Eurooppa Maahanmuutto Rikos Talous

Jengirikolliset omistavat Södertäljen käräjäoikeuden

Södertäljen käräjäoikeus. Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED / Holger.Ellgaard.

Södertäljen käräjäoikeuden rakennuksen omistaa ryhmä, jolla on suora yhteys Södertäljen rikollisverkoston johtohahmoon, kertoo Dagens Nyheter.

Poliisin valtakunnallisen toimintayksikön salaisten asiakirjojen mukaan ryhmän omistajilla on ollut pääsy käräjäoikeuden tiloihin ja he ovat ansainneet noin 45 miljoonaa kruunua (noin 39,7 miljoonaa euroa) vuokraa viimeisten seitsemän vuoden aikana.

Emoyhtiö on nostanut samana aikana lähes 12 miljoonaa kruunua (noin 10,5 miljoonaa euroa) voittoa.

Pääomistajaa, joka on tunnistettu Södertäljen rikollisverkoston keskeiseksi toimijaksi, tutkitaan talousrikoksesta. Epäilty rikos liittyy yli 3,5 miljoonan kruunun (noin 3 miljoonan euron) liiketoimiin.

Södertörnin käräjäoikeus tarvitsee joka tapauksessa uudet tilat. Uudet tilat eivät kuitenkaan välttämättä muuta rikollisen omistajuuden ongelmaa rikollisten maahanmuuttajien hallitsemassa kaupungissa.

”Ei ole väliä, saammeko uuden sopimuksen, kuka tahansa voi omistaa kiinteistön niin kauan kuin säännöt ovat sellaiset kuin ovat”, Nina Stubbe Södertörnin käräjäoikeudesta sanoi DN:lle.

Lähde: Dagens Nyheter

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Ruotsin menoa seuratessa ei voi välttyä ajatukselta, että myös tuomaristo ja juristit ovat tämän tai toisen rikollisliigan täysioikeutettuja jäseniä.

Vastavalmistunut juristi on tässä skenaariossa eräänlsinen yhden prosentin prospect kenen initiaatioon veljeskuntaan kuuluu vähintään yhden valkoisen elämän tuhoaminen ja parin mamun pelastaminen.