Kotimaa Rikos

Helsingissä ammuttiin liikkuvasta autosta viime elokuussa – poliisi ei ole löytänyt edes uhreja

Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 4.0) / Kahvilokki.

Helsingin poliisi tutkii viime elokuussa Helsingin Pikku Huopalahdessa tapahtuneen ammuskelun uhreja ilmoittautumaan poliisille. Julkinen pyyntö tarkoittaa sitä, että poliisilla ei ole hajua, ketkä tässä ovat olleet kohteena.

Elokuun 21. päivänä liikkuvasta autosta ammuttiin kohti 2-3 henkeä, jotka kävelivät kadulla. Näihin ei tiettävästi osunut ja he pakenivat paikalta. Poliisille ei tapauksesta asianomistajat erikseen ilmoittaneet.

Helsingin poliisi on vanginnut kolme henkilöä tapaukseen liittyen. Poliisi ei kommentoi sitä, liittyykö tapaus katujengeihin. Kadulla tapahtuva ammuskelu ja se, että edes uhrit eivät ilmoita poliisille kertonee kuitenkin jotain tapahtumien taustoista.

Lähde: IS

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vappu Simanen

USA:n hallitus perusti sisäisen toiminnan murhajoukot
      – «The first person you shoot, you’re going to remember, but after that you’re going to shoot like a hundred people, you’re not going to remember any of them.»
      – «Ensimmäisen ihmisen, jonka ammut, tulet muistamaan, mutta sen jälkeen tulet ampumaan satoja muita ja et tule muistamaan yhtäkään heistä.»
      Murhajoukot on perustettu veroviraston yhteyteen, jotta ne saadaan näyttämään edes jollakin tavalla lakiin perustuvalta.
      IRS Told to Prepare to Shoot US Citizens
      IRS = USA:n liittovaltion verovirasto. Internal Revenue Service

Ilkka

Putinin tietotoimiston uutinen, ei mitään tekemistä faktojen kanssa.

Vappu Simanen

> Venäjän historia
      Tuhanteen vuoteen mahtuu paljon sotia.
> koki katoamisen, tai «Navalnyit» koko sukunsa osalta. Sitäkö haluat.
      Haluan olla ylpeä ja vapaa imperiumin lapsi kuin Assange konsanaan! Ja juhlia oikeuden ja totuuden toteutumista kuin Epsteinin «ystävät», joiden nimiä ei täällä saa kertoa, koska meillä on vapaus puhua — totuutta.

      Tiesitkö muuten, että Suomessakin on tehty poliittisia murhia. Yksi uhreista on Keijo Antero Liinamaa (6 April 1929 Mänttä – 28 June 1980 Helsinki).

Ilkka

Mihin tietosi perustuu Liinamaan osalta ? Minun tietääkseni ainoa poliittinen juttu oli Eugen Schaumanin tekemä, ja historiaankin päätynyt senaatin rappukäytävässä kuultu ja nähty episodi. Se on fakta, Liinamaan kohdalla on kyse spekulaatioista.