Kotimaa Rikos

Epäilty törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Pohjois-Karjalassa

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Poliisi on tutkinut vuoden 2020 tammikuusta alkaen, kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä koostuvaa kokonaisuutta. Tutkinnassa olleet rikokset ovat tapahtuneet vuosien 2004 – 2016 välisenä aikana, kerrotaan Poliisin julkaisemassa tiedotteessa.

Asianomistajina tapauksessa ovat kaksi miestä, jotka tapahtumahetkellä ovat olleet alle 16-vuotiaita. Rikoksesta epäiltynä on, nyt yli 80-vuotias Pohjois-Karjalassa asuva mies. Rikoksesta epäilty on ollut pidätettynä esitutkinnan aikana.

Poliisi ei kerro tarkempia yksityiskohtia asianosaisista kokonaisuuden arkaluontoisuuden vuoksi. Esitutkinta on nyt valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjäalueelle.

Poliisi

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
murre riepunen

Vaikememalla rikosesta poliisi ” suojelee ” mukana tekijää sekä uhria, liian myöhään. Yli 10 vuotta kestänyt ” hyväksikäyttö ” ja asian tutkinta tuntuu hämmästyttävän pitkältä ajalta.
Ajappi ylinopeutta, tai kulkupelistäsi on pakoputki pudonnut, taatusti polliisi kintereillä, monella autolla, luotiliivit ja rynnärit tanassa.Vapaalla olevat komennetaan suojelemaan Pride-kulkueen onnistumista, ettei homostelijoille huudella loukkaavsti.

Proud Burkhas

Pride on kuin jonkinlainen ”Proud Girls” -vastine jenkkien ”Proud Boys” -ääriliikkeelle.

Kata

Onko tämä nyt ollu se setämies?Viagrasetä?

Hyi helevetto taas!

Piikkilampaat

Kastraatio jokaiselle raiskaajalle, ei luulisi että on vaikeaa maalle joka kuvailee olevansa oikeusvaltio. Mutta tuotahan Suomi ei ole ollut -90 luvusta asti kun ikuista pellenaamaria pitävä nykyinen presidentti huijasi tämän maan eu syöpään.

Ilkka Forsten

Se todellinen huijari oli kylläkin Paavo ( paavi ) Lipponen SDP.

Lieväasteinen

”Rikoksesta epäiltynä on, nyt yli 80-vuotias Pohjois-Karjalassa asuva mies.”

Siis yli 70-vuotias tekohetkellä. Aika reipas vanhus. Mieleen tuli muuan j-laisvitsi, jossa 76-vuotias kitukasvuinen mies on oikeussalissa syytettynä seitsemän eri paikkakunnissa asuvan naisen raiskauksesta, joka on tapahtunut samana päivänä. Salissa naistuomari ihmettelee: Olette vanha mies. Miten te edes kykenitte tuommoiseen? Syytetty vastaa: Minulla on skootteri käytössä.

Kata

😀 😀

Ilkka Forsten

” Mut kyl meijä Feija o syytön, se kontaapeli siin kaatu puukoon kaikes rytinäs.. Ja tuomarin vastaus, niin, hän kaatui siis 24 kertaa samaan puukkoon.

Eka Kettunen

Saisi poliisi pistää vauhtia näihin lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin ja jättää sanojen kyttäämiset ja mopopoikien jahtaamiset vähemmälle. Tässäkin tapauksessa on peräti 2,5 vuotta mennyt aikaa, tällainen hidastelu asian käsittelyssä aiheuttaa uhreille vain lisää piinaa.

Tuumailija

Kyllä vihapuheisiin ja kirjoitteluun on rajattomat resurssit, vaikka loppupelissä kenellekkään moisesta kyttäämisestä ei ole hyötyä.
Mutta tällaisessa asiassa jossa pitäisi suojella ja ennaltaehkäistä tapahtumia jotka kohdistuvat lkapsiin januoriin, polpo levittelee vain käsiään ja vaikka tuomiolle asti saataisiin niin vuosi pari vankeutta (paluumuuttajille ehdonalaista) koska pitää ymmärtää eikä toiseuttaa taipumuksen vuoksi.

Vapautuksen teologi

Oliko se ihmisoikeusloukkaus kun pidettiin fallesmannin kellarissa eikä päässyt sateenkaarimarssille?