Eurooppa Kulttuuri

Itävaltalainen NS-räppäri Mr. Bond lähetti kirjeen tukijoilleen vankilasta

Mr. Bond oikeudessa. Kuva: Junes Lokka.

Valtavirtamusiikin kappaleista poliittisesti epäkorrekteilla ja kansallismielisillä sanoituksilla tehdyistä parodiaversioista tunnettu itävaltalainen NS-räppäri Mr. Bond tuomittiin 10 vuoden vankeusrangaistukseen kuluneen vuoden maaliskuussa. Kansalainen on Mr. Bondin pidätyksestä lähtien raportoinut tilanteesta. Julkaisemme nyt Mr. Bondin kaikille tukijoilleen osoittaman, 22. heinäkuuta julkaistun kirjeen suomeksi käännettynä:

Hei ystävät

Jos luette tätä, olette varmaankin tietoisia pidätyksestäni tammikuussa 2021, oikeudenkäynnistä maaliskuussa 2022 sekä järjettömästä tuomiosta, joka minulle langetettiin. Koska olen ollut vangittuna koko tuon ajan, en ole pystynyt kommunikoimaan suoraan kenenkään kanssa, paitsi niiden muutamien, jotka uskalsivat lähettää minulle kirjeen vastausosoitteella.

(Toim. huom.: Omien yhteystietojen kertominen Mr. Bondille vankilaan lähetetyssä kirjeessä on melko varma tapa päästä erilaisten tiedustelupalvelujen seurantalistoille.)

Tämän vuoksi olen pyytänyt ystäviäni julkaisemaan tämän viestin, koska haluan lopultakin kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet minua jollain tavalla. Kiitos kaikille, jotka lahjoittivat rahaa oikeudenkäyntikuluihini, kiitos tyypeille, jotka järjestivät koko asian ja pystyttivät jopa nettisivuston auttamistani varten.

Olen totaalisen eristyksissä, ja siksi olin pitkän ajan täysin tietämätön kaikesta mitä ulkomaailmassa tapahtui, kuten median kirjoittelusta jne. En vieläkään tiedä paljoa. Kiitos kaikille, jotka levittävät tietoa minuun liittyvästä tapauksesta, kiitos ihmisille, jotka ovat lähettäneet minulle anonyymejä kortteja ja kirjeitä. Arvostan jokaista niistä. On sääli, etten voi vastata jokaiselle henkilökohtaisesti, olisi hienoa tuntea ne ihmiset, jotka ovat kaikkien mukavien ja kannustavien viestien takana, varsinkin heidän, jotka ovat Itävallasta ja Saksasta. Mutta ymmärrän myös täysin, miksi moni haluaa pysyä anonyyminä.

Tiedoksi kaikille, jotka lähettivät oikean vastausosoitteen kirjeissään, mutta eivät saaneet vastausta: He (vankilaviranomaiset ym.) ovat joko sensuroineet kirjeesi, tai minun siihen lähettämän vastauksen. Olen pahoillani, mutta älkää luulko, että olisin tahallani jättänyt teidät huomiotta.

Tämänhetkisestä tilanteestani: Taistelen minulle langetettua tuomiota vastaan, ja olemme toimittaneet valituksen tuomiosta ylempään oikeusasteeseen. Prosessissa tulee kuitenkin kestämään joitakin kuukausia, mikä tarkoittaa pidempää odottelua tässä Wienin paskassa vankilassa, jossa minua pidetään lukittuna pienessä kahden henkilön sellissä 23 tuntia vuorokaudessa. (Toim. huom.: Mr. Bond on suomalaista tutkintavankeutta vastaavissa oloissa, ei vielä ns. tavallisena vankeusvankina).

Vasta kun tuomioni on saavuttanut lainvoiman, tullaan minut siirtämään ”oikeaan vankilaan”, jossa istun jäljellä olevan ajan tuomiosta, ja saan paljon enemmän vapauksia kuten aktiviteettejä ja enemmän tilaa liikkumiseen.

