Kotimaa Uutiset

Hyvää joulua!

Kuva: Kansalainen.
25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ike

Haluaisin tässä joulunakin kiinnittää huomiota yhteen asiaan. Kaikki varmaan ymmärtävät että sääilmiöt johtuvat pääsääntöisesti napojen ja päiväntasaajan lämpötilaerosta. Viheriäiset sanovat että tämä on vakava paikka koska navat lämpenevät nopeammin kuin muu maapallo. Tuosta minusta kyllä seuraa että sään ääri-ilmiöiden pitäisi laantua. Kuitenkin sama porukka sanoo että sään ääri-ilmiöiden lisääntyminen kertoo ilmastonmuutoksesta. Minusta sään ääri-ilmiöiden lisääntyminen kertoisi sään kylmenemisestä. No kunhan juttelen. Meillä on ministeri joka ei ole vaivautunut edes perehtymään edustamansa ministeriön alan perusasioihin (eikä virkamiehissäkään ole hurraamista) ilmakehän termodynamiikkaan, propagandaan kyllä. Eivät äärimmäiset sääilmiöt ole lisääntyneet, noin pitkässä juoksussa, tiedotus toki on. Voisiko joku pitää kirjaa noista hukkaan heitetyistä ilmastohömppään osoitetuista rahoista, alan olla jo vähän vanha.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
GLGL

Hyvän Joulun toivotus kaikille niille virkamiehille, jotka näkevät mädätyksen, mutta eivät voi irtisanomisuhan vuoksi asiaan puuttua. Heille ohjeeksi annettakoon, että dokumentoikaa kaikki näkemänne. Joku päivä niiden kanssa uskaltaa tulla julkisuuteen, valtiopetokseen syyllistyneet päättäjät tuomitaan ja paljastusten takana olevat virkamiehet palkitaan kansallissankareina.

Anomaster

Vuotaakin voi, kunhan on varovainen vuotaja ja luotettava vuodon vastaanottaja. Valtamedia ei ole luotettava, koska se on ollut osallisena tiedon pimittämisessä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Pesunkestävä murjaani

Enemmän olen kyllä huolissani ääri-ilmiöstä nimeltä islam ja siihen kuuluvat ongelmat, kuten yleinen turvallisuus, valtavat julkiset kustannukset, valtiotalouden entistä pahempi velkaantuminen ja kantaväestön entistä kovempi haitallinen verotus ja samoin loisivat eikä meille mitään hyvää tuottavat vajakki-suvakkimatupatjat.

ike

En malta olla vähän häämmentämättä, kun toimitus on ansaitulla joululomalla, niin pidetään kuitenkin pieni vire täällä. Muistaako kukaan kun Malinen mainitsi pelottelusta sähkökatkoilla. Oli puhe siitä että ei niitä tavallisilta kansalaisilta saa ensitoimenpiteenä katkaista. Täytyy katkaista sieltä missä kulutus on suuri, eli teollisuudesta. Puhun nyt siis järkevästä kulutuksen katkaisusta. Ei tietenkään voi sammuttaa jotakin lasiuunia tms.heti. Kuitenkin kaikilla prosesseilla on oma alas- ja ylösajoaikansa. On kuitenkin paljon teollisuutta joilta voidaan viedä sähkö ilman suuria viiveitä. Tämä ei edes juurikaan koske suomen kivijalkaa, metsäteollisuutta. Aika moni tehdas siellä tuottaa sähköä melkoisesti. Tarkkana pitäisi olla. No tuohon ei nykyisen hallituksen rahkeet riitä. Ottavat ohjeita vain lobbareilta. Niin, katsokaa tuota sähkön pörssihintaa joulunpyhinä, kun teollisuus on paljolti seisokissa. Älkää käsittäkö väärin, en ole pörssisähkön kannattaja, ainakaan tällaisen pörssisähkön joka on kaukana vapaasta kilpailusta.En myökään kannata sitä että suomi maksaa muun euroopan vääristä energiaratkaisuista. Maksamme omistamme, jo nyt. Jos meidän hallitus tekee vääriä energiapoliittisia ratkaisuja, sen täytyy näkyä myös teollisuudessa, muuten vapaa markkinatalous ei toteudu. Ei markkinatalous ole sitä että aina veronmaksajat maksavat tapahtuneet laiminlyönnit.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka

Taisi olla Marin joka sanoi silloin polttonesteiden huippuhintojen aikaan, ettei yksityiset yritykset voi joka käänteessä huutaa valtiota apuun jos kannattavuus heikkenee. Mutta valtio voi huutaa heti kansalta rahaa jos vihreä siirtymä haluaa jakeluvelvoitteen nostoa. Sitten onkin taas aika laittaa muutaman miljardi kehitysapuun, se kun on kuulemma parasta maanpuolustustyötä.

Anomaster

Kehitysapu on yksi afrikkalaisten ongelmien syistä. Ilman kehitysapua alkaisivat he ihan itse toimia, eivätkä enää passiivisina odottelisi kehitysapuja ratkaisuna talouden ongelmiin.

