Eurooppa Muu maailma Politiikka

Venäjä on tehnyt vuosittaisen aloitteensa natsismin torjumisesta YK:n yleiskokoukselle – USA ja Ukraina äänestivät vastaan

YK:n päämajan yleiskokoussali, New York. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 3.0) / Basil D Soufi.

Venäjän aloitteen puolesta äänesti 130 maata ja 49 pidättäytyi äänestämästä ja 2 äänesti vastaan.

Venäjä tekee vuosittain aloitteen natsismin torjumisesta. YK:n yleiskokous hyväksyi 16. joulukuuta Venäjän päätöslauselman natsismin ja uusnatsismin ihannoinnin torjumisesta. Venäjän aloitteen puolesta äänesti 130 maata ja 49 pidättäytyi äänestämästä, mukaan lukien useat EU-maat: Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Hollanti ja Puola. Vain kaksi maata – Yhdysvallat ja Ukraina – olivat vastaan.

Päätöslauselman otsikko oli ”Natsismin, uusnatsismin ja muiden sellaisten käytäntöjen ihannoinnin torjuminen, jotka edistävät rasismin, rotusyrjinnän, muukalaisvihan ja niihin liittyvän suvaitsemattomuuden nykymuotojen kärjistymistä”. Päätöslauselmassa suositellaan erityisesti, että kaikki maat lainsäädäntötasolla kehittäisivät toimenpiteitä, jotka eivät mahdollista ”toisen maailmansodan lopputulosten tarkistamista ja ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten ja sotarikosten kieltämistä”.

Asiakirjassa tuomittiin “natsismin ylistämiseen ja propagandaan liittyvät tapahtumat, mukaan lukien graffitien ja natsimyönteisten piirustusten käyttö. Myös rasismia, syrjintää, vihaa ja etniseen alkuperään, kansallisuuteen, uskontoon tai vakaumukseen perustuvaa väkivaltaa edistävän retoriikan käyttö opetusmateriaaleissa ehdotetaan kiellettäväksi”.

Venäjän ulkoministeriön ihmisoikeuksista, demokratiasta ja oikeusvaltion periaatteista vastaava komissaari Grigori Lukjantsev totesi, että päätöslauselmassa korostetaan ”natsismin rikoksiin osallistuneiden – mukaan lukien SS-järjestön entisten jäsenten, Waffen-SS:n yksiköiden, jotka Nürnbergin tuomioistuin julisti rikollisiksi – ihannointi ei ole hyväksyttävää.”

 

Lähde: TASS, NewFox-24

32 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vapaamuurari 33

Vitun jutkujen röyhkeydellä ole mitään rajaa hemmenit satanistit

Puolueeton

Venäjä on hiukan samoilla jäljillä kuin vanha Neuvostoliitto. Haluaa kieltää ja estää tiettyjä asioita. No tämähän on pientä haittaa verrattuna EU toimiin, jossa kansalaisia kieltämisen sijasta käsketään ja uhataan.

Kata

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7ff07fb6-234f-45e1-b1e3-5a3a826cda54

Mutta äääääääääärioikeisto on gauheeta.OMG ja silleen.Muutama kankaanpääläinen kontra se kaikki muu mitä ollaan nähty…joooo-o.
Voi näitä propagandistisia kirjoittelijoita.

”Akselerationismi itsessään on periaatteessa hyvinkin vanha ajatus siitä, että vallankumouksellista muutosta yhteiskunnassa voidaan edesauttaa viemällä yhteiskuntaa kohti romahdustilaa esimerkiksi sabotaasin tai terrorin keinoin….”
Ai jaa.Kohta mie romahan.

Pah

Venäjän vuosittaiset aloitteet ”natsismin torjumiseksi” vaikuttaa historiallisten tosiasioiden valossa hieman samanlaiselta käänteislogiikalta kuin hölmölän silmäätekevien maailmalla sormi pystyssä hulmuavien neropattien pateettiset hourailut jostakin mystisestä ”oikeusvaltiosta” ja ”oikeusvaltioperiaatteista” joita muiden pitäisi noudattaa.Soviet and Nazi German troops a joint parade in Brest-Litovsk, Poland, on September 22, 1939
German-Soviet parade in World War 2 – YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=_eGo-NEcEVI
https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc

Allun akkabaari

Mikäpä siinä, että (mennyttä) natsismia toistuvasti vastustetaan, mutta siinä tuppaa huomio kääntymään pois nykyisistä kaulankatkonta-aatteista ja -uskonnoista.

