Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Italian tiedustelupalvelu: Kansalaisjärjestöt auttavat salakuljettajia ja aiheuttavat lisää siirtolaisten kuolemia

MV Sea-Watch pakolaisveneiden ja pelastuslauttojen ympäröimänä 2015. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 4.0) / Sea-Watch.org.

Tällä viikolla julkaistun italialaisen tiedustelupalvelun raportin mukaan kansalaisjärjestöjen ”meritaksit” laittomille siirtolaisille auttavat ihmissalakuljettajia ja aiheuttavat lisää kuolemantapauksia merellä.

Italian turvallisuusministeriön (DIS) tällä viikolla Italian parlamentille julkaisemassa raportissa sanotaan, että ”meritaksit”, jotka väittävät suorittavansa siirtolaisten pelastusoperaatioita, auttoivat ihmissalakuljettajia ja johtivat siihen, että yhä useammat siirtolaiset lähtivät liikkeelle sen toivossa, että he törmäisivät niihin.

”Kansalaisjärjestöt edustavat siirtolaisten salakuljetusta hoitaville rikollisjärjestöille logistista etua ja altistavat aluksesta poistuvat ihmiset konkreettisemmalle haaksirikkovaaralle”, raportissa todettiin, kertoo sanomalehti Il Giornale.

DIS lisäsi, että jotkut salakuljettajat käyttävät kansalaisjärjestöjen toimintaa jopa myyntivalttina mahdollisille siirtolaisille. He väittävät, että kansalaisjärjestöjen alusten läsnäolo tarjoaa paremman turvallisuuden laittomille siirtolaisille, jotka tekevät usein vaarallisia matkoja Välimeren yli.

Ministerineuvoston alivaltiosihteeri Alfredo Mantovano selitti raporttia parlamentissa seuraavasti: ”Jos asetan alukset aluevesien rajalle, todennäköisyys kasvaa, että pienet veneet lähtevät mantereelta varmoina siitä, että ne löytävät pelastusaluksia.”

Samanlaisia väitteitä on esittänyt aiemmin Euroopan unionin rajaturvallisuusvirasto Frontex, joka on kutsunut kansalaisjärjestöjä laittoman maahanmuuton ”vetovoimatekijäksi”.

Aiemmissa raporteissa on myös väitetty, että jotkut kansalaisjärjestöt ovat tehneet suoraan yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa Välimerellä.

DIS:n raportissa kerrottiin myös yksityiskohtaisesti salakuljetusverkostoista, jotka käyttävät purjeveneitä. Nämä veneet lähtevät usein Turkista. Tätä on nähty toistuvasti jo vuodesta 2021 lähtien, jolloin raporttien mukaan varastettuja veneitä käytettiin siirtolaisten kuljettamiseen Italiaan.

DIS:n mukaan salakuljetusverkostot koostuvat enimmäkseen pakistanilaisista ja kurdeista, ja niillä on logistista tukea siirtolaisten lähtömaissa sekä kauttakulkumaissa. He käyttävät myös laajasti sosiaalisen median verkostoja mainostamiseen.

Raportti ilmestyi vain muutama päivä sen jälkeen, kun ihmissalakuljettajat ajoivat ainakin 67 ihmistä kuolemaan, kun Turkista lähtenyt vene upposi rannikolla lähellä Steccato di Cutroa Kaakkois-Italiassa, ja uhrien joukossa oli ainakin 16 lasta.

Crotonen syyttäjänvirasto tunnisti mahdollisiksi salakuljettajiksi ainakin kolme miestä, kaksi pakistanilaista ja yhden turkkilaisen, jotka veloittivat kohtalokkaalla matkalla olleilta jopa 8 000 euroa (7 033 puntaa/8 461 dollaria) kultakin siirtolaiselta.

Kansalaisjärjestöjen toiminta toi Italiaan yli 10 000 siirtolaista pelkästään viime vuonna.

Kansalliskonservatiivisen pääministerin Giorgia Melonin hallitus on antanut turvallisuusasetuksen yrittäessään hillitä heidän toimintaansa.

Lähde: Breitbart

Lisää aiheesta: Tutkimus: Välimerellä laittomien siirtolaisten kuolemantapaukset vähenevät, kun kansalaisjärjestöjen aluksia ei ole alueella

31 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pulteri

Käynnissä on Euroopan kansanvaihto.

juha II

Kyseessä on alaston GLOBALISTIEN AGENDA vieras-kansoittaa Eurooppa, jolla EI ole tasan yhtään MITÄÄN tekemistä HUMANISMIN kanssa. Nuo valkoista rotua vastaan KANSANMURHAA harjoittavat tahot eivät laske nk. ”pakolaisten” ruumita sen enempää kuin eurooppalaisten KANTA-ASUKKAIDENKAAN, jotka MURHATAAN MATUJEN toimesta muassaan KAIKKI muutkin VAKAVAT rikostyypit!!

