Eurooppa Rikos Uutiset

NS-räppäri Mr Bond tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen kieltolain rikkomisesta

Mr. Bond oikeudessa. Kuva: Junes Lokka.

NS-räppäri Philip Hessler, joka tunnetaan paremmin artistinimellä Mr. Bond on tuomittu tänään Wienin aluetuomioistuimessa 10 vuoden vankeusrangaistukseen kansallismielisen rap-musiikin ja Brenton Tarrantin manifestin saksaksi kääntämisen vuoksi. Mr Bondin veli Benjamin tuomittiin 4 vuoden vankeusrangaistukseen poliittisia vihollisia listanneen ”judas.watch” -verkkosivuston ylläpitämisen vuoksi.

Oikeudenkäynti Mr. Bondia ja hänen veljeään vastaan alkoi tiistaina 29.3.2022. Mr. Bondia syytettiin ns. kieltolain (Verbotsgesetz) rikkomisesta sen 3 § g-alakohdan mukaisesta kansallissosialismin elvyttämisestä, josta maksimirangaistus lain mukaan on jopa 20 vuotta vankeutta.

Paikalla Wienissä olleen toimittajan ja faktantarkistaja Junes Lokan mukaan tiistain oikeuskäsittelyssä käytiin läpi syyttäjän toimesta muun muassa ”kieltolain” tarkoituksena olevan nimenomaan Mr. Bondin lyriikkojen kieltäminen.

Oikeussalissa myös kuunneltiin hänen musiikkiaan, mm. kappaleet ”Bester Volk der welt” ja ”Weck mich auf”. Tuomari myös käänsi kappaleen ”Smoke a Shlomo” sanoitukset saksaksi ja luki niitä ääneen. Lokan mukaan moni oikeudenkäyntiä seurannut toimittaja yleisössä tunsi itsensä epämukavaksi ja vääntelehti kappaleiden soittamisen aikana.

Oikeus totesi Mr. Bondin ”erittäin vaaralliseksi”, mikä voi tarkoittaa tuomion suorittamista ns- päivästä päivään jonkinlaisessa pakkolaitoksessa.

Mr Bond oli jo ennen oikeudenkäyntiä ollut yli vuoden vangittuna, sillä hänet pidätettiin tammikuussa 2021. Kansalainen on kirjoittanut aiheesta.

Tuomiota voidaan pitää absurdina, sillä esimerkiksi Suomessa taposta tuomitaan lievempiä vankeusrangaistuksia. Nähtäväksi jää, valittaako Mr. Bondin puolustusasianajaja päätöksestä ylempiin oikeusasteisiin tai viedäänkö tapaus euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen (EIT) asti.

Juttu päivittyy sitä mukaa kuin yksityiskohtia tuodaan ilmi.

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Ja samalla saa avoimesti ihailla kommunismia, sadistia Che Guevaraa, Maoa, Leniniä, Stalinia, Marxia ja olla saman tien jonkin ns. länsimaan hallituksessa. Missä on oikeudenmukaisuus?

On ehkä tässä:

”Maailmassa oikeus on aina seurannut voittajan miekkaa.” Jääkärikapteeni Kaarna, Tuntematon sotilas.

P.S. Putinia ei enää ihailla, koska hän on hävinnyt.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
beldar

Mitä Putin on hävinnyt?
Valtamedia heittää ihan kamalaa propagandalöylyä päivittäin eikä voi tietää mikä pitää paikkansa ja mikä ei.
Otsikoiden mukaan Venäjä saa koko ajan turpaansa. Silti Ukrainasta on lähtenyt monta miljoonaa ihmistä toisiin maihin.
Miksi, kun Ukrainan armeijalla valtamedian mukaan kulkee niin hyvin?

odjfg

Miksi venäjältä lähtee fiksut ihmiset pois kun venäjällä menee niin hyvin eikä siihen maahan edes ole kukaan hyökännyt? Sen lisäksi, että olet tyhmä niin olet vielä täysi pösilö, miksihän sieltä lähtenyt naisia ja lapsia, idioottikin olet kun et tuota tajua.
Ei varmasti voi tietää onko mikään totta kun ei ole duuma tai partisaani lehti kertonut onko se totta. Kyllä sun pitäisi rt:tä katsoa että tietäisit totuuden. Onneksi partisaani osaa kertoa, että oikeaa kansanmielisyyttä on sattumalta olla samaa mieltä venäläisten kenraalien kanssa suomen sotilaallisesta puolustuksesta ja liittoutumisesta, koska venäjän kanssa eri mieltä oleminen on sioonistista homoutta. Selvisi sekin, ei tarvi miettiä minkä maan partisaanit kirjoittelevat siellä agressiivisesti puolustaen vakio hallituspuolueita.

odjfg

”miksihän sieltä lähtenyt naisia ja lapsia” Niin tuossa ton sieltä kohdalla pitäsi lukea ukrainasta

Voitto Ikunen

höyryveturien valmistaja lokomo haastoi e.pakarisen postuumisti kalakukko laulun sisältämien sukupuolittuneiden viestien vuoksi.

Ilkka Forsten

Kuopion torilla taas havaittu eläinrääkkäystä. Kahden kilon kalakukko on pakattu yhden kilon paperipussiin.

Nationalisti

10 vuotta vankeutta rap-biisien tekemisestä?! Ei hemmetti tämä länsimainen demokratia on sairas.
Olen Mr. Bondin kappaleita kuunnellut ja sanoma on ihan oikea, kuunnelkaa tekin!

Jos olisi pyörittänyt jotain grooming-jengiä, ryöstellyt ja raiskaillut, olisi todennäköisesti päässyt huomattavasti vähemmällä.

Ilkka Forsten

Ranskassa muuan räppäri, tumma kuin tropiikin yö, junttaa menemään täysin estottomasti valkoisiin kohdistuvaa vihaa, ja ei saa puuttua, se olisi ihmisen ilmaisunvapauden riistämistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kainuunkonkari

Kyllä 10 vuotta kuulostaa ”rap-biisien” tekemisestä ihan kohtuulliselta, jos omaa sävelkorvaa… Tälläinen oikeustäytäntö pitää heti ”eurostaa” ja saattaa direktiivillä voimaan joka maassa.

Ilkka Forsten

Paleface joutuisi tuomiolle, ei onnistu. Me elämme vasemmistodiktatuurissa.

Rudi

Tämä niin totta. Meinaa pää hajota raiskauksesta joka musiikiksi muka luokiteltu kun joskus autossa väkisin pari tahtia joutuu kuulemaan ennen kanavan vaihtoa.

~SF~

Saksa on jenkkien, eli sionistihegemonian valloittama ja miehittämä maa henkisesti ja rakenteellisesti. NATO/länsiliitto on olemassa jotta kuvailemiasi ilmiöitä ei voi kehityksenä pysäyttää.
Koko länsiliitto on valitun mestarikansan nukkekokoelma.
Eukkula-natottajat ovat sitä mieltä että sitä pitäisi rahottaa, sen puolesta kuolla ja maa olla osa heidän systeemiä.
Ei ole suurempaa kansan vihollista kuin natottaja-euvostoliittolainen.
He tuhosivat Suomen. Suomi pitääkin palauttaa itsenäiseksi, mutta sellainen puhdistava herääminen taitaa vaatia yhteiskunnallisen romahduksen esim. sodan kautta, mutta sotakaan ei takaa että saisi myrkyllisen virkamiehistön ja eduskunnan pois.

Hh1488

Ei takaa, taitaa vaan tuntua silti ainoalta oljenkorrelta