Sitäpaitsi Joe-setä Stalin oli suurempi murhamies kuin Hitler.

Ilkka Forsten

Mutta Komsomoletsien toiminta ja antifan kommunistilippujen heilutus siis saa jatkua, eikä se loukkaa ihmisoikeuksia. Miksi toisen maailmansodan lopputuloksen tarkistamista halutaan rajoittaa, siksikö että puna-armeija raiskasi satojatuhansia naisia tullessaan saksaan, siksikö että liittoutuneet tekivät sotarikoksia ihan samalla tavalla kuin muutkin, vai mistä moinen kiima kieltää asian tutkiminen ja mahdollinen kyseenalaistaminen johtuu ? Pelkääkö Venäjä että heidän tekemisensä Katynin metsässä puolassa voitaisiin ottaa uudelleen puheen-aiheeksi, tai että karjalan metsissä olevat joukkohaudat avataan vielä kerran, ja otetaan oikea luku kirjoihin ja kansiin, siellä kun maatuu kommunismin uhreja kymmeniä tuhansia.

Laitetaan vielä perään huomautus ettei Waffen – SS ollut rikollisjärjestö. Se oli sotilaallisesti hyvin koulutettu rintamajoukko, joka toimi määräysten mukaan. Vasta Nürnbergin ilveilyn aikaan se päätettiin kriminalisoida. Näin ollen yksikään sen jäsen ei ole rikollinen, sillä he eivät liittyneet ” rikollisjärjestöön ” vaan eliittiyksiköihin. Jonkin ryhmän kriminalisointi jälkikäteen ei kuulu minkään sivystysvaltion oikeuskäsitykseen, paitsi suomen joka nyt onkin tätä nykyä kommunistinen pask****avaltio.

Muistutan myöskin siitä että venäläisten NKVD oli murhaajaryhmä, mutta kun ei vieläkään saa puhua ” voittajasta ” mitään negatiivista, niin pyhäkoulukerhoksihan se pitää rinnastaa. Muistutan tässä saman tien arvoisia lukijoita faktasta, mistä ei tietenkään saisi sanoa mitään, eli venäläisten antisemitismistä. Tsaarin aikaan niin sanotut ” Mooseksen uskoiset ” eivät nauttineet tasa-arvoista kohtelua, eikä neuvostoliiton muuttuminen venäjäksi muuttanut antisemitististä asennoitumista mihinkään. Kun muuan seemiläistä geeniperimää omannut miljardööri kuppasi maan öljybisneksen haltuunsa, hänet tuomittiin rikollisena vankeuteen. Syy, valtion omaisuuden varastaminen. No eipä sinä mitään, mutta sen saman teki venäläiset ologarkit ihan yhtä perusteettomasti, ja nytpä ei oltukaan rikollisia. Tämä sama valtio vaatii muita maita olemaan hyvin antisemitistisiä, ja jättämään faktat sivuseikaksi.

Herra Grigori Lukjantsev, minä hyväksyn ja ihannoin ihan sitä mitä haluan, sillä ei ole mitään väliä häiritseekö ajatus sinua vai ei. Jos te ette häpeä törkeitä ihmisoikeusrikkomuksianne, jopa nykyaikana, niin en minäkään häpeä oman sukuni menneisyyttä.

gameover

Ihan hyvä. Pieni lisäys tosin. ”siksikö että puna-armeija raiskasi satojatuhansia naisia tullessaan saksaan,”

  • satojatuhansia naisia, lapsia ja vanhuksia. Miehet, pojat ja vanhat ukot taas vaan ammuttiin.
  • Toki raiskatut/joukkoraiskatut myös yleensä ammuttiin kunhan maksimaalinen huvi oli saatu ensin irti. Esim. raiskaamalla vaikkapa pari päivää putkeen joukolla ja sitten kuulaa kalloon.
  • Nämä hyvikset eli liittoutuneiden raiskailija/murhaajajoukot muuten oli yleensä rintamalinjojen takaa tulleita huolto tai täydennysjoukkoja. Eturintaman sotilaat eivät juuri moiseen hommaan osallistuneet. Välillä jopa varoittelivat että heidän jälkeen tulee paljon pahempaa porukkaa ja kehoittivat siviilejä pakenemaan.
jep

Montakohan kymmentä miljoonaa on tapettu kommunismin takia? Sirppi ja vasara-lippu sekä muut punaliput samalla boikottiin. Putinkin haikailee vanhaa diktatuuria.

