Kotimaa Rikos

Entinen poliisi syytteessä raiskauksesta Oulussa

Oulun käräjäoikeudessa käsiteltiin tällä viikolla raiskaussyytettä, jossa vastaajana on Oulun poliisin entinen väkivaltarikostutkinnan rikoskomisario.

Nykyisin ex-poliisi työskentelee juristina aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueella. Aikaisemmissa tehtävissään hän on työskennellyt poliisihallinnossa ja Maahanmuuttovirastossa.

Poliisina toimiessaan mies on kommentoinut julkisuudessa seksuaalirikosten rajua kasvua Oulussa vuoden 2015 jälkeen. Hän perusteli tuolloin tilannetta ilmoituskynnyksen alentumisella. Hänen mukaansa ilmoituskynnystä on madaltanut muun muassa media.

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
poliisit on hölmöläisiä

Poliisi pamputti nyt tällä kertaa nahkapatukalla.

Ilkka Forsten

Kyllähän sitä poliisitkin..

Kata

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/entista-poliisia-syytetaan-raiskauksesta-oulussa-uhrina-miehen-entinen-vaimo/8582430#gs.kbe5kh

Jännää kuitenkin että naisen uusi kumppani todisti…Oliko siis paikalla ”tapahtumassa”?Aika erikoista….

Tane

Raiskausten lisääntyminen 2015 jälkeen johtuu hänen mielestä vain ilmoituskynnyksen alentumisesta. Ihan loogisesti toimii, puolustaa maahantunkeutuneita raiskareita kun on sitä itsekkin.

Ilkka Forsten

Tukholman lähiöissäkin palavat autot vain sen takia, että ilmoituskynnys autopaloista on madaltunut. Tukholman poliisia vastaan hyökätään kivisateen kanssa, mutta vain siksi että ilmoituskynnys kivisateesta on madaltunut. Ruotsissa äänestetään demareita vain sen takia, että vaalikopin kynnyksellä ilmoitetaan mitä pitää äänestää. Suomessa asiat on päin sitä itseään, mutta vain sen takia että päin sitä itseään olevat luulee itsestään liikoja, eikä salli ilmoituskynnyksen ylitystä.

Kata

Hyvin kiteytetty!

Tuumailija

Touché! XD

Peter Kreisler

Niinpä, aikoinaan kirjoitin virolaiseen lehteen pari artikkelia suomalaisten poliisien rikoksista, jotka muuten olivat poliisinkin mukaan tapahtuneet, reaktio Suomessa oli yllättävä. Keskusrikospoliisi otti yhteyttä virolaiseen julkaisijaan ja ”kielsi asiasta kirjoittelun” vielä sisällyttäen ”käskyynsä” perätöntä tietoa kirjoittajasta eli minusta.
Poliisikunnassa tuntuu olevan varsin omituista porukkaa, vai onko ns. ”virallisen agendan” valvominen sekä toteuttaminen liian raskasta henkisesti ja johtaa siten väkivaltaiseen tai hallitsemattomaan käyttäytymiseen.

otto suni

Poliisi ei ole koskaan väärässä ja jos niin tapahtuisi niin kaikki jäljet peitetään, niin toimii Polpo!

Observer

Voi olla myös femakoitten meetoota kostona jostain. Nykyäänhän riittää jos katsot kohti yli 2 sekuntia, voila, olet selkeästi läähättävä pervo seksuaalirikollinen.

vanhanaikuinen

Mikäli näkee sanan ”pervo”, niin katse kääntyy miltei vaistomaisesti taivaalle etsimään erästä sateenjälkeistä värikästä sääilmiötä.

juu

”ilmoituskynnys” laskenut niin paljon, että poliisitkin jo raiskaa?

Juha Pekkala

Oi ironiaa, oi ironiaa

Jäitä hattuun

Ironiaa löytyy vielä enemmänkin.

Esimerkiksi tämä valtamedian nykyinen ”Ukrainan sodan ykkösasiantuntija” Pekka Toveri leimasi muutama vuosi sitten puheet Oulun raiskausongelmasta pelkäksi ”Venäjän disinformaatiokampanjaksi”.

Tämäntasoista ”asiantuntemusta” siis Suomen puolustusvoimien korkealta tiedusteluasiantuntijalta!

Ja tosiaan, tätä samaa herraa valtamedia nyt käyttää yhtenä tärkeimpänä asiantuntijanaan Ukrainan sotaan liittyvissä kysymyksissä, ja hänen lausuntonsa uskotaan silmääkään räpäyttämättä…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
otto suni

Olet todella oikeassa sillä Pekka Toverin kommentit ovat kaikkea muuta kuin asiantuntijan, kyseessä on poliittinen toimija ja vaimo USA:n agentti!.

Ilkka Forsten

” Toverilta ” ei oikein voi muuta odottaa.