Eurooppa Politiikka Rikos

Britanniassa rahoitetaan GoFundMe-joukkorahoitusalustalla lasten sukupuolenvaihdoshoitoja

Kuva: Flickr.

GoFundMe-joukkorahoitusalusta veti rajan siihen, että se keräsi rahaa “Freedom Convoy”-rekkakuskeille. Alaikäisten lasten sukupuolenvaihdoshoidot eivät kuitenkaan ole ongelma.

 

Britanniassa lapset voivat kerätä yleisöltä rahalahjoituksia joukkorahoitussivustoilla maksaakseen murrosiän estolääkkeitä ja sukupuolenvaihdoshoitoja, mukaan lukien elämänmuutosleikkaukset, Daily Mailin raportti kertoo.

GenderGP on yksityinen lääketieteellinen klinikka, joka sanoo auttavansa henkilöitä, jotka uskovat syntyneensä ”väärään kehoon”.

Klinikka kertoi, että Britannian suosituin joukkorahoitussivusto GoFundMe toimii ”mielellään” alustana, josta lapset voivat hakea kyseisiä rahalahjoituksia.

Lapset käyttävät joukkorahoitussivustoja hankkiakseen rahaa murrosikää estäviin lääkkeisiin ja leikkauksiin, joita tekevät yksityiset kirurgit.

Kirurgit poistavat murrosikäisille kasvaneet rinnat tai muotoilevat heille uudet rinnat. He muokkaavat heidän sukupuolielimiään simuloidakseen penistä tai emätintä ja poistavat naisen tai miehen sisäistä anatomiaa – mukaan lukien kohdun – jotta ne vastaisivat heidän haluamaansa sukupuolta, raportissa todetaan.

”He ohittavat NHS:n säädökset (National Health Service)”, sanoi Stephanie Davies-Arai, TransgenderTrendin perustaja, joka vaatii parempaa ja turvallisempaa terveydenhuoltoa lapsille ja nuorille, jotka kamppailevat sukupuolikysymysten kanssa.

”Internet on täynnä videoita ja valokuvia heistä leikkauksen jälkeen, joissa nämä operaatiot esitetään siistinä ja uutena normaalina,” Davies-Arai kertoo.

”Se, mitä nyt tapahtuu, on vaarallista koko sukupolvelle, koska kukaan ei tiedä seurauksia. Joukkorahoitus on merkinnyt sitä, että haavoittuvassa asemassa olevat nuoret voivat mennä Britanniassa ja ulkomailla yksityisille lääkäreille, jotka ottavat heidän rahansa lääkkeisiin ja leikkauksiin kyselemättä yhtään mitään,” Davies-Arai lisäsi.

Verkossa on satoja videoita ja viestejä brittiläisiltä teini-ikäisiltä lapsilta ja parikymppisiltä, joiden aiheena on ” joukkorahoitus transkirurgiaan”.

Monet nuoret kääntyvät myös yksityisten lääkäriasemien, kuten GenderGP:n puoleen, Daily Mailin raportissa todetaan.

Medical Practitioners’ Tribunal Service -valvontaviranomainen on syyttänyt GenderGP:n perustajaa Helen Webberleytä siitä, että hän ei ollut antanut asianmukaista hoitoa kolmelle 11-, 12- ja 17-vuotiaalle lapselle, jotka olivat siirtymässä naisesta mieheksi.

Webberleyltä on kielletty oikeus harjoittaa lääkärin ammattia Britanniassa. Hänelle määrättiin 12 000 punnan sakkorangaistus vuonna 2018 käydyn oikeuskäsittelyn jälkeen, kun tuomari katsoi, että hän oli vaarantanut potilasturvallisuuden antamalla hormoneja 12-vuotiaille walesilaiselta klinikaltaan.

