Kotimaa Maahanmuutto Politiikka

Junnila: Hallitus myy oleskelulupia 6720 eurolla, ”laittoman maahantulon Troijan hevonen”

Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila on jättänyt ministerin vastattavaksi kirjallisen kysymyksen hallituksen esityksestä, jossa kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut ja karkotettavaksi määrätty henkilö voisi saada opiskelijan oleskeluluvan esittämällä selvityksen 6720 euron varallisuudesta.

Hallitus on luomassa kansallista järjestelmää ohi EU-direktiivien, jotka eivät salli yleisen opiskelijan oleskeluluvan myöntämistä karkotuspäätöksen saaneille henkilöille. Esitykseen on ympätty laittoman maahantulon Troijan hevonen, koska kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta henkilöä olisi jatkossa miltei mahdotonta poistaa maasta, Junnila jyrähtää.

Muutosta perustellaan muun muassa työvoimatarpeella, mutta juuri kielteisen päätöksen saaneet kuuluvat niihin kansallisuuksiin, jotka työllistyvät kaikkein huonoimmin ja silloinkin yleensä halpatyövoima-aloille. Lisäksi he ovat alttiita ihmiskaupalle, kuten Närpiön esimerkki osoittaa.

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille henkilöille tulisi olla vain yksi vaihtoehto: talteenotto ja pikainen karkotus lähtömaihinsa. Hallitus on taas unohtanut sen, että heidän pitäisi ajaa Suomen ja suomalaisten etua, Junnila linjaa.

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Korruptiota!

KELA:n myöntämissä nk. harkinnanvaraisissa tuollainen summa on taskuraha ja huumebisneksessä se herättää jo suurta hilpeyttä!
Ja kyseessä olevat jantterit eivät opiskele tasan yhtään mitään vai onko Suomen edistykselliset (läpimätä) yliopistot perustaneet raiskaustieteen maisterin opintolinjan. Jossa nuo suurenmoiset ”voimavarat” voivat vihdonkin pätevöityä myös täyttämällä teoreettispohjaisen oppiarvon ja näin pääsemistä myös tieteellisten apurahojen piiriin.

John Quiman

Suvakit ovat kutsuneet barbaareja sivistämään ja rikastamaan Suomea, eivätkä halua käännyttää niistä ainuttakaan. Suvakkien kutsukortissa lukeekin, että ”sano assylum”, niin pääset sisälle, jonka jälkeen pois ei tarvitse lähteä koskaan. Talo tarjoaa.

Ilkka Forsten

Neljät valkoiset NIKE lenkkarit bongattu kuvasta, rasteroikaa nyt äkkiä se lätty että poliisille tulee syy kysellä, tunnistaako joku tohvelit mitkä läpsytteli raiskauspaikalta kohti Espoota ?

Puolueeton

Hallitus ei välitä Suomen kansalaisista, vaikka kansaliset ovat antaneet oikeuden päättää asioista. Voi olla, että hallituksen väki koostuu typeryksistä, jotka uskovat toimivansa suomalaisten hyväksi ja samalla parantavan maahantunkeutujien elämän laatua. Luulen viimeisen olettamuksen olevan lähempänä totuutta.

ike

No täytyi lukea tuo pariin kertaan, mutta oikeassa olet.

John Quiman

Typeryksistä toki, mutta eivät myöskään välitä suomalaisista ja suomalaisten kohtalosta. He pelaavat ulkomaisten vaikuttajien ohjaamina uraputkipeliä. Kun ovat suorittaneet oman osansa pyydetyllä tavalla, tippuu palkintovirkoja ja suojatyöpaikkoja uraputken komistamiseksi.

Nää pitäis pistää hullujen huoneelle

Näiden Marineiden, Hullusalojen, Anderssonien sun muiden on pakko olla mielisairaita kun niin iloisina ajavat tätä maata kurjuuteen.

ike

Juurikin näin. Kuitenkin yksinkertaisin selitys on yleensä oikea ja se on raha. Kun ihmiselle annetaan enemmän kuin hän on kykenevä käsittelemään niin tullaan juuri tällaiseen tulokseen. Suomen hallitus.

John Quiman

Marin paikkaa kyvyttömyytensä olemalla uskollinen Schwab-kerholle ja kokee sieltä saamansa arvostuksen totena kyvykkyydestään, vaikka sieltä tuleva arvostus tulee vain sokean uskollisuuden vuoksi.

Ruupo Kustaa

Uutikuvassa on himmeähipiäinen kulttuurilähetystö tulossa tuomaan kulttuuriaan eniten maksavalle. Menee ihan markkinna pelisääntöjen mukaan. Hallituksemme on kaukaa viisaana hoksannut, että hyvästä kannattaa maksaa. Luonnollisesti on kysymys korkeakulttuurista, en kyllä tiedä mitä se tarkoittaa. Mutta kuulostaa hienolta, ja tärkeintä että maksaa vit… siis paljon

murre riepunen

Kas siinä kiiruhtaa liuta innokaita ” opiskelijoita ” maahamme, tieto kiirinyt vauhdilla lukutaidottomienkin korviin, ikuinen ylöspito kaikilla herkuilla houkuttelee ottamaan jopa pieniä riskejä tänne päästäkseen.

Kata

Siinä taas kuva pikku veijareista…miten noissa kuteissa paleltuu,voi kamala!
Askel niin topakka vie kohti kelakorttia!Sitten peput pulpettiin ja uusiin kujeisiin…voi miten me pojat naurettiin ja ihan pikkusen vain narrattiin…

Ilkka Forsten

Jos muuta ei vaadita kuin tuon verran dinaareita pankkitilille, maksaa Saudi-Arabian muslimiveljeskunta kaikkien kulut että saa lisää valloitusarmeijaansa Suomeen.

Kurahaarat hiiteen päätösenteosta

Tai sitten laina, laina, laina, laina..jota ei tietenkään makseta edes takaisin.

ike

Kun vielä saisi tuon ”taloustieteilijän” pois maasta kun hän sanoi että lainoja ei koskaan tarvitse maksaa takaisin. Ehkä ei rahassa. Voihan ne siellä keikkua maailman tappiin mutta jollakin tavoilla ne aina maksetaan, korkoina, itsenäisen päätöksenteon menettämisenä ym. Valtaa ei ehdoin tahdoin pitäisi antaa muualle. Ehkä nämä poliitikot sitten ajattelevat että ei heillä ensivaalien jälkeen mitään valtaa enää ole (toivottavasti edes tämän kerran ovat oikeassa).

erkkielukka

Kotimaistakin tukea ja hiloo löytyy. Veikkauksen varat tulevat olemaan kuulemma samat -26 saakka. Elikkä suurin osa karavaanin kuljettajille ja hampaitaan korjaaville sompasseille.
Tuleekohan ” uudet tulokkat ja nykyiset laittomat ” Pöljät opiskelemaan aakkosia ja ynnäystä esikouluun vai apukouluun? Voipi käydä niin, että kaikki korkeakoulu opiskelupaikat menee kehareille ja suomalaisista tehdään orjia.