Pasi Hiltunen

Laskutavasta riippuen kommunismin uhreina on tapettu noin sata miljoonaa.

Tyrsky

Päätöslauselma oli siis naamioitu valtioita, etenkin kansallisvaltioita vastaan. Kansallisvaltiot ovat perinteisesti vastustaneet oman kansansa vaihtamista siirtolaistulvaan, omien kruununjalokiviensä myymistä ulkomaiseen omistukseen, epärehellistä rahajärjestelmää, korruptoituneita poliitikkoja ja virkamiehiä, vapaamuurariutta, kirkon opin mädättämistä, törkytaidetta, yleistä moraalittomuutta ja vääristeltyä historiaa.
Meille on syötetty tuubaa propagandatasolla sellaisia asioita arvoina, jotka toimivat meitä itseämme vastaan. Siten väestömme vaihtaminen on muuttunut ’rikkaudeksi ja monimuotoisuudeksi’, sekä ’hyväntekeväisyydeksi’. Siksi omaisuutemme menettäminen on ’kansainvälistymistä’ ja ’ulkomaisen pääoman sijoittamista Suomeen’. Siksi kokemattomuus nostetaan ’edustavuudeksi’ ja narsismi ’vahvaksi päämäärätietoisuudeksi’. Loppu tuosta edellisestä kappaleesta täydentää kuvion. Laittomuus on laillistettu ja vastaansanojat tullaan tuomitsemaan. Siksi tarvitaan näitä ns. vihalakeja. Niidenhän ei tarvitse perustua faktoihin, vaan ainoastaan tulkintoihin.
Koetelkaa itseänne mitä lajia olette, edustatteko faktoja vai tulkintaa:
Todetkaa ensin miten kiistattoman selvä historiallinen tapahtuma holokausti oli, monien mielestä maailman parhaiten todistettu kansanmurha.
Tuo mielessä etsikää sitten se kiistaton fyysinen todiste, joka osoittaa ihmisiä massamurhatun kaasulla. Minä en löytänyt. Vuosia kyllä etsin ja sellaisen perään kyselin. Sain töksäytyksiä, sloganeita ja vihaisia kommentteja sekä solvauksia, en sitä todistetta.
Jos välinpitämättömyyttänne ja naiiviuttanne uskotte, että elämäänne tule muuttumaan totuuden vääristelyn ja oikeuksienne riistämisen myötä, teitä ei voi sanoilla enää tavoittaa. Kun lehdestä luette sairaanhoidon resurssien joutuvan lujille ja uskotte lehteen präntätyn kommentin siitä kuinka syy on rokottamattomissa eikä esimerkiksi siinä kun rokottamattomat hoitajat irtisanotaan vaikka rokotetut ja rokottamattomat ovat yhtä tehokkaita levittämään tautia, olette selkeästikin sokaistuneet. Ette silloin näe mitään kummallista siinäkään, että kaikessa ’natsisminvastustamisessanne’ kannatte mukananne natsipassia. Toisin sanoen, sanotte suureen ääneen vastustavanne jotakin jolle itse asiassa annatte tukenne.
Tosiasiassa ette tajua vastustavanne vapautta ja annatte tukenne ensin meidän muiden orjuuttamiselle, sitten itsenne.
’Jokainen yhteiskunta, joka on valmis luopumaan vapauksistaan saadakseen hieman väliaikaista turvallisuutta, menettää molemmat eikä ansaitse kumpaakaan.’ – Benjamin Franklin

Kata

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/professori-varoittaa-olemme-sairastuneet-sosiaaliseen-koronaan-rokotuspakko-johtaisi-yhteiskunnalliseen-vastakkainasetteluun/8315552#gs.jqtexc

Tämä professori Jaana Hallamaa on se jota kannattaa kuunnella.Hän ei ole sokaistunut sekoilusta vaan rationaalista järkeä edustaa hän!Ja vieläpä näin tämän maikkarin sivustolla…
Täyttä asiaa koronasta.Ja sekaisin menneistä ihmisistä.
Ja kirjoituksesi oli todella asiaa!