Webberley pyörittää nyt GenderGP:tä Espanjasta käsin ja ”hoitaa brittiläisiä potilaita lainsäädännöllisen porsaanreiän ansiosta, joka sallii EU:ssa määrättyjen lääkkeiden jakelun Britanniassa ohittaen NHS:n turvasäädökset”, Daily Mail kertoo.

Jonathan Van Maren kirjoitti LifeSiteNews-lehdessä:

“GenderGP on vastannut sukupuolta muokkaavien tarvikkeiden kysyntään ja lisännyt sitä. Kokonainen teollisuus, jonka tarkoituksena on tarjota lapsille transsukupuolisia tarvikkeita. Lapset, jotka ovat koukussa ajatukseen sukupuolen vaihtamisesta vertaistensa tai internetin trans-julkkisten kautta. Lapset ja nuoret voivat tilata netistä vanhempiensa tietämättä ”rintojen sidontalaitteita”, jotka litistävät rintaa. Sekä ”housutoppauksia”, joita tytöt käyttävät esittääkseen, että heillä on penis. Some-vaikuttajat opastavat lapsia valehtelemaan vanhemmilleen tai saamaan lääkärit määräämään heille hormoneja. Eräs uusi sovellus voisi yhdistää sukupuolesta hämmentyneet lapset hormonihoitoon alle 100 dollarilla kuukaudessa.”

 

Lähde: Daily Mail, World Tribune

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tätä on uusi normaali. Sinimustaliikkeellä on ihan päinvastaiset ajatukset.

John Quiman

Eiköhän kansasta suurin osa ole sitä mieltä, että tuo ”uusi normaali” on varsin epänormaalia ja sairasta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
jep

Sairasta.

Kata

Voi helevetin housutoppaukset…täysin läpimädät,sairaat aikuiset haluavat että lapset sekoaa ja heitä on helppo vetää vaikka mihin sikailuun!Nyt oksettaa,hyi ei mitä pas**a mie just luin!
Sairas maailma!Suojelkaa lapsianne näiltä vatun sekopäiltä!

https://www.instagram.com/tv/CaQudgsjEdh/?utm_source=ig_web_copy_link

Tämäkään ei herätä tässä hullussa maailmassa mitään kauhua noissa komukoissa….kuvitelkaa…Kanada..tai Englanti…mielipuolten temmellyskenttiä!

ike

Onkohan mahdollista että ihmiskunnasta löytyisi vielä pieni ydinjoukko johon voisi perustaa uskonsa että ihmiskunta ei olisi tuhoon tuomittu. Pahalta näyttää.

John Quiman

Sekoaminen on aika totaalista, mutta taitaa kuitenkin se seonneiden joukko olla vain pieni joukko, jonka tavoite on sekoittaa toistenkin mielet.

Sääli vaan, että nyt sotkeentuvat lapsiin ja vieläpä näkyvät kehittelevän juonia, joiden avulla he voivat sekoittaa lapset ja hallita lapsia vanhempien tietämättä. Noille lapsille ei tule hyvää elämää.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Löytyy myös Suomaliasta , Sinimustaliike.

Irmeli

Tulevaisuuden ammatti on psykiatri ja muut mielenterveyden parissa työskentelevät…Todella edesvastuutonta (rikollista) antaa lapsien päättää sukupuolestaan. Aikuinen 21v ei ennen voi muotoiluttaa itsensä vaikka aidanseipääksi, kunhan tekee sen omin kustannuksin. Lapsella kuuluu olla oikeus olla vaan lapsi, eikä miettiä sukupuolia eikä ilmastomuutoksia. Sairas maailma, kovin sairas.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Irmeli
juu

Vasemmisto on tehnyt maailmanlaajusen vallankaappauksen.
Isosti se lähti siinä vaiheessa kun valepresidentti biden huijattiin johtoon.
Ikävä kyllä tää kaikki tulee päättymään sotaan, suurin osa ihmisistä kuitenkin vielä ymmärtää mikä on tervettä ja mikä ei.