Muu maailma Uutiset

Yhdysvaltain joukkoja Somaliaan

Pixabay

Presidentti Joe Biden on määrännyt Yhdysvaltain sotilaita Somaliaan. Maahan lähetetään Yhdysvaltain erikoisjoukkoja muista Afrikan maista, ja niiden tehtävä on muun muassa kouluttaa somalialaisia sotilaita ja tukea taistelua al-Shabaab-terroristijärjestöä vastaan. Joukot ovat osa vuonna 2001 alkanutta Terrorisminvastaista sotaa.

Amerikkalaisten erikoisjoukkojen ei ole tarkoitus osallistua taisteluihin, kertoo amerikkalainen lähde.

Päätös mitätöi Yhdysvaltain edellisen presidentin Donald  Trumpin päätöksen vetää Somaliasta siellä palvelleet noin 700 amerikkalaissotilasta.

Lähde SVT

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ahmed Ahne FIN

Biden tarvitsee myös oman sodan, kuten jokainen demokraatti poliitikko. Vai ollaanko nyt viemässä taas sitä kuuluisaa amerikkalaista ”demokratiaa” Afrikkaan kuten viimeksi Barak Hussein Obaman aikana?

Eetu

Somalian mediaaniälykkyys on 68. Tämä on sama älykkyys kuin on 11-vuotiaalla suomalaislapsella. Eli keskimäärin somalialaiset ovat 11-vuotiaita, joka sitten selittääkin jokseenkin kaiken. Ja mikä ei tuolla selity, selittyykin sitten heihin lapsesta saakka kohdistettulla, hellittämättömällä aivopesulla aggressiiviseen, kaikki heidän mielitekonsa ja päähännousemansa oikeuttavaan taikauskoon.
Tuolla tavoin kohdeltua kansaa ei moraali, etiikka, hyvät tavat, kohtuu tai tasapuolisuus mitenkään jarruta, koska kaiken saa väännettyä siihen, että näinhän se allu meidän haluaa/salli/vaatii toimivan.

Yhteiskunta itse asiassa on sama asia kuin kansalaisen perhe, vain mittakaavassa on ero. Niinpä sitten yhteiskunnalta ei tule vaatia mitään sellaista, mihin itse ei ole valmis. Siksi jokaisen maahanmuuttoa kannattavan – työnantajien ja yksilöiden – tulisikin itse ottaa vastuu maahanmuutosta. Eli jos haluat maaahanmuuttoa, kutsu kaiken mokomin haluamasi maahanmuuttajat kotiisi asumaan sinun itsesi elätettäväksi. Jos et näin toimi, olet menettänyt oikeutesi vaatia maahanmuuttoa yhteiskunnan posasta bungattavaksi.

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Eetu
Ilkka Forsten

Trump vetää ja Biden työntää. Kumpi on parempi työntää vai vetää ? Työntää, silloin saa vielä kerran vetää.

Lieväasteinen

Työntä ja vetää, sitten taas työntää ja vetää, ja näin monta kertaa. Samalla kuiskaa kiihkeästi Jillin korvaan: Oot niin tuon al-Shabaabin näköinen…

murre riepunen

Siis, maahamme vihervasemmiston kaipaamia kausityöntekijöitä, puskaraiskaajat, ryöstäjät, veitsihippaset, myös pulverikauppa piristy, noh tämän surkeuden keskellä kansa tottuu, on jo tottunutkin.

ville vallaton

Alkaa uusi kansainvaellus Somaliasta ja kun sukulaisia on jo Suomessa sekä USA:ssa runsaasti niin sinne vain. Kyllä Suomeen mahtuu ja samalla saadaan sitä tärkeää ”värinää”!

Kata

No Ilhan Omar meni broidin kaa naimiaisiin että sai hänet USAaan,jota siis arvoin matami niin inhoaa,siis USA:ta…että semmosta…oli videokin mutta ei enää vapaasti katsottavissa missä hän tunnustaa asian.
Ja on siis etupiirin ”politiikko” ,demsu.The rules are for thee not for me-porukkaa.

Joka presidentin oma sota

No nyt sai Joe-setä sen oman sotansa. Muualla tulikin jo korville.

Ilkka Forsten

Putin haluaa sitä Ukrainassa, ja on valmis auttamaan myöskin Afrikan ” sorrettuja ” proletaareja tarjoamalla AK-47 valmisteita kunhan hinnoista sovitaan. Ongelmana saattaa olla ettei somaleilla ole ruplia koska mekään emme ole niitä sinne vieneet, Euroja toki sitäkin enemmän. Näin säilyy kauhun tasapaino, ja YK voi siunailla kokouksissaan kuinka väkivalta rehottaa kehitysmaissa.

mastopakolainen

Tuleekos Suomeen sitten uusi annos sombeliinoja ?

Ilkka Forsten

Voipi olla että tulloo, tumbeliinot meillä jo onnii..

Kansalaisen verkkokauppa