Tuota ”mionikulttuurisuutta” perustellaan KURJILLA taloudellisilla ja väestöpoliittisilla syillä, jotka ovat EU:n, WEF:n ja YK:n asioista vastaavien ELIITTI KOMMUNISTIEN + RIISTOKAPITALISTIEN ”tuotosta”, jonka laatu on TASALATUISTA tuli se sitten KUMMASTA päästä hyvänsä!

Globalistit harjoittavat HYBRIDISOTAA eurooppalaisia valkoisia kansakuntia vastaan PYRKIEN näin KITKEMÄÄN pois kansallismielisyyden ja YHTENÄISYYDEN kansakunnista. Jolloin niitä on HELPOMPI hallita kun se on useista ETNISYYKSISTÄ, KULTTUREISTA ja USKONTOKUNNISTA johtuen ERIPURAISTA tavalla, että se aiheuttaa VÄISTÄMÄTTÄ sisäisiä LEVOTTOMUUKSIA aina kansanryhmien välisiin MELLAKOIHIN (”sotiin”) saakka. Kuten Isossa-Britanniassa HINDUT ja pakistanilaiset MUSLIMIT ovat viime vuoden puolella laittaneet ”omat” asuinalueensa ”BLM-kuntoon”, jossa poliisit eivät ole juuri ”SANKAROINEET”. Syystä, että ”VALKOISIA RASISTEJA” voi HAKATA mielinmäärin vauvasta vaariiin kuin MALLIKSI NWO:n ”hallintokulttuurista” ja VIHASTA ”omaa lihaa vastaan”. Mikä on LIBERAALI-KOMMUNISTIS-GLOBALISTISTA ”peruskamaa”. Ja kuinka ollakkaan Ison-Britannian WOKE BBC + muut kommari MEDIAT olivat VAITONAISIA tuosta ”DIVERSETEETIN IHANUUDESTA”, jota oli eräs hihhuli intoilija twitterissä IHASTELLUT vajaata viikkoa ennemmin kuin ”REIVIT” alkoivat!

Sanottakoot, että Neuvostoliitto käytti samaa taktiikkaa Baltian maissa, jonne asutettiin määrätietoisesti venäläisiä ja heitä suosittiin asuntojen saannissa niin, että alkuperäisiä ihmisiä TIETOISESESTI SORRETTIIN OMASSA maassaan. Tällä oli luonnollisesti tarkoitus venäläistää nuo kommunismin ikeeseen joutuneet maat häivyttäen niiden kulttuurit, identiteetit ja LOPULTA fyysiset rajat myös PSYYKKISELLÄ tasolla. Mutta EU onkin NEUVOSTOLIITON uusi versio, joka pyrkii TIETOISESTI totalitäristiseen hallintoon, jossa sananvapaus ja mielipiteenvapaus eivät ole ”HENKILÖKOHTAISESSA käytössä”!!!

Anomaster

Tämä on jo ollut tiedossa varmaan vuosia, mutta EU:n eliitti ei halua tietää siitä mitään, vaikka ihmissalakuljettajien avustaminen on laitonta.

Valitettavasti

Patjat ajattelevat vain alapäällään (vajakkeja)…

Letunviuhake

Minä nain mieluummin tehosekoitinta tai pölynimuria kun näitä matupatjoja!! On sen verran hirveitä naisoletettuja!!

Joku tolkku

Olen antanut kertoa itselleni, että Euroopan väki vanhenee ja myös degeneroituu. Siksipä on kiireesti tuotava mm Afrikasta ja Lähi-Idästä siitosoreja hoitamaan vinoutuma kuntoon. Jos ei naiset mene siitosorien luo siitosorien on tultava naisten luo. Mällin lentämistä tiedossa tihenevään tahtiin

Horace Smith

Juu, ja kyseisten siitosorien käytäntöön ei kuulu lupien kysely siitostoimintaa varten.. Mutta sehän on vain siitosorin kulttuuriin kuuluvaa käytöstä, jota meidän kaikkien pitää suv… sietää.

