Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Alankomaissa otetaan käyttöön ankara henkilöllisyystodistusvaatimus uimaloihin pääsyä varten, koska ”ulkomaalaiset häiriköt” ovat lisääntyneet

Kuvituskuva Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 4.0) / CreativeJ.

Zeelandin uimalat ovat joutuneet marokkolais-belgialaisten nuorisojoukkojen epäsosiaalisen käyttäytymisen ja seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Alankomaissa sijaitsevassa maauimalassa ilmoitettujen, pääasiassa maahanmuuttajataustaisten nuorten kävijöiden aiheuttamien häiriöiden määrä on vähentynyt dramaattisesti sen jälkeen, kun on otettu käyttöön tiukat pääsyä rajoittavat toimenpiteet.

Terneuzenissa, Zeelandin maakunnassa lähellä Belgian rajaa sijaitseva De Vliegende Vaart -uimala joutui ottamaan käyttöön ankarat henkilöllisyystodistusvaatimukset sen jälkeen, kun naisten ja tyttöjen häirintä ja muu epäsosiaalinen käyttäytyminen oli jo pitkään aiheuttanut ongelmia.

”Onneksi en ole kokenut sitä itse, mutta kuulin tuttaviltani, että heidän tytärtään on ahdisteltu”, eräs kävijä kertoi De Telegraafille. ”Se on kauheaa. Tyttönä olet jo uimapuvuissa haavoittuvainen, ja jos sinua sitten kopeloi jokin miesporukka, se on hyvin traumatisoivaa.”

Tamara, joka on valvojana yhdessä alueen ulkoilma-altaista, kertoi samalle sanomalehdelle, että suurin osa ongelmista johtui suurista marokkolais-belgialaisten nuorten ryhmistä. Nämä nuoret ylittivät maan rajan päästäkseen hollantilaiselle uimala-alueelle, koska Belgiassa vastaaviin uimaloihin on tiukat pääsyvaatimukset.

”Jos puhuttelet yhtäkään heistä häiritsevästä käytöksestä, niin 10 ystävää tulee välittömästi paikalle”, hän sanoi. ”Se on hirvittävän pelottavaa. He eivät ahdistele vain nuoria tyttöjä vaan myös äitejä, joilla on lapsia. Ja pieniä lapsia”, hän lisäsi.

Uimahalleista vastaava Zeelandin provinssin urheilulaitosten tiiminvetäjä Ronald Groothaert kertoi, kuinka nuoret maahanmuuttajat välttelevät usein lippuluukkuja, menevät uimaloihin usein tappelemaan, heittelevät roskia ja jopa paskantavat pensaisiin.

Järjestyksenvalvojat partioivat nyt Zeelandin uimaloissa ja pyytävät tulevilta kävijöiltä ajokortteja ja passeja. Joissakin uimaloissa on otettu käyttöön myös jäsenyysvaatimukset, joilla varmistetaan uimalaan tulevien henkilöiden tunnistaminen asianmukaisesti. Tämä johtaa kuitenkin usein pienempiin myyntituloihin, kun turistien kävijämäärät käännytetään pois.

Terneuzenin kaupunginvaltuutettu Laszlo van de Voorde kertoi De Telegraafille, että uudet toimenpiteet ovat tehonneet. ”Emme ole kokeneet enää yhtään häiriköintiä. Toivomme turvallista ja miellyttävää kesää henkilökunnallemme ja paikallisille vierailijoille”, hän lisäsi.

Myös muualla Euroopassa maahanmuuttajien harjoittama seksuaalinen ahdistelu ja joukkotappelut uimaloissa on suuri ongelma

Maahanmuuttajien väkivaltaisuudet uimahalleissa ovat viime aikoina nousseet valtakunnallisiin otsikoihin rajan takana Saksassa, erityisesti Berliinissä. Eräs maauimala suljettiin viime kuussa koko viikoksi sen jälkeen, kun useat työntekijät olivat ilmoittautuneet sairaiksi stressin vuoksi joutuessaan tekemisiin suurten rikollisryhmien kanssa.

Neuköllnin kaupunginosassa sijaitsevan Berliinin Columbiabadin työntekijät kuvailivat, kuinka vierailijat, ”pääasiassa arabimaahanmuuttajat ja tšetšeenit”, harrastivat naisten seksuaalista ahdistelua ja joukkotappeluita tiloissa ja jättivät rakennukset kuvottavaan kuntoon.

Myös viime kuussa sosiaalisessa mediassa levisi kuvamateriaalia, jossa raivostunut väkijoukko Etelä-Puolassa sijaitsevassa Bytomin kaupungissa sijaitsevassa maauimalassa vaati rangaistusta neljälle pidätetylle georgialaiselle maahanmuuttajalle. Näitä syytettiin ”sopimattomasta käytöksestä” alaikäisiä kohtaan.

