvikseen puukottelee ihmisiä, ei ole yötäkään putkassa, vaan heidät päästetään samantien rassismikortilla vapaaksi puukottelemaan lisää.
Tätä kai Suomessakin halutaan?
https://nypost.com/2024/01/18/metro/no-motive-yet-for-nyc-serial-stabbing/