Ilkka Forsten

Onneksemme tulijat ei koskaan vanhene, ovat aina ja ikuisesti 17 v. Pälvikalju ja puiset tekohampaat, sekä vasemman jalan proteesi ei tarkoita etteikö tulija voisi olla ikuisesti nuori. Kaljuuntuminen alkoi kun piti insinööriksi lukiessaan raapia päätä oikean vastauksen löytämiseksi. Hampaat lähti koska hammasharjaa ei ollut vielä keksitty, ja proteesi tuli siitä kun astuttiin miinaan mujahideniina kandaharin vuoristossa. Pyhä sota on kuitenkin kaiken sen arvoista, sillä nyt pääsee neitsyitä kopeloimaan jo eläessään.

Ilkka Forsten

Meripelastuslaki velvoittaa auttamaan hätään joutuneita, mutta tällöin haaksirikkoutuneet toimitetaan LÄHIMPÄÄN satamaan. Jos Afrikan rannikolta käydään poimimassa hottentotteja veneellinen, niitä EI KUULU toimittaa Italiaan. Tämän pitäisi olla itsestään selvyys jos kerran merellä liikutaan. Mikäli avustus-alus joutuisi onnettomuuteen Libyan edustalla, uskallan väittää että pelastettavat kyllä vietäisiin ensin sinne. Se olisi kansainvälisten lakien mukaista. Jos minulta kysytään, heidät voisi myöskin jättää libyalaisten elätettäväksi tai mieluummin auttaa saharan eteläpuolelle. Silloin olisi kaikki ” insinöörit ” samassa leirissä.

kuuleko kieku, täällä kaiku

Välimerentakaisia tulijoita tulee riittämään:

Africa: total population forecast 2020-2050 | Statista
…eli miltei 1000 000 000 suuta lisää seuraavan parinkymmenen vuoden aikana

Mikäli ilmasto tuona samana aikaan lämpenee parilla asteella (ihan mistä tahansa syystä), niin loputtomia soppajonoja ja oikein kunnon kaupunkisotia lienee tiedossa
Euroopankin yes-maihin.

Kikka Mokkeli

Matupatjat ovat kieli pitkällä jo odottamassa..

Kaverin Puolesta

Ihmissalakuljettajat tuovat täysin sopimatonta pohjasakkaa maahamme. Hirteen mieluummin tai laivat pitää upottaa.
Kukaan ei halua että lapsiemme tulevaisuus vaarantuu.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kaverin Puolesta
Letunviuhake

Kysyisin sinulta että vaikka tänne ei tulisi enää yhtään näitä vajakkeja ja insinöörejä Saharan etelä puolelta, niin miten ajattelit että päästään eroon jo maassa olevista vajakeista?? En viitsi pidätellä hengitystä kun saan vastauksen joka toimii käytännössä.

Anomaster

Ylimääräiset edut pois. Rasisti-leimakirves jauhetaan pölyksi. Jos ei ole kansalainen, palautetaan kotimaahan, sillä ei ole enää turvan tarvetta. Vankila- ja ehdonalaisen tuomion saaneet karkotetaan. Suurin osa kaikkoaa noilla keinoilla.

Osa lähtee, kun ilmapiiri muuttuu ja tarjotaan muutama tonni rahaa, jos palaa kotimaahansa perheineen. Voivat kotimaassaan aloittaa bisneksen sillä rahalla.

Lisäksi kansalaisuuden saaneiden kansalaisuus voidaan arvioida uudestaan, koska on syytä tarkistaa, että saatiinko se väärin perustein tai vilungilla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Sari Saarela

Joidenkin mielestä kyse on edelleen ”hädänalaispoloista”, jotka pitää vastaanottaa Eurooppaan: ”Haluamme, että Suomi yhdessä muiden EU-maiden kanssa asettaa ihmiset keskiöön – myös pakolaiset ja siirtolaiset. Ukrainalaisten vastaanotto on osoittanut, että Suomi pystyy halutessaan vastaanottamaan pakolaisia inhimillisesti ja lämpimästi. Raja-aidat eivät ratkaise mitään, vaan ihmisten oikeus hakea turvaa on taattava. Välimeren jo aivan liian pitkään jatkunut humanitaarinen kriisi on ratkaistava. ”
 Lääkärit ilman rajoja – Uuden eduskunnan on puolustettava ihmisyyttä Suomessa käydään huhtikuussa eduskuntavaalit. Tulevan hallituksen ja eduskunnan on asetettava ihmisyys keskiöön ja turvattava humanitaariset periaatteet – kaikkialla.  