Ranskalaiset tiedotusvälineet kertoivat viime kuussa myös, että afganistanilainen maahanmuuttaja oli saanut syytteen vammaisen 15-vuotiaan tytön väitetystä raiskauksesta Strasbourgin kaupungin julkisessa uimalassa toukokuussa sekä kolmen naisen, joista kaksi oli 15-vuotiaita tyttöjä, seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lähde: Remix

Lue lisää aiheesta:

Saksalainen sanomalehti selittää maahanmuuttajien seksuaaliset väkivaltaisuudet uimaloissa ranskalaisten perunoiden hintojen nousulla

Puola: Raivostunut väkijoukko hyökkäsi uima-altaalla lasten seksuaalisesta ahdistelusta syytettyjen maahanmuuttajien kimppuun

Saksan siirtolaiskriisi: Berliinin maauimala suljettiin siirtolaisten seksuaalisen väkivallan vuoksi – uimaloiden käyttöä ei suositella enää lapsiperheille

Saksan siirtolaiskriisi: Berliiniläinen maauimala täynnä ulosteita ja maahanmuuttajat harjoittavat jatkuvasti seksuaalista väkivaltaa

 

 

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Musliminaiset eivät pääse uimahalleihin, miksi sinne pitäisi päästä urosmuslimienkaan? Mikä hitto meitä ihmisiä vaivaa, ettemme uskalla heittää näitä neliraajaisia nisäkkäitä NP- otteella ulos hallista ja ulos koko maasta, ryömikööt koloihinsa mistä ovat tänne itsenä ihmisten ilmoille keplotelleet. Mutta ei kun näiden syöttämistä jatketaan ja lisääntymistään tuetaan. Joka yhteydessä korostetaan yhdenvertaisuutta ja nollatoleranssia rasismiin, kuten nyt Suomessa etnofasististen inkvisiittorien masinoimassa ”rasismin kitkemisessä” inkvisitiossa. Muslimit kuten eivät Ry..ätkään  usko muuta kuin raakaa väkivaltaa. Saa nähdä, kumpi ehtii ensmäiseksi tuhoamaan Euroopan Ry..ät vai muslimit.

Ilkka Manttari

Tehdään pieni kokeilu. Otetaan joku uimahalli pelkästään muslimien käyttön, (mieluimmin Helsingissä) samalla siivouksella kuin suomalainen.Sitten muutaman vuoden seuranta miten taudit leviää kun on noita pukeutumis-sääntöjä ym. eikä niitä noudateta. Muslimien käyttökielto muihin uimahalleihin. Saataisiin ihan ensikäden tietoa. No eihän tuollainen käy se olisi liian tieteellinen ajattelutapa ja heti joku huutaa rasismista. Ei tosin senkään takia että tuonkin kokeilun maksumiehiksi joutuisivat suomalaiset. Epätoivottaville ryhmille täytyy vain antaa porttikielto. Halpaa ja tehokasta. Vai luuletteko että Amerikkalaiset, Venäläiset, Saksalaiset tai muut eurooppalaiset tekisivät noita ”temppuja” joista muslimit ovat tunnettuja.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Ilkka Manttari
ilkka

Kuulin joskus että kun risteyttää pyromaanin ja kleptomaanin, siitä syntyy germaani.

Ilkka Manttari

😊. Ehkä nyt kuitenkin välttelisin noita vertauksia kun tuo historian painolasti on Saksassa aika kova, jopa niin kova että tekevät typeriä päätöksiä.

ilkka

Jos yhtään helpottaa minulla on yksi serkku naimisissa saksassa, joten ei kai se ole niin paha asia vaikka heittää vitsin väliin.

Ilkka Manttari

Oikeassa olet. Olin joskus nuorena kaverin kanssa automatkalla Pohjois-Afrikassa.Marokko ym. Kesälomareissu kesti viisi viikkoa. No se siitä. Kun sitten tultiin Saksaan niin tuntui kuin jo oltaisiin kotona. Jos meni kauppaan niin kukaan ei katsonut että kuinka paljon tuolta voi lypsää ylihintaa. Hinnat samoja kaikille, Muistan selvästi tuon. Viimeistään tuo herätti minut ns. kulttuurieroihin. No olinhan jo vanha ,18. Juuri ajokortin saanut.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Ilkka Manttari
ilkka

Olen viimeksi käynyt Ruotsissa vuonna 1987, ja en mene sinne enää mistään syystä. En liioin riemuitse siitäkään että heistä leivotaan suomelle jotain sotilaalliseen yhteistyöhön viittaavaa ryhmää. Sen maan armeija on niin kuohittu kumartamaan mitä tahansa vähemmistöjä, ettei siitä ole sotaan. Vanha vitsihän kuului näin. Mitä eroa siinä on jos suomi tai ruotsi joutuu sotaan ? Suomalaiset ottavat repun selkään ja kiväärin käteen, mutta ruotsalaiset aloittavat työehtosopimus neuvottelut. Joku sanoi aikanaan että sota on kivaa silloin kun aseet on saksasta, ruoka ranskasta ja vastustajana italialaiset.

John Quiman

Olen kuullut kerrottavan, että italialaisissa panssarivaunuissa on vaihteita yksi eteen ja viisi taakse. Tämä varmaan kuvastaa sota-aikojen porukan huumoria.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa