Kotimaa Rikos

Hämeenlinnan rautatieasemalla naiskaksikko syyllistyi alaikäisen tytön pahoinpitelyyn

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Keskiviikkoiltana 5.1. sai poliisipartio tehtäväksi mennä selvittämään Hämeenlinnan rautatieasemalla tapahtunutta pahoinpitelyä, missä pitkään hameeseen sonnustautunut nainen oli lyönyt alle 18-vuotiasta tyttöä takaraivoon ja ottanut tämän puhelimen kädestä väkisin. Nainen oli palauttanut puhelimen ja poistunut Tampereen suuntaan menevään junaan. Partiolle selvisi tytön kertomana, että kaksi noin 20-vuotiasta pitkiin hameisiin pukeutunutta naista oli alkanut käyttäytymään uhkaavasti häntä ja hänen kaveriaan kohtaan. Naiset olivat halunneet nähdä asianomistajan puhelimen ja tytön ottaessa puhelimen esiin oli toinen nainen lyönyt asianomistajaa takaraivoon ja ottanut puhelimen. Nainen oli hetken kuluttua antanut puhelimen takaisin ja poistunut toisen naisen kanssa junaan. Tekijöistä saatiin kuvamateriaalia, joista heidät pystytään tunnistamaan. Poliisi tutkii asiaa ja rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan aikana.

Lähde: Hämeen poliisilaitos

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tassos

Herra poliisi……….. Ottakaa tuo varas kiinni- Mannen puukko on tuon miehen seljäs !!

juha II

Varmasti taas niitä tapauksia, että näppis voittaa teon!

Ilkka Forsten

Pitkähameiset olivat todennäköisesti pussihousuisten sukuhaaraa, tai sitten sitä sukuhaaraa jossa miehetkin ovat hameet päällä, enkä nyt puhu Skoteista. Kiitos tästä rikkaudesta, jota olemmekin saaneet ihastella kohta 400 vuotta huomaten ettei integraatio ole vieläkään onnistunut. Muhamedin seuraajilla ei riitä edes 1400 vuotta integraatioon, sillä pyhä sota velvoittaa olemaan joka paikassa mieliharmi.

ike

Ovat kai sitten nämä kotimaisetkin ”sukuhaarat” ottaneet oppia matuilta ja ovat alkaneet ajatella että voi tehdä mitä tahansa, niinhän se paljon onkin. Esimerkillä on suuri voima.

Ilkka Forsten

Kysymys on siis ” esimerkillisestä ” toiminnasta ?

Irina

Pitkät hameet = rahtihameet?

murre riepunen

” Pitkät hameet ” , ettei vaan kansallispukuja..taas.

Minuhe Kerettiläinen

Epäilyksenalaisilla siis logistiikkahameet?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Minuhe Kerettiläinen

Uusimmat uutiset