Minervan Pöllö

Kuinka aiot ratkaista tämän humanitaarisen ongelman, eli Euroopan väestönvaihdoksen. Välimerellä ei liiku ainuttakaan aitoa pakolaista, jokainen on sosiaaliturvapaikanhakija, jotka ennen pitkää tuhoavat Euroopan hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Ja vaikka olisi aito pakolainen mikä velvollisuus Euroopalla on asuttaa heitä ja kohottaa heidän elintasonsa paikallisen väestön tasolle, siis ihmisten jotka ovat  työllään sen luoneet. Katsokaa Euroopan suurkaupunkien lähiöt joissa nämä turvaa etsivät vetelehtivät yhteiskunnan tarjoamalla vastikkeettomalla tuella. Tulijoita riittää ja niiden määrä kasvaa järkyttävällä tavalla, niin kauan kun heitä syötetään ja asutetaan valtaväestöltä riistetyillä varoilla. 

Sari Saarela

Jos se olisi minusta kiinni, niin palauttaisin jo satamista/ rajoilta takaisin sinne, mistä ovat tulleet….

kumiveneen puosu

Kehitys johtanee väistämättä siihen että ylittäjiä kohti aletaan ampua ja laivoja upottaa koska vaihtoehtona olisivat eurooppalaiset kaupunkisodat.

mitäs muuta ?

Kehitys johtanee väistämättä siihen että ylittäjiä kohti aletaan paukutella ja laivoja upottaa koska vaihtoehtona olisivat eurooppalaiset kaupunkitaistelut.

Ilkka Forsten

Tulijoiden onneksi välimeri on jo niin täynnä passeja ettei sinne huku, jopa käsipohjaa uimalla pääsee lampedusan rannalle.

Ilkka Forsten

Jos se se olisi minusta kiinni, niitä ei tulisi edes rajoille tai satamiin.

Pohjatulppa

Ja jos se olisi minusta kiinni, ottasin kumiveneistä pohjaventtiilit irti.

sepät ilman pajoja

Kyseessä ei ole Välimeren humanitaarinen kriisi vaan Välimeren eteläpuoleisen mantereen krooninen arvopohjakriisi.

Raja-aidat eivät todellakaan ratkaise ongelmaa, mutta ne estävät Kalashnikov-avusteisen köyhyyden leviämistä kaikkialle Eurooppaan. Ruotsi olkoon esimerkkinä siitä.

Jos nuo rajattomat lekurit haluaisivat oikeasta auttaa, niin heidän pitäisi matkustaa Afganistaniin vaatimaan tyttöjen koulutuksen aloittamista jälleen…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by sepät ilman pajoja
Ilkka Forsten

Voisiko mitenkään olla mahdollista, että ne lääkärit ” ilman raajoja ”, menisivät sinne muslimiyhteiskuntiin tai poppamiehen juttusille afrikkaan, kertoen että me kristityt tulimme tekemään laupeudentyötä. Käsite ilman raajoja konkretisoituisi nopeasti.

Maria Matupatjasalo 😥

Nämä marakatteja roudaavat terroristijärjestöt pitäisi asettaa vastuuseen ja takavarikoida ja upottaa rikoksentekovälineet mahdollisimman pian!

Oikeus vielä tapahtuu

Ja kovat rangaistukset salakuljettajille.

Letunviuhake

Kuolemanrangaistus tai minimi rangaistus 20 vuotta!!! Ei puolikkaita tai 1/3 alennuksia!!!

juu

Ne ns. ”kansalaisjärjestöt” ei ole yhtään kiinnostunut paljonko niitä laittomia siirtolaisia hukkuu, se on niille vain bonusta joka avaa rajoja enemmän.
Niitä kiinnostaa vain tuoda mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia eurooppaan.

sepät ilman pajoja

Verovirrasta ammentavien avustusjärjestöjen näkökulmasta runsaslukuiset vokkipaikat ovat ongelmien ratkaisu.
Pimeällä kadulla kulkevalle veronmaksajalle (kuten myös katutason viranomaisille) ne ovat sen sijaan ongelmien alku.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by sepät ilman pajoja
Eka Kettunen

Enpä pitäisi minään ihmeenä, että yhteydenpidon lisäksi salakuljettajat rahoittaisivat näiden kansalaisjärjestöjen toimintaa sen jatkuvuuden turvaamiseksi.

Kaverin Puolesta

se on täysin varmaa että toimivat yhteistyössä