Kotimaa Rikos

Jyväskyläläismies syytteessä useista alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista

Keski-Suomen käräjäoikeudessa alkaa 30.1.2023 seksuaalirikosasian käsittely, jossa on yksi vastaaja ja 22 asianomistajaa. Vastaaja on ollut vapautensa menettäneenä 19.9.2022 lukien.

Rikosnimikkeitä ovat törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys, seksuaalinen hyväksikäyttö tai sen yritys, seksuaalipalveluiden ostaminen nuorelta tai sen yritys, pakottaminen seksuaaliseen tekoon yritys ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapito. Väitetyt rikokset ovat tapahtuneet internetin välityksin. Asianomistajat ovat olleet väitettyjen rikosten tekoaikaan 15-17-vuotiaita ja vastaaja on aikuinen jyväskyläläinen mies. Väitetyt teot ovat tapahtuneet vuosina 2017-2022.

Jutulla on kaksi syyttäjää ja se istutaan käräjäoikeudessa kolmen tuomarin kokoonpanossa. Pääkäsittely tullaan pitämään suljetuin ovin. Pääkäsittelylle on varattu 12 päivää viikoille 5 – 8.

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jupi

Meidän tulee hyväksyä ja kunnioittaa muita kulttuureja riippumatta siitä jos kulttuuriin sattuisi kuulumaan väkisinmakuu lapsien kanssa, kunhan tyttö on seksuallisesti kypsä eli kuukautiset alkanut. Suvaitkaa nyt prkl kun vaivalla ja isolla rahalla on roudattu jokaista sävyä tummaa edustavaa herrasmiestä.

ike

😂

Anomaster

Ensimmäinen lause on, mitä poliitikko sanoo. Toinen lause on, mitä poliitikkoo ajattelee.

juha II

Taas ME pojat ollaan sotkeennuttu alaikäisiin, eikä sitä voi kertoa edes ÄIDILLE. NYYH!!!

Ilkka Forsten

Kyllä taas lyödään ” yrittäjää.”

Kukavaan

Mitä tarkoittaa ”jyväskyläläismies”. Onko äidinkieli mikä? Milloin tuli ja mistä tuli Jyväskylään.

Anomaster

Ilmaisuna tuo ”jyväskyläläismies” tapaa tarkoittaa maahantunkeutuneita elättejä. Vanhempaa perua olevan ihmisryhmän kohdalla on koodi-ilmaisu: ”jyväskyläläinen seurue”.

Värillä on väliä

Olisi kiva tietää minkä värisiä syytetyt ovat?

Kukavaan

Suvakkien ja valtamedian kannattaisi nopeasti julkistaa tiedot miehestä. Muuten tämä tapaus menee yleisön mielissä työperäisten huippuosaajien piikkiin. Sitä voi vain miettiä, miksi valtamedia vaikenee.

Pekka Sultsin Jyväskylästä

Marakatit tekevät tekonsa groomingin lisäksi myös livenä poraamalla väkisin yleensä suuhun ja/tai kakkoseen. Tämä teko pelkästään tehty siis netissäkö, joten valkoloisenko tekosia…? 🤔