Eka Kettunen

Kiitos Kata linkistä.

Kata

Ole hyvä! 🙂

Ilkka Forsten

Oli hyvä klippi. Olen täsmälleen samaa mieltä monesta asiasta, ja sanon kuten Hallamaakin omalla tavallaan, ettei tätä sotaa voiteta laittamalla ihmisille pakkoja joita toiset kyttäävät silmä kovana. Maailmanhistoria tuntee lukemattomat määrät tauteja joista on koitunut suuriakin menetyksiä ihmishenkinä, mutta onko maailma siihen kaatunut ? Ei ole. Nyt sen sijaan julistetaan kuinka on meneillään ihan hirvittävä kato ja kurimus, ellet toimi pakkojen mukaan ja nyökyttele hyväksyvästi kaikelle mitä pakotetaan tekemään.

Kata

Näinpä!Tämä pelkop**no on niin sekopäistä ihmisten sekoittamista!
Nuo konditionaalijutut esim facessa ovat aivan hulluja peloitteluja hyvä ettei jo taas kohta ”kylmäkontteja tuotaisiin”-skeidaa…Vähin äänin nekin vietiin ”jonnekin”…mutta tehtävä oli tehty,osa on edelleen ihan paniikissa.

Ilkka Forsten

Tänään ESS:n sivulla oli artikkeli, jossa jälleen kerran LÄÄKÄRI kertoili suurena oivalluksena sen, minkä kaikki vähemmän lääketiedettä lukeneet osaisivat sanoa paljon aikaisemmin.

Hän aprikoi että koronapassi ei ” ehkä ” estäkään tartuntoja kun ihmisiä pakkautuu samaan tilaan, kuten ravintolat yms. Voi jumalan pyssyt ja puukuulat, tälläkin sivustolla on monet sanoneet heti koronapassivouhotuksen alkuvaiheessa, ettei se tee yhtään mitään ongelman ratkaisemiseksi. Jos piikitetyt saavat tartunnan siinä kuin rokottamattomatkin, ja että he levittävät tartuntaa samalla tavalla, niin miten ihmeessä joku älytön koronapassi estäisi yhtään mitään ?

Päin vastoin, siihen luotetaan kuin jumalan sanaan, ja sillä on olevinaan taikavoimia mitkä tekevät kaikista sen kantajista täysin immuuneita, Köh köh köh päin naamaa poskivalssin soidessa, ei haittaa, minulla on koronapassi kuten varmaan sinullakin köh köh köh… Mukavaa viettää taas vapaata ravintolailtaa porukan kesken, kun on oltu tiedostavia, ja hallituksen marionertteja tarttumalla koronalahkon syötiin kuvitellusta pelastuksesta.

Näkisin mielelläni sen miten mellakkaöljyä, ( mellan öl ) juodaan kasvomaskin läpi, vai otetaanko maski pois juomisen ajaksi, ja laitetaan takaisin pärställe kun on saatu kolpakko pohjattua. Loppuillasta maski on jossain takaraivolla, tai se on tippunut tanssahtelun tahdissa parketille, mutta ainahan sen voi ottaa uusiokäyttöön, sillä alkoholi tappaa bakteerit ja virukset, köh köh köh..Olin elämäni vedossa sanoi haitarinsoittaja, saatuaan reumatismin reisiinsä vuotavista palkeista.

Voi Voi Voi VOI VOI VOI VOI VOI VOI.

Tuumailija

Jotenkin kalskahtaa että taustalla häärää taas eräs uskontoryhmä: ”toisen maailmansodan lopputulosten tarkistamista ja ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten ja sotarikosten kieltämistä”, jotta kuuden miljoonan lampunvarjostimen narratiivia ei saisi kyseenalaistaa ja muut sotaan osallsituneiden sotarikoksia ei tuotaisi päivänvaloon, Eisenhowerin kuolemanleirit, neuvostoliittolaisten sotarikokset; sotavankien surmaaminen, siviileihin kohdistuneet terrori-ja sortotoimet yms.

Nationalismihan on kauhistus globalisteille, kansallisvaltiot on hävitettävä ja kansat sekoitettava, maiden johto keskitettävä kominternille jossa komissaarit johtavat käytännön toimeenpanoa politrukkien avulla.

