Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Puola: Raivostunut väkijoukko hyökkäsi uima-altaalla lasten seksuaalisesta ahdistelusta syytettyjen maahanmuuttajien kimppuun

Raivostunut väkijoukko hyökkäsi uima-altaalla lasten seksuaalisesta ahdistelusta syytettyjen maahanmuuttajien kimppuun Bytomissa Puolassa. Kuvakaappaus: Twitter.

Neljä georgialaista otettiin kiinni liittyen mahdolliseen lasten hyväksikäyttöön uima-altaalla Bytomissa Etelä-Puolassa sen jälkeen, kun vihainen väkijoukko oli vähällä lynkata maahanmuuttajat.

Lauantaina sosiaaliseen mediaan ilmestyi video, jossa raivostunut väkijoukko vaati rangaistusta neljälle pidätetylle Georgian kansalaiselle. Maahanmuuttajamiehiä syytettiin ”sopimattomasta käytöksestä” alaikäisiä kohtaan, ja miesten lynkkaukselta vältyttiin täpärästi paikan päällä.

Lauantaina iltapäivällä Bytomin kaupunginpuiston uimapaikan turvallisuudesta vastaavat järjestyksenvalvojat saivat kaksi ilmoitusta: toisen kahdelta pojalta ja toisen uima-allasta käyttävän tytön äidiltä. Tyttö kertoi äidilleen, että häntä ahdisteli viisikymppinen mies. Äiti välitti ilmoituksen järjestyksenvalvojille. Myös pojat ilmoittivat valvojille, että sama mies oli ahdistellut heitä heidän leikkiessään vedessä.

Järjestyksenvalvojat puuttuivat asiaan välittömästi, poistivat miehen ja hänen kolme seuralaista altaasta ja ilmoittivat asiasta poliisille. Kun järjestyksenvalvojat olivat pidättäneet miehet ja poliisi oli saapunut paikalle, alueelle kerääntyi väkijoukko. Järjestyksenvalvojien oli autettava poliisia alueen turvaamisessa, ja joidenkin sivullisten aggressiivisen käytöksen vuoksi poliisi turvautui kilpien ja kyynelkaasun käyttöön.

Kaikki pidätetyt 18-55-vuotiaat miehet ovat Georgian kansalaisia. Poliisi on varmistanut valvontakameran kuvamateriaalin, ja poliisit tutkivat parhaillaan tapahtumia.

Lähde: Remix

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Jospa nuo veijarit vain halusivat oppia uimaan. Olisi voitu kannustaa ja huutaa tai kirjoittaa juliste että ”opetelkaa uimaan”. Juuri tosin muistin että siitä saattaa joutua syyteharkintaan. Historia opettaa, jopa lähihistoria 😂.

Jouko Moilanen

Vihervasemmistolainen roskasakki pyllistää lähi-itäläiselle roskasakille!

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Jouko Moilanen
Kauko Aalto

Jos rasistiset puolalaiset potkivat teidät ulos maasta, niin tietäkää, Suomessa teillä on turvallinen ja ystävällinen vastaanotto. Uimahalleissa saa temmeltää mielin määrin, siihen ei täällä puututa, (siis turvaa hakevien osalta, jotka ovat jo tarpeeksi saaneet kärsiä) ja jos sattuu tulemaan maineeseen tahra liiallisen innostuksen vuoksi, niin oikeuslaitoksemme kyllä ymmärtää ja saattaa sosiaalitädin syliin saamaan lohdutusta.

Uusimmat uutiset