Olen kuitenkin hyvässä mielentilassa ja yritän pysyä hyvässä fyysisessä kunnossa niin hyvin kuin vaan voin, treenaamalla kehonpainoliikkeitä sellissäni. Kuten eräässä kappaleessa sanotaan, ”aivan sama mitä tekivät, eivät he ottaneet koskaan hymyään pois”.

Pystyn kuitenkin tilaamaan kirjoja vankilan sisäisestä kirjastosta, joten kulutan paljon aikaa lukemiseen. Päivät kuluvat suhteellisen nopeasti, mikäli sinulla on tietty rutiini ja päivärytmi. Toinen iloa ja jaksamista auttava asia on seurata rappiollisuuteensa ja itsekeskeisyyteensä kaatuvan ”länsimaisen” yhteiskunnan ja ”uusliberaalin” systeemin tasaisesti kiihtyvää romahdusta.

Tätä romahdusta on ennustettu jo vuosikymmeniä, eikä sitä ole vielä tapahtunut, mutta survivalisteille aiemmin nauraneet ihmiset ovat viimeisen kolmen vuoden aikana olleet erittäin hiljaisia, ja uskon että skenaario minusta pääsemässä ulos vankilasta erittäin aikaisin joko sotilaallisen konfliktin, talousromahduksen tai muun vastaavan kehityskulun kautta ei ole enää pelkkä ”cope” vaan varteenotettava mahdollisuus. Ja vaikka vallanpitäjät onnistuisivatkin ylläpitämään tätä pelleshowta vielä muutaman vuoden, poliittinen pendulumi tulee lopulta lyömään takaisin entistä kovemmalla voimalla, mikä riittää pitämään minut hyvällä tuulella.

Sitä odottaen, toivon että teillä kaikilla menee hyvin ja että teette työtä sen eteen, että olisitte kaikista tärkeimpiä ihmisiä romahduksen koittaessa sekä jälkeisessä maailmassa, verkostoituen samanmielisten ihmisten kanssa, varautuen siihen hetkeen, kun alkaa kunnolla tapahtua.

Lisäksi: Jos tunnette jonkun, joka on vankilassa ja ette ole kirjoittaneet hänelle vielä kirjettä, suosittelen tekemään niin. Ette voi kunnolla ymmärtää, miten suuri merkitys vankilan muurien ulkopuolelta tulevalla kirjeellä on vangin päivään, vaikka kirjeessä kerrottaisiinkin vain ns. niitä näitä. Siinä kaikki, toivottavasti en unohtanut mitään. Saatan julkaista lisää päivityksiä tilanteestani, jos jotain tapahtuu. Pysykää turvassa älkääkä tehkö mitään typerää.

– Phil

P.S: Langan teema: Akon – Locked Up

Voit lähettää Mr. Bondille kirjeitä seuraavaan osoitteeseen:

Philip Hassler 175.335
Justizanstalt Josefstadt
Wickenburggasse 18-22
1080 Wien
Austria

Kansalainen uutisoi aiheesta aiemmin:
Itävaltalaista NS-rap -artisti Mr. Bondia vastaan nostettiin kymmeniä syytteitä
NS-räppäri Mr Bond tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen kieltolain rikkomisesta

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

On mielipiteenvapaus ja on sananvapaus. Käytä niitä. Tervetuloa vankilaan.

Rudi

Noin musiikin näkökulmasta olisi hyvä jos rappäreitä laitettaisiin enemmänkin lukkojen taakse, sillä räppi ei ole musiikkia vaan kidutusta, näin rokkisukupolven edustajan näkökulmasta. Mutta se että vangitseminen tapahtuu tekstien vuoksi on syiden vääristelyä ja siksi erittäin tuomittavaa.

Voitto Ikunen

Paljon Kiitoksia kirjeen julkaisusta, koitan pitää myös
lähimmäisen ajatuksissa mukanani.

juha II

Laki on kova niille, jotka eivät nauti globalisti-kommareiden kaksloisstandardiin perustuvaa tekopyhää ”oikeutta” vaan heidät on muserrettava, eristettävä, kidutettava ja murhattava henkisesti niin kuin kommunistiset diktatuurit ovat aina tehneet.