Ilkka Forsten

Kun koronahuuhaa alkoi Italiassa, meille näytettiin sairaaloiden pihoja joissa lojui kuolleita, ja kerrottiin että useat tuhannet vainajat odottavat tuhkaamista, ei riitä kapasiteetti eikä ole kunnon keinoja nopeuttaa asiaa.

Erään tarinan mukaan kuusi miljoonaa ehdittiin kuitenkin tuhkaamaan kolmessa vuodessa pelkästään sen ajan menetelmillä, siis koivuhalko uuni yhdistelmällä. Hyvin tunnetussa paikassa, joka sijaitsee itäisessä puolassa. Nykyiset krematoriot tuhkaavat vainajan noin tunnissa, mutta eräs etnisyys väittää siihen menneen vain parikymmentä minuuttia, ja että halkouunissa oli kerrallaan kolme vainajaa.. Mikäli ette halua, niin älkää tehkö laskutoimitusta johon nyt viittaan, tai jos kiinnostaa faktat, niin sitten voitte sen tehdä. Laskekaapa paljonko olisi pitänyt vuorokaudessa tuhkata populaatiota, että se olisi ehditty tehdä mainitussa ajassa ( vuosissa ) mainitulla uhrimäärällä. Kyseinen laitos oli aktiivinen aikavälillä 1942 – 44.

Tulette huomaamaan että yhtälö ontuu jo alkumetreillä, mutta koska tämä on niin vaarallista kyseen-alaistamista että siitä pitää joka vuosi erikseen mainita, en puhu pidempään. En siksi että pelkäsin seemiläistä geeniperimää, tai välittäsin minkään vertaa siitä mitä joku ihmisoikeusaktiivi ulisee, vaan siksi että aina on niitä joiden mielestä totuus on liian pelottava asia, enkä halua riistää heiltä herkkää mielenrauhaa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Tuumailija

Täältä löytyy asian tiimoilta kirjallisuutta monella kielellä: https://shop.codoh.com

Horace Smith

Pari pointtia noin ihan teknisestä näkökulmasta.Ei kai läheskään kaikkia poltettukaan. Eiköhän siinä hommassa käytetty myös isohkoja joukkohautoja, joihin ladottiin tuhansittain lähes luurangoksi laihtuneita ruumiita. Nykyaikainen krematorio generoi noin tuhannen asteen lämpötilan, jossa voidaan puhua oikeasta tuhkaamisesta. Keskitysleirien uunit eivät taatusti tuottaneet niin kovia lämpötiloja, vaan jäänteitä jäi kuormakaupalla, jotka sitten kuopattiin.Tarvittiin vain pienempi kuoppa.
Natsit kehittelivät kaikenlaisia keinoja massalahtaamineen periteisestä ampumisesta koppiautoihin jonka koppiin johdettiin pakokaasua, ja jopa räjäyttämistä. Kaikki keinot vievät liikaa resursseja tai olivat epäkäytännöllisiä, ja tehokkaimmaksi tuli tunnetusti zyklon-b ja polttouunit.
Ongelma totuudessa on, että sodan voittaja kirjoittaa historian. Silloin omilla hirmuteoilla ei ole mitään sijaa historiankirjoissa. Länsimaissa sentään on joku julkinen tietoisuus menneistä puuhista. Todellisuudessa Aatu ei erotu pahuudesssan muista massamurhaajista tekojensa puolesta. Saksa ei jäänyt sodan jälkeen rautaverhon taakse, joka mahdollisti oikeudenkäynnit ja julkisuuden, mutta ei tuossa itänaapurissa Setä Aurinkoisen murhapuuhista juuri huudella. Sieltä löytyy myös pontetiaalinen AH:n nykyajan kollega.

Ilkka Forsten

Mutta kun edes se käytössä ollut hyönteismyrkky ei ollut järin tehokas keino. Miksi niin teknillinen kansa kuin saksalaiset jättivät homman hoitamisen lähestulkoon kivikautiselle tasolle ? Annan esimerkin. Syankaliumi vaikkapa juomaveteen sekotettuna olisi toiminut miljoona kertaa paremmin, ja miksi polttaa vainajat jossain uuneissa, kun olisi ollut mahdollisuus tehdä ihan pelkkä avohaudassa suoritettu tuhkaus, jossa tuhka olisi jäänyt suoraan maahan peittämistä varten.