Kehitysavut eivät luo kehitystä, ne passivoivat, tekevät riippuvaisiksi avustuksista. Kehitys syntyy ihmisten omasta halusta kehittyä ja kehittää ja ilman sitä ei tule kehitystä vaan saadaan aikaiseksi ikuisesti riippuvaisia holhotteja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Ilkka

Jos kehitysapu olisi se millä kehitytään, pitää kysyä kuka jakoi kehitysapua valkoisille jotka nyt ovat kehityksen huippua ?

Anomaster

Väittävät valkoisten varastaneen kaiken entisistä siirtomaista. Miettinyt vähän, että miten niistä voisi varastaa jotain, mihin ne eivät kykene.

Peter Kreisler

Hyvää Joulua kaikille, siis myös heille, jotka ovat kanssani eri mieltä.

patton

Hyvää Joulua kaikille jotka ovat samaa mieltä kanssani, sillä minulla on niin erinomaiset mielipiteet, että miksi minä vaihtaisin mileipiteitäni edes Jouluna?

Peter Kreisler

En minäkään vaihda mielipiteitäni, mutta koska sananvapautta ei Suomessa ole kuin ns. vaihtoehtomedioissa, toivotan Hyvää Joulua myös toista mieltä oleville. Tosin joidenkin ministerien ja toimittajien kohdalla päätös oli hieman vaikea.

Joulun pukki

Minäkin toivotan hyvää joulua ja menestystä v. 2023 myös muille realisteille. Vihervasemmiston vajakki-suvakki-matupatjoille toivotan epäonnea ja kaikkea ikävää sekä huonoa jatkoa. 🙏

Thor Ukonpoika

Oletko alle 11-vuotias? Kommentistasi päätellen olet. Itsekään en viheriäisistä pidä, mutta en nyt kenellekään huonoa jatkoa toivottaisi. *Myötähäpeä*

Ilkka

Olen niiden kanssa erimieltä jotka ovat kanssani samaa mieltä, siis en ole puolesta enkä vastaan, pikemminkin päin vastoin. HYVÄÄ JOULUA !

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Hyvää Joulua Kansalaiselle. Kiitos kuluneen vuoden uutisoinnista ja auki olevasta kommenttiosiosta.

Matun juolutervehdus

”Asylum ja antakaa minulle kuuluva minun Suomi-raha! Ja Suomi-tutto anta minulle kauppanpäälle piparia…”

Anomaster

Allah lupasi – vääräuskoinen ei saa siitä kieltäytyä.

Juha

Merry Christmas!

Then the angel spoke again: ‘The child to be born in you is holy and will be called the Son of God. May his will be done as it pleases him.’ But, not even then did I consider myself worthy, and I did not ask the angel why, or when, this would happen. Instead I asked him how it could be that I, an unworthy maiden, who did not know any man, should become the Mother of God. The angel answered me (as I have just said): ‘Nothing is impossible for God, for whatever he wants to do will be done”

ike

Olikohan tuo ote Antti Rinteen puheesta (vain muutamia sukupuoleen viittavia sanoja muuttamalla, nykyäänhän kaikki voivat olla joko tyttöjä tai poikia miten haluavat) ennenkuin Marinista tuli pääministeri. Hyvää Joulua kuitenkin, myös kaikille sadoille (en enää pysy laskuissa) sukupuolille.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Anomaster

No joo. Joulua sitten vaan kaikille, myös toimitukselle. Uudet vuodet samaan pakettiin, ettei tarvitse koko ajan naputella kaiken maailman toivotteluita.

Joulu-muori

Juu, ja millos nuo kemu-matut alkaa opettelemaan joulukinkun syöntiä? Ja jos pekonit ei maistu, niin osoittaa huonoa sopeutumiskykyä vääräuskoisten maahan, joten kenkää vaan persiiseen. Huvaa juolua!

Jussiboy

Kyllä oli joulun sanoman vastainen viesti, mahtaa joulu-muorille tulla masentava joulu, kun on perusnegatiivinen nuori. Mutta hyvää joulua ja suvaitsevaista mieltä muorillekin.

Realisti

Yhteiskunnalle pelkkää kulua aiheuttava ja loisiva
haittavihervasemmisto ei ymmärrä,
että jonain kuninkaina itseään pitävä, kaiken maailman murjaanien täyshoitoon palaa meiltä suomalaisilta veronmaksajilta kupattua rahaa 3.200.000.000 – 4.000.000.000 euroa JOKA vuosi ja summat kasvavat vuosi vuodelta. Ei paljon herätä optimismia tämä Suomen matumeno ja mihin tulee johtamaan, valitettavasti.

Anomaster

Mitäs se Jussiboy valittaa. Kyllä tontutkin ovat nähneet miten suurin osa matuloisista ei ole olleet kilttejä, eivätkä tuleet rehellisin perustein, joten kyllä pienet läksytykset ovat paikallaan.

Ei joulun sanoma ole, että elättäkää kaikki pummit, eikä se sano pummeille, että ottakaa kaikki mikä irti lähtee.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster

Uusimmat uutiset