Uutiset

”Kannibaali” raiskasi ja paloitteli elävältä 18-vuotiaan Pamelan

Raiskattu ja murhattu Pamela Mastropietro (vas.), nigerialainen kannibaalimurhaaja ja huumekauppias Innocent Oseghale (kesk.), ja Pamela Mastropietron äiti Alessandra Verni (oik.). Kuvakaappaus: YouTube.

Pamela Mastropietro, 18, raiskattiin ja murhattiin raa’asti 29. tammikuuta 2018 Macerassa, Italiassa.

Tappaja oli nigerialainen huumekauppias Innocent Oseghale, tuolloin 29-vuotias, joka oli saapunut Italiaan ”pakolaisena” Nigeriasta muutamaa vuotta aiemmin.

Pamela Mastropietro asui huumeriippuvaisten hoitokeskuksessa, kun hän otti yhteyttä afrikkalaiseen, jolta hän aikoi ostaa huumeita, ja sopi tapaamisesta. He päättivät tavata puistossa.

Puhelintallenteessa murhaajan kuullaan soittavan afrikkalaiselle ystävälleen ja kertovan tälle: ”Minulla on valkoinen tyttö raiskattavana”.

Seksuaalisen väkivallan jälkeen Innocent Oseghale puukotti nuorta naista maksaan ja pyysi sitten tuntemattoman henkilön apua hänen ruumiinsa paloittelussa ja jäännösten sijoittamisessa kahteen matkalaukkuun.

Oseghalen kanssa sellin jakanut mies todisti vuonna 2019, että afrikkalainen kertoi aloittaneensa Pamelan paloittelun tämän ollessa vielä elossa aloittaen yhdestä jalasta.

Oseghalen väitetään kuuluneen nigerialaiseen ”kannibaalimafiaan”. Kirurgi, psykiatri ja kriminologi, professori Alessandro Meluzzi on aiemmin sanonut, että murhassa on piirteitä ”menetelmistä, joita Nigerian mafia soveltaa järjestelmällisesti Nigeriassa ja muualla”.

Meluzzi korosti, että uhrin sydäntä ja osia hänen sukupuolielimistään ei löydetty. Hän totesi, että kannibalismi on Nigerian mafian perinne ”antiikin ajoilta”, ja että Pamelan ruumiinosat on voitu syödä.

Viimeiset kuusi vuotta ovat olleet piinaavia murhatun 18-vuotiaan tytön perheelle, joka on ilmaissut suurta turhautuneisuuttaan siitä, että oikeuden saaminen on kestänyt niin kauan.

Pamela Mastropietron äiti Alessandra Verni protestoi viime vuonna poseeraamalla t-paidassa, jossa oli kuvia tyttärensä paloitellusta ruumiista.

Keskiviikkona korkein oikeus tuomitsi Innocent Oseghalen lopulta elinkautiseen vankeuteen.

”Olen odottanut tätä hetkeä kuusi vuotta. Tätä minä toivoin”, äiti Alessandra Verni sanoi Roma Todayn mukaan.

Lähde: Fria Tider

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Nämä tavat ovat perua afrikkalaisten tuhatvuotisista voodoo -perinteistä. Esimerkiksi albino-lapsi on niin kysyttyä tavaraa, että jopa köyhät vanhemmat saattavat myydä tämän eteenpäin, koska siitä saa niin hyvät hillot. Nämä sitten murhataan ja käytetään hyödyksi erilaisissa primitiivisissä voodoo -menoissa, joilla toivotaan saavutettavan mm. rahaa ja valtaa. Moderni länsimainen bisnesmies tietysti tilaisi albino-jauheet valmiiksi pakattuna kotiovelle. Tällaisen magian toimivuudesta en tiedä, mutta menetelmät ja tavoitteet kuulostavat siltä kuin ottaisi lainaa miljoonan euron korolla.

John Quiman

Näin vaan mukavasti päästetään maahan kaikenlaisia rikollisia, kun poliittisesti korrektisti suvaitaan. Niidenkin motiivien kyseenalaistaminen on rasismia.

Ilkka

Hetki jota minä olisin odottanut olisi ollut nigerialaisen paloittelu elävältä. Tuo nilviäinen ei ansaitse muuta, toppahuulien eliittiä kun on.