En nyt siis kyseenlaista mitään etnistä ryhmää, enkä suuntaa sanomaani siten että esittäisin suoranaisen hyväksynnän tapahtumille. Minä ainoastaan ihmettelen metodeja joiden tehokkuus oli kaikesta huuolimatta verrattain huono.

Ihmisen ruumiista on hyvin suuri osa vettä, joka haihtuu polttotapahtumassa. Samalla se viilentää uunia sisäpuolelta, jolloin itse palamisprosessi hidastuu. Mihin siis perustuu väitteet että kolmekin ruumista voitiin polttaa tuhkaksi parissakymmessä minuutissa ? Se ei vaan ole mahdollista muuta kuin puheissa. Leireiltä selvinneet ovat kertoneet, että oli kammottavaa joutua raahaamaan ” siniseksi ” värjäytyneitä vainajia poltettavaksi kun kammioita tyhjennettiin.. Niin, paitsi että syaanivety ei värjää vainajaa siniseksi vaan punaiseksi, fakta, ei fiktio. Sen sijaan niiden tilojen seinät ovat osittain sinisiä, sillä aineen tiedetään värjänneen betonia, ja tämä on vieläkin nähtävillä. Se oliko kaikki puheet ja todisteet jostain täyttä asiaa, voitaneen miettiä uudelleen, ellei venäjä nyt halua välttämättä kieltää ihmisiltä oikeutta pohdintaan, joka on muuten ihmisoikeus.

Tuumailija

Tässä se tulikin, ei ollut tehokas aine ja sen vuoksi desinfiointihuoneet olivat hyvin pieniä, koska tarkoituksena oli desinfioida vaatteita. Ja miksi kaasukammioiksi lavastetuissa suihkutiloissa oli yksinkertaiset lasi ikkunat ja puuovi, olisivatkohan ne olleet vain suihkutiloja yleisen hygienian hoitoon?
Tuosta värjäytymisestä eli preussin sinisestä; syankaliumi reagoi raudan (betonin sisällä oleva rakenneraudoitus) kanssa muodostaen sinisiä kiteitä. Näitä värjäymiä ei ole löydetty niin kutsutuista kaasukammioista (suihkutiloista), toisaalta taas desinfiointihuoneiden (jotka ovat huomattavasti pienempiä vrt. edellisiin tiloihin) seinät ovat värjäytyneet, nämä rakennukset sijaitsivat erillään muista aivan syystäkin.
Leuchtner report.

Miksi yhdysvaltain viranomaisia ei tuomittu samalla kun Degesch ja Tesch & Stabenowin johtajia, koska USA oli yksiä suurimpia aineen ostajamaita ja he käyttivät sitä etenkin Ellis Islandilla laivojen, matkatavaroiden ja jopa ihmisten desinfioimiseen. Zyklon-B:tä valmistetaan ja käytetään edelleen Tsekeissä myyntinimellä Uragan-D2.

Kaasutusautoja ei ollut käytössä kuin 1 maailmansodan aikaan ja ne käyttivät puusta saatua häkää täiden poistoon (punatauti, lavantauti), muuten saksalaiset kuljetusajoneuvot käyttivät dieseliä polttoaineena ja sen pakokaasu ei tapa muuten kuin noella. Panssarivaunut yms. sekä raskaat työkoneet esim. lavettitraktorit käyttivät bensiiniä, tämä oli ongelma itärintamalla ja polttoainepulassa, koska ei voitu viholliselta jääneestä kalustosta käyttää polttoainetta, ryssä kun käytti tankeissa dieseliä (siellä bensiini meni enimmäkseen lentokoneisiin ja dieseliä tuli jalostuksen sivutuotteena). Yleisesti viljety kuvatodiste kaasutusautosta on oikesti 1. maailmansodan ajalta, eikä se ollut kaasutiivis.

Polttamisella ei ollut tuhoamistarkoitusta vaan hygieniatarkoitus, ruumiit poltettiin sen vuioksi ettei lavantauti yms. pääse leviämään tahi saastuttamaan pohjavettä. Uunit olivat muhveliuuneja joissa ei päästä kovin korkeisiin lämpötiloihin ja normaalikäytössäkin tulenkestävät tiilet jouduttiin vaihtamaan sisälle tietyin väliajoin, nämä olivat myös yleisiä uuneja siviilipuolenkin tuhkaamisissa.

