Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Talous

EU-komissaari Ylva Johansson: Maahanmuuttoa on lisättävä miljoonalla joka vuosi – ”muuten kuolemme nälkään”

Ylva Johansson. Kuva: Wikimedia Commons / CC BY 2.0 DEED / Anders Henrikson.

Jos EU:hun suuntautuva maahanmuutto ei lisäänny merkittävästi ja räjähdysmäisesti, me ”kuolemme nälkään”. Näin sanoo ruotsalainen komissaari Ylva Johansson (S).

Ruotsin entinen ministeri Ylva Johansson on maahanmuuttoasioista vastaava EU-komissaari.

Hän on ollut liikkeellepaneva voima kiistellyn EU:n maahanmuuttosopimuksen takana, jonka tavoitteena on pakottaa kaikki EU-maat ottamaan vastaan turvapaikanhakijoita kolmansista maista.

Vieraillessaan Kreikassa maanantaina Johansson selitti, että maahanmuuttoa EU:hun on lisättävä merkittävästi.

”Ilman maahanmuuttoa kuolemme nälkään”, hän painotti.

59-vuotias huippubyrokraatti ilmoitti, että unioniin vuosittain tulevat noin 3,5 miljoonaa ”laillista” maahanmuuttajaa eivät riitä. Hän sanoi, että demografisista syistä kotimainen työikäinen väestö vähenee miljoonalla vuodessa.

”Tämä tarkoittaa, että laillisen maahanmuuton pitäisi lisääntyä noin miljoonalla vuodessa, ja tämä on todellakin haaste”, Johansson huomautti.

Lähde: Fria Tider

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Aika, jolloin työpaikkojen määrä vähenee automatiikan voimistuessa, vain sekopää kuvittelee, että pitää hankkia lisää mitään osaamattomia yksinkertaisiin töihin, joita ei kohta edes ole.

Japani ei etsi mitään halpatyövoimaa, vaan panostaa automatiikkaan ja robotteihin. Samalla kehittävät teknologiaa, josta tulee vahva vientiartikkeli.

Suomessa hankitaan ammattitaidottomia eläteiksi, koska poliitikkojen mielestä työikäisten lukumäärä täytyy pitää korkealla. Mitä hyötyä on hankkia työikäisiä, kun ne pääsääntöisesti elävät tuilla? Vihervassun päähän ei mahdu, että se heikentää huoltosuhdetta.

Työnantajajärjestöt, jotka haluavat halpatyövoimaa, ovat sitä mieltä, että pitää päästä kilpailussa samalle viivalle kehitysmaiden kanssa, sen sijaan, että puhuisivat automatiikan kehittämisen puolesta, jolloin mihinkään vaativampaan kykenemättömiä kehitysmaalaisia ei tarvita.

On kaksi tietä: kehittää osaamistasoa ja myydä kallista tai heikentää osaamistasoa ja myydä halpaa.

Ismo Meinander

Kuva kertoo kaiken. Ylva Johansson on kuvan perusteella feministi, lesbo, punaviher-sosialisti ja diktaattorin elkeitä omaava naisoletettu, joka vihaa miehiä. Huomatkaa kaulassa oleva koru; muinainen naisellisen energian (Venuksen) symboliin on tarkoituksella hieman pidennetty pystypienaa, jotta siitä tulisi erityisen korostunut anti-kristillinen symboli.
En yleensä pidä Ad Hominem -argumentoinnista, jossa hyökätään persoonaa kohtaan, mutta nyt en voi välttää sanomasta, että Ylva ei näytä siltä, että olisi kuolemassa nälkään lähiaikoina; todennäköisesti hän syö sekä seuraajiaan sekä vihollisiaan aamiaiseksi ennen kuin ehtii vihaisena, tunneongelmaisena (ylipaino-ogelmien perisyy) naisena EU- komissaarien kahvipöytään ahmimaan kampa-viinereitä ja puhumaan pahaa valkoisista miehistä allekirjoittaessaan päätöksiä, joissa luvataan arabi- ja n-maahantunkeutujille kaikki mahdolliset edut pahojen, tyrannimaisten valkoisten miesten päänmenoksi. Hän itse asuu hyvin todennäköisesti aidatulla, vartioidulla täysin valkoisella alueella, jossa musta mies tai arabi on jo eksistentiaalinen mahdottomuus.

