Kotimaa Uutiset

Haku sotilaallisen kriisinhallinnan toimintavalmiuteen sähköistyy

Hakeutuminen sotilaalliseen kriisinhallinnan toimintavalmiuteen muuttuu sähköiseksi maanantaista 16. toukokuuta lähtien, kerrotaan Maavoimien julkaisemassa tiedotteessa.

 

Sähköisen haun myötä pyritään prosessi saamaan vastaamaan nykypäivän tarpeita, joten ja helpottavan hakeutumista. Kriisinhallintasektorin johtaja yliluutnantti Ville Seppä Porin prikaatista pitää päivitystä tarpeellisena.

– Toivottu vaikutus on luonnollisesti se, että rauhanturvaajaksi hakeutuminen helpottuu, sillä tähän asti haku on tapahtunut paperihakemuksella ja liitteillä. Nyt sähköisten hakemusten myötä kevenee myös hakukäsittelijöiden työtaakka.

Hakeutuminen aukeaa maanantaina 16.5.2022 Puolustusvoimien sähköisessä asiointipalvelussa: https://asiointi.puolustusvoimat.fi/

 

Maavoimat

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ike

Kun tuo itsetuhoisuus näyttää olevan niin suurta voisiko sen pitää puolustamassa kotimaata.

marko

Pitäis kai perustaa ihan suomea ja suomalaisia varten tehty puolustusvoima.

Suomalaisten puolella

Tätähän se on. Kaikenmaailman aroille matkaavat suomalaiset tetosteronia täynnä olevat palkkasoturit eivät ymmärrä että jos Suomessa tapahtuu jotain niin sieltä ne eivät voi auttaa mitenkän. No, kunhan sieltä tulee vammautuneita niin ehkä osa sitten ymmärtää.

Samoinhan kävi Ukrainassa kun palkkasotureiden rakennukseen tuli ohjus ja melkein kaikki kuolivat. Palkkasotureilla kun ei ole mitään ihmisoikeuksia sodissa. Niitä saa kiduttaakkin mennen tullen.

ville vallaton

Sotilaallinen kriisinhallinta voi nykyoloissa merkitä mitä vain! Lähteekö Afrikkaan valvomaan kansanmurhaa suorittavaa diktaattoria vai hakemassa hallituksen poliittisia vastustajia kodeistaan!

Natoon

Kerro lisää harhoistasi?

ville vallaton

Sinulla on todella harhoja päässäsi jos et muista, että Suomi on jo nyt sitoutunut järjestämään kansainvälisiä sotarikosoikeudenkäyntejä Suomessa omalla kustannuksellaan eli meidän kaikkien veroeuroilla! Millä lihaksilla luulet Suomen hoitavan oman puolustuksen kun samalla mennään kansainvälistä laulaen ”Teit Isäin astumaan”!

Natoon

Sulla vaan vainoharhat pahenevat, mutta ei se mitään kerro lisää.

Turhaa rahanmenoa

Eiköhän en diktaattorit osaa vähentää ei-toivottu väkeä ilman että suomalaiset siihen osallstuvat tai katsovat vierestä.

Mutta jos kerran ollaan näitä huolissaan niin miksei esim. syytettyjä lähetetä kotikonnuilleen tuomittaviksi? Siellä ne paaht teot kaivetan julkis ja tuomio tulee sen mukaan. Niikuin amerikassa jossa voi saada alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta 30 vuotta vankeutta.

ville vallaton

Suomi on ollut lukuisissa operaatioissa mukana ja vain Suezin ja Kyproksen operaatioita voitiin pitää menestyksinä YK:n mittapuun mukaan!

Ilkka Forsten

Tai ei mitään, osavaltiosta riippuen.