Lopullinen ratkaisu ei sisältänyt systemaattista tuhoamista vaan tietyn uskonnollisen kansanosan siirtämistä euroopasta pois, tästä on todenteena Haavara sopimus. Sopimuksen loppuunviemiselle tuli este liittoutuneiden taholta, jotka estivät niin ihmisten, materiaalin kuin rahan liikuttamisen saartotoimilla.

Nürnbergin oikeudenkäynnissä Punainen Risti antoi osaltaan 3 sivuisen lausunnon, josta kävi selväksi etteivät he olleet havainneet mitään massatuhoamisia millään leirillä saksassa tahi puolassa. Tämän yhdistyksen henkilöt kävivät säännöllisesti tarkastamassa leirien ja niiden asukkaiden kuntoa sekä tasoa koko sodan ajan. Tämä lausunto ohitettiin hyvin kevyin perustein, jos noteerattiin lainkaan.

Liittoutuneet taasen saivat usean nootin PR:ltä, koska nämä pommittivat leireille johtavia huoltoväyliä teitä, ratoja. Sodan loppupuolella liittoutunet myös pommittivat saksan maaperällä olleita leirejä (vaikka geneven sopimus tämän kielsi) esim. flossenburg ja paikalle jalkaväen mukana tullut hollywoodin propagandaosasto teki filmin saksalaisten suorittamasta joukkomurhasta.

Niin se ikävvä kyllä menee, että ”voittajat” kirjoittavat mieleisensä historian.

Horace Smith

Menee muuten tuo öljynjalostusprosessi juuri toisin päin. Kevyet aineet tulevat viimeisenä, eli raskas polttoöljy, kevyt (diesel, kerosiini) ja viimeisenä, tavallaan jätteenä, bensa.

Tuumailija

Näin tekee, ajattelin määräsuhteena ja näin esitin harhauttavasti. Kiitos oikaisusta.
Sehän saksalla oli ongelma, kun joutuivat käyttämään kauppasaarron vuoksi korvaavia eli synteettisiä polttoaineita (60% maakalustosta ja 95% lentokalustosta). Bensiini tankkien polttoaineena oli kuningastyräys monessa suhteessa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Tyrsky

Kerroit joukkohaudoista. Seuraava looginen askel on etsiä julkaistuja kuolinsyytutkimuksia.
Sodassa tappiolle jääneen infra oli romahtanut. Leiriolosuhteissa se merkitsee nälänhätää ja tappavia kulkutauteja.
”Natsit kehittelivät kaikenlaisia keinoja massalahtaamineen”
Sotiva haluaa voittaa sodan ja hyödyntää saatavilla olevia resurssitekijöitä, tässä tapauksessa leirien työvoiman. Sitä ei haaskata.

Nationalisti

Jos jotkut kansallismieliset vielä pitävät Venäjää jonain ”hienona esimerkkinä nationalistisesta maasta”, niin olisiko jo aika muuttaa sitä käsitystä tuosta kommunistivallasta?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Eikö kommunismi ja natsismi ole sama karkki erivärisellä käärepaperilla?

Kata

Samaa on, todellakin!

gameover

Katso joskus Partisaanin joulukalenteria kommareista ja vertaa sitä varisverkoston joulukalenteriin ”natseista” niin ei kyllä ole sama porukka lähellekkään kyseessä. Selkeän eron havaitsee välittömästi. Jos taas katsoo suomalaisten näkökulmasta että mikä ero oli/on kommunismilla ja natsismilla. Niin tietääkseni natsit eivät kansanmurhanneet tai vihanneet suomalaisia/suomensukuisia kun taas kommareille se oli/on ihan lemppari hommaa.

Nationalisti

No ei todellakaan ole. Jos et tiedä kommunismin ja kansallissosialismin eroavaisuuksia, niin sitten et tiedä historiasta yhtään mitään. Aikamoista parodiaa väittää niitä edes etäisesti samantyylisiksi.

Suosittelen ensimmäiseksi katsomaan vaikka dokumentin ”The greatest story never told”.

Tuumailija