Kotimaa Rikos

Alaikäisen epäillään lyöneen toista alaikäistä teräaseella Oulussa Kaukovainiolla

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Tiedote 8.3.2023 | Poliisi

Alle 15-vuotiaan pojan epäillään lyöneen toista alle 15-vuotiasta poikaa teräaseella kasvojen alueelle Oulussa Kaukovainiolla tiistaina 7. maaliskuuta.

Poliisilla oli tiistaina 7. maaliskuuta noin kello 17 tehtävä Oulussa Kaukovainiolla. Paikalla selvisi, että tilanteessa oli ollut osallisina kaksi alle 15-vuotiasta poikaa. Toinen pojista oli lyönyt toista teräaseella kasvoihin. Poliisin tämän hetken tietojen mukaan tilanteeseen ei ole liittynyt edeltävästi riitaa.

Uhri toimitettiin sairaalaan, hänen vammansa eivät ole hengenvaaralliset.

Epäillyn ollessa alle 15-vuotias, poliisi selvittää asiaa yhteistyössä sosiaaliviranomaisten kanssa.

Poliisi

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juu

Kuulemma jopa alle 10-vuotias, ja aikasemminkin pahoinpidellyt jollain puukepeillä pikkulapsia.
Tässäkin veikkaus antaisi kertoimen 1,02 että ulkomaan vahvistuksesta kyse..

Anomaster

Saattavat kotikasvatus ja oikeauskoisuuden velvoitteet vaikuttaa asiaan, kun ollaan vääräuskoisten joukossa.

Ilkka

Epäillyn ollessa ikuisesti alle 15 vuotias, asiaa selvitetään, ja selvitetään, ja selvitetään, ja selvitetään. Lopulta löytyy syy. Valkoisten itsekeskeinen asenne, piilorasismi ja yleinen haluttomuus integroitua tulijan kulttuuriin. Sitähän ei saa vaatia että tulija integroituisi meidän maailmaamme, se on toiseuttamista josta on olemassa ankarat sanktiot. Jos tekijä on lisäksi ” kokenut ” tilanteessa ulkopuolisten mikroagressioita, kuten sanonnan ” moi, mitä jätkä ?” on selviö että yhteiskuntamme sisään työntynyt syvä halveksunta erilaisuutta kohtaan, sekä ilmeinen pahuus ja voimakkaat ennakkoluulot on toimineet ärsykkeinä.

Tätä kehitystä ei voi suvaita. Suomi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa miljoonia uusia ja innovatiivisia nuoria, jotka korkeasti koulutettuina saapuvat katunäkymään, ja erityisesti ostoskeskuksiin. Samalla mukaan tulee eksoottista värinää mikä on katsottava tulevaisuutemme kannalta, etenkin huoltosuhteen valossa enemmänkin suvaittavaksi kuin luotaan työntäväksi.

Puolueeton

Kun pojat kasvavat muutama vuoden, alkaa Ruotsin kaltainen ammuskelu. Äärisuvaitsevaisuuden tilalle järkevyyttä. Rikolliset vanhempineen pois ihmisten joukosta joko synnyinmaahan ja tai rajoitetulle alueelle Suomessa. Tapahtumat ovat paha tulevaisuuden ennuste.

Anomaster

Ennaltaehkäisevänä toimena pitää lopettaa kehitysmaalaisten virta maahan. Korjaustoimenpiteenä kaikki, jotka elävät tukien varassa tai ovat laittomasti maassa, palautetaan kotimaihinsa. Joiden kotimaat ovat nyt turvallisia, kuten Somalia, ei kun laitetaan kotimaahan vievään lentokoneeseen, vaikka väkisin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Jukka

Pahin ongelma onkin, kun alakoulun muksu haluaa kirjoittaa tekemäänsä kangaskassiin. ”Suokupuolia on kaksi!” Viuhuvat veitset onkin pienempi juttu! Voi tätä hulluutta!

Ilkka

Siitä se ruotsissakin alkoi, ja kaikki kotkottivat ettei ole olemassa mitään näyttöjä ongelmista. Nyt on, ja ruotsin armeija harjoittelee puolustamaan tanskaa.

Jukka

Ruotsi onkin vitsi, ja huono!

Jukka

Vain ajan kysymys, kun ampuma-aseet tulevat mukaan. Valitettavasti!

ike

On käsittämätöntä että tosiasioita ei tunnusteta. Tuollaisessa tapauksessa heti kyseinen ”lapsi” vanhempineen takaisin afrikkaan tai mistä sitten ovatkaan tulleet. Suomalainen nuori eläessään oppii ainakin jossakin määrin maan tavat. Mitkä asiat ovat hyväksyttäviä ja mitkä eivät. On jonkinlainen yhteiskunnan paine. Entä nämä matut. Ei mitään yhteiskunnallisia pidäkkeitä. Vieras kulttuuri. Kaikki sallittua.

Anomaster

Eivät ne edes välitä, vaan naureskelevat eurooppalaisten typeryydelle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
kauko kiito

Pikku pojat tappelee ja isot pojat juo. Viinit ruokakauppoihin ja huumeet kouluihin niin hyvä tästä tulee. Itse uutista en kommentoi kun se suloisessa suvaitsevassa Suomessamme ei ole mahdollista rikkomatta ns hyvän maun rajoja

Jukero

Matusalo, Marin, Li ja se kepulainen läski-annikki, kannattaa juuri viinejä ja lääkkeitä vapaasti saataville ruokakauppoihin ja huumeitten dekriminalisointia.