Ismo Meinander

Jonkun mielestä ajatteluni lähtee taas vähän laukalle – myönnän, olen humalassa – ja tämä on puhdasta sarkasmia, mutta itse uskon seuraavan ajatuskelan olevan inhorealistista todellisuutta; kun Ylva palaa rantaruotsalaiseen poro-porvarilliseen kotiinsa raskaan paperinpyörittelypäivän jälkeen, niin hänen päiväunelmansa on seuraavan kaltainen: vaikka hän onkin lesbo ja vihaa (valkoisia) miehiä, niin tilatessaan viisi perhepizzaa päivällisekseen hän päiväunelmissaan toivoo salaa, että piankin saapuva Wolt-kuski olisi 3-metrinen musta mies 58 -senttisen k****n kanssa, joka ottaa hänet rajusti, sillä se on ainoa keino saavuttaa viimein rauha ja harmonia rodullisten ristiriitojen suhteen.

Ilkka

Korjataan lukuja sen verran näin selvinpäin, että Ylva odottaa 58 senttistä miestä 3 metrisen jortikan kyljessä. Todennäköisesti hänen naapurinaan on yhtä harhainen Greta Thunberg joka yrittää aloittaa alakoulua uudelleen, mutta yhä autismi on haittana, ja perhe kannustaakin gretan kokeilemaan uutta jihadia länsimaita vastaan allahin nimissä. Allah ei tosin ole kommunisti kuten greta, mutta kyllä siitä liittolaisen saa kun pitää tyriä ruotsi ja muut valkoiset yhteiskunnat kivikauteen. Onko kukaan kuullut että greta olisi sanallakaan kritisoinut ukrainassa käytävän sodan tuomaa ilmastohaittaa julistaen, että Venäläisten on lopetettava turha kaasuttelu hiukkaspäästöjen hillitsemiseksi ? Nykyajan dieseleissä ( njet venäläisissä ) ei tosin synny enää nokipilveä kaasua painettaessa, mutta gretan mielestä ne ovat kuitenkin suurempi haitta, ja pitää muistaa että Islannissa purkautuu jälleen tuliperäisestä maasta laavaa, kyllä tämän pitäisi herättää jokaisessa huolta, koska Tampereen yliopiston dosentit ovat tutkineet asiaa ja todenneet että ilmastonmuutos sekä äärioikeiston tuoma uhka lisäävät ääri ilmiöitä. Äärimmäistä sosialismia se ei kuulemma lisää, vaikka sen tietää lapsetkin ellei heitä ole ensin pakotettu katselemaan ” suikkaria ” livenä pridejuhlan kunniaksi. Ja nyt otan yhden kaljan, alkoholittoman tietysti.

Ismo Meinander

Kun samassa viestissä mainitaan Greta, ilmastonmuutos, Venäjä, äärioikeisto, Tampereen yliopisto, sosialismi ja pride-sekoilu, niin siitähän voisi joku vaikka ”triggeröityä”. Sen sijaan että ryhtyisin rakentamaan ydinpommeja mielessäni niin taidan vain nyt hetken yrittää nauraa s-tanallista pahan neron naurua tälle pellemaailmalle – ja nauttia vahvan oluen.

Marko Kristian

Johan on taas aivopieru.
Eikö ne maahanmuuttajat syö, vai ajatteleeko Ylva jopa maahanmuuttajista ruokaa?

Ilkka

Ylva on siis kannibaali. Hän laskee että miljoona ” pakolaista ” riittää kun niistä tehdään soppaa kantaväestölle. En käsitä millä muulla tavalla hän asian on tarkoittanut toimivaksi ? Apropoo, tiedättekö mitä sana H.A.T.E. tarkoittaa ? Hot Rodders Against The Enviromentalist.. Mitä muuta kuvittelitte ?

John Quiman

Kaipa se on ilmastoteko, kun lehmän lihan kulutus laskee vaihtoehtoisen lihan tullessa markkinoille. Samalla väestömäärä pienenee. Miljoona ei tosin paljon auta. Pitäisi olla reippaasti enemmän, mutta mihin ne lihat sitten laittaisi?

Ilkka

Ja kun maailma saadaan syömään heinäsirkkoja ja torakoita, alkaa eläinaktivistit oman jollotuksensa eläinten oikeuksista, mitäs sitten syödään. No tietenkin sianlihaa ja nautaa, koska järki palaa ihmisten nuppiin takuuvarmasti, ja ituhipit katoaa historian hämärään. Tämä Woke, kommunismi / ilmastohätätila lässytys tulee tiensä päähän. Mikään näin typerä ei ole ollut loputtomiin ihmisten suosiossa.

Miten halateurastetaan torakka, entä heinäsirkka. Kuinka varmistaa että torakka on takuuvarmasti kuollut ennen toimitusta, sillä viisaat on sanoneet että torakka selviää ydinsodastakin vaikka muille tulisi noutaja ?