USA:ssa on nykyään enemmän poliittisia vankeja kuin Venäjällä. Samanlaisen kohtelun kuin itävaltalainen ”väärämielinenkin” USA:ssa nk. Capitoll Hill:n ”terroristit”, jotka poliisi itse houkutteli rakennukseen avaten hilat ja ovet. Trumpilaisten ”ali-ihmisten” joukkon oli ihan autokuljetuksin solutettu Antifan jäseniä ”valepuvuissa” aiheuttamaan sekaannusta ja ”rikoksia” spetktaakkelin aikaan saamiseksi.

Useat vangit ovat tehneet itsemurhan vankilassa, jossa heille ei ole annettu edes poliittisen vangin asemaa eikä muitakaan oikeuksia. Tuomio prosessia on pitkitetty ja tekaistu syytteitä rankimman tulkinnan mukaan eikä kyse ole mistään muusta kuin henkisestä kidutuksesta ja markkina-arvon luomisesta suurennella asiaa poikkeuslakien eteenpäin viemiseksi. Koko tapahtumassa vielä tietentahtoen murhattiin nainen, joka oli sotaveteraani sellaisen ”poliisin” toimesta, jonka henkilöllisyys on ”tuntematon”. Videoita tapahtumista on kilometrikaupalla, jotka todistavat koko touhun olleen kuin tukin uittoa haluttuun lopputulokseen. Joukossa oli vielä FBI:n agentti, joka Magalaisten joukkoon soluttautuneena yllytti ja houkutteli huudoin menemään kongressitaloon. Itse ”pahikset” eivät edes tunteneet koko äijää kuuluvaksi ollenkaan alkuperäiseen joukkoon. Kongressin kuulustelussa FBI:n johtajka ei ”tiennyt” koko jantterista mitään ja kieltäytyi ottamasta kantaa.

Näin niitä asioita soudellaan suuressa maaiilmassa ja niin kohta meilläkin oikein toden teolla oikein suuremmassa mittakaavassa kuin Helsingin kinkeripijirin polpon ja YLE:n yhteisjahdissa ”äääärrrrioikeisto” vstaan muutaman apulantasäkin takia!

Toin sen näisin

En tiedä, onko tätä viisasta sanoa, sanon sen silti.

Siis Venäjä on aina ollut tsaarin valta ja tulee sellaisena pysymään. Saksa on aina ollut kansallissosialistinen valtio ja tulee jatkossakin olemaan. Jälkimmäisen kohdalla elämme vain ohimenevää välivaihetta.

Ilkka Forsten

Ajattelin lähettää täytekakun jossa on sisällä viila tai rautasaha. Tuskin kukaan enää tajuaa jippoa, siitä on niin pitkä aika kun joku viimeksi turvautui moiseen.

Sitten on vaihtoehtona veistää saippuasta revolvertin näköinen tekele ja lankata se mustaksi. Näinhän Daltonien Averel teki Lucky Luke sarjakuvassa. Kun sitten ihmeteltiin miten hän osaisi veistää niin realistisen kopion, vastasi averel että helposti, minulla on mallina oikea revolveri tyynyn alla..

Nationalisti

Jo pelkästään kyseinen tuomio, joka mr. Bondille langetettiin kertoo siitä, kuinka valtaeliitti pelkää totuutta ja jopa yksittäisiä ihmisiä, jotka uskaltavat ottaa niin sanotusti poliittisesti epäkorrekteja asioita keskustelunaiheeksi (tai tässä tapauksessa tehdä biisejä).
Globalistinen nykysysteemi on vähintäänkin lähellä umpikujaa, euroa on valuuttana tekohengitetty pitkään ja vallanpitäjät johtaneet pelkillä valheilla kansakuntia, ei tämä meininki kestävällä pohjalla ole.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa